Подведох се на манипулациите на брат ми 1 част

Здравейте! Намерих този сайт и искам да споделя за да ми олекне. Допускам грешка след грешка и не знам как да спра и към кой да се обърна, но това трябва да спре. Срам ме е от себе си, само тук намерих подобни теми и не знам дали са истински, дали има други хора като нас да са направили подобна грешка. Момиче съм, 10-ти клас, и съм девствена. Имам брат в 8-ми клас. Всичко започна, когато ме видя да пуша след училище. Прибрах се вкъщи и започна със заплахи, че ще ме каже на нашите задето пуша цигари. Те и без друго ме пускат само до 10 часа навънка, а сега ще спрат ме спрат изобщо да излизам! Казах му, че ще направя каквото иска само да не казва. Той каза, че ще помисли какво иска. Аз влязох в банята да си метна един душ и оттогава започна всичко. Той почука след мен на вратата, още не се бях съблякла.
– Како, измислих! Искам да те гледам как се къпеш!
– Абсурд! – казах аз, но той продължи:
– Тогава звънкам и те казвам!
Не ми даде шанс да мисля, съгласих се да се изкъпя пред него по прашки и сутиен. Беше ме доста срам, седях с гръб и се къпех. Той поседя малко и излезе от банята. Казах си: “Свърши срама!”. След банята той на неговото легло, а аз на моето, все едно не е станало нищо… до другия ден след училище. Пак се започна:
– Како, айде няма ли да се къпеш за да те гледам? – ми вика Марти.
– Нали ме гледа вече?
– Няма да се разминеш с веднъж! – и пак седна да гледа как се къпя, след което изтича в тоалетната.
Аз излязох след него и го чух, явно си правеше чекия. Когато излезе от тоалетната реших да говоря с него и го попитах, защо ме гледа и дали си прави чекии на мен. Тогава той ме попита, откъде съм разбрала. Аз му казах, че съм го чула и как може да му става от сестра му – да си пусне от телефона и да си прави, а не да гледа мен, че е грозно! Той ми отговори, че имам много хубаво дупе и много се възбужда от него. И така няколко дни ме гледаше. Един ден се обърнах да видя какво прави и дали ме гледа. Видях, че го прави, докато ме гледа, след което ме попита, дали може само да ме пипне веднъж по дупето. Казах му, че прекалява и се завъртях. Не исках да гледам какво прави и затворих очи, а той ме погали плахо. След това започна да ме стиска силно, явно свършваше, защото излезе веднага, а аз видях сперма по земята. Вечерта, когато си лягахме да спим, реших да поговоря с него откога прави тези неща и не е ли малък 8-ми клас да ги прави. Той каза, че от 5-ти клас прави, но отскоро има и сперма, преди това не е имал нищо. После ме пита, дали съм правила секс, защото се говори за няколко момичета от моя клас, че са правили. Аз му казах:
– Не, момчетата искат само секс и нищо друго, пък и не си харесвам никой.
Започна да си прави чекии пред мен всеки ден, без да се притеснява. Малко по малко и на мен ми избяга срама и го гледах как го прави, как му се зачервява главичката, когато свърши. Имаше малка тънка пишка, нищо общо по телевизията каквото даваха. Един ден ми каза, че иска да ме сапуниса. Докато го правеше ме докосна с главичката, но в първия момент помислих, че е ръката. Тогава той каза:
– Много е хубаво така!
Обърнах се и видях, че си втрива главичката в бузата ми. Опитах да се дръпна, но пред мен беше душа, а той каза:
– Нищо няма да ти направя, само малко така…
Разтри го и видях, че свършва. Каза ми, че ако му дам да си го мушне между краката за малко няма вече да влиза при мен. Казах му да обещае.
– Обещавам! – отвърна той.
– Давай, но няма да си сваля прашките! – съгласих се аз.
– Добре. – каза той.
Мушна го и ме хвана за кръста, след което започна да се движи все едно правим секс. Усещах как се хлъзга по външната част на прашките и не отричам, че беше хубаво. Когато главичката минаваше през дупето го усещах, че се старае да отмести малко прашката, за да усети кожата, но не успя. По едно време усетих нещо топло и тогава той се дръпна и каза, че е свършил. Казах му да изчезва от банята. Той излезе, аз свалих прашките и се пипнах – бях цялата в сперма. Измих се и му казах, че това беше за последен път и да забрави за мен. И така една седмица нищо. Викам си: “Всичко мина!”.

Дойде събота и нашите казаха, че отиват на село. Аз им казах, че съм на рожден ден и няма да ходя с тях. Тогава те ми казаха, че ще остане и Марти да не съм сама. Отидох на рождения ден и нашите ми казаха до 10 часа да се прибера, но моите приятелки щяха ходят на дискотека. Прибрах се аз в 10 часа, нашите ми звъннаха за проверка, мина проверката и казах на брат ми, че излизам на дискотека, а той да ляга и да заспива.
– Ще те кажа на нашите! – заплаши ме той.
– Ще се изкъпя пред теб, ако не казваш! – предложих му аз, но той каза:
– Не, ще кажа! Стой си тука!
– Моля те, много ми се ходи… ще ми е за първи път!
– Ако се изкъпеш без прашки!
– Забрави! Гола не!
Той се съгласи.

Отидохме на входа, малко проблеми – не искаха да ни пускат, но братовчедката на една от приятелките ни вкара. Поръчахме една бутилка водка на 6 момичета. Беше супер! Дръпнахме и по един балон, като доста се замаях. Към 3 часа си тръгнахме. Доста ми се въртеше главата. Викам си: “Дано малкия спи вкъщи, че ще ме види пияна!”. Влязох тихо и си мислех, че спи. Съблякох се и влязох да се къпя. Миех си косата, когато усетих брат ми зад мен – пияната ми глава е забравила да заключи. Казах му:
– Какво правиш? Гола съм, изчезвай!
– Малко само ми дай да си пъхна главичката между краката и ще изляза.
Не мислих трезво и му позволих. Не знам от водката ли от какво, когато го мушна между краката ми на голо изпитах някакъв гъдел удоволствие, но не му го показах. Държах се за душа с две ръце. Започна да ми харесва все повече и повече, непознато чувство до този момент за мен. Марти спря и каза:
– Како, може ли да те целуна отдолу? Интересно ми е какво е…
Бях вече възбудена и само кимнах с глава. Той застана на коленца и започна да си навира езика, като повече ме лижеше по дупето. Не исках да спира, но неусетно топлата вода свърши и той се дръпна. Аз спрях водата и отидохме в детската стая. Казах му, че умирам от студ с тази студена вода и се мушнах в завивката. Брат ми това и чакаше.
– Сега ще дойда да те стопля. – каза той и се гушна в мен.
Поседяхме малко така и неусетно как брат ми започна пак да го втрива в цепката ми, но ми харесваше и не възразих. Беше се разтекъл, аз също, всичко беше мокро и не осъзнавах какво се случва с мен. По едно време брат ми забави темпото и усетих как свършва по мен, след което стана доста мазно. Започнах да се размазвам по дупето. Много ми харесваше, изпитвах гъделичкане по дупето. Започнах да разтривам дупчицата, беше доста мазно и пръстчето ми влизаше по малко. Бях толкова възбудена, че помолих брат ми да дойде при мен. Казах му:
– Искаш ли пак?
Светнаха му очите, легна зад мен и веднага почна. Аз му хванах пениса и започнах да го втривам в дупчицата. Колко хубаво беше, исках да си го вкарам. Натиснах и почна да влиза. На брат ми беше тънък, но много твърд. Усетих топлата му главичка в мен, но започна да боли. Брат ми бързаше да го вкара и вече нямаше как да го спра. Беше в мен, умирах от болка, а той не спираше да го вкарва и изкарва. Добре, че свърши бързо. Влязох пак в банята да се измия. Легнахме на брат ми на леглото, защото моето беше доста мокро и сме заспали веднага. Беше почти светло навън.

Станахме на обяд и си говорих с брат ми за станалото. Признах му, че и на мен ми е харесало и оттогава почти всеки ден го карам да свършва. Вечер тайно идва при мен и влиза в дупето ми. Често свършва вътре набързо и бяга на неговото легло, а аз си спя с пълно дупе. Искам да спрем с всичко това, да не го правим, но брат ми е свикнал и постоянно иска да ме мушка. Кажете, как да спрем. Срам ме е, гадно ми е, че го правя с брат ми, но не мога да кажа на никой.

Rating: 4.30/5. From 23 votes.
Please wait...