Полицайката Мари 1

Мари бе новоназначена полицайка , още от академията тя се справяше по добре от повечето мъже и сега на работа бе същото. Искаше да работи в отдел наркотици където бе минал стажа и , но вместо това я насочиха към отдела за борба с порока. Колегите и бяха 8 мъже и две жени .

Мари със своите 24 години бе най млада в екипа, останалите бяха над 40 . Това не и се нравеше особено , но нямаше как , искаше да работи в полицията и затова прие работата . Още на втората седмица когато я пратиха под прикритие да се прави на крайпътна проститутка се досети защо я назначиха тук. Тя бе с черна коса подстригана на черта , със стройно и много съразмерно тяло на спортиска, което контрастираше рязко със закръглените лелчета и чичковци който и бяха колеги. Когато се появи със къса черна кожена рокля и дълбоко деколте от което напираха да изскочат гърдите и ченетата на колегите и мъже увиснаха , а въздебелите лелки я зазяпаха злобно. Първите няколко дни минаха доста сполучливо като на вечер задържаха поне по трима мераклии, за което Мери получаваше заслужени овации.

Това разбира се не се харесваше на двете и колежки който не пропускаха да подметнат по някоя злобна забележка. Когато на втората седмица началника я награди вече и мъжете започнаха да я гледат на криво.

Стратегията им за залавяне на желаещите плътски удоволствия срещу заплащане бе проста. Мари стоеше на тротоара пред мотела и когато спреше някой при нея тя го завеждаше в нарочно приготвена стая където колегите и нахлуваха и го арестуваха.

Така продължаваше вече трета седмица и Мери бе взела да добива сигурност, затова когато пред нея спря червен стар бус , тя с усмивка се приближи. На шофьорското място седеше дебел мъж , страничната врата се отвори и се показаха 2ма кльощави циганина на около 30 .

– Колко е тарифата?

– 20 –свирка, 30 секс ,50-в дупето . 100 за час както пойскаш

– А за двамата

– Същото по 2

Циганина се ухили и извади 5 банкноти по 100

– Качвай се

– Не не в хотела, аз там….-Циганина я хвана и я дръпна в буса –благодаря за парите – уплашено каза Мари докато плъзгащата врата се затваряше зад нея. Тя не бе взела пари но това бе ключовата фраза за атака на колегите и. Буса потегли- Благодаря за парите – повтори отново тя- Този който я бе дръпнал я събори на пода и притисна ръцете и към гърдите , а другия циганин бръкна под полата и. – Не спри недей…. – рома търкаше вагината и през бельото- аз съм полицайка… тряба да ме пуснеш…..не ааа…-той бе отместил на страни прашките и, пръста му рязко влезе в нея- представих ти….аааа….. се трябва да ме пуснеш….неее…………боли- циганина я гледаше ухилено , вече бе вкарал и втория си пръст.

Още докато си говореха Мари и циганина в наблюдателния бус на полицията, Габриела ( една от лелките колежки ) спря записа.

– Какво правиш- попита мъжа с нея

– Технически проблем- ухили се злобно Габриела- тая пикла нали е голяма работа да видим как ще се оправи.

Когато червения бус тръгна те го последваха. Въпреки че не записваха те чуваха всяка дума.

– Колко кура са яла а- чуха да пита циганин 1 – а –колко

– Недейте аз съм…… ааа полицайка ааа … стига…..не – чуха Мари която явно изпадаше в паника

– Четири пръста и влязоха на белата курва- обади се ром номер 2- ще ти се празня в гъза курво разбра ли а..

– Аз съм по…..господи.. стига……моля ви..

– Боле ме хуя за каква се мислиш , сега си само путка която ще изпрошняме от ебане….стига си мърдала …..а така

-Не ….ааа….не не искъм……ъъъъъъъъхх…. .недейте…… …аааа…. моля …. нее ….ааа .ххххх- Мари измъчено застена

– Тесна путка… готово … ъъъъъъъъ…. ще ми смакчкаш хуя направо…..ааа – с променен от възбуда глас говореше ром 2

В полицейския бус Габриела заедно с колегата си злобно слушаше. Погледна към панталона на колегата си който бе издут:

– Савов ,кефиш се като слушаш а, ха ха ха -Възрастния нисък полицай към който се бе обърнала Габриела се изчерви

– Да ги спрем- предложи Стоянов който караше- може да е натегачка но ни е колежка..

– Ти луд ли си – прекъсна го Габриела – Да видим какво ще стане…

– Е какво може да стане,

– Виж че вече не протестира толкова ха ха ха – продължи злобно жената

В червения бус отпред циганин номер две бе легнал между разкрачените крака на Мари. Ръцете и бяха над главата като с една ръка ги държеше негър номер 1 , кожената и пола бе вдигната на кръста , а гърдите и бяха извадени над коженото боди. Прашките и скъсани бяха захвърлени в ъгъла на буса където имаше и опаковка от презерватив.

Дупето на ром номер две периодично се повдигаше и спускаше ,ром номер едно със свободната си ръка мачкаше лявата гърда на жената. Откакто я беше обладал циганин номер 2 Мери гледаше в една ръждива точка на тавана. Вече не се съпротивляваше , ръцете и лежаха безжизнено над главата притиснати към пода. Усещаше че циганин номер 1 мачка между палеца и показалеца зърното и , усещаше бавните дълги тласъци на циганин номер 2 чуваше рева на двигателя но сякаш не беше тук.

„ Къде бяха колегите и… как можа това да стане….. добре че си сложи презерватив… господи защо на мен… Каво говори ?“

Тя най накрая бе чула че циганина върху нея и говореше нещо:

– Харесва ли ти а? … Такъв хуй не си усещала ?…..мМного ти е тясна путката , …да…. невероятна путка … имам чуството че направо ще ми смачка хуя… много е готино в тебе… даааа.. ебати путката брат да

Тя завъртя очи и погледна мъжа върху себе си. Бе малко по възрастен от нея с мазна коса , небръснат .Някой от зъбите му липсваха а останалите бяха пожълтели, силно вонеше на алкохол. Очите им за миг се засякоха но тя веднага извърна поглед. Той я облиза по врата.

– Обърни я да ми лапа- каза циганин номер едно, като пусна ръцете и

Ром номер 2 се издяна от нея , надигна се и пред Мари се показа един найстина огромен пенис . Беше направо странен , по дебел в среда и изтъняващ към двата края , но Мари бе сигурна само в едно –беше огромен. Тя не бе девица и дори можеше да се каже че има що годе богат опит с 19 си партньори но все пак това бе най големия член който бе виждала. Тя чак сега се усети че буса не се движи, а дебелия шофьор се е завъртял и гледа шоуто.

Rating: 3.29/5. From 7 votes.
Please wait...