Полицайката Мари 2

Полицейския бус спря на около половин километър от червения бус , който бе спрял в покрайнините на една поляна на около 5 километра от града. Габриела и колегата и се загледаха с бинокъла към него . Вратата рязко се отвори и се показа разгърдената с пола на кръста Мари.

Тя изскочи и побягна, а циганин номер 1 я подгони, настигна я и я събори на земята. После я хвана отзад за косата и я изправи. На лунната светлина Габи и колегата и ясно видяха голото и дупе , после месестата и обръсната вулва:

– По путка е колежката, ха ха ха …казах ви че е курва .. – циганина изви ръката и зад гърба докато все още я държеше за косата с другата ръка. – сега ще я донаебът

– Стига вече , да спрем това – обади се Стоянов от шофьорското място

– Не бе тъкмо стана интересно-каза Савов

– Ти ще се изпразниш само като гледаш ха ха ха – Габи удари Савов по гърба, а през това време негъра вкара Мари отново в буса и затвори вратата.- Стоянов обяви я за изчезнала… тихо

По радиото се чу:

– Къде тръгна съкровище

– Аууу… боли…… не………. трябва да ме пуснете… аааа ще ми счупиш ръката…ааа

– Духай ми

-Пусни ме , ще ми….. счуп….ааа..

-Стига си пискала , а започвай да духаш . Абе ти ….. почваш ли

-Да ….аааа….господи…. ще ти духам ….аааа

– Хъъ…..аааа. добре … .хъъъъ…ъъъ….ааа

От колоната се чу пляскане от ударите на меки части едни в други

– По дълбоко го лапай…. а … така…това е ….. добре

Пляскането стана по отчетливо и отрязано:

-Ъъъъъъъъъъ- чу се стенанието на циганин номер 2- оооо

Габриела се ухили и направи жест с ръка все едно прави свирки.

В червения бус Мари бе в поза партер , тя усети как циганин номер 2 си го извади от нея , после чу един почти детски глас:

– Аз съм наред

Мари бе на колене подпряна на изпънатите си ръце„Това дебелака ли е..“ – помисли тя и несъзнателно понечи да се извърне като по този начин извади члена на ром номер 1 от устата си. Номер 1 я хвана отстрани за главата и изви лицето и нагоре към себе си:

– Гледай си работата момиче – каза той с усмивка , след което хвана правия си като копие член , с глава почти два пъти по широка от ствола и го насочи към устата и. Тя отвори уста и члена се плъзна в гърлото и , едновременно с това усети лек натиск по отвора на вагината си който постепенно се увеличаваше докато вулвата и не подаде и члена на „дебелака, или поне би трябвало да е той“ я изпълни.

След няколко бързи тласъка мъжът зад нея замря , като пискливо простена .

– Дебел ти си един ебач та мани- чу гласа на негър номер 2 тя.

– Направо е страшен , ха ха ха … поне успя да го вкара преди да се изхвърли….. х аха ах-циганин номер 1 я отмести от члена си . Хвана я за раменете и я положи да легне по гръб.

Коленичи между разтворените и крака , извади от джоба на якето си презерватив и си го сложи, след което вдигна краката и на раменете си. С ръка насочи члена си към отвора и. Мари видя че той имаше два зараснали белега. единия малко над пениса и един по нагоре на корема. „ Рани от нож“ – помисли тя , докато циганина триеше с пениса си вагината и отвън.

-Да еба и смотания дебелак ха ха ха- захили се Габриела в полицейския бус.

„Сега ще видиш какво е ебане ….-чу се гласа на ром номер 1 от радиото последвано от едно шумно–ххххххъъъъъъ- от Мари, след което започна едно бързо плякане- Ще ти спукам от ебане….хъъъ-„

– Браво , …. тоя вярно може и да я спука… х аха ах ха- почти истерично се захили Габи , докато от радиото се чуваше непрестанно плякане. –Виждаш ли Стоянов що за колежка имаме,…. мръсна малка курва….. -след малко продължи с коментара-те така да ти спукат кльощавия задник от ебане тия мангали

Плякането продължи около половин час , като Габриела през цялото време обсъждаше чутото, накрая се чу силно пъшкане и то спря. „-Духай ми“- чу се гласа на циганин номер 2 – „ вярно добри свирки въртиш… браво …да“

– Ха взе да духа и на другия циганин – каза иронично Габи „ Дупи се да те еба“ –каза след малко циганин 2- Ха курво пак ще те праскат ха ха ха –„ Лапай ми“ обади се с пискливия си глас дебелака- Браво а така обяздете тоя боклук , ….пръснете и гъза

В червения бус Марибе затворила очи и усърдно движеше устни по късата дебела патка на дебелака, когато усети пръски в гърлото си. Тя отвори очи и понечи да дръпне глава но дебелака я задържа за косата , на зад нямаше къда да бяга защото негър номер 2 бе зад нея и бързо я чукаше. Чу над себе си пискливо:

-Аааааааа- а количеството течност в гърлото и чуствително се увеличи- оххххх

Дебелака я пусна и тя отпусна глава докато от устата и изкапваше семето му. Тя яростно заплюва , което предизвика смях във всички мъже:

– Абе дебел , ти в устата ли и се изклеса –каза ром номер 1

– Направо и напълни устата- каза номер 2 – ужас, ха ха ха- захили се той като не спираше да я чука- е как можа да и го подадеш без презерватив, сега ако хванеш нещо…ха ха ха

Чак сега Мари се разплака тя отпусна глава на пода . Дупето и все още беше вирнато нагоре придържано от ебящия я мангал. Тя не плачеше шумно а само сълзите и се стичаха като реки. Най накрая номер 2 си го заби до корен докато свършваше. Пресегна се и я прегърна плътно изотзад като я хвана за гърдите , после се отпусна като я привлече отгоре си с все още забит в нея член . Пусна едната и гърда и прокара пръст по клитора и, захапа я за ухото , пусна и леко го облиза:

– Струваш си парите- прошепна в ухото и , ръцете му обхванаха дупето и и я повдигнаха от члена му, след което стана. Мари остана седнала на пода , мангала свали презерватива и го хвърли в ъгала. „ Оффф най накрая се канят да си ходят“ – помисли тя и прибра гърдите си в бодито, застана на колене и смъкна полата си , след което седна мълчаливо до вратата. Огледа буса , до скъсаните и прашки имаше цяла купчина съставена от опаковки от презервативи и използвани презервативи. Циганите вече въобще не и обръщаха внимание , само след малко номер едно извади няколко стотачки сгъна ги и ги завря в бодито и:

– Добра си , отдавна не бях ебал такава готина путка.

Караха известно време и я оставиха на няколко пресечки от мотела от който я бяха взели. Когато тръгнаха Мари се подпря на стената и затвори очи.“ Как се бе стигнало дотук , как можа да стане това….. къде са колегите ми…. какво…“

До нея спря полицейска кола , униформен полицай се изправи пред нея:

– Да добре съм , …..не …….не нищо бяха много настоятелни , …..искам да говоря с колегите си.

Полицаят я закара в участъка. Габриела , Стоянов и Савов дойдоха след малко . Габриела се затюхка колко се притеснявала ,докато двамата мъже само гледаха. Мари вече бе решила да не казва нищо, просто искаше да забрави за случилото се. Разбира се попита какво е станало защо не са дошли, като те се оправдаха с технически проблем:

– Добре че си жива и здрава, знаеш ли какви уроди има , ще те изнасилят , може и да те убият , слава богу че си добре.

– Да ..да ..добре…. ще се прибирам. Ще ме закараш ли Стоянов?

– Добре.

Когато седна в буса Мари усети че между бедрата и тръпне. Когато се прибра свали бодито и полата и застана пред голямото огледало. По пода се разпиляха парите който бяха натикани в бодито. Грима и бе размазан , а на бедрата имаше няколко сини отпечатъци от пръсти и ръце, около малкото и розово зърно сега имаше допълнителен син ореол. Вагината и беше с месести големи срамни устни , но сега те не само бяха зачервени и надути , но се подаваха и малките отдолу .“ Божичко“, помисли тя и влезе под душа. Когато се( намаза със сапун имаше чуството че вагината и е жива рана , така щипеше и болеше. Тя бързо се изплакна , излезе и се намаза обилно с крем. Завъртя се и видя че имаше синини и по дупето , тя бързо се мушна гола под завивките. Навън вече се развиделяваше , но Мари беше толкова изморена че почти веднага заспа.

На следващия ден около обед Мари стана . Главата я цепеше все едно имаше махмурлук, когато седна усети некомфорт отдолу. Погледна към бедрата си , множеството сини отпечатъци от пръсти си стояха ,“ Здраво са ме държали мръсниците“ помисли тя и усети че и се повдига.
Знаешe че трябва да даде показания за това където беше изчезнал и въпреки че въобще не и се ходеше на работа трябваше да отиде. Когато се качи в управлението имаше чувството че колегите и леко се подгъват. В обяснението тя написа че когато им се е представила те са се уплашили и се карали из града докато реша какво да правя – не са я наранили изобщо. Началника я попита може ли и довечера да работи и тя се съгласи.
Когато Мари си тръгна Габриела и Савов веднага взеха доклада. Двамата злобно се бяха усмихнали докато го четяха. Габриела прошепна:
– Виждаш ли Савов , въобще не са я наранили, а Стоянов се притесняваше ха ха ха
– Е как, като я гледам какво е курве , даже и е и харесало.
Вечерта Мари сякаш бе друг човек , бързо се плашеше , и дори провали няколко ареста защото викаше колегите си преди да е взела парите. Накрая търпението и на нея и на колегите и свърши и те се прибраха. На другия ден си взе седмица болнични .
Два дни след като Мари беше болнички Габриела пиеше уиски в един долнопробен бар в покрайнините на града. Към нея се приближи хърбав циганин.
– Ето ти камерата госпожо- каза циганин номер 1
– Хъ, браво, позабавлявахте ли се , ха ха ха
– Да , ама нали тая няма да каже нещо…
– Няма бе няма, айде изчезвай
– Шото малко се дърпаше
– Абе спокойно , тая е една много надута съседка , дето викаше че на проститутките им е много лесно и се ловихме на бас че няма да изкара и една вечер на улицата
– Ааааа добре , добре, шото силно я наебахме , няма да си седне на гъза поне седмица
– Абе няма изчезвай – Щом мангала си тръгна Габриела гаврътна уискито и веднага тръгна, защото нямаше търпение да прегледа записа.
След час седеше по халат пред компютъра и гледаше записа. Когато Циганин номер 1 вдигна краката на Мари на раменете си нейната ръката и неусетно се спусна разтвори халата и загали вагината и .Не можа да дочака циганина на видеото да свърши , след няколко минути усети тръпките на оргазъма. Тя засне десетина кадъра където по ясно се виждаше Мари със всеки от партньорите и.
Болничния на Мари премина в леглото , тя по цял ден спеше защото нощем се будеше и прехвърляше отново и отново случилото се. Разиграваше мислено различни сценарии, и как би могла да се измъкне , след което започваше да се обвинява защо не е постъпила по този или онзи начин. Беше решила да помоли началника си да я смени за да не се прави на проститутка.
Когато другата седмица отиде на работа веднага отиде в офиса му. Макар и неохотно той се съгласи и в крайна сметка тя си отдъхна – вече нямаше да се прави на проститутка. Минаха няколко месеца и Мари вече почти се не сещаше за червения бус , дори получи награда за това че бе успяла да хване сутеньор по паричните преводи който правеше., за което отново стана персона нон грата.
Една вечер се разбраха да излязат целия отдел . Когато се прибра Мари веднага започна да се приготвя. Изкъпа се намъкна сини опити дънки , бяла мрежеста блуза и кожено яке след което излезе. Вечерта вървеше супер , всички бяха много весели и постепенно се напиваха
След 12 бяха останали само Мари , Габриела , Савов и Иван Големанов- всъщност дребничък и слаб мъж противно на името си. Те продължиха да пият до към един когато двамата Ивановци си тръгнаха и останаха само Габи и Мари. Двете седнаха една до друга за да могат да си говорят.

-Добре се справяш, много си добра в работата – похвали я Габи – бързо напредваш в работата.
– Е старая се , знаеш ли от кога искам да съм следовател
– Предполагам , но нали ти е ясно че така ни злепоставяш нас останалите
– Не го приемам така , аз просто съм готова да работя дори и извънредно , за да успея, наздраве- вдигна пияно чашата Мари
– Значи си готова и извънредно да работиш за да успееш а ха ха ха – захили се пияно Габриела
-Да
– Ха ха ха , знам миличка знам видях , и се радвай че само аз видях ха ха ха..
– Какво имаш предвид?
– Ами проверявах един черньо и му взех телефона и погледни какви снимки намерих- тя и подаде телефона си – разбира се ги изтрих от неговия като преди това си ги прехвърлихно- Мари ококорено гледаше ту телефона ту ухиленото лице на жената – той каза че са ебали някаква проститутка.
-Не знам …
– Стига и двете знаем че си ти, ела с мен- Габи стана и тръгна към тоалетната
Мари след кратък размисъл я последва.
– Виж Габи , не е каквото си мислиш аз…
-Стига , не ми пука какво е, свали си сутиена
– Но защо- недоумяваше Мари
– Сваляй сутиена… не не ме гледай сваляй
Мари се пресегна и го откопча след това последователно го извади от двете си ръце. Средно големите и продълговати гърди увиснаха освободени от затвора си, а големите и розови зърна се отбелязаха на материята Габи се приближи и я погали през блузата, почти веднага зърната и реагираха и щръкнаха:
– Бързо се възбуждаш- Другата ръка на Габи замасижа вагината на Мари през дънките- Ти си една малка мръсница.- Супер си- през ефирната ризка ясно се виждаха гърдите и с големите си розови зърна- аре да тръгваме.
-Къде
– Да ми дойдеш на гости
Мари облече якето си и излязоха пред заведението.
– Ааа не е студено свали това яке – каза Габи
– Ама как – тя посочи към гърдите си
– Много готини сиси имаш не се притеснявай а го събличай- тя го съблече и възрастната жена го взе
Мари го съблече и от студения въздух зърната и веднага щръкнаха. Габриела каза че живее през 4 преки така че може да вървят пеша. След няколко крачки се разминаха с една двойка и Мари видя как ченето на мъжа щеше да се откачи при вида на гърдите и.
– Моля те дай си ми якето
– Що много добре изглеждаш- тя я хвана под ръка и продължиха. Разминаха се и с няколко момчета и с две момичета и резултата винаги бе един и същ , всички гледаха само в сисите и. Най накрая пристигнаха пред някакъв блок и Габриелая въведе вътре. Изкачиха се на третия етаж и тя звънна на една врата:
– Не живееш ли ти тук?
– Не точно, често идвам!
Тя продължи настоятелно да звъни и след малко врата се отвори и се показа слаб дребен мъж. Габи го избута държейки Мари за ръка и влезе вътре. Оказаха се в едностайно жилище , в което имаше само една голяма маса с 4 стола и легло. Габи седна на единия и пусна ръката на Мари. След тях влезе и дребния мъж.
– Хасане много спиш
-Е то госпожо …
– Харесват ли ти сисите на Мариела- прекъсна го Габриела. Мъжа явно смутен , не знаеше какво да отвърне само хвърли бегъл поглед към стърчащите и зърна и отново сведе поглед.- Кажи де
– Аз …. хубави са….
– Виждаш ли Мари, а ти с притесняваше , човекът има опит ,макар че доказано страда от идиотизъм все пак е сериен изнасилвач -Биляна само направи учудена физиономия- колко жени беше изнасилил 14 или 15
-14, но вече не правя така, знаеш старша че се промених…
– Хвани я между краката – отново го прекъсна Габи
– Но госпоо- учудено запелтечи Хасан
– Ама ти чуваш ли какво ти казвам хвани я за путката
Хасан се завъртя към Мара но тя изсъска срещу му
– Да не си посмял да опиташ че ще ти откъсна главата
Хасан моментално замръзна
– Марче, да се разберем , ще правиш когато , където и каквото ти наредя или цялата полиция ще види снимчиците ти , така че скъпа моя сега разкопчай дънчиците и се поразкрачи малко та да може да бръкне- намеси се следователката . Мари я изгледа злобно но не реагира , затова Габи стана отиде при тях и  и откопча дънките , после я ритна леко от вътрешната страна на крака да се разкрачи- Бъркай бе
Докато ръката на Хасан се плъзгаше по корема и Мари извърна глава настрани. Когато ръката му обхвана голата и вагина тя отново се завъртя към него. Неволно погледа и премина по анцуга му и тя видя че той бе невероятно опънат отпред.
– Как е ха ха ха? –захили се Габриела докато отиваше към стола си.
-Обръсната- отвърна Хасан
– Мари свали си дрехите
Биляна дръпна рязко ръката на мъжа и отстъпи една крачка назад:
-Защо го правиш , нищо не съм ти направила
– Съблечи се ,… а го правя защото ми писна да не злепоставяш , а и защото искам да видя как тоя турски циганин ща те скъса от ебане. Хасане покажи и паламарката
Докато Габриела говореше Хасан се съблече Беше много кльощав. Когато се обърна само че пред Мари се показа един дълъг неестествено дебел обрязан пенис с множество сверообразни подутини по себе си. Главичката му бе огромна и някак си тъпа. Очите на Мари се разшириха неволно „ Господи какво е това чудовище , това е най големия член който съществува , Тая как си мисли че ще се чукам с тоя , въобще как си мисли че това ще ми влезе“, а Хасан забелязал погледа и се захили.

– Момиче защо си още с дрехи ха ха ха – захили се и следователката . Мари въздъхна , но не помръдваше . – Помогни и Хасане

Хасан бе висок колкото Мари, той се приближи и хвана блузата и отстрани. После я дръпна нагоре и младата жена като по рефлекс вдигна ръце. При вида на голите  гърди очите на мангала видимо се разшириха.  Събу и дънките и в едно с прашките , тя послушно вдигна крака да ги извади , когато се изправи  ръката му обхвана вагината и, а тя вдигна поглед към него:

– По погледа ти личи че не си виждала такъв кур а?-изкикоти се , а Мари несъзнателно кимна- това е затворнически уи.  Десет кубика парафин и 17 топчета.  Като ти го сложа , две седмици няма да можеш да си седнеш на гъза. – отново се захили.

Той пусна вагината и, и я поведе към леглото където  я блъсна назад . Тя падна по гръб а той се настани между бедрата и . Отново бръкна между краката и но този път забоде двата си пръста в нея което предизвика едно шумно „ААААА“.

– Мале како ще ти скъсам бръсната българска путка!

Тои задвижи ръката си , после изведнъж извади пръстите си и легна върху и , а с дясната ръка насочи пениса си. Рязко и го наби.

-Ааааааааа- изписка  Мари и се опита да го изблъска назад. Циганина обаче не помръдна а остана за малко дълбоко забит, след което рязко си го извади и отново и го заби до дъно.-аааааххх….ъъъ………..не- Когато задника му отново се повдигна Мари го подпря с ръце преди да и го вкара.

-Мани си ръцете ма – излая циганина, после хвана ръцете и  и ги изпъна над главата- Абе госпожо дай да я вържем та да мога качествено да я наеба.

Габриела  не отговори а стана и извади белезниците си:

-Не ,не, искам не – проплака  Мари- ъъъъъъъъъъъх- циганина отново и го бе набил. Леглото бе старо метално , и Габи хвана изпънатите и ръце и я заключи за таблата.

– Сега нема на каде да бегаш- тои отновов си ги изкара целия и, и го отпра , което предизвика нов писък.- Ама много пищиш ма , а още не съм те почнал качествено  , сега само да ти взема гащатите и ще  те оправя.- Хасан  се издяна стана и взе прашките и –  Ох како сега те скасах- тои набута  прашките  в устата и.

Разтвори краката и отново се намести между бедрата и ,като моментално и го заби, което предизвика нов писък но много по приглушен. Мари  затвори очи и  стисна веригата на белезниците. „Да еба и боклука иска да  я боли „помисли Габриела докато гледаше. След още няколко подобни тласъка Хасан започна нормално да се движи. Мари беше отворила очи, явно се беше навлажнила вече. Хасан я шиба около половин час , после се изхлузи от нея. Вдигна  краката  и на раменете си, после хвана члена си и го насочи към ануса и.

-Сега ще ти направя клизма- Биляна бясно се замятано но дребосъка се оказа учудващото силен и успя да я задържи. Тя се изви нагоре опитвайки да избяга от напъващия я член.

-ааааррр……..гггххххххххххх…….ккхххххххх……ррррррррррраааааааааааа – прашките в устата и заглушиха писците и, лицето и само че бе цялото във сълзи, а главата и се мяташе във всички посоки. Циганина само че не спираше а с широка усмивка и малки  тласъци и го вкара чак до топките.  След като веднъж го бе поела целия той започна с кратки дълбоки тласъци да я трамбова.

Габриела  наблюдаваше как при всяко стягане на дупето му Марияна се извива , а от гърлото и се отделят нечленоразделни звуци. „ Мале тоя я разката, е госпожице супер ченге маи изтегли късата клечка“.

Хасан я чука около 40 минути , като след първите 10 минути Мари въобще не реагираше , а просто гледаше в тавана. Когато му омразна в дупето тои пусна краката и легна върху и , като и го наби във вагината. Започна като побеснял да я хапе по врата и раменете докато непрекъснато усилваше темпото. Ръцете му слязоха надолу и обхванаха гърдите и, като започнаха да ги стискат до посиняване Когато най накрая замря дълбоко в нея изхвърляйки семето си тои стисна и завъртя зърната и толкова жестоко, че въпреки забития в нея член Мари се напика от болка.

– Госпоо упика се , дали съм ебач а. Ха ха ха. Направо я попилях.- после си го извади хвана Мари за брадата и доближи лицето си до нейното- Още много има да се опикаваш, гледаи как става на истинския ебач- тои се изправи и Мари с ужас видя как свободно висящия му член се изправя.

„Господи пак е надървен нееее“ Мари  изпита панически страх като  видя Хасан отново да коленичи и да и вдига краката. След секунди болката дълбоко в корема и се завърна. Този път тои притисна краката и към гърдите и бързо започна да се движи. „ Боже имам чуството че ми е в гърдите…..поне  боли по малко от първия път…… , спри….. недей……..ох убии ме“ само че тя не можеше да каже нищо, затова затвори пълните си със сълзи очи, докато болката идваше на вълни със всеки от тласъците му.

Габриела усещаше че очите и се заварят, погледна  часовника си показваше 4 „ Мале издръжлив резняк, над 2 часа тек и веднага втори, Марияна  вече няма сили да мърда  “, тя положи глава на масата и заспа.

Мангала отново я помпа трийсетина минути в задника после явно се умори, затова  пусна краката и от двете си страни.

– Госпоо виж как и е цъфнал гъза- но като не получи отговор се завъртя – а старшата спи- каза на Мари и легна отгоре и- е на нас не ни се спи- дупето му се стегна и топлината на вагината и обгърна члена му, а от устта и отново се чу приглушеното „рррррррраааааааа“- не мучи ма.- изкара си го целия- влизам како, ха ха  ха –отпра и го отново  и отново.  След няколко минути усети че тя се овлажни а звуците от устата и когато и го набиваше спряха. Ръцете му се спуснаха и стиснаха дупето и след което пениса му се задвижи с къси дълбоки тласаци. Мина около час докато се измори. Изведнъж  той спря дълбоко забит с лице пред нейното-  Ще пиеш ли сперма или да ти го слагам в гъза?

Мари заклати глава , в знак на съгласие „ Всичко ще пия само не ми го вкарвай пак отзад“, но нямаше как да му каже .

– Не те разбрах- той измъкна прашките от устата и- искаш ли да пиеш сперма?

Мари жадно пое въздух с пълни гърди :

– Да , хъ…..хъ…… хъ искам да пия ………искам да пия – панически повтори тя- дьй ми да пия

-Искаш семото ми да пиеш така ли? –

-Да искам сперма да пия,  искам семето ти , дай ми сперма

Той се премести нагоре и я обкрачи като насочи члена си към устата и.  Мари  послушно го налапа и задвижи език около главичката му. Хасан започна да се движи напред назад а докато се плъзгаше по устните и,  тя усещаше всяко топче  . Члена му беше много по дебел и дълъг  от всеки който бе виждала.   След двайсетина минути устата вече я  болеше и бе схваната но тя си повтаряше че по добре в устата отколкото в дупето и не се обаждаше. Изведнъж той спря и се дръпна назад като само главичката му бе в устата и:

– Ще се празня,  отвори широко уста ама няма да гълташ докато не ти кажа- извади члена си , а Мари  отвори широко устата си. Той започна бързо да мастурбира пред лицето и- Хъъъъъъъ- насочи пениса си към отворената и уста и семето му запръска в нея. Когато конвулсиите му спряха той прокара ръка напред докато и последната капка сперма не падна в устата и. Загледа се в пълната и с уста сперма- Гълтай сега – Мари бе толкова изтръпнала че послушно преглътна.

Когато спермата му запръска в устата и на Мари и се догади „ По добре отколкото да ме ебе“ помисли тя  . Вкусът и насищаше сетивата и , а когато той и нареди и тя преглътна гъстата течност полепна по цялото и гърло.

Хасан само че не бе свършил той взе прашките и с намерението да и ги навре отново:

– Моля те , може ли да не ми ги слагаш пак ….

– Не може щото много квичиш- той я хвана за брадичката

– А поне малко вода?- Биляна пак се паникьосваше

– Не става курво – той завря прашките в гърлото и . – чакай да се изпикая и продължавам.

Той излезе от стаята и се върна с комат хляб , бутилка олио и  стъклено шише от кока кола.  Остави комата на масата , отвори бутилката олио и сипа в ръката си олио. Взе шишето от кока кола и го омаза със олиото. После се наведе над Мари разтвори  краката и , и въпреки бясното и мятана вкара почти цялото шише от кока кола във вулвата и:

– Да не скучаеш , докато хапна- взе комата и  седна до нея .

Когато го видя със шишетата Мари се зачуди какво ще прави , но когато видя че маже шишето и просветна“ Господи мисли да ми го вкара , не…… не ……не …….не ……….спри“ тя бясно завика но естествено излязоха само неразбираеми стонове. Когато влезе шишето опря чак в матката и. Тя отново се разплака, но това не трогна Хасан. Той го изкара малко колкото да може да го хване и отхапа от комата след което бързо го задвижи.  Когато хапна той стана , като остави шешето в нея :

– Само да пия вода и продължаваме

Той излезе а когато се върна бе отново надървен. Взе бутилката с олио и си намаза оная работа, после коленичи пред нея ,  отново и вдигна краката на раменете . Бутилката бе излязла навън затова той я донаби , после мощно и го вкара в дупето.

-Хъъъ…хъъъъъъъъ..ъоооо- се разнесе зад прашките

– Виде ли сега че требва да си ядеш прашките   ха ха ха- мангала идиотки се захили , като не спираше да я трамбова.

На Мари и се струваше че ще се скъса  , беше толкова разпъната , и така я болеше но нямаше къде да мърда. При всеки тласък корема му опираше в бутилката така че и члена и бутилката се движеха в нея. Тя затвори очите си от който течаха  сълзи от болка , болка която направо  я изгаряше. Изведнъж усети нова рязка болка върху корема. Тя отвори очи , и видя че той  хващаше и щипеше кожата и , като след всяко ущипване оставаш мораво петно. „ Защо го правиш , идиот мръсен , защо искаш  да боли …….моля …….господи………немога……“. Този път я шиба в дупето над час , след което се изхлузи . Извади и бутилката. После бръкна и и я навря в дупето. Биляна  установи че докато и я вкарваше много слабо я  заболя. Покри я и я почна отпред. Навън вече бе взело да се развиделява.  Отново я захапа и засмука  по врата и раменете, като силно мачкаше гърдите и ги щипеше. Болката заливаше Биба от повече от два часа и тя не издържа и отново се изпусна.

– Пак ли се напика како, ха ха ха, …..Хасан яко ебе , ………българската ти пичка не удържа на напъна ха ха ха- той усили темпото и след малко семето му я напълни.

Хасан Стана , и излезе да се изпикае, а когато се върна отново бе взел да се дърви.  Извади шишето от дупето и , поля го с олио и , и го навря във вулвата.  После я завъртя на една страна вдигна единия и крак  нагоре  и проникна в дупето и. Биляна вече бе толкова изморена , а изпитаната болка я бе така изтощила че не реагираше каквото и да и прави.

Габриела в просъница чу ритмично поскръцване Тя отвори очи и се протегна , бе се схванала от спането на масата, огледа се  , чудейки се къде е. После видя помпащото дупе на Хасан и и просветна. Тя  се загледа в ставщото пред нея. Марияна  бе на една страна с високо вдигнат крак , а мангала я ебеше в гъза , но имаше нещо във вагината и“ Шише , ха ха ха наврял и е шише“. Погледа и  премина по тялото и , отпред бе цялата синя от смучки , ухапвания и щипане. Тя гледаше с празен поглед към ъгъла. Погледна часовника си показваше 10 и 20.

– Абе Хасане ти още  ли я ебеш ха ха ха

– О ще я  пръсна, още веднъж се напика,  ама вече не деяни  , виж че не мърда, ха ха ха

Той си го извади и се обърна към Габи ,  после бръкна и извади шишето като го пусна отстрани на леглото. Изправи четрите си пръста:

– Гледай старша- последователно си вкара ръката в дупето и във вулвата и.  Тя потъна до палеца, а Мари  само тихо проплака- Дали съм я разработил а ,….. Хасан яко ебе –

– Ха ха ха- „Мангала вярно е разработил ебати , как и вкара ръката си“- добре стига и толкова- Тя стана , отиде и отключи белезниците, но жената не реагира. – Извади  и това от устата

Хасан я завъртя по гръб ,  и извади прашките. Мари само че още не реагираше а гледаше в тавана , с опънати нагоре ръце. „ Мале цялата я е посинил , егати урода“ помисли Габриела и усети че и се повдига  докато гледаше голото тяло на жената, но стисна зъби и тихо попита:

– Хареса ли ти ебането Мариянче

Мари само че не реагираше затова Хасан я хвана за брадичката и я завъртя към него:

-Отговори на старшата  ма- жената само че не отговори , а гледаше през него- няма да отговори госпожо , много яко я наебах. Не може да се освести….

– Я , я е изправи

Хасан я хвана за ръцете и я дръпна да седне, после и свали краката на пода и се опита да я изправи. Но краката и се подкосиха и тя падна на колене . Мъжът прихна да се смее:

– Абе Хасане , че тя не може да ходи ха ха ха- ухили се и Габи

– Е то старша – с гордост  каза Хасан- аз като еба така става обикновено.  Даже тая малко я ебах една я бях ебал  2 дена ама беше циганка и държеше , а тая българка се предаде за нула време.

-Да не е една краварка

-Аха

-Е Хасане , Хасане вдигни я и я замъкни в банята , да се поосвести.-Хасан я хвана под мишниците и я завлече под душа последван от Габриела .- А сега иди купи кафе и по някоя баничка , за нея две кафета  – той му подаде една десетачка и пусна студената вода.

Студената вода посвести Мари , и поглед се насочи към колежката и :

-Стани – но Мари  не реагира- или искаш Хасан пак да те почне ха ха ха?

– Не… не…….- в очите и се четеше страх. Тя се опита да стане но се плъзна и падна по дупе- не мога, искам но не мога, не го пращай пак, ще стана- тя се опита панически да стане , но краката не я държаха и само се търкаляше.

– Ха ха ха спокойно ма- Габриела се загледа във вулвата и , цялата бе подпухнала и поне два пъти по голяма от преди- ама яко те е протрил  ха ха ха- Хвана я под мишниците и я изправи, спря водата.

-Аааа- Мяри  се сви когато се изправи- боли ме ооохххххх…..аааааа…. – тя хвана вулвата си

– То като гледам как те протрил -, айде- тя я дръпна и тя направи една крачка но с разкрачени крака

-Ааааа…….не……..остави ме долу боли…….

-Каво ще те оставам ма , върви- тя я затегли и тя с разкрачени крака тръга с нея като на всяка стъпка тихо простенваше.

Габриела я замъкна и я сложи на един стол. Тя се пльосна с разкрачени крака за да се не допират краката  до срамните и устни. Дишаше тежко.  След малко Хасан се върна. Вида на разкрачената жена веднага го накара да се надърви, което накара Габриела да избухне в смях.

-Мариянче  пак е готов ха ха ха, желаеш ли го?

– Не не моля  не мога ….всичко ме боли…….. господи мръсна свиньо какво ми направи- тя се обърна към Хасан, и подпря глава на ръката си като затвори очи под дружния кикот на Габи и Хасан.

– Добре си я обработил манго ха ха ха

– Оооо ако не ме бе спряла още да я люшя, щеше да види кои е мръсна свиня – закани се дребосъкат

– Още ха ха ха, та ти си и обърнал хастара , така ли ги еба и ония четиринайсета дето те опандизиха

– Много ясно, Хасан е най добрия ебач ха ха ха

– Вярно ли е Марянке ?- той я погали по косата , но Мари навали само глава- кажи ма

– Не

Габи  се  захили а Хасан се изправи заплашително

-Как не ма , друг ебал ли те е така- възмути се идиота

– Спокойно Хасане , тя такова ебане не е преживявала и затова така вика  ха ха ха- успокой го Габриела.

Мари  изпи кафетата едно след друго, докато Габи и мангала обсъждаха с подробности как турския циганин я бе изчукал.

– Готова ли си да си ходим- обърна се към нея габриела

-Да – тя се изправи но болката между краката я накара отново да седне- Господи , боли ме ….господи…..мръсна свиня….. ще ти откъсна топките- разплака се и опря глава на масата

Двамата избухнаха в смях а когато спряха Габриела каза:

–  Госпожице Марияна  сега или се стягаш и ставаш или те връзвам отново за леглото и довечера ще дойда да те взема

Това подейства като втори студен душ и Мари се изправи въпреки болката отиде до леглото с моряшка походка и си взе сутиена“ Господи“ отпред тялото и бе цялото в синки“ Ще убия това копеле и двамата ще ги убия“. После се наведе и обу дънките си , облече блузата и видя прашките взе ги но въобще не мислеше да ги обува. Първо бяха подгизнали от лиги , а второ не може да си представи как щеше да ги обуе.

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...