Полицайката Мари 3

Излязоха заедно като възрастната жена  я придържаше под мишницата, после  извика такси и отиде с нея до тях където и помогна да се качи. Щом влязоха в апартамента Мари веднага дънките и бавно легна на леглото с разкрачени крака:

– Боли ли

– Какво очакваш, виж  на какво ме направи този мангал , не мога да си свия краката , а отвътре ме боли ужасно , …..дано да си доволна , как можа да го причиниш на твоя колежка- тя се разплака- как въобще можа да го причиниш на жена.

– Доволна съм

– Ти си свиня

– Да ама ме слушкаш , сега си почини добре събото и неделя

Тя излезе беше обед но Мари бе толкова скапана че веднага заспа. Събуди се към 4 през нощта. Бавно се надигна , всичко я болеше , особено отдолу. Тя се изпрви и седна , но рязка болка между кракта я накара да легне отново. Дори не знаеше кое я боли дупето или вулвата. Полежа още малко  в тъмнината и се насили и стана.

Боже ебати животното , направо е за разстрел , егати садиста.“- Тя отиде и седна на тоалетната чиния  но като взе да пишка рязка болка я стрелна между бедрата „ господи , направо ме е сцепил мръсния мангал“. Тя стана и пусна душа . Ръката и премина през вулвата и се спусна към дупето , дори лекия допир и причиняваше болка. Тя взе сапуна и започна бавно да се трие но болката бе толкова рязка че я накара да клекне , но тя не спря а дълго търка със сапуна двете си отверстия после се изплакна и излезе.  Взе крем Здраве и обилно намаза дупето и вулвата си . После пусна телевизора и легна с разкрачени крака пред него. Неусетно заспа отново и се събуди към 10. Бавно стана и като че ли болката бе намаляла, но още и бе много некомфортно . Отиде и си направи закуска  после хапна и се върна на леглото. Лежа целия следобед, телевизора работеше но тя не го виждаше , пред лицето и бе лицето на мангала и неспиращата болка която и причиняваше.

Тя отново се унесе когато на врата се позвъни. Тя стана и установи че подпухналите и срамни устни са поспаднали , облече халата си и отиде до вратата. Когато отвори Габриеладиректно я обиколи и се настани на леглото.

– Как си !

– Зле всичко ме боли, как можа да ме дадеш на тоя урод.

-Съблечи се!

– Не моля те не мога

– Искам да те видя гола , съблечи се

Мари само че не се събличаше затова Габи  стана и хвана колана на халата но тя я  сграбчи за ръцете.

– Пусни ма

– Не не искам

– Госпожо следовател , не спазваш уговорката , а ще е жалко …. след като се прежали да се оставиш да те чука Хасан. Нали.

Тя отпусна ръце и Габи развърза халата , после го плъзна по рамнете и оставяики го да падне на пода. Възрастната жена  се ухили злобно , отпред през 2 сантиметра имаше синка .

– Разкажи ми какво беше чуството когато оня топчест уй беше в тебе.

– Болеше , много болеше , непрекъснато ме болеше, оная му работа е огромна , много болеше, ти си жена как мислиш че се чуствам

– Това вече го каза- тя се надигна и разкопча панталона си после го изхузи заедно с бельото .

– Какво правиш- жената започна да се гали отдол а Мари уплашено замига.

– Спокойно ма – Габи я дръпна на леглото да легне и  се намърда между краката и. После бръкна между краката на Мари и вкара двата си пръста в нея. Мари се разплака. Габи я хвана за брадичката и и я завъртя към нея после докато я гледаш право в очите започна бавно да движи пръстите си.

– Хъ хъ хъ хъ хъ- Мари  дишаше с широко отворена уста. След първоначалната болка , тя установи че вече не я боли .   Но тя вече бе изпаднала в паника затова  прегърна Габи и започна да я целува по цялото лице , като непрекъснато повтаряше- Моля те …..моля те …..извади ги ……моля те……..страх ме е ……..недей …………обичм те …………ще направя всичко  само не ме еби………моля те….. Възрастната полицайка  се усмихна иронично , рязко извади пръстите си и после отново  и ги наби- хъ..хъ…хъ…не   ….недей ……….ааааааааа- Мари бе сграбчила чаршафа и се тресеше цялата . Отне и пет шест минути да се вземе в ръце , след което се успокой , спря да се мята. След още пет минути възрастаната жена  извади пръстите си от вулвата  и като легна отстрани  надвесен над нея

– Видя ли че няма страшно

Мари  продължи да лежи с отворени крака

– Не знам , страх ме е  и ме щипе отвътре– с пресипнал глас отвърна жената.

– След малко ще спре

– Ох не мога щипе ме- тя се изправи и бързо отиде във банята където дълго се подмива, когато се върна Габриела лежеше и пушеше.

– Нали видя че няма старшно

– Не знам какво ми стана- откровено отвърна Мари- просто като си представих че нещо ще влезе в мен и направо истерясах

– Много си се наплашила от Хасан

– Сигурно ти доставя удоволствие – тихо отвърна жената

– Честно казано , хареса ми да те гледам как се гърчиш под него, особено като се сетя че си ми колежка, ха ха ха , аме те е побъркал направо

– Ако имаш предвид неспиращата  болка в продължение на часове , да  наистина ме побърка.

– Ама голям кур вади-  Мари не отвърна затова тя настоя- Кажи де , по голям виждала ли си

– Не

Тя продължи да я разпитва като не спираше да се гали:

– Легни ми на рамото

Мари легна и Габи  я хвана за косата, извивайки главата и към себе си:

– Мангала праска ли те в устата

– Да

– Там ли се изпразни

-Да

– Ха ха ха, и хареса ли ти

Мари присви очи,“ Курва мръсна , какво ме разпитваш“

– Не

– Лъжеш колежке – тя я пусна и стана- Ще се видим- облече се и си тръгна.

Мари  легна и се разплака“ Какво стана с мен  …. който се сети той ме ебе……. и то напълно непознати ……… а  и идиоти“ –потръпна несъзнателно при спомена за Хасан „омръзна ми ……..

КРАЙ

Rating: 2.67/5. From 3 votes.
Please wait...