Порочната секретарка 2

Лиляна се събуди, протегна се и спомените от предния ден започнаха да изпълват съзнанието й. Не беше чудно, че е уморена, беше изпила толкова много сперма, повече отколкото беше пила през последните 10 години, да не споменаваме и нашийника и поведението й на кучка от което я боляха ръцете и коленете.

Въпреки всички неудобства Лиляна знаеше колко много я беше възбудило това да се подчинява и да бъде отдадена на милостта на друг човек. Това беше толкова вълнуващо и тя съжаляваше, че не го беше направила по-рано.
Лиляна се огледа. Бяха й казали да спи в кухнята в специално направена голяма кошница за куче, нашийника все още стоеше на шията й. Тя се беше събудила стискайки дървената кутийка, сякаш щастлива, че тя е един вид знак за нейното примирение и подчинение.
Лиляна усети и напрежението между краката си, лека болка, усещаше се странно пълна. Тя протегна ръка между краката си и напипа края на дилдото което Николета беше поставила в путката й предната вечер. Дилдото беше стояло в нея през цялата нощ и бедрата й бяха облети в соковете й, предизвикани от усещането на този странен предмет вкаран в нея.
Тя въздъхна и се изправи. Можеше да чуе Николета в съседната стая, но не знаеше как да се държи в апартамента на жената. “ По-добре да съм сигурна, отколкото да съжалявам” помисли си тя и застана на четири крака и тръгна да търси господарката си.
– О, бебчо събудила си се! И колко добре се държиш!- каза Николета и погали Лиляна по главата.- Така… днес ще съм много заета и за това съм извикала една от другите си курви да дойде и да те наглежда. След това ще прекараш вечерта, като се грижиш за гостите ми. Кое кученце има късмет, а?
Лиляна се изчерви при тези думи. Зави й се свят при мисълта, че някой друг ще се грижи за нея и то друга жена-роб. Мисълта за вечерното парти също я притесняваше малко, какво имаше предвид господарката й пое “ ще се грижиш за гостите ми” ? Лиляна подскочи при позвъняването на вратата, а Николета отиде да отвори.
– Диди, здравей! Радвам се да те видя!- каза Николета и целуна жената по устните и я стисна за дупето.
Лиляна не можеше да повярва на държанието на Николета към тази жена. Тя се държеше с нея като с равна. Не беше ли казала, че това ще е една от курвите й? Лиляна се засрами от това, че стои на четири крака в присъствието на тази жена. Една господарка беше приемливо, но дали щеше да може да понесе още една?
Новодошлата беше красива жена, висока с дълга кафява коса, която обвиваше приятно сладкото й невинно лице. Тя беше облечена в къса пола, която стигаше до средата на бедрата и подчертаваше дългите й крака. Стигната бяла блуза обвиваше гърдите й. Лиляна не си падаше по жени, но скоро беше открила, че може прави много неща по които не си беше падала. Тя усети приятни тръпки да пърхат в стомаха й докато гледаше жената. Може би денят нямаше да е толкова неприятен.
– Диди, скъпа. Бъди добро момиче и наглеждай кученцето ми. Тя има нужда от малко дресиране, защото вчера се държа малко непокорно. Ще искам да е готова за вечерта, облечена в униформата на френска камериерка, униформата е на леглото ми. Същото се отнася и за теб. Гостите ми винаги се радват, когато те видят. Ох, щях да забравя! В стаята ми има и униформа на ученичка, ако искаш да си поиграеш с нея и да я потренираш.
След като каза това Николета излезе, като пътьом потупа Лиляна по главата и целуна Диана. Лиляна наведе глава. Не знаеше как новата жена ще се отнася с нея. Ако наистина беше една от курвите на Николета, значи те двете бяха от една “порода”. Лиляна си представи картина на спокойна сутрин, приятелки които си пият кафето и обсъждат дрехи и гримове, наслаждавайки се на откъсването от това раболепно подчинение.
– Изправи се!
Лиляна се подчини. Можеше да усети как Диана я оглежда, докато я обикаляше, инспектирайки я.
– Какво имаме тууук… От покрайнините ли си малката, да не се изгуби?
– Тук съм… по… собствено желание.- гласът на Лиляна трепереше, сърцето й се беше свило, докато картината на спокойната сутрин бързо изчезна от мислите й.
– Чудя се, колко от собственото ти желание ти е останало? Застани пак на четири крака!
Лиляна бързо падна отново на четири крака.
– Сега ми кажи името си, с което те наричат когато си в това положение,
– Кученце.
– Добре. Изглежда бързо си се научила. Сега ще ти задавам въпроси на които ще можеш да отговаряш с кимане дали е така или не е така. Като курва ли принадлежиш на Николета?- Лиляна кимна.
– Харесва ли ти да се отнасят с теб като с евтина курва, която обича да прави свирки. – Лиляна отново кимна.
– Николета дресирала ли те е?- Лиляна поклати глава.
– Добре, тогава аз ще съм първата която ще те дресира. Може и да ти хареса, но нека първо да те почистим и да те облечем подобаващо.
След като каза това Диана влезе в банята и остави Лиляна да я следва на четири крака, опитвайки се да не се разплаче от срам.
За пореден път се подчиняваше на някого. Тя вече нямаше контрол над желанията си. Мразеше се за това, всичко за което се беше борила и беше изградила беше изчезнало и беше заменено от покорността на слугата, чиито действия се определят от друг- идея която преди две седмици би й била противна, сега беше реалност. Но най-лошото беше това как тя приемаше всичко и беше съгласна с новите правила в живота й. Тя беше роб на желанията си, беше управлявана от сексуалните си нужди и беше постоянно възбудена. Единственото за което можеше да мисли беше за хуй между краката й или в устата й. Тя желаеше да усеща сперма върху кожата си и в устата си.
– Застани правя на кърпата, курво.
Лиляна се зарадва, че може да се изправи и застана на меката кърпа пред Диана. Диана заобиколи Лиляна и застана зад нея, като се пресегна и постави ръцете си на стомаха й. Лиляна си пое рязко въздух при този допир. Пръстите на Диана бяха тънки и леки и гъделичкаха стомаха на Лиляна, карайки косъмчетата по тила й да се изправят. Ръцете на Диана се качиха нагоре, обхващайки леко гърдите на Лиляна, която от своя страна изпъшка. Докосванията вече предизвикваха ефект, а и дилдото между краката й не помагаше особено. Лиляна едва успяваше да се задържи на крака.
Диана ощипа силно зърната на гърдите й и Лиляна извика от изненада. Диана бръкна между краката й и извади дилдото с рязко движение, предизвиквайки високо мляскане. За най-голям срам на Лиляна дилдото беше подгизнало и Диана най-демонстративно го облиза пред нея.
– Не си тук за да се наслаждаваш, курво. Докато Николета се върне мога да правя с теб каквото си искам. Сега влизай под душа, мръснице и се почисти.
Водата беше ледена, но Лиляна не посмя да пусне топлата вода и стоически понасяше студеният водопад, който се изливаше върху тялото й. Тя трепереше от студ примесен с възбуда, зърната й се бяха подули до болка и тя много искаше да ги погали, но не смееше да го направи без разрешение. Лиляна се насапуниса цялата и с риск да бъде наказана от Диана, вкара един пръст във влагалището си докато се сапунисваше между краката. Докосване което изпрати приятни тръпки в цялото й тяло.
– Престани да се чукаш с пръсти, курво!
Диана отвори вратата на душ кабината и издърпа грубо Лиляна навън. Тя застана трепереща на кърпата. Не можеше да погледне Диана в очите. Да бъде хваната да мастурбира от друга жена беше много унизително, но тя имаше нужда от тази стимулация. Лиляна започна да мисли как би могла да накара Диана да я докосне между краката, стига тя да не беше толкова груба с нея.
– Избърши се разгонена кучко. Никакво мастурбиране повече! И без това ще бъдеш наказана, недей да правиш нещата още по-лоши за теб!
Лиляна се избърса с кърпата усещайки острият поглед на Диана върху тялото си. Лиляна притисна празният си стомах с тайната надежда Диана да и позволи да хапне нещо.
– Така е добре, хайде ела след мен в спалнята. Трябва да те облечем.
Лиляна покорно тръгна след Диана и двете влязоха в спалнята на Николета. Разрешението да влезе в спалнята на господарката си, беше много вълнуващо за Лиляна. На леглото имаше две кутии, кутиите от шивачите.
Диана отвори първата кутия и извади майсторски изработена униформа на камериерка с бяла престилчица и дантелена шапка. Диана постави дрехите на леглото внимателно и отвори другата кутия. От там извади униформа на ученичка- къса сива пола, бяла риза, къси бели чорапи и вратовръзка. Тя хвърли дрехите към Лиляна.
– Обличай се! Имаш да забавляваш цяло парти и дано да се представиш добре или ще удвоя наказанието!
Лиляна се страхуваше от наказанието. Не я бяха пляскали от училище. Мисълта за това как тази жена ще заголи дупето й беше плашеща, но и вълнуваща. Униформата беше точният размер. Докато обличаше ризата тя остави горните няколко копчета незакопчани с тайната надежда все пак да успее да се измъкне от наказанието си с флиртуване.
Лиляна вдигна ципа на полата и си обу късите чорапки, придружени от плътно прилягащите бели бикини. Тя се възхити от вида си, оглеждайки се в голямото огледало на вратата на гардероба. Изглеждаше смешно. Възрастна жена преливаща от бялата риза, с плисирана поличка, която едва покриваше слабините й.
– Не изглежда ли невинно нашата малка курва? Сега кажи на учителката колко непослушна си била.
Лиляна си пое дълбоко въздух. Тя усети как се изчервява. Унижението което беше изпитала през последните дни беше толкова голямо, че тя си мислеше че не би могло да стане по-лошо, но беше грешала.
– Аз бях много палаво момиче, госпожице. Заслужавам наказание.- веднага влезе в ролята си Лиляна, за нейно най-голямо учудване подчиняването й беше станало като втора природа и веднага превключваше когато се наложеше.
– Палавите момичета ги пляскат, нали така?
– Да, госпожице.
– Последвай ме.- каза Диана и поведе Лиляна към кухнята.- Наведи се над стола и се надупи.

Диана посочи стола до масата и Лиляна покорно отиде където й беше посочено, осъзнавайки, че късата й пола се е надигнала нагоре и е разкрила белите й бикини. Лиляна се надяваше мокрото петно на дъното на бикините й да не се вижда много добре.
– Лошо момиче, имаше ли нечисти помисли за учителката си?

Диана посочи стола до масата и Лиляна покорно отиде където й беше посочено, осъзнавайки, че късата й пола се е надигнала нагоре и е разкрила белите й бикини. Лиляна се надяваше мокрото петно на дъното на бикините й да не се вижда много добре.
– Лошо момиче, имаше ли нечисти помисли за учителката си?
Диана беше забелязала мокрото петно на бикините на Лиляна и тя нямаше смисъл да отрича.
– Да, госпожице. Имах нечисти помисли за вас, госпожице.
– Какви нечисти помисли си имала?
– Аз… искам… да ме чукате с пръсти, госпожице.
Шамарът се стовари върху дупето на Лиляна, която се изненада от силата на удара. Тя изкрещя от болка. Можеше да усети как топлината се разлива по бузата на дупето й и се смесва с топлината между краката й, изпращайки приятни тръпки по цялото й тяло.
– Лошо момиче, да караш госпожицата да те удря с ръка.- при тези думи Диана се обърна и отвори едно от кухненските чекмеджета и извади една от шпатулите. – Да видим това дали ще ти хареса! С кой край да започна, а?
Лиляна не можеше да види шпатулата и не можеше да оцени факта, че дръжката е дебела и наръбена, а другият край на шпатулата завършва с плоска метална част, идеална за пляскане. Лиляна чу свистенето на метала, докато шпатулата летеше към дупето й и се удари в нея със силно “пляс”.
Лиляна отново подскочи, а топлината от вторият удар затопли още повече дупето й. Тя усещаше ефекта на пляскането. Това беше още една перверзия която приемаше с удоволствие, едва ли имаше още много неща на които да се отдаде. Диана плесна дупето на Лиляна още пет пъти, като всеки път се стараеше да удря жертвата си с цяла повърхност на шпатулата. Лиляна изпъшкваше при всеки удар, едва задържайки се на крака.
Диана не можеше да определи дали виковете на жената са от болка или удоволствие. Тя не можеше да отрече, че прилагането на наказанието нямаше ефект и върху нея. Жената беше поне с 15 години по-възрастна от нея и й харесваше чувството на власт над нея. Това, че беше облечена като ученичка правеше нещата още по-вълнуващи, повече отколкото тя си беше мислила. Диана можеше да усети, че и собствените й бикини започват заплашително да се подмокрят. За сега стигаше толкова пляскане, помисли си Диана, беше време за забавления.
– Ето, добро момиче. Понесе наказанието си добре.
– Благодаря ви, госпожице.
Лиляна неволно въздъхна с облекчение, защото горещината по дупето й ставаше непоносима. Тя усещаше как усещането се смесва с топлината в стомаха й, предизвиквайки приятни тръпки в тялото й.
Диана въртеше шпатулата в ръката си, опитвайки се да измисли как още да я използва. Тя прокара пръсти по бедрото на Лиляна, драскайки с нокти по кожата на по-възрастната жена, чак до заголеното й дупе. Диана прокара пръстите си по цепката на Лиляна, карайки я да изпъшка и да потрепери. Диана обърна шпатулата, в съзнанието й изплува идеята какво още може да се направи с кухненският инструмент.
– На пода, непослушнице!
Лиляна веднага се подчини и Диана й подаде шпатулата с дръжката напред и Лиляна с радост я пое. Дръжката беше дебела и гумена, малко по-дебела по средата и в края. Лиляна усети странно чувство в сърцето си, тя знаеше какво предстои и една част от нея се радваше, че ще може да се задоволи, другата част се чувстваше унижена от тази жена.
– Чукай се с това, покажи ми колко ниско си паднала!
Лиляна едва не се задави, толкова обидена се почувства, но знаеше дълбоко в сърцето си, че трябва да се подчини или да рискува да бъде наказана когато Николета се върнеше.
– Искам да ме гледаш в очите през цялото време, курво!
Лиляна прикова очите си в красивото лице на Диана и започна да търка дръжката на шпатулата по мокрите си, горещи устни, представяйки си какво невероятно шоу изнася на по-младата жена. Лиляна едва се сдържаше да не пъшка като разгонена кучка, не искаше да достави това удоволствие на Диана.
Лиляна вкара дръжката между горещите устни на влагалището си, усещайки проникването от устните й се изтръгна стенание. С широко отворени очи приковани в лицето на Диана, търсеше някакъв знак на одобрение. Лиляна не искаше да признае пред себе си, но отчаяно се опитваше да възбуди младата жена. Тя удвои усилията които полагаше над дръжката и започна да я вкарва и изкарва от себе си бързо, предизвиквайки силни джвакащи звуци с мократа си путка.
– Добро момиче, скоро ще свършиш. Трябва да помолиш учителката си за да разрешение да се изпразниш.
– Моля ви, госпожице, мога ли да свърша?
– Беше такова добро момиченце… разрешавам ти да свършиш, но да не си посмяла да си отделиш очите от мен. Искам да виждам сладкото ти, курвенско лице през цялото време.
На Лиляна вече не й пукаше, просто искаше да достигне до оргазъм, искаше да покаже на Диана колко добро момичнце е. Тя имаше нужда от одобрение от тези които я доминираха и вече не се страхуваше да си го поиска, дори и да знаеше, че може да я накажат за това.
– Харесва ли ви, госпожице? Доволна ли сте от мен, госпожице?
– Мда… много съм доволна от теб, когато свършиш можеш да дойдеш и да ми оближеш путката и да ми покажеш колко ниско си паднала.
– Благодаря ви, госпожице.
Лиляна беше толкова близо до края, че чак се чукаше безпощадно вкарвайки дръжката на шпатулата в себе си, наслаждавайки се на болката примесена с удоволствие. Тя обичаше здравото чукане и фактът, че сега може да контролира силата и дълбочината на проникването й доставяше допълнително удоволствие. Очите й премигваха, докато трепереше от удоволствие, напрежението в нея нарастваше и тя едва успя да различи Диана, която вдигаше късата си пола нагоре, над кръста си и вкарва пръстите си в бикините си. Тази картина дойде в повече на Лиляна и се отдаде на оргазма, извика гърлено без да се притеснява от курвенския с вид. Тялото й беше изпълнено със сексуална енергия и се тресеше в екстаз, който тя не можеше повече да сдържа. Лиляна се отпусна на пода, докато се опитваше да си поеме въздух, без да отделя очи от Диана, която й се усмихваше.
– Хареса ли ти това, курво?
– Да, госпожице, много ми хареса, госпожице.
– Добре, сега можеш да направиш същото и за мен, ела тук и започвай да ме ближеш.
Заповедта на Диана измъкна Лиляна от приятното удоволствие на отпуснатост след оргазма и тя покорно застана на колене пред Диана и натика главата си между дългите й красиви крака. Езикът й започна да облизва вътрешната страна на бедрата, нежно целувайки и хапейки меката кожа, бавно проправяйки си път към главната цел. Лиляна можеше да усети топлината която се излъчваше от слабините на Диана и чу как младата жена изстена и предположи, че дори и най-лекото докосване ще я накара да свърши, но тя искаше да удължи това удоволствие, защото се притесняваше, че няма да има друга такава възможност.
Опасенията на Лиляна се оказаха верни, защото Диана я сграбчи за косата и натисна силно лицето й към мократа си путка. Лиляна се опитваше да си поеме въздух, а ароматът на жената изпълни устата и носа й. Диана се тресеше от удоволствие и стенеше високо, докато оргазмът се разпростираше по тялото й. Хватката й се отпусна и позволи на Лиляна да си поеме въздух. Лиляна продължи да целува страстно устните и клитора на Диана. Когато кулминацията на оргазма отмина Диана започна да гали косата на своята робиня. Лиляна се наслаждаваше на момента на близост, знаейки че няма да продължи дълго и че Диана скоро ще се върне към ролята си на господарка.
– Ммм… кой знае колко путки си изблизала, нали курвичке? Но, стига толкова игрички. Трябва да те освежим за вечерта. Имаш нужда от сън, за да си бодра и заредена с енергия, ела с мен кучко.
Лиляна разбра, че моментът на близо е отминал и се върна към ролята си на куче, заставайки на четири крака и поглеждайки нетърпеливо нагоре към Диана за следващата заповед.
– Отивай в кучешката си кошница, палаво кучнце такова. Ще те събудя, когато дойде време да се приготвяш.

Лиляна се сви в кошницата, радостна че е доставила удоволствие на господарката си. Тя затвори очи уморена от сутрешните занимания с широка усмивка на устните й. Тя никога не се беше чувствала толкова доволна. Отпусна се в прегръдките на съня припомняйки си Диана и нейният красив оргазъм.

Лиляна беше събудена от остра болка в лявото бедро. Това я откъсна от приятният й еротичен сън и тя отвори сънено очи за да види, кой я събужда.
– Време е да ставаш, курво. Предстои ти голяма вечер.
Диана се беше надвесила над Лиляна, а токчето й беше забито в бедрото на лежащата жена. Лиляна зяпна при вида на промяната във вида на младата жена. Тя беше красива преди това, но сега беше като изкарана от еротично списание, беше се трансформирала в класическа френска камериерка.
Диана изглеждаше зашеметяващо. 12 сантиметровите й токчета блестяха толкова ярко, че чак Лиляна можеше да се огледа в тях. Мрежести чорапи обвиваха добре оформените крака и бяха захванати за черни дантелени жартиери, ясно видими да се подават изпод черната къса пола. Лиляна се зачуди дали жената е с бикини, но предположи, че не е. Малка бяла престилчица беше завързана около кръста й, а бялата риза беше запасана в полата. Малка черна шапчица завършваше невероятният вид на Диана.
– Спри да ме зяпаш, курво. Хайде, отивай да се изкъпеш и се обличай. Имаме много работа. Господарката се върна и се опитва да организира всичко, така че, гледай да не се мотаеш напразно.
Лиляна забеляза малка промяна в Диана. След като Николета се беше върнала, тя се беше върнала към старата си роля на робиня. Николета влетя в стаята. Тя също се беше променила откакто Лиляна я видя за последно. Тя изглеждаше прекрасно, облечена в тясна, плътно прилепнала по тялото черна пола, която свършваше над коленете, черни чорапи, които блестяха върху гладко избръснатите крака. Отгоре Николета носеше чисто бяла блуза и Лиляна можеше ясно да види, че отдолу няма сутиен, защото зърната се виждаха много ясно и стърчаха напред, повдигайки тънкия плат който ги покриваше.
– Крайно време беше да станеш, кученце. Сега отивай да се изкъпеш и си облечи униформата на камериерка. Тя е на леглото в стаята ми.
– Да, господарке.
Лиляна пролази до банята и бързо влезе под душа. Въпреки, че бързаше тя не успя да се сдържи и започна да се гали по зърната под топлата вода. Диана беше влязла тихо и незабелязано при нея и беше хванала Лиляна, която се галеше.
– Цък-цък, палавнице. Няма да кажа на господарка, но трябва да ме докараш до оргазъм по късно, разбрахме ли се?
Лиляна кимна глупави, като тайно се радваше, че Диана иска още от нейните ласки. Диана й подаде самобръсначка и пяна за бръснене. Лиляна разбра какво предстои.
– Махни всякакво окосмяване от врата надолу, разбра ли? Ще се върна след няколко минути за да те проверя и никакво галене повече, палавнице. Разбра ли?
Лиляна отново кимна, след което излезе изпод душа и седна на тоалетната чиния. Изстиска пяна на ръката си и я намаза по венериният си хълм и меките косъмчета там. Хареса й усещането на ръка й по клитора и устните, но знаеше какво може да е наказанието за мастурбиране и реши, че не си струва. “Концентрирай се”, каза си Лиляна,” нали не искаш да се порежеш?”
Самобръсначката остави чиста гладка следа сред косъмчетата, разкривайки меката розова кожа. За няколко минути Лиляна се обръсна изцяло. Венериният й хълм беше идеално гладък и мек. Пухкавите й устни се виждаха ясно и сега когато косъмчетата го нямаше изпъкваха още повече от тялото й. Това просто нещо отключи още едно от забранените неща по пътя й надолу по наклонената плоскост.
– Не е зле, курво.
Диана се беше върнала и прокара пръсти по меките устни на вагината на Лиляна, предизвиквайки тихо стенание. Лиляна не можеше да повярва как се отразяваше присъствието на Диана върху нея. Тя желаеше друга жена. Тялото й вече не подчиняваше на главата й и правеше каквото си поиска, а тя не смяташе да се бори с това.
– Сега изприпкай като добро момиче, гостите ще пристигнат скоро и Николета иска да изглеждаме отлично.
Лиляна отново пропълзя в спалнята на Николета, поласкана от привилегията да бъде допусната в покоите на господарката си. Униформата на камериерка беше прилежно поставена на леглото. Тя седна на пода и внимателно си обу мрежестите чорапи. Жартиерите щракнаха около кръста й и тя прикрепи лентичките към чорапите си. Тя усещаше, че трансформирането й отново започва, този път като домашна прислужница, а не като сексуална такава. Лиляна подозираше, че ще трябва да играе и двете роли тази вечер и потрепери от удоволствие, докато си обличаше рокличката, въртейки дупе за да си я нахлузи. Рокличката й пасваше точно и повдигаше големите й гърди, подчертавайки ги и разкривайки плътта за всеки който иска да гледа. Лиляна не знаеше с какви задачи ще бъде натоварена, но сърцето й биеше забързано при мисълта за още изпълняване на заповеди и унижения.
Приятелите на Николета сигурно щяха да са също така строги като нея, а и секси. Тя щеше да е под техен пълен контрол. Лиляна завърза престилката и постави малката шапка на главата си. Когато приключи с обличането, тя усети отново надигащата се топлина между крака си и знаейки, че е без бикини, а късата рокля едва покриваше гладко избръснатата й путка, се чувстваше примамливо разголена.
Лиляна излезе на четири крака от стаята, като се надяваше да не съсипе хубавите чорапи. Диана вече беше в предверието и стоеше права до вратата.
– Стани, курво! Няма как да сервираш на хората на четири крака. Я, да те погледна.
Лиляна се изправи грациозно и изпъчи гърди за да могат да я инспектират. Диана я огледа одобрително и не можа да се сдържи и погали вътрешната страна на бедрото й там където свършваха чорапите. Лиляна потрепери при това докосване.
– Стига сте си играли една с друга, курви! Не ме карайте да ви наказвам жестоко!
Николета влезе в предверието и накара двете жени да подскочат и да се изпънат. Мислите за техните нужди моментално излетяха от главите им. Николета застана пред двете си камериерки и ги огледа, инспектирайки ги сякаш е собственик на конюшня и проверя расовите си коне. Тя държеше малък камшик за езда в ръката си и двете робини го поглеждаха разтревожено.
– Така… нека обясня на евтините си курви програмата за вечерта. И двете знаете какво се очаква от вас. Моите гости ще пристигнат всеки момент и вие трябва да им осигурите всичко от което имат нужда. Ще им сервирате храна и напитки и ще изпълнявате всяко тяхно желание без да го оспорвате. Само да видя, че някоя от вас се колебае или възразява на някого ще я напляскам пред всички, ясно ли е?
– Да, господарке.- отговориха и двете в един глас.
– Добре, сега да ви огледам.
Николета започна с Диана, прокарвайки ръка по гърдите й, стискайки зърната й, като през цялото време я гледаше в очите. Николета прокара камшика по покритият с чорап крак и нагоре по откритата част от бедрото й.
– Разтвори си краката мръснице!
Диана изпълни заповедта. Ръката На Николета докосна горещата цепка на Диана и пръстите и преминаха по мокрите устни. Робинята затвори очи и простена тихо, докато господарката й я опипваше и покачваше още повече възбудата й. Николета нарочно погали клитора на Диана, карайки я да затрепери.
– Добре, курво! Искам те мокра и готова за моите гости. Сега да видим новата ми курва. Диана добре ли се погрижи за теб днес?
– Да, господарке.
– Добре, мразя да чувам, че не изпълнява заповедите които са й дадени.
Николета погледна остро Диана, която стоеше с изпъната глава и гледаше право напред, с мисли изпълнени с това което господарката й беше направила малко по рано. Николета насочи вниманието си към Лиляна.
– Курво, имаш голям късмет. Тази вечер ти ще си център на вниманието. Ще ти хареса, сигурна съм, ти си така развратна малка мръсница дълбоко в себе си, под тази маска на скромна работеща жена и домакиня…
– Да, господарке.
– Сигурна съм, че се подмокряш само като си мислиш за това, нали?
– Да, господарке.
– Добре, искам да намокриш пръстите си и да дадеш на Диана да ги оближе.
Сърцето на Лиляна започна да бие лудо, докато повдигаше късата рокличка и разкриваше голотата си. Розовата й кожа контрастираше силно с черната й униформа. Тя вкара един пръст между устните на влагалището си. Николета беше права, путката й беше подгизнала от мъзга. Лиляна потисна едно стенание и когато се увери, че пръстът й е достатъчно мокър го извади. Тя повдигна ръката си към устата на Диана и тя лакомо засмука мокрия пръст, опитвайки се да изсмуче всичко. Лиляна се наслаждаваше на картината на подчинение от страна на Диана, стана й малко по-леко след това което тя й беше причинила сутринта. Лиляна си помисли, че по този начин Николета припомня на Диана ролята й на курва. Каквато й да беше причината, можеше ясно да се види, че на Диана й харесва да го прави, но спря след още един строг поглед от Николета.
– Достатъчно, малки мръсници такива! И двете сте се разгонили! Запазете сцените за малко по-късно… тогава ще привлечете много повече внимание, повярвайте ми.
Звънецът на вратата иззвъня и Диана и Лиляна размениха нервни погледи, а Николета отиде да отвори и да покани двойна на около 40 години да влезе. Лиляна реши, че са богаташи на които повече подхожда да са в някой скъп курорт отколкото да живеят в голям град. Николета целуна мъжа, след което се обърна към жената и я прегърна сърдечно. Сърцето на Лиляна се сви от ревност.
– Коста, Соня и двамата познавате Диана от предишното парти.
Диана се поклони, а Коста отиде до нея и каза:
– На колене, курво! Оближи ми хуя през панталоните!
Лиляна беше шокирана. Този мъж не си губеше времето. Тя можеше да различи много голяма подутина отпред на панталона му. Диана падна на колене, затвори очи и започна да ближе ерекцията на мъжа.
– Соня, Коста е едно грубо прасе и докато той си припомня приятелството с Диана искам да те запозная с най-новата си курва. Тя се казва Кученце, много е покорна и направо си умира за внимание. Нали така, моя малка курвичке?
Николета ощипа силно лявото зърно на Лиляна, която извика тихо.
– Да, господарке.
– Много добре, а сега целуни Соня за добре дошла.
Лиляна без малко да се възпротиви, въпреки покварата на която се беше отдала през последните 24 часа тя не беше целувала нито Диана, нито Николета по устата. Мисълта да направи това просто нещо накара сърцето й да забие по-бързо и тя усти, че се изчервява.
– О! Тя е срамежлива, виж- изчервява се!
При тези думи Соня хвана лицето на Лиляна в ръце и я целуна по устните. На Лиляна й се зави свят. Жената беше толкова страстна и имаше толкова приятен вкус, докато езикът й се движеше в устата на Лиляна преди да захапе устната й. “ Какво ми се случва?”, помисли си Лиляна,” харесва ми усещанията които тази жена ме кара да изпитвам”. Лиляна се улови, че си мисли колко повече би й харесало ако жената целуваше едни други нейни устни. Соня се отдръпна от нея и я огледа, докато си поемаше въздух.
– Ще трябва да ви държим разделени, вас двете… това ми прилича на любов.
Лиляна се изчерви отново при тези думи на господарката си. Николета поведе Соня към всекидневната, следвани от Лиляна, която остави Диана да се занимава с ерекцията на Коста, която тя беше извадила от панталона му и сега усърдно я ближеше и смучеше, мъркайки и мляскайки.
– Няма да видим Диана поне още един час. Коста е луд по нея. На мен лично не ми допада, но мога да го разбера. Кого друг си поканила тази вечер, Николета?
– Само Боян и Лили. Исках да е малко по-интимно този път, не искам да изплаша малкото си кученце.
– Толкова си грижовна, Николета. Тя е една малка мръсница. Виж я само! Умира си за нечие внимание. Кажи ми, къде я намери?
– Тя е едно от откритията на Георги. Даде ми я назаем за почивните дни, нали го знаеш, колко много обича да споделя новите си играчки.
– Ще трябва да си поговоря с него, да ми я даде някой път… Колко ти поиска за нея?
– Този път беше безплатно, защото още се учи как да служи, но съм сигурна, че ще можеш да го уговориш. Знаеш, колко много обича по-възрастните си жени.
И двете жени се засмяха на тази шега. Лиляна почти беше забравила за Георги и за всичко което се беше случило. Беше изместила мислите за работа назад, но знаеше, че в понеделник отново ще е там.
По време на разговора Лиляна се почувства излишна. Жените говореха така, сякаш я няма. Игнорираха я и си говореха за най-различни неща сякаш е един от мебелите. Това чувство я развълнува, да бъде третирана като нищо повече от собственост, да бъде подхвърляна напред назад като предмет много я възбуждаше.
Лиляна можеше да усети погледа на Соня върху себе си, как я оглежда, преценява, как се възхищава на гърдите и бедрата й. Лиляна отчаяно искаше да продължат това което бяха почнали в предверието, но нямаше как да разбере как да се обърне към нея и да поиска това което толкова силно желаеше.
– Ще оставя, вас, влюбените птички, за малко. Ще отида да проверя до къде са стигнали с приготвянето на вечерята.

Николета стана и остави Лиляна с нейната нова страст. Тя попиваше с очи скъпите дрехи, хубавият бежов панталон, който прилепваше плътно към бедрата на Соня и бялата риза, която беше толкова прозрачна, че почти всичко можеше да се види отдолу. Дори и бижутата бяха съвършени- гердан и обеци от перли, които сигурно струваха толкова колкото Лиляна изкарваше за година.

Жената беше на годините на Лиляна, може би, но както ясно се виждаше беше постигнала в пъти повече от нея в живота, затова и сега бяха в тези роли на слугиня и гост.
– Какво има, скъпа. Да не си глътна езика?
Гласът на Соня беше приятно дрезгав. Лиляна не знаеше как да се обръща към нея и не искаше да си изпроси наказание от Николета.
– Много съм нервна, госпожо.
Соня докосна лицето й, при което Лиляна трепна. Жената я гледаше в очите и Лиляна се почувства неудобно. Опита се да откъсне очи от нейните, но не знаеше дали това няма да я разгневи, за това не го направи. Ръката на Соня погали гърдата на Лиляна, а след това я пое в ръка, премервайки тежестта й и наслаждавайки се на неудобството на робинята.
– Харесва ми униформата ти… Толкова си сладка, че направо искам да те изям!
След като каза това, Соня пъхна ръката си под късата рокля на Лиляна за да усети влагата между краката й. Соня повдигна вежда когато прокара пръст по голата кожа, точно над чорапите, като попиваше с очи всеки жест и движение на Лиляна.
Лиляна се беше втренчила в жената. Още беше уплашена от усещанията които се надигаха в нея. Въпреки това продължаваше да се възбужда. Ръката се изкачваше нагоре, галеше меката кожа на наскоро обръснатата путка, разтриваше я и гъделичкаше чувствителното място, подлудявайки Лиляна.
– Обзалагам се, че искаш да те целуна, нали палавнице?
– М…м…моля ви! Толкова много го искам!
– Хм… какво да направя… Николета може да се върне и се съмнявам, че ще одобри това, нали?
Лиляна изхлипа тихо, Соня не можеше да я отблъсне точно сега.
– Много по-добре ще изглежда ако се галиш пред мен, докато аз седя на дивана и те гледам. Какво ще кажеш за това скъпа?
Лиляна се почувства унижена. Тя си мислеше, че Соня ще й даде това което искаше, това от което се нуждаеше, но тя не беше по различна от другите. Унижението беше още по-голямо, защото Лиляна знаеше, че трябва да се подчини на всичко което й кажеха без да се колебае.
Соня се намести удобно на дивана и погледна към Лиляна, показвайки й че чака да започне, когато е готова. Лиляна надигна рокличката, разголвайки се пред жената. Протегна ръка между краката си и докосна вътрешната страна на бедрата си, потрепервайки от удоволствие. Влагата между краката й беше очевидна, соковете й блестяха върху бялата й кожа. Пръстите й достигнаха до така желаното място и тя изстена от удоволствие.
Лиляна можеше да види как Соня я изпива с очи, наслаждавайки се на гледката. Тя я желаеше и Лиляна се радваше, че жената показва открито привличането си към нея. Мислите й се размиха, когато сексуалното й напрежение се покачи. Соня постави ръка на гърдите си и погали зърната си, които бяха настръхнали и се очертаваха под плата на ризата. Лиляна можеше да види как тя ги стиска и търка за да щръкнат още повече. Тя продължи да се гали, правейки го все по открито, опитвайки се да удължи удоволствието. Лиляна знаеше, че ще има много възможности за оргазъм тази вечер и искаше да се наслади максимално на ефекта, който имаше над тази жена.
Николета се върна от кухнята с още двама човека. Последни гости. Боян и Лили. Те бяха посрещнати от вида на Лиляна, която мастурбираше усилено по средата на всекидневната, докато Соня си играеше със зърната си с затворени очи и изражение на екстаз на лицето й.
– Изглежда че, забавата е започнала, Лили.
Лиляна се сепна и постави ръката на устата си за да приглуши вика на изненада.
– Не съм казала, че можеш да спираш, курво!
Дрезгавият глас на Соня накара Лиляна да се върне към задължението си.
– След като всички сме тук, можем да се позабавляваме малко преди вечеря.
– Соня, намери съпруга си, защото ще изтърве забавата. Диана да отиде в кухнята, имат нужда от помощ.
Соня спря да си играе със зърната си и тръгна да търси Коста. Докато излизаше от стаята погледна строго към Лиляна, която продължаваше да се мастурбира на пода, не смеейки да спре от страх за наказание. Лиляна се чувстваше толкова открита и под постоянно наблюдение с всички очи насочени към нея. Новите гости бяха по-млади от Коста и Соня, може би на около 30 години и те като първите гости изглеждаха заможни. И двамата бяха привлекателни на вид, високи, слаби и скъпо облечени. Лиляна забеляза, с известна гордост, подутината в панталона на Боян, който я оглеждаше жадно. Соня се върна скоро следвана от Коста.
– Изпратих Диана в кухнята.- каза тя.
– Чудесно. Сега да подготвим нашето малко забавление.
Николета грубо дръпна ръката на Лиляна от путката й и я заведе до голямата стъклена маса в средата на стаята.
– Легни на масата, курво. Разтвори широко крака за да могат всички да видят сладката ти, гладка цепка.
Лиляна се подчини на желанието на господарката си. Тя усети как ръцете и краката й биват завързани за краката на масичката. Краката й бяха разкрачени широко и слабините й се виждаха ясно от всички присъстващи. Николета разтърка Лиляна между краката, отчитайки силната й възбуда.
– Малката мръсница е възбудена, нали така? Забавлението ще започне така- ще поставя вибратор в малката ти жадна за хуй путка и ще го включа на най-ниска степен. Ти ще искаш разрешение да свършиш и когато ти се разреши, ще го правиш, разбра ли? Когато свършиш на първа степен ще включа вибратора на по висока степен и игричката започва отново. Вибратора има пет степени, това значи пет оргазма за теб, кученце, няма ли да е забавно?
Лиляна простена. Тя се съмняваше дали ще издържи на един оргазъм, какво оставаше за цели пет. Тялото й вече се тресеше. Тя знаеше, че ще свърши бързо първият път, но тялото й няма да може да се възстанови след това, а вибраторът ще продължава да я дразни безпощадно.
Николета извади голям, черен вибратор и го показа на Лиляна, която се ококори при вида му.
– Преди да започнем, кученцето трябва да оближе хуя, за да го подготви и да го овлажни преди да го вкараме в малката й курвенска путка.
Николета прокара латексовият пенис по напрегнатото тяло на Лиляна, погалвайки зърната, леко прокарвайки го по шията й и правейки кръгчета около устата й. Лиляна изплези език, опитвайки се да поеме изкуственият хуй в устата си, но Николета бързо го дръпна.
– Помоли се за него, Кученце.
Лиляна погледна умолително към господарката си, но не видя дори и най-малкият знак за милост и знаеше, че никой от другите гости не би се смилил над нея. Унижението й ставаше все по-силно и тя сякаш не можеше да забави нещата.
– Разрешете ми да засмуча черният вибратор, господарке.
– Разбира се, че ти разрешавам, кученце, само трябва да поискаш.
Николета натика вибратора в устата на Лиляна, която се задави когато той се удари в гърлото й. Устата й едва можеше да поеме размера на изкуственият пенис. Николета започна да върти вибратора и да го вкарва и изкарва.
– Достатъчно, Кученце. По-късно ще имаш възможността да лапаш хуйове до насита. Сега… от къде искаш да започнем?
– В путката ми, господарке, моля! Знаеше, че имам голяма нужда от него!
– Добре кученце, всички можем да видим колко голяма нужда имаш.
Главата на Лиляна клюмна, когато Николета започна да търка вибратора по изпъкналите срамни устни на робинята си. Лиляна можеше да усети как вагината й се разтяга, когато Николета започна да вкарва върха на секс играчката в нея. Николета не бързаше, вкарваше малко по малко от изкуственият пенис, въртеше го и дразнеше робинята си, карайки я да стене и пъшка като кучка. С един силен удар Николета натика почти целия вибратор в Лиляна, карайки я да извика силно. Когато се отпусна и прие предмета в себе си, Лиляна чу тихото бръмчене. Вибраторът беше включен.
Първата степен на вибратора беше достатъчна да я поддържа възбудена, но без да я докарва до оргазъм много бързо. Тя отчаяно искаше по-висока степен, но разбра, че ниската степен ще я поддържа измъчена, на ръба на оргазма.
Гостите седяха около нея и си пиеха питиетата, говореха си и от време на време хвърляха по някой поглед към Лиляна. Тя много скоро разбра, че ще й трябва помощ за да достигне до оргазъм. Цялото й тяло гореше, но не успяваше да направи последната малка крачка към така желаното удоволствие.
– Погледнете я, изпитва болка, горката курва.
Лиляна разпозна гласът на Боян да се извисява над шума от разговорите и бръмченето на вибратора.
– Много ще ти хареса да й помогнеш, нали?- изсъска Лили към съпруга си и се пресегна за да стисне силно подутината в панталоните му, карайки го да извика от болка.
През полузатворените си очи Лиляна успя да види как Лили изважда члена на Боян от панталоните му, хваща го и повежда за хуя към нея. Съзнанието й крещеше и се молеше за някакво облекчение, каквото й да е. Лили и Боян застанаха над Лиляна. Лили търкаше члена на мъжа си и гледаше към завързаната за масичката жена.
– Бояне, тя е точно твой тип, погледни тези красиви, големи гърди. Обзалагам се, че ще ти се хареса да се изпразниш върху тях, нали?
Лиляна не можеше да повярва как Лили дразни така безпощадно съпруга си, може би това му харесваше. Другите гледаха с усмивки на уста. Лили накара Боян да застане на колене, хуят му се търкаше в бузата на Лиляна. Лиляна се опита отчаяно да извърти глава и да оближе подутият пенис, той беше толкова близо, но и толкова далеч. Най-накрая Лили позволи на Боян да постави хуя си в отворената уста на Лиляна. Тя започна да го облизва лакомо, очите й приковани в лицето на Боян, съвършена картина на невинност.

Междувременно Лили се беше заела с играчката вкарана в Лиляна. Тя беше хванала основата на вибратора и беше започнала да я вкарва и изкарва от путката й. От там струеше топлина и мъзга, цялата й ръка беше покрита с лепкавата течност. Лиляна изви гръб и надигна дупе, опитвайки се да се притисне още повече към вибратора.

Оргазмът я удари изненадващо, Лиляна простена около хуя на Боян и се разтресе силно върху масата, най-накрая изпитвайки върховното удоволствие.
– Какво ти беше казано, курво!
Николета беше скочила от мястото си и беше застанала до лицето на Лиляна за секунда. Лицето й беше почервеняло, а гласът й беше остър и хаплив. Лиляна отчаяно се опитваше да си спомни какво не е направила, че да ядоса така господарката си.
– Аз… трябваше да искам разрешение за да свърша, господарке.
– И поиска ли разрешение, ти безполезно, мързеливо куче, такова?
– Не, господарке.
– Нйе, господарке…- подигра й се Николета.- Ще бъдеш наказана за това, но сега имаме гости и това може да почака. Отиди веднага в трапезарията, застани в ъгъла с лице към стената и много добре си помисли за поведението си докато ние се приготвим за вечеря.
Николета изкара рязко вибратора от влагалището на Лиляна и я развърза от масата. Преди да я блъсне за да застане на четири крака, тя я удари силно по дупето. Лиляна пролази на четири краката извън стаята усещайки погледите на неодобрение на гостите.
Лиляна едва не се разплака от разочарование. Тя се беше провалила в опита си да е център на вниманието. Тя не можеше да понесе мисълта за това да разочарова господарката си. Тя усети как сълзите се стичат по бузите й, докато стоеше в ъгъла на разкошната трапезария. Тя чуваше как всички се смеят в съседната стая. Почувства се толкова самотна и изоставена. Лиляна започна да мисли, как да направи добро впечатление, как поправи стореното зло. Чувстваше се като ученичка, която чака директора в кабинета му за да я напляскат. Николета дойде зад нея. Лиляна гледаше право напред, но можеше да усети дъха на Николета върху тила си.
– Изобщо не съм доволна от теб, курво. Наказанието ти ще продължи цяла нощ. Ще спиш гола, с щипки на зърната и вибратор в путката. Тази нощ ще разбереш какво е истинско изтощение, но освен това ще е още по-лошо, всяка една минута ще е изпълнена с болка и удоволствие.- Николета хвана косата й и я дръпна силно назад.- А сега, понеже се изложи като слугиня, не можеш да останеш и да ни сервираш. За това ще се върнеш към това, което знаеш най-добре. Съблечи се и застани на четири крака. За остатъка от вечерта ще ми покажеш дали изобщо ставаш за нещо. А сега бъди добро кученце и падай долу.
Лиляна премигна за да махне сълзите от очите си. Тя знаеше, че господарката й е ядосана и отчаяно се опитваше да направи добро впечатление. Тя коленичи покорно на земята. Другите слуги започнаха да носят подносите с вечерята, но всички я игнорираха. Лиляна се чувстваше много унизена, но най-лошото нещо беше вълнението което това предизвикваше в нея. Тя се беше отказала да се опитва да разбере на какво се дължи това и го беше приела, но всеки път когато я унижаха жестоко, тя отново започваше да се пита защо го прави.
Всички бяха седнали по местата си, когато се появи Диана, която носеше три чинии в ръцете си. Тя ги постави пред гостите, избягвайки ловко една от ръцете на Коста. Лиляна можеше да види как Диана се смее и се шегува с гостите и силно искаше да бъде на нейното място. Тя гледаше изгаряна от ревност как жената, която я игнорираше най-невъзмутимо, обикаля масата и всички очи са приковани в нея. Диана се върна носейки останалите предястия и след като ги постави на масата застана до господарката си, очакваща нови заповеди.
– Ела тук, кученце. Имам малко остатъци за теб.
Николета щракна с пръсти към Лиляна, която отиде на четири крака до нея със сълзи стичащи се по бузите й. Беше тотално унижена пред всички тези хора.
– А, сега се помоли за храната си, кученце.
Лиляна седна на краката си, отвори уста и започна да скимти жално, а ръцете й драскаха престорено бедрото на господарката й, точно като куче искащо награда. Всичко за което можеше да мисли в този момент беше това, да си спечели отново благоволението на господарката си, да я направи щастлива. Николета пусна храната на пода.
– Изяж го от пода, кученце.
Лиляна се подчини радвайки се на храната. Не беше яла от обяд и отчаяно се нуждаеше от енергия, независимо от това как я получаваше. Тя усещаше, че всички я гледат и се забавляват като гледат как тя яде от пода в краката на господарката си.
– А, сега кученце, свърши нещо полезно. Влез под масата и направи така, че всеки да достигне до оргазъм преди да сме приключили с вечерята. И гледай да не ме разочароваш, кученце.
Лиляна бързо се пъхна под масата и огледа гостите. Членовете на Коста и Боян вече бяха извадени и Лиляна можа да разпознае, че Лили търка хуя на Коста, а Соня мачка доста грубо топките на Боян. Лиляна реши, че мъжете ще са лесни за изпразване, особено след стимулацията от другите жени. Жените от своя страна щяха да са по-трудни за задоволяване и Лиляна реши да започне от тях.
Тя пропълзя до Лили и видя, че полата на младата жена е повдигната нагоре и разкрива окосмената й вагина. Лиляна си пое дълбоко дъх, въпреки заниманията по рано този ден тя още се колебаеше, когато трябваше да ближе нечия путка. Лиляна пъхна бавно главата си между мускулестите крака на Лили и започна да целува голата кожа. Езикът й се качваше все по високо и тя вече можеше да усети приятният аромат на възбудената жена. Ръката на Лили се пъхна под масата и започна да търка клитора й. Лиляна разбра намека и започна да стрелка езика си по вече втвърдената пъпка, карайки Лили да изстене. Носът и брадичката на Лиляна започнаха да се покриват с мъзгата на Лили, която трепереше и пъшкаше високо. Бедрата й се свиваха и отпускаха притискайки главата на Лиляна, но тя не спираше да ближе усърдно, твърдо решена да доведе жената до оргазъм, надявайки се да й предаде част от срама си.
Докато облизваше сладката путка на Лили, Лиляна се пресегна и хвана хуя на Коста. Лили го беше пуснала още щом бяха започнали да я ближат. Два заека с един куршум, мислеше си Лиляна, докато носът й се изпълваше с мускусният аромат на Лили и усещаше подутият пенис на Коста в малката си ръка. Лиляна знаеше, че Лили е много близо до оргазма. Можеше да я чуе как стене високо. Разговорите около масата затихнаха, докато един от гостите наближаваше мощния си оргазъм- всички очи бяха приковани към нея.
Лили изкрещя високо от удоволствие. Всички заръкопляскаха, а ръката на Лили притисна главата на Лиляна още по-силно към слабините си, карайки я да изближе всичките сокове които започнаха да изтичат от нея.
– Добро кученце. Безполезна е като слугиня, но това може да се поправи с подходящата дресировка.
Лиляна потрепери от удоволствие при тази похвала. Докато отдръпваше влажното си лице от горещата путка на Лили, тя усети как я потупват одобрително по главата. “Мога да съм добро кученце”, помисли си Лиляна, докато пропълзяваше към Соня, карайки Коста да простене разочаровано, когато махна ръката си от члена му.
Соня не си беше губила времето, докато Лиляна се занимаваше с приятелката й. Панталоните й бяха смъкнати около глезените, бедрата разтворени широко разкриваха гладко обръснатият венерин хълм и слабини, влагата избила по тясната цепка. Лиляна отчаяно искаше да достави по-голямо удоволствие отколкото на Лили и реши да не бърза, дори и това да й струваше друго наказание в случай, че не успее да изпразни мъжете преди края на вечерята.
Тя започна да целува краката на Соня, разкривайки изящните й глезени. Тя искаше да достави повече удоволствие на жената, която не можеше да скрие привличането си към нея. Тя започна бавно да се изкачва нагоре по краката й, възхищавайки се на всеки сантиметър от ароматната й кожа. Лиляна знаеше къде е крайната й цел, но искаше изпита максимално удоволствие от приближаването към нея. Ръката на Соня нежно галеше косата й, побутвайки я леко нагоре, показвайки й нетърпението си.
Лиляна нежно хапеше меките бедра, оставяйки розови следи от зъбите си докато се изкачваше нагоре, карайки Соня да подскача леко при всяко ухапване. Лиляна вече можеше да види половият орган на жената, устните бяха пухкави, изискващи внимание, блестящи от възбудата която беше избила. Лиляна прокара езика си между деликатните гънки на големите срамни устни на вагината на Соня, облизвайки избилите капки мъзга. Лиляна не можеше да види, но очите на Соня бяха затворени, устата й беше широко отворена и тя упорито се бореше да се контролира, искайки да удължи това приятно изживяване. Всички очи в стаята сега бяха обърнати към нея и попиваха всяко едно нейно изражение и движение.
Соня се сви в стола си, когато оргазмът обгърна тялото си. Тя простена тихо, със стиснати очи и зачервено лице. Тя се опита да запази част от енергията която обливаше тялото й, тресеше се силно, а цялото й тяло подскачаше на стола, докато Лиляна продължаваше да ближе клитора й.
Соня не можеше да издържа повече и отблъсна лицето на Лиляна от себе си, опитвайки се да запази малко благоприличие и самоконтрол, въпреки огромното удоволствие, което изпитваше. Лиляна простена разочаровано, усещайки, че Соня сега е подвластна на нейната милост, дори и само за няколко кратки минути. Лицето й беше покрито с мъзгата на двете жени. Тя усещаше, че лицето й е лепкаво и миришеше сладко. Аромат който я караше да обича тази жена и се чувстваше отблъсната за това, че не й позволяват да изпълнява новите си задължения.
– Трябва да говоря с Георги, за това да ми я даде и на мен… Страхотна е! Родена е да ближе путки!
Соня определено беше разтърсена от изживяването. Лиляна грееше от радост под масата от тази похвала и одобрението. Тя обаче чу, че Диана разчиства чиниите от масата и донася основното ястие. Лиляна знаеше, че времето лети, а и оставаха още двама мъже които да докара до оргазъм, а да не забравяме и господарката й.

Лиляна огледа двата хуя, които подскачаха нетърпеливо между краката на двамата мъже, подути и зачервени с изпъкнали вени. Лиляна облиза устни и се зачуди от къде да започне. Така както й изглеждаше, Коста беше най-възбуден и най-бързо щеше да свърши, особено след вниманието което Лили му беше обърнала. Лиляна смътно си спомни, че Диана вече му беше направила свирка и тя реши да му направи още по-хубава свирка.

Тя хвана основата на хуя и стисна топките му в ръка, изтръгвайки силно стенание от Коста.
Лиляна заоблизва лакомо ствола, стискайки го леко, а езикът й се движеше около подутата главичка, карайки я да се подуе още малко. Лиляна целуваше малката дупка на главичката, облизвайки малките капки сперма които бяха избили. Тя се наслаждаваше на соленият вкус, сякаш беше някакво предястие на това което предстоеше да се случи. Тя започна да движи главата си бързо по хуя на Коста, като засмукваше силно когато го поемаше в устата си и издишаше шумно през носа.
Лиляна усещаше как слюнката й тече от устата й, надолу по хуя му и по пръстите й и капеше по пода. Тя стискаше хуя с две ръце и го натикваше в устата си. Коста беше поставил ръцете си на главата на Лиляна и я движеше нагоре надолу, принуждавайки я да го поема в гърлото си, карайки я да се дави от време на време.
Лиляна знаеше, че ще трябва да погълне спермата на мъжа, но нищо не я подготви за количеството на гъстата бяла течност която започна да се излива в устата й. Тя се задави и от устата й излетя сперма, която покапа по ръцете й гърдите й, капейки по зърната й и на килима под краката й.
Тя продължи да преглъща спермата на Коста и да облизва хуя му, докато се ерекцията му спадаше. Тя се стараеше да не пропусне нито капка и грижовно смучеше и облизваше хуя му, без да се притеснява от звуците които издаваше. Коста пъшкаше от удоволствие, докато другите го гледаха как се наслаждава на сръчността на Лиляна.
– Мамка му… смуче ме като професионалистка!
Лиляна имаше сперма даже в косата си, около устата си и по цялото си лице. Миришеше на секс и това й харесваше много. “Почти приключих”, помисли си тя, “Само Боян и господарката останаха”. Тя се усмихна на себе си, доволна от похвалите които получаваше за доброто си поведение и работа.
Тя се дотътри до Боян, едва отваряйки очи, които бяха започнали да залепват от спермата по клепачите . Тя огледа последният член. През главата й мина перверзна идея. Тя щеше да го накара не като му смуче хуя, а само като го целува и ближе. Тя знаеше, че той няма да издържи дълго, хуят му изглеждаше готов да избухне, вените бяха така изпъкнали и целият му член потрепваше леко. Лиляна нежно целуна главичката на пениса и Боян изстена.
– Бояне, скапано лайно такова! Да не се изпразниш набързо, само защото курвата може да прави хубави свирки!
Лиляна можеше да чуе ясно как Лили псува мъжа си и усети как членът му потрепери. Явно обичаше да го обиждат и унижават. Лиляна продължи да ближе ствола на хуя му, като всеки път когато стигнеше до главичката му я целуваше страстно, засмуквайки малкото отворче. Боян трепереше под нейните ласки, а Лиляна ближеше така сякаш животът й зависи от това. Само че, идеята й да използва само езика си, се оказа по-трудна отколкото си беше мислила. Тя се подпираше с ръце за да не падне напред.
Хуят на Боян избухна, първата струя излетя встрани от отворената уста на Лиляна и се удари в долната страна на масата. Лиляна не позволи на втората струя да отиде нахалост и постави устата си на малката дупка и започна да преглъща течността премлясквайки всеки път когато устата й се напълнеше.
Боян се беше наклепал целия, имаше сперма по цялата предна част на панталона му, но Лиляна с желание искаше да му помогне да се почисти, като облиза изстиващата сперма от панталона му. Тя не знаеше до къде е стигнала вечерята, но вече не й и пукаше. Единственото за което си мислеше беше путката на господарката й. Тя беше изтощена и искаше да отиде да си легне, но трябваше да довърши поставената й задача, защото не искаше още наказания.
Николета също беше събула късата си пола и стегнатите й крака и мускулести бедра се виждаха ясно под масата. Когато Лиляна се приближи достатъчно успя да различи основата на малък вибратор. Тя не знаеше кога господарката й си го беше вкарала, но определено имаше желаният ефект. По бедрата й се виждаха блестящи следи от мъзга. Това щеше да е най-трудната част от задачата й.
Лиляна се опита да хване основата на вибратора със зъби, като се опитваше да не го вкара още по навътре. Тя знаеше, че трябва да се опита да чука горещата путка на господарката си с вибратора за да успее да я докара до оргазъм. Въпреки, че вече я болеше челюстта от всичкото близане и духане, тя трябваше да успее. Накрая със сетни сили успя да стисне здраво вибратора между зъбите си. Сега оставаше само да започне да чука Николета с него.
Лиляна установи ритъм- ако издишваше всеки път когато вадеше вибратора, щеше да дразни клитора на господарката си, който беше започнал видимо да се подува. Путката на Николета се сви и придърпа вибратора навътре. Николета простена дискретно в кърпичката си. Тя тайно се радваше, че Лиляна е толкова покорна тази вечер. Тя се беше справила отлично, като изключим инцидента с оргазма без разрешение. Николета искаше да свърши ужасно много, особено след като беше гледала как всички останало се наслаждават на удоволствието, но знаеше, че като домакиня трябва да е по сдържана за да не обиди гостите си.
Лиляна, междувременно, беше напълно погълната от заниманията си. Мъзгата на Николета се стичаха надолу по вибратора, право в отворената уста на Лиляна. Ароматът й направо замайваше робинята, която продължаваше да движи глава напред-назад. Николета беше решила да свърши дискретно, но беше наясно, че това ще е голямо предизвикателство. Оргазмът й наближаваше бързо, тя можеше да го усети в основата на стомаха, как се надига безвъзвратно, нямаше смисъл да го отрича повече.
Николета стисна очи, лицето й се сви в гримаса на абсолютно удоволствие, когато оргазмът я обля. Тя се разтресе няколко пъти, докато удоволствието се разпръскваше из тялото й. На това се казваше добра курва, беше направо родена за това, създадена за секс и за нищо друго. На Николета й се искаше да я запази само и единствено за себе си, дори си обеща да направи всичко възможно да извлече максимално много от нея до края на почивните дни.
– Добре кученце, ако сте се навечеряли можем да отидем във всекидневната да изпием по едно кафе. Като награда, кучко, можеш да ни придружиш.
След като каза това Николета избута Лиляна с крак изпод масата и я остави да лежи разкрачена на земята. Лиляна можеше да усети погледите на гостите върху себе си. Тя сияеше от радост, предизвикана от похвалата и награда от господарката й. Тя бързо застана на четири крака и седна покорно на пода до господарката си, очаквайки други нареждания.
Диана влезе в стаята за да разчисти чиниите. Лиляна малко се притесни от странната усмивка, която другата робиня й хвърли, но на нея не й пукаше какво е намислила Диана. Гостите се върнаха в разкошната всекидневна с Лиляна следваща ги на четири крака, нетърпелива да види какво ще се случи.
Щом всички седнаха и започнаха да пият кафетата си, Диана влезе в стаята. Тя си беше махнала униформата на прислужница. Беше чисто гола, само по високите токчета. Лиляна завиждаше на Диана заради страхотната фигура. Всички очи бяха насочени към нея, докато обикаляше из стаята, проверявайки всеки един хуй дали е твърд и всяка една путка, дали е мокра. Щом приключи обиколката си Диана застана пред Лиляна, която потрепери неволно под погледа на Диана, която се усмихваше странно.
– А сега, кученце, след като видяхме какво добро кученце си, за да завършим вечерта ще наблюдаваме едно малко зрелище. Нашата сладка Диана ще те чука с голям пенис колан. Да го наречем “десерт” след прекрасната вечеря. Разрешено ти е да свършиш само веднъж, като малка награда за доброто ти представяне, за това гледай да извлечеш максималното от наградата си. Когато свършиш ще ти разреша да си отидеш в кошницата за да се наспиш. А Диана ще остане за да си поиграем с нея.
Лиляна се отпусна облекчена, тя толкова много искаше да свърши, че се страхуваше да не припадне от напрежение. Сега щеше да изпита това, което най-много й харесваше- хуй, голям, дебел хуй. Диана още й се усмихваше, когато Николета извади от една кутия пенис колана. Лиляна преглътна тежко. Това нещо беше огромно, не само дълго ами и дебело. “Никога не бих могла да поема това нещо в себе си!” помисли си Лиляна. Нищо чудно, че Диана се подсмихваше така самодоволно, след като знаеше, че няма начин Лиляна да поеме това нещо просто ей-така

Докато Диана затягаше каишките на пенис колана, Лиляна я наблюдаваше с крайчето на окото си притеснено. Големият изкуствен пенис се поклащаше заплашително. Диана направи няколко крачки и застана пред Лиляна, която си помисли :” Разбира се, че трябва да го смуча първо… да бъда чукана с него не би било достатъчно унизително”.

Диана разтърка изкуственият хуй по лицето на Лиляна и го притисна към устните й, дразнейки я с него, карайки я да го ближе и да разтяга уста до край за да се опита да го налапа. Лиляна никога преди не беше опитвала да поеме нещо толкова голямо в устата си. Челюстта я заболя докато се опитваше да разтвори още малко уста за да поеме голямото нещо, но накрая просто се предаде – то просто беше прекалено голямо.
Лиляна се примири с това и продължи да го облизва, почти забравила за гостите. Мислите й бяха изпълнени с хуят пред нея. Диана се отдръпна от устата й и я заобиколи, застана на колене зад нея. Лиляна знаеше какво предстои. Диана нямаше да е нежна и внимателна с нея, поне това знаеше.
Нищо не можеше да подготви Лиляна за болезненото удоволствие което изпита при първият тласък. Диана направо и изкара въздуха, оставяйки я да се опитва да си поеме въздух, разпъната до скъсване. Също толкова бързо колкото беше влязъл в нея, хуят излезе, оставяйки Лиляна да пъшка заради загубата му. Тя можеше да усети как Диана я побутва по устните на влагалището й. Всичко което Лиляна искаше беше да бъде чукана с това чудовище и да спират докато не свърши. Тя никога не се беше чувствала толкова пълна, толкова разтегната, толкова обладана. Диана отново натисна напред вкарвайки голямото дилдо в разтегната путка на Лиляна, само дето този път нямаше намерение да се отдръпне, а започна да се движи ритмично.
Публиката гледаше опиянена и обгърната в тишина, докато Диана чукаше Лиляна, която беше застанала на четири крака по средата на стаята. Тя се мяташе напред назад като обзета от зъл демон. Тялото й се притискаше назад за да посрещне всеки тласък на чудовищно големият хуй. Тя имаше нужда от него в себе си, колко голяма нужда имаше само тя си знаеше. Оргазмът й беше неизбежен и всички мисли за удължаването му бяха изчезнали. Тя просто искаше да свърши, независимо кой я гледа.
Лиляна изкрещя с пълно гърло, когато съзнанието й загуби контрол над тялото й. Тя се разтрепери неконтролируемо, докато оргазмът я разтърсваше до кости. От устата й излизаха гърлени звуци, докато се опитваше да си върне поне малко контрола над обезумялото тяло. Тя се свлече на пода изтощена, с голяма усмивка на устните й, докато се наслаждаваше на приятното топло чувство по цялото си тяло.
– Добро кученце, мама е много доволна от теб. А, сега марш в леглото преди да е започнала истинската забава. Диана заведи кученцето да си легне и не забравяй да й сложиш вибратора и щипките за гърди. Точно така, добро момиче.
Лиляна беше забравила за наказанието, но не й пукаше, поне не и в момента. Диана я последва в кухнята.
– Малка мръсницо, не си мисли, че съм забравила какво ми обеща- да ме докараш до оргазъм. Дължиш ми един! Но днес ще се смиля над теб и ще те оставя да си починеш. Ще можеш да ми се издължиш някой друг път.
Диана направи знак на Лиляна да влезе в кошницата. Щом легна на завивката, благодарна за възможността да се отпусне и да си почине, тя си спомни за дилдото и щипките, които едва ли щяха да й позволят да си почине много добре, но възможността да легне не трябваше да се пропуска.
Докато Лиляна се наместваше в кошницата, Диана подготви вибратора и щипките. След чукането, което беше понесла, Лиляна без проблеми пое 20 сантиметровият вибратор в себе си. Диана го включи на ниска степен, от съжаление към измъчената жена. След това постави щипките на подутите зърна на Лиляна, но не ги затегна много силно. Диана потупа леко Лиляна по главата и я остави да спи. Диана се усмихна на себе си, когато видя усмивката на удовлетвореност, която се появи на лицето на по-възрастната жена. Тя угаси лампата в кухнята и се върна при гостите във всекидневната.

Лиляна седеше полюшвайки се в автобуса и потреперваше всеки път когато той се разтресеше от някоя дупка. Дилдото което беше вкарано в нея я караше да изпъшква тихо при всяко разклащане. Николета седеше до нея, видимо доволна от възбудата на спътничката си. Другите пътуващи в автобуса също изглеждаха доволни от гледката, защото този път беше по-различна от обичайното.
Лиляна беше облечена в обичайният си костюм за работа, но този път полата беше много по-къса от предният път когато я беше носила. Полата беше скъсена драстично и когато тя седнеше вече не скриваше нищо. Горният край на чорапите й се виждаше ясно. Освен това Лиляна много добре знаеше, че тримата мъже които седят срещу нея, могат да видят края на дилдото. Унижението, прибавено към проникването на дилдото й създаваше голямо неудобство. Тя трябваше да поиска разрешение да свърши, но още не беше паднала толкова ниско, че да иска разрешение за да получи оргазъм пред тези непознати мъже.
Лиляна беше в безизходица и както винаги автобусът закъсняваше и само удължаваше агонията й. Николета четеше вестник и от време на време поглеждаше към възбудените мъже срещу тях. Тя също беше възбудена и се чудеше дали малко забавление рано сутринта няма да й дойде добре.
– Извинете ме, господа, но се чудех дали не можем да си помогнем взаимно?
Сърцето на Лиляна едва не спря при тези думи. В стомаха й се заформи стегната топка… това усещане й беше странно познато. От друга страна путката й потрепери при мисълта за малко облекчение, независимо от къде идва то.
– Сигурна съм, че ви харесва гледката, но съм сигурна още, че ви е малко неудобно.- каза Николета, посочвайки подутините в панталоните им.- Курво, помогни на тези господа с… техния малък проблем.
– Да, господарке.
Лиляна стана покорно и се намести между двама от мъжете. Още докато сядаше ръцете й започнаха да масажираш еректиралите им членове. Тя го направи без колебание. Тя знаеше, че е напълно под контрола на Николета и това сякаш я освобождаваше от отговорност. Тя вече нямаше съвест.
Ръката на третия господин се промъкна около кръста на Лиляна и стисна едно от зърната й, карайки я да простене. Тя разкопча ципа на първия мъж, а съседът му, който явно беше по-смел вече сам си беше изкарал хуя от панталоните си и Лиляна сръчно му го търкаше с ръка. Очите й се местеха от единия към другия възбуден член. Междувременно Николета беше извадила дилдото от влагалището на Лиляна и й го подаде към устата за да го оближе. Лиляна направи малко представление, смучейки латексовата играчка с уста, очите й примигваха доволно, а бузите й бяха хлътнали навътре от силното смукане. Тя бързо се беше научила да играе пред хора и дори беше започнала да свиква с това, а ефекта от добрата й игра се виждаше на лицата на мъжете.
И тримата показваха признаци на приближаване към кулминацията. Ръцете на Лиляна се движеха с бясна скорост по членовете, а третият беше пъхнал ръка между краката си и не откъсваше очи от жената пред него. Николета се беше облегнала и с доволна усмивка наблюдаваше падението на курвата си. Представлението много й допадаше и собствените й бикини също се бяха овлажнили, но тя реши да почака докато върне Лиляна на истинския си господар.
– На пода, кучко! Нека милите господа да се изпразнят в устата ти.
– Да, господарке.
Лиляна се смъкна на пода и погледна нагоре към мъжете в очакване. Те застанаха в кръг около нея с пулсиращи хуйове. Тя отметна глава назад и отвори широко уста, очаквайки “закуската”. Лиляна не чака дълго, защото един от мъжете изръмжа и от хуя му се изстреля бяла струя, която се удари в носа на коленичилата жена и потече надолу. Лиляна веднага го налапа и започна да преглъща сладкият еликсир. Езикът й се стараеше да не пропусне и капка. След първият и останалите мъже започнаха да се празнят върху коленичилата жена. Когато душът от сперма спря Лиляна погледна въпросително към господарката си с умоляващо очи.
– Курвата може да си изчисти лицето с пръсти, но след това искам да си оближеш пръстите.
– Благодаря ви, господарке.
– Добра курва си ти, а сега благодари на господата за хубавата закуска.
– Благодаря ви, че дарихте курвата с тази прекрасна закуска.
Тримата мъже промърмориха нещо. След като се бяха изпразнили се чувстваха отпаднали и сънени. Едва след като всичко приключи изпитаха някакъв срам от поведението си и деянията си. Те не проговориха повече. Скоро автобусът стигна до спирката и всички слязоха поемайки всеки към работното си място. Мъжете тайно се надяваха фирмата за автобусни превози да промени политиката си и да предлага подобни услуги за в бъдеще.
– Добрата ми курва, тя… А сега да те заведем при господаря ти. Сигурна съм, че се чуди къде ли си се загубила. Преди да тръгнем обаче си вкарай пак дилдото и за да не падне можеш да си обуеш тези бикини.

Николета подаде чифт прашки на Лиляна и зачака робинята да изпълни нареждането. Лиляна щеше да се побърка. Беше почти 8 и 30 сутринта. Спирката беше препълнена с хора, а господарката й искаше от нея да си постави дилдото обратно в мократа путка и да си обуе малките прашки.

Тя знаеше, че няма избор и че забавянето само влошават настроението на Николета, но въпреки това й беше трудно да го направи.
– Ако курвата ми не се подчини ще бъде напляскана тук и сега!
– Да, господарке, съжалявам, господарке.
Лиляна знаеше, че няма избор и, че трябва да се подчини. Тя наведе глава и покорно надигна полата си, достатъчно че да може да постави дилдото обратно в подгизналата си вагина. Когато се изправи, за неин най-голям срам, видя че бяха започнали да се събират хора около нея, които стояха с отворена уста и не можеха да повярват на очите си и на това което се случваше пред тях. Николета беше на няколко крачки от нея и я игнорираше. Лиляна просто трябваше да довърши започнатото. Докато се опитваше да си нахлузи малките прашки на краката, покрай нея минаваха жени които я наричаха с най-отвратителните имена. Когато все пак успя да откачи прашките от токчетата си и да ги вдигне нагоре по краката си, тя облекчено въздъхна. Дилдото щеше да си остане на място сега, какво ли щеше да прави ако то се беше изхлузило междрувременно?
– Добре, сега тръгвай напред, нямаме цял ден!
Така напуснаха спирката и оставиха малка тълпа от зрители зад себе си, която изчакваше дали няма да стане още нещо. Лиляна се беше зачервила от срам. Малкото мъже които ги следваха се отказаха и оставиха двете жени да си вървят по пътя. Лиляна се зачуди какви ли още унижения й предстоят през деня. Тя беше развълнувана от факта, че ще види отново господаря си, а и от това че дилдото помръдваше в нея при всяка крачка.
– Сега, курво… знаеш, че след малко ще те върна на господаря ти, но преди това имам още едно унизително начинание за моята любима курва.
– Да, господарке, каквото пожелаете.
– Добре, виждаш ли онзи строеж?
Лиляна много добре виждаше въпросният строеж. Дори и по това време там беше пълно с мъже, носещи каски и мръсни работни дрехи. Сърцето й прескочи един удар, когато започна да се досеща какво предстои.
– Курвата ще отиде до строежа, ще мине зад оградата така че само строителите да могат да я видят и ще се съблече гола, ще сгъне дрехите си внимателно, а после ще се облече и ще се върне при мен.
– Д…да, господарке.
Сърцето й биеше лудо. Тя тръгна към строежа мислейки си за това, че днес се беше показвала доста и не знаеше дали би понесла още от това унижение. В съзнанието й се прокрадна мисълта, че може да свърши много мощно от всичкото това вълнение и възбуда, но нямаше разрешение от господарката си. Николета не се виждаше и тя се колебаеше дали да не поеме риска. Другото нещо което я притесняваше беше дилдото. От постоянната й възбуда цялата беше мокра и тя се съмняваше, че дилдото ще остане в нея, когато махне прашките.
Лиляна усещаше погледите на мъжете насочени към нея, докато се приближаваше към строежа. Някои от мъжете й подсвирнаха, карайки я да се изчерви. След още няколко крачки тя се скри зад преградата скриваща улицата и господарката й.
– Ей, захарче, не можеш да влизаш зад загражденията без каска… искаш ли да ти дам моята назаем?
Строителят гледаше нахално Лиляна и това я накара да се изчерви още повече. Кръвта бучеше в ушите й когато вдигна треперещи ръце и започна да разкопчава сакото си. Забелязвайки странното й държание, все повече работници проявяваха интерес към нея и протягаха вратове, за да видят какво ще направи жената. Лиляна съблече сакото си и го сгъна внимателно, след което го постави на купчина тухли. Тя можеше да чуе възклицанията на мъжете, които бавно бяха започнали да разбират какво става. Тя започна да разкопчава ризата си, къпейки се в похотливите погледи които получаваше. Лиляна беше малко разочарована от това, че никой не се беше опитал да я докосне. Тя имаше нужда от физически контакт, ако искаше да свърши. Мъжете сигурно се страхуваха да се развика или да спре представлението си.
Лиляна вече беше по сутиен. С изрязани чашки от дантела и не скриваше почти нищо от гърдите й, показвайки и настръхналите зърна. До парапетите на скелето се бяха струпали повечето работници и всички гледаха със зяпнала уста как тази елегантно изглеждаща жена се съблича на техния строеж. Тръпката за Лиляна беше огромна. Тя усещаше, че прашките й са пропити с мъзга там където дилдото влизаше в нея.
Представлението продължи, когато Лиляна бавно разкопча полата си и за всеобща радост на около 60те мъже, я смъкна надолу. Импровизираният й стриптийз продължи. Тя раздвижи леко бедра, усещайки как гърдите й се полюшват. Тя искаше да ги покаже, но съзнанието й я възпря. Тя искаше да ги подразни по-дълго време. Лиляна се зачуди дали Николета не се скрила така че да може да гледа спектакъла. Лиляна се надяваше това да е така. Мисълта за това да възбуди господарката си с изпълнението си издигна Лиляна на следващото ниво, докато стоеше по бикини, сутиен, чорапи и токчета. Тя се завъртя с гръб към строителите и се наведе, показвайки запълнената си путка, ясно видима през ефирните прашки.
– Мама му стара! Тая има дилдо в себе си!
Лиляна прокара ръцете си по прасците си и по задната страна на бедрата си. През цялото време гледаше между обутите в чорапи крака. Тя се наслаждаваше на случващото се и гледаше мъжете които се бяха приближили към нея. Тя разкопча сутиена си и го хвърли към публиката си, покривайки гърдите си с ръце. Тя ги помачка известно време, дразнейки мъжете и бавно разкри голата си плът пред тях щипейки леко зърната си. Следващото нещо което трябваше да събуе бяха бикините. Тя отново започна да ги събува бавно, смъквайки ги надолу по краката си. Мократа материя беше напълно прозрачна от голямото количество сокове. Когато ги събу напълно, тя отново ги хвърли към публиката си. Лиляна видя, как мъжът който успя да хване бикините й веднага ги поднесе към носа си, поглъщайки сладкият й аромат.
Лиляна имаше отчайваща нужда да свърши и беше готова да закрещи ако не получи някакво облекчение. Тя трябваше да извади дилдото от себе си или то само щеше да се изхлузи от мократа й разтегната путка. След като го извади, тя демонстративно го облиза, докато измисляше план, който би я спасил от страданието й. Мъжете гледаха с откровено възхищение и почуда към нея. Гледката на почтено изглеждащата жена на средна възраст, която се събличаше, а сега смучеше дилдото и го почистваше от собствените си сокове, не беше нещо което виждаха всеки ден. Мъжете бяха приглъхнали, дори не смееха да дишат за да не развалят момента.
Лиляна се огледа наоколо, търсейки нещо с което да се докара до оргазъм. Дилдото което стърчеше от устата й също беше вариант, но тя искаше да използва нещо от това ново място. Очите й се спряха на една алуминиева тръба от скеле, която стърчеше по високо от другите, достатъчно, че да може да я възседне и да се докара до края. Тя отиде до нея, клатейки се нестабилно на токчетата по неравната земя. Когато стигна до тръбата я обкрачи и започна да търка клитора си по хладната повърхност. Тя започна да стене, напрежението от сутринта бързо беше заменено с нуждата от оргазъм. Тя знаеше, че няма да издържи дълго, предусещайки надигащият се в нея оргазъм. Със затворени очи и ръце сграбчили тръбата, Лиляна се търкаше силно наслаждавайки се на леко грубата метална повърхност. Тя беше толкова близо, всички мисли за господарката й излетяха от главата й. Тя започваше да свършва!
– Какво, по дяволите, си мислиш, че правиш, курво!
Гласът на господарката й я накара да се сепне, но не толкова колкото от шамара който падна върху лявата й гърда, карайки да я изкрещи. Оргазмът се отдалечи бързо, оставяйки онази тръпка, която не я оставяше да забрави за него. Лиляна имаше чувството, че сега ще й е много трудно да достигне същото ниво на удоволствие за да свърши.
– Разкарай се от скапаната тръба, ти евтина, смотана курва! Ти си позволява целенасочено да не ми се подчиняваш? Когато господарят ти чуе за това ще отнесеш един хубав бой. Сега си сложи нашийника и заставай на колене!
Лиляна се тресеше от страх под виковете на господарката си. Тя знаеше, че е загазила. Николета й подаде каишката и тя бързо я закопча за нашийника си, след което се върна в обичайната си позиция на четири крака. След това Николета я поведе през строежа. Унижението пронизваше тялото й, докато възхищението на мъжете беше заменено от техният смях.
– Ставай, курво.
Лиляна се подчини. Николета махна каишката, но не й нашийника.
– Няма да вървя с теб по главната улица, само да ме излагаш. Остави си нашийника и ме следвай на десет крачки.
– Да, господарке. Благодаря ви, господарке.
Така те тръгнаха по главната улица, минаха през една градинка и достигнаха до офисите на фирмата. Лиляна вървеше с наведена глава. Влязоха през един от страничните входове и се качиха в асансьора. Лиляна най-после се беше върнала там от където беше започнало всичко.
Тя се чувстваше странно в познатата й работна среда. Докато вървяха по коридора, Лиляна се усмихваше на колегите си докато минаваха покрай кабинетите им. Отидоха до кабинета на Георги без да си разменят дори и дума. На Лиляна й липсваха обидният тон и заповедническите викове на Николета. Когато стигнаха кабинета на господаря сърцето на Лиляна затрептя и тя леко почука на вратата.
– Влез!
Лиляна отвори вратата внимателно и беше почти съборена на пода, когато Николета нахълта в стаята, минавайки покрай нея.
– Георги, скъпи! Толкова се радвам да те видя. Доведох ти курвата обратно.
– Слуша ли те?
Георги се изправи и заобиколи бюрото си и направи кръг около Лиляна, оглеждайки я и търсейки някакъв знак на непокорство, но не видя такъв.
– Като изключим, че тази сутрин малко се самозабрави, нямах никакви проблеми. Тя беше най-добрата секс играчка, нали така, курво?
Лиляна се изчерви при тези думи.
– Да, господарке. Благодаря ви, господарке.
– Застани на четири крака, курво. Имам да обсъдя някои неща с Николета.
Лиляна се подчини и застана на четири крака между двамата. Тя гледаше как Николета се наведе и целуна Георги, стисвайки хуят му през панталоните. Ревност бодна Лиляна, докато гледаше. Тя искаше да опита члена на господаря си, а също така да достави удоволствие на Николета, като направи всички онези неща, които знаеше, че тя обича да прави. Тя се колебаеше на кого от двамата си господари да достави удоволствие първо.
Нещата се разгорещяваха. Николета беше измъкнала хуя на Георги от панталона му и докато се целуваха го масажираше нежно. Ръката на господаря й беше между краката на Николета, разкривайки пред очите на Лиляна меката кожа и копринените й чорапи. Лиляна искаше отчаяно да й обърнат поне малко внимание. Тя усещаше как влагалището й пулсира. Топлината която струеше измежду краката й се засилваше докато гледаше двамата души които напълно я контролираха да се прегръщат и опипват в кабинета. Николета се пресегна и сграбчи косата на Лиляна в ръката си и я притегли към разгорещена двойка.
Николета натика главата на робинята си между краката си, изпълвайки носа й с аромата на възбудената путка. Господарката очевидно беше много възбудена и Лиляна тайно се зарадва на това, че представленията й от сутринта са имали положителен резултат върху младата й мъчителка. Главата й беше бутната в посока на члена на господаря й. Лиляна нямаше нужда от обяснения и заповеди и бързо започна да облизва подутият хуй. Почти толкова бързо обаче я и отблъснаха от себе си и я блъснаха на пода, където тя зае позата на покорството.
Николета беше надигнала късата си пола около кръста си и Георги я повдигна от земята и грубо я тръшна на края на бюрото си. Без да се бави, той направи силен тласък и вкара хуя си в мократа путка на Николета, изтръгвайки гърлен вик от нея. Лиляна беше оставена на колене, в очакване, но тя бяха прекалено вглъбени в страстта си за да забележат малката си курва. Лиляна знаеше, че не може дори и да си помисли за оргазъм без разрешение от един от двамата си господари.
Пъшканията и стенанията на Георги и Николета достигнаха своята кулминация, докато продължаваха да се чукат, забравили за всичко което ги заобикаля. Работата в офиса продължаваше, въпреки ясните звуци на секс. Лиляна усети тръпката на воайора, докато гледаше и искаше и тя да е част от преплетените тела на младите й господари, докато те бавно, но сигурно се приближаваха към оргазма си. С един последен тласък Георги наби хуя си в Николета и започна да се празни. Двамата се стовариха на бюрото изтощени.
– Курвата, може да почисти влагалището на господарката.- каза Георги.
– Да, господине. Благодаря ви, господине.
Лиляна бързо пролази до господарката си и се наведе над горещата й вагина и лакомо започна да ближе спермата от половия й орган. Николета и Георги гледаха своята робиня и си размениха доволни усмивки, поздравявайки се за отличната работа която бяха свършили с тази почтена съпруга и майка. Николета потупа Лиляна по главата, сякаш е кученце. По един или друг начин Лиляна не беше по различна от домашен любимец, по- малко човек, повече играчка.
– Днес беше много добра, малка курвичка. Мисля, че е време да те върнем на работа в твоя отдел.
Главата на Лиляна се завъртя при споменаването на нейният отдел. Всичко това изглеждаше на светлинни години от нея. Те не можеха просто ей-така да се върне на работа, сякаш нищо не се е случило. Тя не искаше да си признае, но мисълта за това да не бъде обиждана и унижавана я караше да се чувства празна. Тя поглеждаше объркано ту към единия, ту към другия, опитвайки се да разбере какво са намислили.
– Не се притеснявай, курво. С теб няма да се отнасят по-различно отколкото през последните няколко дена. Позволихме си да покажем малкото ти видео на колектива и да им кажем това онова за теб. Те знаят как обичаш да се отнасят с теб и ми се струва, че нямат търпение да се върнеш на работа… така да се каже.
Путката на Лиляна потрепна при мисълта да бъде малтретирана от тримата си млади колеги. Тя се зачуди дали някога щеше да се върне към нормалният си живот… , но се помоли дано това да не станеше.

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...