Преди да се разведа със съпругът ми

Това ми се случи преди пет години и оказа много съществено влияние върху живота ми, особено върху сексуалния ми живот.
Със съпруга ми пътувахме за Варна за един експеримент, за който ще ви разкажа веднага.

Изведнъж една кола ни настигна и започна да ни примигва с фаровете. Тъй като не бяхме сигурни дали това не беше неофициална полицейска кола, или някой, който се нуждае от помощ ние отбихме встрани и спряхме.
Щом спряхме обаче разбрахме че не те, а ние сме тези, които се нуждаем от помощ. Моторът беше прегрял и оттам излизаше дим. Не бяхме го забелязали, защото вятърът при движението на колата го отнасяше встрани. Шофьорът на другата кола прости искаше да ни предупреди за сериозния проблем, който имахме.
Георги (шофьорът да другата кола) също спря и след като разбрахме за какво става въпроси ни изтегли до най-близкият град, за да потърсим помощ. Той също отиваше към Варна и предложи да изчака, докато установят доколко е сериозен проблема с нашата кола.
Оказа се че ще се наложи да чакаме поне едни ден, докато техниците от сервиза установят повредата. Вариантът беше да вземем кола под наем, но това също щеше да отнеме време.
Нямахме избор, трябваше да преспим там една вечер. Георги реши, че е изморен от път и също ще остане да преспи в града. И така тримата отидохме до най-близкият мотел и наехме две, както се оказа, съседни стаи.
Около 7 часа вечерта вече бяхме гладни и със съпругът ми предложихме на Георги да го заведем на вечеря в знак на благодарност за помощта. Той отговори че би се радвал да се присъедини към нас, но не е нужно да правим това.
По време на вечерята с Димитър (съпругът ми) разбрахме, че Георги е военен и се прибира в поделението си близо до Варна. Започнахме все повече да го харесваме. Беше приятен мъж, по всичко личеше че имаше мускулесто тяло. Имаше и чувство за хумор, което на мен много ми хареса.
Когато сервитьорката изчисти масата ни ние със съпруга ми си разменихме дискретни погледи, след което той се извини и отиде до тоалетната. Преди това се бяхме уговорили да свалям Георги.
Сега, като бях сама с този хубав мъж, на около 40 години (аз и съпругът ми бяхме по на 27), се почувствах неловко и езикът ме се върза. Накрая поех дълбоко въздух и разказах на Георги нашата история. И двамата с Димитър сме израснали в религиозни семейства и когато се оженихме преди пет години и двамата бяхме девствени. Сексуалният ни живот в началото беше горе долу добър, но нищо повече.
През последните две години почти не правехме секс. Димитър имаше проблеми с ерекцията.
Ходихме на консултации, предписаха ни лечение, но не помогна изобщо. Не помагаха и порнофилмите. Изобщо май нямаше никаква надежда.
В желанието си да оправи нещата Димитър беше предложил да гледа как го правя с друг мъж. Отговорът ми тогава беше категорично „не” , но тъй като времето минаваше, а ние въобще не правехме секс, моята категоричност беше изчезнала.
И така това пътуване до Варна щеше да бъде нашият дългоочакван експеримент. Щяхме да излезем на вечеря, да срещнем мъж и ,(въпреки че и двамата нямахме опит в това) да го поканим да прави секс с мен, докато Димитър гледа. Сега обаче може би няма да се наложи да ходим до Варна, защото срещнахме Георги.
– И така – казах му аз, гледайки надолу в масата, гърлото ми беше пресъхнало от притеснение – би ли желал… нали разбираш… о боже, дори не знам как да го кажа … да си легнеш с мен, така де да правиш секс с мен? И съпругът да гледа?
Георги ме погледна и аз се притесних, че съм направила огромна грешка.
– Да бих искал – каза той на края. Протегна ръце през масата и хвана моите – ти си красива, сексапилна жена и аз съм поласкан че ме желаеш. Ще бъда много щастлив да съм с теб в леглото. Мисля че ще се получи нещо хубаво. Но сигурна ли си че съпругът ти ще понесе това?
– Той само ще гледа, няма да се меси. Той наистина мисли, че подобно нещо може да помогне.
Георги кимна – добре ще се опитам да го направя интересно за него. Зная някои неща, които биха му повлияли, само ще трябва да следваш това, което ти казвам.
Аз се съгласих.
Срещнахме Димитър в коридора. Георги ме беше прегърнал през кръста. Каза му за нашата уговорка и той се съгласи. След това се качихме горе в нашата стая.
– Какво имаш под дрехите си? – попита Георги тихо като плъзгаше ръка надолу към задника ми. Бикини и потник? Неочакваният допир ме възбуди, но и малко ме уплаши.
– И двете – отговорих аз.
– Добре, като влезем в стаята ще свалиш само панталоните си и ще ми ти подадеш. Останалите дрехи няма да ги сваляш още. Аз ще ги сваля в подходящия момент.
Сърцето ми заби лудо. Разбрах че ми предстои не само да правя секс, нещо което бях очаквала отдавана, но да правя секс с друг мъж и съпругът ми да гледа.
В стаята Георги беше съвсем спокоен. Включи радиото и ме заведе в банята, където щеше да ме съблече. Каза на Димитър през това време да се съблече и да остане по боксерки.
Когато дадох на Георги потника си той го взе и завърза леко китките на Димитър към стола, на който беше седнал.
– Това е повече заради ефекта, не е сериозно връзване, така че се отпусни. – каза той.
Просто наблюдавай това, което става между мен и Лили. Основното правило е: гледаш и не казваш нито дума. Става ли? Съпругът ми кимна в знак на съгласие.
Щом по радиото писнаха блус Георги ме покани да танцуваме. Танцувахме много благоприлично, спазвайки сериозна дистанция. Бях прекалено нервна и мислех дали постъпвам правилно, затова бях благодарна на Георги че не започна още от вратата на стаята.
Разбрах, че той усети колебанието ми и нежеланието ми да се бърза с нещата и се опитваше да ме успокои.
На втория или третия танц той ме притисна силно до себе си и ме целуна по ухото. После усетих как ръката му се плъзна надолу към кръста и задника ми.
-Имаш красива коса и много секси задник. – прошепна той и започна да ме гали.
Когато се обърнахме видях че разширените очи на Димитър, гледайки как Георги ме държи за задника.
Георги ме целуна нежно на края на танца и се усмихна:
– Ти си чудесна, наистина си чудесна – каза той и двамата седнахме на края на голямото легло. Той ме прегърна и започна да ме целува, но този път по-дълго и силно. Езикът му нежно облизваше устните ми, после влезе в устата ми. Сърцето ми отново щеше да изхвръкне.

След няколко минути ръцете му започнаха да галят цялото ми тяло – косата, шията, гърдите, гърбът, раменете, краката – навсякъде.
Тъй като действаше много нежно, аз постепенно се отпуснах. Стреснах се малко, когато пъхна ръката си под полата ми.

Бавно я вдигаше нагоре към кръста ми. Спря когато стигна малко на д путката ми (дума, която досега считах за вулгарна и не употребявах, докато не срещнах Георги). След това той се върна отначало и започна отново да ме гали нагоре, този път по другия крак.
Продължаваше да ме целува и гали така и да вдига полата ми все по-нагоре. Това наистина започна да ми харесва. Отговарях на целувките ми все по-страстно. Всъщност това целуване продължи толкова дълго, че вече започнах да се чудя кого ще се продължи нататък.
Скоро получих отговор. С едната си ръка Георги докопа ципа на полата ми и започна да го сваля надолу, също толкова бавно, както досега. С лека усмивка ми каза да се изправя. Изправих се и полата ми падна на пода.
Сега, когато бях само по бикини и сутиен дишането ми стана по-учестено. Разкопчах ризата му, той я свали и я хвърли настрани. Обаче се срамувах да разкопчея панталона му. Погледнах надолу и видях че той е вече доста издут.
Погледнах и към съпруга си, който беше само на няколко метра и видях разширените му като палачинки очи.
Георги разкопча сутиена ми и го хвърли встрани, гледайки възхитено голите ми гърди. Зърната ми бяха твърди, той докосна с носа си първо едното, после другото, след което налапа едното зърно. Усещането ме разтърси и аз извиках неволно.
Той продължаваше да целува ту едното, ту другото зърно докато ръцете му се спускаха надолу към бикините ми. Не ми беше необходимо да гадая какво ще последва, просто му помогнах да свали бикините ми.
Той направи това коленичейки на пода пред мен, много бавно, както всичко досега. След това ги махна напълно и ги хвърли през рамото си по посоката, в която седеше Димитър. Бях напълно гола, топлина се разливаше по цялото ми тяло.
Разбрах се съм страшно навлажнена от всичко това, повече откогато и да било в живота ми. Толкова много, че се опасявах Георги да не си помисли че съм се напикала.
Той нежно разтвори краката ми. Прекрасна си – каза той. Сега започна да ме целува там, където допреди малко ме галеше с кадифените си ръце.
Започна от коляното ми и бавно се движеше нагоре докато усетих дишането ми по срамните си части (и отново сърцето ми заби лудо). Той подуши путката ми след което се премести на другия ми крак. С едната си ръка стискаше зърното ми.
Не можах да разбера колко време правеше това, но усещането беше неповторимо.
След това изведнъж започна да целува путката ми. Езикът му бързо се движеше нагоре надолу, шепнейки нещо от рода на „…страхотна си….много си красива…много си секси”
Всеки път, когато езикът му докосваше клитора ми пулсът ми се ускоряваше.
Досега никога не се бях чувствала така, затова напълно забравих присъствието на съпруга си, който беше само на няколко метра. Георги продължаваше да шепне в ухото ми колко секси и неустоима съм и колко много ме желае. И това ми харесваше.
Започна да гали клитора ми с пръст, после с език, като постепенно засилваше натиска. Усетих как през тялото ми премина топла вълна, не топла, а гореща. Главата ми се мяташе встрани, устните ми се отваряха, кожата ми беше влажна и стенех от удоволствие.
Продължаваше да вкарва езика си в клитора ми и аз се изпразних.
Усещах как през тялото ми преминават вълна след вълна от нещо, което досега не бях преживявала. Сърцето ми биеше лудо, разумът ми беше замъглен.
Треперенето от оргазмът постепенно премина и помолих Георги да спре. Той спря. Търпеливо изчака няколко минути, докато се осъзная, но държеше главата си само на няколко сантиметра от путката ми.
Когато дишането ми се нормализира той нежно вкара пръста си в клитора ми и започна да го движи вътре, което предизвика нова вълна от страхотни усещания.
Не разбрах кога той се е съблякъл, но се изправи и аз видях надървения му хуй. По-късно научих че повечето мъже харесват, когато на жените им омекват краката при вида на мъжкото им достойнство.
Аз наистина бях с омекнали крака, имайки предвид ограничения ми опит, свеждащ се до едни единствен мъж (съпругът ми) и единствената ми мисъл беше: „ Да, искам го”.
Георги бавно приближи хуя си към устата ми. Бях изненадана от вкуса (леко солен), размера (представях си че имам краставица в устата си), както и от това, че ми хареса (и то доста). Той го вкарваше и изкарваше от устата ми а аз го хванах с ръка и тома май му харесваше.
Остави ме да правя това известно време, после се премести встрани, така че лежахме едни до друг. Вдигне десния ми крак и го постави върху бедрото си, така че краката ми се разтвориха.
Усетих че гали бедрата ми с ръка, после задника ми, накрая все още мократа ми путка. Нежно докосна клитора ми и засмука едното ми зърно. Пулсът ми отново се ускори, бях силно възбудена.
Тогава си спомних за Димитър, повдигнах се и погледнах към него. Той също беше получил ерекция, очите му щяха да изхвръкнат от орбитите си като гледаше голата си съпруга да се чука с друг мъж.
Не ме интересуваше, с едната ръка държах хуя на Георги, а с другата масажирах топките му и изпитвах почти болезнено нетърпение да проникне в мен.
-Кажи го – прошепна той в ухото ми.
– Искам да проникнеш в мен.
– Не така, кажи „..искам да ме чукаш”
Обаче не можех да произнеса думичката „чукам” и постоянно си повтарях – искам те в мен.
Той ме притисна към стената и прошепна в ухото ми:
-Не, Лили, трябва до го кажеш. Искам да ме чукаш, кажи го, искам да ме чукаш. Докато не го кажеш няма да го направя.

Предадох се.
– Искам да ме чукаш – казах аз съвсем тихо и едвам чух думите си.
– По-високо – настоя той, – искам Димитър да те чуе – кажи „Чукай ме … моля те”
– Искам да ме чукаш! Чукай ме! Моля те, чукай ме! – вече почти крещях.

Георги придърпа задника ми към себе си и бавно вкара хуя си м мен. Досега никога не бях усещала нещо толкова голямо в мен, затова в началото ми беше малко неприятно, но само за кратко. Започнах да усещам приближаването на нов оргазъм, подобно на зараждаща се вълна в океана, която е на път да се превърне в цунами.
В началото Георги не правеше нищо, просто лежахме едни до друг. Даваше ми възможност да свикна с усещането на големия дебел хуй в мен. После, без движение напред или назад той размърда хуя си, което аз усещах по стените на вагината си.
– Така ли? – попита закачливо той.
– Така – отговорих му аз – направи го пак.
Направи го още няколко пъти след което се завъртя и ме сложи отгоре си. Може да ви прозвучи странно, но никога не бях седяла върху Димитър. Установих, че тази поза е много удобна и когато Георги започна да ме движи аз установих че мога да се движа в такт с него или срещу него. Беше страхотно.
– Седни – каза той. Направих го така, сякаш яздя кон. Тогава той започна да ме гали по гърдите с едната ръка, а с другата – по клитора.
Сне помня колко време Геолги ме е чукал. Всичко, което си спомня е, че чукането, пръстите му около зърната и на клитора ми ме караха да чувствам как вълната в мен става все по-голяма и по-силна. За моя изнеда започнах да викам от удоволствие от което Георги разбра, че скоро ще се изпразня. Тогава стисна зърната ми силно, почти болезнено, както и клитора ми. Бинго!
Вълната стана цунами, цунами от надигащи се в мен усещания, неизпитвани досега. Всеки нерв на тялото ми експлодираше.
С Димитър също съм имала оргазми, но те не можеха да се сравняват с това, което преживях с Георги. Те ме разтърсиха много силно. Не можех да си поема дъх. Меслех че ще припадна.
Смътно си спомням, че и Георги викаше и мисля че той се изпразни едновременно с мен.
Паднах на гърдите му уморена и свръх чувствителна. Просто лежахме така доста време. Когато се поуспокоих започнах да осъзнавам много неща. Бях цялата в пот. Хуят на Георги, който допреди минута беше твърд като камък в мен беше съвсем омекнал. Гъста течност се стичаше по мен и по неговите крака.
Определено се чудех какво прави Димитър, но не можех да погледна към него.
Останахме така известно време. Аз лежах на гърдите му. После отидохме заедно в банята да вземем душ. Бяхме като малки деца, които се гледат голи едно друго и отново се възбудихме. Излязохме, избърсахме се набързо и се втурнахме към леглото за повторен секс. Горкият Димитър стоеше вързан за стола с очевидна ерекция.
Този път Георги ми показа поза „69”., за която бях чувала, но никога не бях пробвала. Той легна по гръб, придърпа ме така, че путката ми беше точно в устата му, а неговият хуй – в моята.
Хареса ми усещането на оралния секс и вълната отново започна да се образува в мен. По едно време обаче Георги спря и ме накара да застана на ръце и колене, със задник, насочен към Димитър. Той мина зад мен, започна да си играе с клитора ми, след което вкара, вече твърдият си хуй в путката ми. Беше застанал така, че Димитър да вижда всичко добре и да чува виковете ми от удоволствие.
Той бавно движеше хуя си напред назад, държеше ме за косата с едната ръка, а другата беше под корема до клитора ми.
-Някога правила ли си го така? – попита той. Завъртях глава в знак на отрицание.
-Нарича се кучешката – продължи той – и на повечето жени им харесва. Както и на теб.
– Оо , да даааа. Викнах аз и изпаднах в нещо като транс докато той ритмично ме чукаше. Не след дълго получих още едни силен оргазъм.
Не мислех че Георги ще се празни скоро, и когато той изведнъж изкара хуя си и ми каза да седна в скута на съпруга си бях доста учудена. Направих каквото ми каза.
Седнах с лице към Димитър, влажната ми путка се опираше във вдървения му хуй. Само боксерките му бяха по средата. Голите ми гърди опираха в неговите.
-Натисни путката си в хуя му – каза Георги. Когато аз направих това, той вкара хуя си в устата ми.
Горкият ми съпруг. Само на няколко сантиметра от нега аз стоях гола на коленете му и смучех хуя на друг мъж. Георги хвана главата ми с две ръце и продължи да ме чука в устата.
Сърцето ми щеше да изхвръкне. Усещах допира на трите тела, започнах да се давя, когато Георги каза – ще се изпразня. И ще го направя в устата ти. Разбираш ли? Кимнах колкото можах предвид ситуацията, в която се намирах.
Той изведнъж започна да вика и напълни устата ми с гъста, топла сперма. Не успях да задържа всичката, глътнах една част другата започна да се стича по бузите ми.
– Сега дай на Димитър една силна, страстна френска целувка – каза той. За мое най-голямо учудване Димитър отвори устата си в очакване на целувката. Прехвърлих повечето от спермата на Димитър в устата му.
Димитър беше вече толкова възбуден от моята близост и от вкуса на спермата на друг мъж че се изпразни. Аз се изпразних също.
Георги стоеше само на няколко сантиметра от нас и ми се усмихваше.
Прекарах остатъка то този невероятен уикенд чукайки се с Георги, по начини, които досега не бях и сънувала. Димитър гледаше и понякога облизваше путката ми или хуя на Георги. И правеше това с видимо удоволствие. Накратко казано аз вече бях наясно за какво става въпрос.
Когато уикендът свърши се уговорихме да се видим с Георги отново във Варна за още един рунд. След втория път Димитър установи, че се възбужда повече от Георги, колкото от мен. По-късно Димитър ми сподели, че е подозирам, ме Димитър е гей и затова не се възбужда от мен.
Двамата с Димитър скоро се разведохме, но си останахме приятели. Той си намери любовник и беше щастлив. А пак аз прекарах още много уикенди с Георги, докато не го преместиха в друг град. Настина вече харесвах този разкрепостен секс.
По –късно срещнах друг мъж, влюбих се и се омъжих за него. Сексът с него е толкова добър, колкото и с Георги, даже на моменти е по-добър. Затова не ми се налагаше да повтарям сексуалният си експеримент. Въпреки че ако желаех съпругът ми, на когото бях разказала всичко, нямаше нищо против.

Rating: 4.00/5. From 8 votes.
Please wait...