Представих си го, докато я обслужвах на бара

Автор: BGerotikautor

Това е един разказ, който написах преди около 11 години. Приятно четене.

На работа съм в Билярд клуб, днес замествам един приятел на който му се наложи да отсъства.В това заведение съм отсядал няколко пъти, но за първи път ми е да съм на работа и то зад бара.
В правене на сутрешните кафета и изпълнявайки поръчките на клиентите изминаха часовете от 9ч до 12ч почти неусетно и сега имах време да си почина палейки първата си цигара за деня. Бях се обърнал за малко с гръб към бара и залата да си запаля цигарата и ето когато се обърнах с запалената цигара я видях как се приближава към мен. Около 1,75м висока в дълга черна и чуплива коса може би до над дупето, с невероятно нежно лице и толкова красиви очи, малко носле и плътни устни ……
Незнам дали съм успял да прикрия изумлението си и факта колко много ме привлече тази жена, незнам защото от мига в който я забелязах до този в който тя седна на бара всичко останало за мен бе безн значение, аз бях погълнат от тази жена, исках да бъда стола на който сяда,исках да бъда ярко червеното червило което си бе сложила, исках да бъда бельото с което бе тя в момента, не само това, исках аз да съм мъжът който я обладава ден и нощ, исках да изпия соковете на страста и да я накарам да се чувства най-щастливата и желана жена…
– Добър ден , какво ще желаете – попитах я аз осещайки едно нарастване в слиповете ми.
– Добър ден, бух желала едно бяло фрапе по възможност да не е много сладко и една топла минерална вода.
– Да разбира се, ще ви приготвя най-хубавото фрапе което сте пила досега – отвърнах с усмивка и започнах да приготвям поръчката на тази около 25-30г жена която така силно ме привлече като магнит като…. о да…. правеки фрапето, влагайки всичкити умения които имам и старание , мислейки си колко е красива, леко перверзна на вид и същевремено толкова еротична тази жена се сетих за Мария.
Мария е момиче с което правим виртуален секс по скайп от около 7-8 месеца, случи се един път в един чат да се заговорим и от там десетки вече нощи на виртуални и много възбуждащи въображението ми страсти.Не съм виждал дори снимка на Мария, но начина по който си я представях докато правим виртуален секс беточно начина по който изглежда тази жена….
– Заповядайте – добре че панталона ми бе по свободен и с по висока талия, пениса ми бе възбуден много и опираше болезнено подал се над слиповете, така бях възбуден.
Телефона и започна да звъни и аз за да не и е неудобно и за да спазя етикета се отдалечих в другия край на дългия бар където запалих нова цигара понеже онази изгоря и се загледах в момичето.Представих си че е вече края на работното време, 00ч вечерта, всички клиенти са си тръгнали и тя е последната посетителка която си допива питието. Облечена бе точно както сега, с черна и елегантна пола до над коленете, с бяла риза с доста голямо декулте поради 3те разкопчани горни копчета и вталено късо сако което удържаше напъна на едрите и гърди закопчано на едно единствено копче.
Ето тя сега поема сламката в устата си гледайки ме, навежда се надолу пъхайки сламката по навътре в устата си и засмуква движейки нежните си пръсти нагоре надолу по тънката чаша.Аз се навеждам към нея подавайки към устата и забита на клечка ягода с малко сметана.
На пръв поглед прекалено рискованата ми постъпка се оказа печеливш ход понеже тя остави чашата и насочи полуотворената си уста към ягодката. Ето сега облиза с малкото си палаво езиче сметаната около ягодката, после ягодата се озова в прелестната и уста, но само за миг, колкото да я засмуче от клечката, за да се появи след секунда между плътните и устни, а аз излезнах от бара заставайки до нея зад стола на който бе седнала.
Винаги съм се чудил как ли ще се чувствам неловко ако в обятията ми има такава красива жена с такова силно еротично излъчване и си мислех че ще се стъписам, но не просто ръцете ми се озоваха на раменете и, представих си че това е жадуваната от мен Мария и че сега е дошъл най-после мига на първата ни среща насаме и наяве.Жената се облегнма на гърдите ми а аз се наведох и устните ни се сляха в една страстна целувка в която исках езика ми да проникне почти до гърлото и, но това само мисленно, реално бях така запленен че нежността в целувката преобладаваше над нагона, все още съумявах да се контролирам и въздържам за най-сладката част.Пръстите ми сега разкопчаха копчето на сакото иго смъкнах пускайки го на земята, завъртях стола да е с лице към мен и си ъхнах двете ръце в декултето и.Разтворих ризата и като всички копчета бяха от тези тик так. о боже тя беше без сутиен, а гърдите и големи, сочни, истински и женственни, точно каквито си представях че са гърдите на Мария.Започнах нежно да ги мачкам целувайки страстните устни на стенещата вече от възбуда непозната.Имах чувството че се разтапя от ласките ми, чувствах че напипвам всяко едно слабо нейно место и отпришвам страстта и с всяко едно докосване.Наведох се и засмуках гърдите и една по една, опитвах се да поема в устата си колкото може повече от тези невероятни цици, съвсем леко драсках с зъби първо зърното на лявата и гърда а после направих същото и с това на дясната.Осетих как си разкопчава сама ципа на полата и се опитва да я изхлузи, помогнах и сега вече права пред мен остана само по черните си фигурални чорапи и дантелени прашки, гола и цялата на мое разположение.Тогава тя просто много бавно клекна и застана на колене пред мен, гледайки ме сякаш съм и покровител ли или господар, немога да ви опиша как точно, но сякаш чакаше да и дам заповед която да изпълни с най-голямо старание.
– Извади пениса ми и започни да ми духаш като нимфоманка, перверзно, дълбоко искам да осещам как ти влиза в гърлото!
– Да, на вашите заповеди – каза тя и вече след секунди члена ми бе в ръцете и подавайки се от разкопчания дюкян.
Пое дебелата глава на члена ми сякаш е най-вкусната близалка, засмука я въртеейки езичето си и започна да поема члена ми постепенно все повече и повече в устата си, като докато се движеше напред назад разкопча и колана и копчето на панталона ми и го смъкна надолу. Ръцете ми бяха зад главата и я притисках да поема повече и повече от надървения ми до пръсване член.
– Духай ми точнотака, ммммм даааа, о дааааа, още навътре в гърлото ти, искам нослето ти да опре в корема ми кучко, о даааа точно така, мммм….
Толкова добре ми духаше, сякаш бе родена за това, сякаш цял живот е правила почти всеки ден свирки на познати и не толкова познати мъже, тя просто бе родена да прави най-яките минети и аз бавно осещах как ме води до изпразване, а никак не исках да свършвам все още.
Извадих си го, след което измъкнах колана от панталона ми и го пъхнах в токата стягайки го около вратлето и.
– Лази кучко моя след мен – насочих се към една от билярдните маси, вървях бавно и се наслаждавах на доминацията ми над тази уникална жена и на късмета ми да се озове при мен в този следобед в който по случайност съм на работа тук.
– Изправи се и се наведи хубаво на билярдната маса, искам да облегнеш циците си на масата и да разкрачиш хубаво краката си, след което да разтвориш бузите на хубавото ти малко дупе!
– Да господарю – каза тя, след което изпълни заповедите ми , като накрая разтвори бузите на дупето си – правете с мен каквото пожелаете, аз съм вашата курва!
Скъсах и прашките грубо, след което се наведох и езика ми се спусна от малкото и тясно анусче надолу по обезкосменото и мокро путе.Бе толкова чиста, толкова вкусна и бе моя, не се здържах и насочих езика си към дупето и и започнах да го пъхам чукайки я с език, а тя разтваряше задника си още и още за да влиза езика ми по навътре в дупето и.Два пръста проникнаха в путето и разтваряйки я м след което и трети пръст се озова вътре в нея. Започнах да я чукам с пръсти в путката и с език в дупето, а с свободната ми лява ръка галех кбедрата и.
– Сега ще те чукам кучко, ще те чукам като евтина перверзна курва искаш ли?
– Да искам, моля ви господарю, изкъртете ме от всякъде….
Насочи члена ми към подгизналата и путка, натиснах рязко и и го забих до край така както си представях че го забивам на Мария.Тя все така държеше задника си разтворен и аз започнах да я обладавам грубо на задна прашка, като се наслаждавах на безащитното и анусче което нямах намерение да пропусна.Напротив имах планове за задника и, които след малко щях да пусна в действие. Помпех я грубо, сякаш не съм чукал жена поне година, оргазмите и се редуваха на всеки 1-2 минути, като всеки път като осетех че и идва я изчаквах малко, но не до финала на оргазма, а започвах да я чукам отново за да дойде скоро и отново следващия.Ноктите и деяра сукното на билярдната маса,стенанията и се сливаха с музиката а аз вече осещах как скоро ще се изпразня.
Извадих го и го насочих към дупето и.Макар и да бе целия мокър ми бе много трудно да проникна в задника и дори само да му вкарам дебелата глава в дупето и.
– Ще ти скъсам малкото тясно дупе кучко – натиснах силно и без да я жаля бавно си забих члена до край в задника и, задържах малко така галейки гърба и за да отмине опасната ми възбуда и да не свърша за минута, и след като осетих че е вече момента започнах бавно да я чукам.
Задника и бе толкова тясен,. толкова горещ, усещането бе такова каквото не бях изпитвал до момента, точно както си представях че ще е да чукам Мария в дупето.
– Да господарю, чукай ме в задника, аз съм лошо момиче и заслужавам да ме унижаваш, о да да даааа, мммм…
Думите и си казаха своето и сега аз забързах движенията ми и вече я чуках в задника така грубо и неубоздано , както преди малко докато я чуках в путката. Исках да я скъсам от секс, исках да не може да си седне на задника от секс, исках да я напълня със сперма в задника и я чуках диво и грубо, като запопчнах да пляскам силно бузите на дупето и.Шамарите ми започнаха да зачервяват малкото и нежно дупе а аз усетих как ми идва и как скоро щях да излея в дупето и адски много сперма.
– Ето ти кучко, да да да, ето ти, о да идва ми да да сегаааааааа…
Започнах да се празня, спермата ми се изливаше така мощно в задника исякаш не се бях празнил почти месец, просто имах чувството че няма да спра да се празня, изливах сперма в задника и като не спирах да я чукам скубейки косите и докато се празнех, тя изпадна сякаш в някаква агония ли незнам как да го нарека, но викаше за още и още и цялата се тресеше в оргазъм.
– Сега кучко ще застанеш на колене и ще ми оближеш члена, ясно?
– Да господарю – вече бе клекнала и го бе поела в устата си,облизвайки го лакомо.

Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...