Препечен хляб

Автор: Звезда

Мирисът на препечен хляб я събуди рано. Напорист и нахален, непризнаващ неприкосновеността на етажната собственост, ароматът стигаше до нея от терасата на новите наематели на апартамента две нива под нея. Семейството отглеждаше три деца в тесния апартамент и използваше откритата тераса като допълнително пространство за готвене. Вкусните миризми се издигаха нагоре и я докарваха до лудост през лятото, когато заради жегата не можеше да затвори вратите и прозорците. За човек, прекарал повече от половината от живота си на различни диети, нямаше по-голямо мъчение от това гладният ти мозък да те буди настоятелно още преди да е звъннала проклетата аларма на телефона, а устата ти да е пълна с толкова копнеж и слюнка, че чак да те дави. А повече от всеки друг аромат, дори на крехко свинско, метнато на скара или на карамелизирана захар за крем карамел, Ива обичаше този на препечен хляб с твърди корички, леко загорели в двата си края почти до черно и с мека под загара сърцевина. Ядеше филиите просто така – от маслото се плашеше като от експериментална ваксина, а подправки не ѝ бяха нужни: само плътният подчертан от тостера аромат на хляб.

Изпсува приглушено и изрита омоталия се в глезените ѝ чаршаф. Беше се поразхладило през нощта, но не достатъчно. Между юни и септември никога не ѝ беше достатъчно. Нейната лична голгота бяха тези няколко месеца, в които се пържеше в собствен сос, обилно поръсен с вина всеки път, когато не устояваше на изкушението на вкусните филии печен хляб или на сладолед с бадеми, топнат в шоколад.

Знаеше, че вече е невъзможно да заспи. Премисли възможностите: да си вземе студен душ и да си пусне телевизора, докато водата се изпарява от кожата ѝ, да си направи кафе и да го пие бавно, докато чете новия роман на Орхан Памук или да впрегне глада си в нещо полезно като най-сетне се заеме с чистенето на шкафовете в кухнята. Нищо от това не я въодушеви като перспектива, а до първата аларма имаше повече от два часа. За миг ѝ мина мисълта да си метне нещо набързо и да изтича до пекарната на ъгъла, но се постара да си я избие от главата. Това лято бе онова лято – най-сетне се беше доближила до мечтаните килограми и фигура и за нищо на света не искаше да се връща назад, даже крачка! Дори не заради ароматния хляб на Ваня от пекарната.

Прокле отново вкусната миризма, която издевателстваше над волята ѝ, после се протегна като котка и усети зараждащото се удоволствие в опънатите си мускули след часовете на относителен нощен покой. Спеше гола, разбира се. Ненавиждаше климатиците, а жегата беше убийствена, така че голотата бе единственото решение. Краката ѝ бяха разкрачени и косъмчетата между тях се опитваха да уловят всеки имагинерен полъх, промъкнал се до четвъртия етаж. Пред блока растеше липа, но короната ѝ не стигаше до нейната тераса. През деня слънцето напичаше без капка жал, изсмуквайки хладината от всеки ъгъл на жилището ѝ. Нощем жегата отстъпваше твърде бавно. Беше направила грешка, когато нае този апартамент, вместо другия, от който сега я измъчваха вкусните миризми. Разкрачи се още повече и разсеяно плъзна ръце по гърдите си. Бяха твърди и обли, а в гънките под тях се събираше нова порция пот. Изтри ги разсеяно, после щипна зърната си и се сети за друг начин, по който може да прекара утринта.

Замисли се с лека усмивка как след десет години вярна служба вибраторът ѝ я беше предал. В последните месеци силиконът се беше отлепил. При едно по-грубо самозадоволяване тя някак успя да пречупи тялото от кутията с батериите и то увисна само на няколко жици. Ива все пак бе успяла да стигне до края, изстисквайки последните сили на ушичките на зайчето, което вибрираше срещу клитора ѝ. После се смя почти до сълзи, натъжена, че няма с кого да сподели абсурда на това да счупи вибратора си от твърде много употреба. Нямаше да е трудно да си купи нов – цените доста бяха паднали в последните години, но незнайно защо все отлагаше избора. Може би като се поразхладеше щеше да се заеме сериозно със задачата да си достави нов твърд пенис, който да я задоволява без да се оплаква и без да се изморява. Секс на поискване. Даже би могла да го кръсти някак. Мистър Някой-си. Нещо мачовско.

Примижа и плъзна пръсти надолу към сухата си вагина. Не беше свикнала да мастурбира само с ръка, така че ѝ беше трябвало доста време да налучка правилния начин, когато вибраторът ѝ се пречупи. Понякога, въпреки вече овладяната техника, не успяваше да се възбуди достатъчно, за да изпита удоволствие. Тогава се отказваше гневна и незадоволена и после целия ден беше напрегната. Затова сега придърпа телефона към себе си и почна да прехвърля някои от любимите си сайтове за разкази. Отвори напосоки една история и се зачете, прескачайки по думите по две, по три наведнъж. Пълна боза. Втора, трета… Накрая попадна на нещо добро. Обстановка, бавно нагнетяване, после детайлен секс, от който започна да се подмокря. Скролваше надолу и леко се задъхваше. Хвана телефона само с едната ръка и този път другата безпроблемно хлътна в обилната лигава влага между долните ѝ устни. Започна да се разтрива полека. Пъхаше средния и безименния си пръст навътре, вадеше ги мокри и се заиграваше с клитора си. Течеше толкова много, че почваше да се чувства леко некомфортно от стичащия се между бутовете на дупето ѝ хлъзгав секрет. За нищо на света не ѝ се ставаше обаче да търси хавлия. После щеше да смени чаршафите.

Прочете края на разказа и остави телефона. Затвори очи. Устата ѝ бе леко отворена и дишаше на пресекулки, докато под спуснатите ѝ клепачи въображението ѝ разиграваше описаните сцени на разюздан похот.

Представи си как жената от разказа коленичи между краката ѝ и започва да я ближе, докато съпругът ѝ ги гледа с желание и разтърква пениса си. Когато е готов, той минава зад жена си и издърпва тялото ѝ към себе си, за да влезе в нея изотзад. Ива вижда очите му, които са вперени право в нейните с неприкрито одобрение. Ръцете му не стоят мирни нито за миг и обикалят по тялото на жена му, докато тласъците му стават все по-къси, но все по-силни и той се забива в жвакащата ѝ вагина с безмилостен ритъм. Жена му губи своя фокус, спира да работи с езика си по клитора на Ива и я оставя незадоволена, но очарована от гледката пред себе си. Мъжът помпа като на състезание, без да спира да стиска плътта под ръцете си и без да отлепя поглед от Ива. Очите му се спират на гърдите ѝ и ръцете ѝ автоматично се повдигат към тях. Няма нужда да ги поглежда – знае, че са напрегнати и светлите им кръгове са се свили от желание. Зърната ѝ са малиновочервени, твърди и навирени право нагоре.

Клепачите ѝ натежават, но тя не е готова да изпусне нито секунда от случващото се между разтворените ѝ крака. Жената е навела глава и дългата ѝ руса коса се сипе върху потното тяло на Ива. С всеки тласък на мъжа зад нея косата я гали изкусително. Ива не вижда лицето ѝ, затова се пресяга и дланта ѝ повдига брадичката на жената. Принуждава я да я погледне. Така, докато двойката споделя френетичния ритъм на отдаването си, тя вижда всеки спазъм на удоволствие, изписан на лицата им и му се наслаждава заедно с тях. Усеща мириса на похот, който изпълва малката ѝ спалня – на пот и секрети – непогрешим и разпознаваем.

Лицето на жената е зачервено, очите ѝ блестят. Устните ѝ са мокри. Ако сега ги целуне, Ива ще усети собствения си вкус върху тях. Жената ги облизва веднъж, втори път, устата ѝ съхне от жегата на удоволствието. Мъжът ѝ забързва още малко, шиба се в нея така, сякаш се врязва в тялото ѝ като с нож и Ива почти очаква тя да се раздели на две половини. Вместо това жената между краката ѝ силно извиква в кулминацията си и забива глава в корема ѝ, където изхлипва следващите тръпки на удоволствието си право през кожата на утробата ѝ.

Мъжът продължава безмилостно, без да промени ритъма. Ива не знае дали иска да достави по-голямо удоволствие на жена си или да я накаже. Погледнато отстрани сякаш е второто. Чука я пак и пак, забива се в нея твърд и безпощаден и като че ли няма никакво намерение да спре. Сякаш твърдостта му е въпрос не на физическа издръжливост, а на психическа устойчивост. Слюнката на жена му оставя пътечки по корема на Ива, зъбите ѝ я остъргват. Тресе се и виковете ѝ стават по-дълбоки и гърлени – като на ранено животно на ръба на силите си.

След втория или може би третия ѝ оргазъм (Ива не е сигурна, защото те сякаш се сливат един с друг в безкрайните конвулсии на тялото на жената над нейното), мъжът тържествуващ, но задъхан първо забавя, а накрая спира. Изглежда така, сякаш го боли, когато изважда твърдия си член от мократа вагина на жена си. Тя диша тежко и уморено, но той не ѝ позволява да си почива твърде дълго. Ръката му я побутва и сякаш ѝ дава сигнал. Жената се надига и се извърта към него за дълга и дълбока целувка. Ива ги гледа очарована, докато гали сама органа си, възбудена от потните тела на двамата любовници в нейното легло. Езиците им се преплитат, мъжът сякаш я изпива до дъно. Хищно, гладно. Той я завладява, а тя му се подчинява с не по-малка страст. По космите между краката ѝ блести нейната влага, за която той се е потрудил да разбие с тласъците си почти до пяна. Дланта му собственически я обхваща там и като заравя глава в шията ѝ, за да остави смучки на най-видимите места и да я маркира, той разтваря пръсти и заедно с това отваря органа ѝ широко, отнествайки устните настрани. Поглежда към Ива и следи реакциите ѝ. Ива е очарована от набъбналия тъмночервен орган на жената, подчертан от светлите, едва подрязани косми. По отвора ѝ се вижда пръстен от слуз, космите ѝ са слепени и мокри. Дебелият му палец рязко влиза навътре и жена му потреперва от това единствено движение, което докарва чувствителната ѝ вагина до нов оргазъм – кратък спазъм, но все пак оргазъм. Тя изохква и се сгърчва, а той собственически я захапва и оставя следа от зъбите си по шията ѝ. После се отделя от нея и ръцете му я пускат. Той я побутва настоятелно и я шляпва по дупето. Тя разпознава командата. Бавно и малко тромаво от умората се премества върху тялото на Ива, докато не застава над лицето ѝ. После започва да се спуска.

Ива вече не вижда нищо друго, освен сведения към нея поглед на жената, разкрачена върху устата ѝ, а между русолявите косми на органа ѝ – дебелите ѝ набъбнали срамни устни, увиснали и големи, леко разтворени и мокри. Жената отваря бедра още по-широко и безпрекословно започва да язди устата на Ива. Тя няма избор, освен да потопи език в тези безсрамно червени гънки, да опита вкуса на соковете ѝ и да пие от тях. Ръцете ѝ се вдигат сами и тя обхваща стегнатото задниче на жената, за да открие колко е мокра и хлъзгава между двете полукълба и колко тесен и свит изглежда задния ѝ отвор. Гали я там, без да посмее да натисне. Езикът ѝ работи все по-смело из нея, когато една ръка ляга върху нейната и упражнява лек, но категоричен натиск върху средния ѝ пръст, докато тя не го вкарва до средата в тясното задно отвърстие на жената. Сякаш за да е сигурен, че е разбрала, мъжът продължава да контролира проникването, докато целият ѝ пръст не потъва. Тя започва да го движи с лекота, подпомогната от мократа смазка в цепката и изтръгва леки стенания от жената, върху чието тяло се упражнява в содомия. После, по собствена инициатива, вкарва втори пръст. Едновременно с движенията на пръстите си в дупето ѝ, Ива засмуква клитора под снопчето косми, набъбнал и розов като миниатюрен пенис, подал се под кожата, която го защитава, а после изпива оргазма ѝ до дъно. Усеща го с носа си ароматен и наситен, усеща го на езика си гъст и сладко-солен, усеща го в устата си и върху цялото си лице течен и безсрамен, усеща го и с пръстите си, върху които пулсират стегнатите анални пръстени, докато се отпускат и свиват гладките стени, които контрахират около тях.

Изяжда я и я изпива, но сякаш влагата просто не спира. Извира още и още, но жената изглежда изморена от толкова оргазми и след един почти болезнен финален спазъм, тя се надига и мъчително се стоварва до рамото ѝ. И двете са задъхани и потни – Ива е изморена от усилието да я задоволи и е толкова възбудена, че усеща органа си болезнено напрегнат, изпълнен с твърде много кръв и желание.

Мъжът я гледа. За момент е забравила за него и сега се смущава от силата на взора му. Изненадано отваря уста, когато той застава до лицето ѝ и ѝ подава все още твърдия си пенис. Ръцете му се заемат да мачкат гърдите ѝ и докато тя го облизва и смуче по цялата му дължина, опитвайки вкуса на секретите на жена му върху неговата потна кожа, той почти грубо стиска и опъва до сладка болка малиновите ѝ зърна. Ива се задъхва. Нов изблик на влага изтича от нея и тя усеща топлината ѝ почти като подмокряне от урина. За момент застива, чудейки се дали наистина не се е изпуснала, но мъжът е чакал твърде дълго и не може повече да отлага удоволствието си. Той просто няма желание да се съсредоточава върху други усещания, освен своите. Прехвърля бедра върху нея и заема позата, в която доскоро съпругата му е яздела лицето ѝ. Контролира я изцяло с коленете си и тя не може да мръдне. Обляга се напред и стиска здраво таблата на леглото, после почти ляга върху нея, докато носът ѝ не се опира в гъстите косми на пубиса му. Пенисът му не е нещо особено, но така твърд и изправен изглежда напълно способен да доставя удоволствие. Само че той избира да вземе удоволствието си в нея, без да ѝ даде нищо в замяна.

За миг Ива изпитва недоволство и се чувства излъгана, после смирява мислите си и отваря устата си достатъчно широко, за да го поеме и да му достави търсеното удоволствие. Той не бърза, но и не се церемони с нея. Не ѝ позволява да има никакво право на избор. Потъва с едно единствено постоянно и плавно движение и не обръща внимание на задавянето ѝ, когато главата на члена му се блъска в стеснението към хранопровода ѝ. Преодолява го със същия тласък, без да спре. Замира в нея, докато тя хрипти и се чуди дали ще може да говори след като излезе от нея или е увредил гласните ѝ струни до живот. Мисли си, че по-зле от това не може да стане, но когато той се раздвижва, месейки я сякаш е меко тесто и потъвайки в соковете ѝ и в спазмите на гърлото ѝ, мачкайки плътта ѝ и разтягайки я отвътре, насилието на този егоистичен акт ѝ идва в повече. Неволно се заизвива под него, започва да блъска по тялото му и да го дере с нокти, но мъжът сякаш изобщо не забелязва нито паниката ѝ, нито опитите ѝ да се освободи от втвърдената му плът. Някой сграбчва ръцете ѝ и я лишава от възможността да се защитава. Жена му стои на колене до тях и я държи здраво, гледайки я право в очите с разбиране, но и с твърдо предупреждение. Ива черпи сили от нея и започва да се отпуска съзнателно, мъчително бавно, докато устата и гърлото ѝ най-сетне спират да се борят с пениса на мъжа и тя започва да го приема без предишната съпротива. Мъжът сякаш изобщо не е забелязал битката ѝ. Той просто не ѝ е дал избор. Тя или трябва да свикне, или да се дави в собствената си слюнка и да страда до края – за него няма никакво значение. Движи се грубо, все по-силно и сякаш се опитва да проникне още по-дълбоко. Тежките торбички под пениса му се удрят в брадичката ѝ при всеки негов тласък, а потта от тялото му се стича върху лицето ѝ.

Ива вече е готова да издържи до самия край. От нея не се иска повече никакво усилие– той просто използва устата ѝ, за да изцеди спермата си в нея. Когато усеща, че тялото на Ива е съвсем отпуснато и покорно, жената пуска ръцете ѝ и минава зад гърба на мъжа си. Ива вече не я вижда, но с благодарност се подчинява на настоятелните ѝ побутвания. Разтваря широко краката си. Сгъва ги в коленете, стъпва удобно и повдига таза си към устата на жената. Но вместо устата ѝ усеща нещо друго, което е твърдо и хладно и което се опира в отвора на органа ѝ. Не може да погледне изпод мъжа и издава заглушен от движещия се пенис в устата ѝ стон, когато това дълго дебело нещо силно и грубо влиза в нея без всякакво усилие – тя е мека и податлива сега, когато цялата се е разтекла от удоволствие и похот. Все пак го чувства твърде голямо. Опира се в матката ѝ и ѝ причинява лека болка всеки път, когато потъва силно в нея и се удря в плиткото ѝ дъно.

Мъжът чука лицето ѝ, жената чука вагината ѝ. И двамата имат сходен маниер – дълбоки безмилостни тласъци, твърди и силни, неотстъпчиви. Реве ѝ се от надигналото се в утробата ѝ предчувствие за удоволствие, от напрежението в слабините ѝ. Мъжът ръмжи и ръси пот върху нея, космите му се завират в носа ѝ и след един дълбок стон той се издърпва само няколко сантиметра навън, за да се изпразни на езика ѝ. Тя преглъща бързо, почти отчаяно, без да осъзнава вкуса на спермата му. Действа по-скоро по инстинкт, отколкото от желание. Единствената ѝ мисъл сега е съсредоточена към достигане на собственото ѝ удоволствие, толкова дълго отлагано и безумно желано сега, когато е така близо до края. Тласъците между краката ѝ стават все по-бързи и силни и тя е на ръба да свърши. Тежкото туловище на мъжа пак я притиска и твърдият му, още неспаднал пенис се озовава отново до корен в гърлото ѝ. Сякаш няма никакво намерение да се премести. Спира притока ѝ на въздух, но този път паниката изобщо не успява да я завземе. От хипоксията под затворените ѝ клепачи започват да танцуват кръгове, но тогава оргазмът ѝ идва и е така ненормално интензивен и продължителен, че тя е готова да умре, но да изпитва този екстаз до смъртта си.

Не усеща как мъжът и жената освобождават тялото ѝ. Потръпва конвулсивно и сякаш не може да спре, докато устата ѝ е зяпнала за въздух. Мъжът или може би жената, тя не е сигурна кой, защипва клитора ѝ между пръстите си. Ива моментално се усуква върху мокрите от пот и секрети чаршафи, без да е сигурна дали поредният спазъм е от болка или от удоволствие. Прилича на изтезание този толкова дълъг и интензивен оргазъм, който сякаш няма никакъв край. Накрая се отпуска омаломощена, пръстите се оттеглят и тя се съсредоточава само в това да събере парчетата от съзнанието си и да си припомни как да си отвори очите. Все още диша накъсано и шумно.

И тогава, докато тялото ѝ не е напълно откъснато от усещанията на оргазма и е все още чувствително, два чифта ръце я погалват едновременно. Мъжът и жената плъзгат само връхчетата на пръстите си по нея – от врата към гърдите и надолу към корема ѝ, по сгъвката на лакътя и от вътрешната страна на бедрото, но това е достатъчно, за да я накара да се извие като дъга и да почне да се гърчи отново. Няма сила да издържи на това и сякаш кожата ѝ започва да крещи умолително, напрегната с всеки свой нерв. Но те го правят пак. Ива се преобръща и сграбчва възглавницата с две ръце, заравяйки лицето си в нея. Стене и потръпва, а пръстите продължават да изстискват от нея удоволствието, сякаш изтеглят нишки от пашкул на копринена пеперуда. Тялото ѝ подскача и се гърчи още малко, после спазмите преминават и Ива се успокоява. Сега пръстите им носят само приятен допир без напрежение.

Дишаше бързо и плитко и в оргазма си наяве. Беше заклещила ръката си между стиснатите си бедра и с усилие на волята си наложи да разплете краката си, за да даде възможност на напрегнатото си тяло да се отпусне. Отвори очи и за миг ѝ се стори, че мъжът и жената от въображението ѝ още са в стаята. Сякаш можеше да усети миризмата на кожата си, смесена с техните, чуваше още накъсания им дъх, усещаше и допира на пръстите им. Облиза пресъхналите си устни. Можеше да се закълне, че усеща дори вкуса на нейната вагина и на неговата сперма. Беше толкова мокра, че бедрата и бутовете на задника ѝ бяха целите хлъзгави. В стаята все още се усещаше лек аромат на препечен хляб, когато най-накрая събра сили да стане да се изкъпе. 

В средата на леглото ѝ върху непоправимо измачкания чаршаф остана да тъмнее голямо влажно петно – единственото свидетелство за добре оползотворената утрин на Ива.

Rating: 4.53/5. From 19 votes.
Please wait...