Приключенията на малката мажоретка 1

Джени се връщаше от училище този ден. Младата първокурсничка се наслаждаваше на царевичните си пръчици в приятния септемврийски следобед, докато се прибираше вкъщи.
Беше петък, а нейната приятелка Теодора я беше поканила у тях. Двете момичета планираха да се преоблекат като мажоретки, да хапнат в близката закусвалня и след това да гледат първият университетски футболен мач за годината.
Но грипът на Теодора се беше влошил и не изобщо не беше идвала на училище този ден. Затова Джени трябваше бързо да промени плановете си и да се прибере преди мача да е започнал.
Беше наясно, че къщата щеше да е напълно празна. Майка й нямаше да се прибере преди 6 вечерта. Откакто баща им ги беше оставил, майка й беше направила много за да осигури нормален живот за нея и по- голямата й сестра Сузи. А това означаваше, че майка й често работи до късно, а даже и съботите и неделите.

В раницата си тя носеше мажоретската си униформа и минаваше покрай общинското училище.
Висока близо метър и седемдесет, тя изглеждаше много слаба. Гърдите й бяха малки и нежни и едва повдигаха плата на бялата й блузка.
Понеже беше малко по- висока за тясната си униформа, синьо бялата й поличка беше й беше малко по- къса отколкото на другите момичета в училище и бедрата й се разкриваха доста високо.
Тя носеше бели чорапи до коляното и черно- бели обувки. Джени смяташе, че късата поличка както и белите й чорапки разкриваха идеално тенът, който беше придобила това лято. Дългата й руса коса, прибрана в конска опашка грееше, когато се движеше, а лицето й беше като на невинен ангел, с рус бретон, трапчинки и светли сини очи.
Джени спря на ъгъла пред къщата си. Завивайки на ляво, тя видя мъж в кола, който се готвеше да завива. Тя спря, очаквайки го да мине, но той й направи знак да пресече.
Без да иска да го задържа, тя претича пред колата и леката й поличка се вдигна и разкри малкото й хубаво дупе, докато прибягваше. Тя го направи съвсем умишлено, знаейки, че мъжът със сигурност е успял да зърне белите й памучни гащички.
Когато се качи на улицата, продължи вървежа си, оставяйки колата зад себе си. Колата беше завила, но видя главата на мъжа да се завърта след нея, а очите му зяпаха малкия й хубав задник.
Знаеше, че е успяла да го впечатли и това я възбуждаше.
Джени учеше в стаята си, облечена все още в училищната си униформа. Майка й нямаше да се прибере рано тази вечер и тя знаеше това много добре. Хвърли бърз поглед върху часовника, беше 4 часа, така че не трябваше да си сменя дрехите поне още за час и половина.
Когато си направи домашното по литература, чу шумът от отварянето на врата и се сети, че това е по- голямата й сестра Сузи, прибираща се от училище малко по- късно. Това не я учуди, въпреки че Сузи беше университетска мажоретка, а там мажоретките винаги се срещаха след училище за кратка тренировка, също както и Джени спортуваше след училище.
Джени внезапно чу и гласът на момче, гласът на гаджето на Сузи- Дони, доста едър защитник от отбора. Джени знаеше и, че майка й им беше забранила да водят момчета вкъщи, докато я няма.
Джени се сети и, че Сузи не очакваше тя да си е вкъщи този следобед, затова бързо затвори вратата, оставяйки я само няколко сантиметра притворена, очаквайки да хване сестра си и гаджето й да се чукат.
Малката Джени се скри в килера и зачака. Чуваше съвсем ясно как Сузи и гаджето й приближават и се запътиха към стаята на Сузи, направо през коридора. След няколко минути, когато гласовете се отдалечиха, тя излезе от килера и изпълзя до вратата.
Сузи беше оставила вратата на стаята си отворена, което осигуряваше пълен изглед на Джени към сестринската й стая. Сузи и Дони стояха до леглото и се целуваха.
Сузи носеше своята униформа, беше по- висока от по- малката си сестричка, а също и имаше много по- женствена фигура. Русата й коса, подстригана на черта, също имаше бретон отпред както и косата й беше малко по- чуплива, на места даже къдрава и правеше красиви чупки около лицето й. Също като Джени, Сузи имаше светло сини очи и убийствена усмивка.
Тя носеше червен пуловер с дълъг ръкав и на бели ивици, минаващи по средата на тялото и ръкавите й. Отпред на самата бяла лента имаше написано с големи букви ГСЛ, съкратено от Гимназията „Свети Лука”. Големите червени букви стояха точно на големите й твърди гърди.
Полата на мажоретката също беше червена с дванайсет плисета. Тя беше невероятно къса, едва покриваше срамните й части, и когато Сузи се надигна на пръсти за да обвие ръце около врата на Дони, поличката й се надигна и дупето й се откри и показа красивите й бикини.
Червени чорапи с три бели ивици бели тенис обувки допълваха костюма й. Тя беше идеален пример за тийн красавица.
Джени гледаше с интерес как двамата тийнейджъри се целуваха страстно до леглото.
Ръката на Дони се спусна по дупето на Сузи, а после се вмъкна и под поличката й. Бялото плисе изсвистя, когато той надигна полата й нагоре, а после награби двете бузи на дупето й, притискайки я към себе си.
Младият футболист притискаше Сузи към себе си, като търкаше чатала си в нейния, докато се целуваха.
– О, Сузи- изпъшка той- искам да те чукам сега!- Дишането и на двамата стана тежко, а сексуалните им желания се засилиха и двамата започнаха да се прегръщат по- интензивно.
– Искаш ли първо да ти духам?- попита Сузи
– Да, изпъшка Дони.
Двамата се пуснаха, когато Дони започна да си разкопчава колана и да си сваля зипа на панталона.
Джени стоеше прилепена до полу- отворената врата и гледаше с интерес. Тя не знаеше, че сестра й може да постъпва така, но й беше и интересно да види как се чука и духа на Дони.
След миг Дони свали обувките си, а после и панталона със слиповете си. Когато се събу, 20 сантиметровия му член се показа пред погледа на Сузи.
Очите на Джени светнаха от учудване и изненада, тя никога досега не беше виждала мъжки член. Младото момиче гледаше с невероятен интерес как голямата й сестра се наведе към члена на Дони и го пое в уста.
Поличката й се надигна, тя пое набъбналия член на Дони и започна бавно да го търка. Езикът й докосна главичката на пениса му и започна леко да го мърда около нея.
– Харесва ли ти?- попита тя, знаейки отговора.
– О, Боже… да….- изпъшка той.
Тогава Сузи обви устните си около главата, масажирайки кура му с едната си ръка. Дясната си ръка пъхна под късата си мажоретска поличка, търкайки клитора си.
Джени следеше внимателно какво се случваше пред очите й. Тя също пъхна ръката си под синьо- бялата си плисирана поличка и започна да се търка през гащичките си. Сега й беше дори по- добре от обикновено, защото се възбуждаше от гледката на сестра си и гаджето й.
Сега Сузи го мастурбираше доста бързо, бузите й бързо се свиваха, когато вкарваше кура му в устата си. Дони изръмжа още веднъж, а топките му се надуха до толкова, че щяха да експлодират.
– О, Суз…..ще свърша ако продължаваш така…
Тя освободи устата си, но не престана да му лъска хуя.
– Не е ли това, което искаш?- попита Сузи, нетърпелива да задоволи всяка прищявка на гаджето си.
– Не, не сега! Искам да те чукам!- извика той.
Сузи се усмихна, а после освободи жезъла му от хватката си. На Джени й се стори, че сега е дори по- голям от преди.
Сестрата на Джени стана и седна на края на леглото. Тя легна по гръб, усмихвайки се и вдигна крака, докато Дони смъкна полата й както и гащичките й.
Той ги дръпна силно, докато Сузи вдигаше таза си за да му е по- лесно да ги измъкне, а след това ги хвърли настрани.
Сузи вдигна колената си нагоре и разтвори широко крака, толкова широко, че Джени можеше да види светло- розовото й влажно готово за чукане путенце, докато Дони се качи на леглото върху нея.
– Чукай ме, Дони- измоли се Сузи- вкарай ми го, моля те!
Дони се спусна над нея, насочвайки нетърпеливия си хуй във влажната й, издута вагина. Сузи изпъшка силно, когато членът му я прониза, а после застена при все нов негов тласък.
– Обичам котенцето ти, толкова е тясно… невероятно е!- изстена Дони.
Джени, гледайки все още иззад вратата беше по- възбудена от всякога. Нейните срамни устни се бяха издули от възбудата, докато усърдно търкаше клитора си през гащичките си. Памучната материя беше мокра от соковете й, които изтичаха от младото й влагалище.
Малката първокурсничка усещаше как зърната й се втвърдяват и колената й започнаха да треперят. Не знаеше колко дълго ще успее да се задържи на крака, а освен това и да остане безшумна.
През това време Дони работеше неуморно върху Сузи с бързи и отмерени движения. Сузи изглеждаше добре, лежейки напълно облечена в мажоретския си костюм, червено- белите й плисета бяха вдигнати над пуловера й, докато червените й чорапи стърчаха заедно с краката й във въздуха и заедно с белите й тенис обувки се движеха в такт с Дони.
– О, да, Дони, ще свърша… толкова съм близо….- извика тя.
Тя обви крака около таза на гаджето си, докато Дони продължаваше да я чука с бързите си отмерени тласъци без да спира нито за миг.
– Аххх, да, свършвам….
Дони продължи движението си, без да спира, усещайки, че той самия също е съвсем близо до края си.

– О, и аз ще свърша, скъпа…. – извика той.
– Добре!- Направи го в мен, скъпо….
Дони направи още няколко тласъка, а после изви главата си назад, докато курът му бълваше бялата си сперма в младото пуси на Сузи.
– Ооооооо, дааааааааа, това е супер….

Топките му се изпразниха в Сузи, изпълвайки путката й с топла лепкава сперма. Сузи усети как члена му се изпразва дълбоко в нея, продължавайки да се движи напред -назад с малко по- бавни тласъци. След още няколко тласъка, той спря да се движи. Дони извади леко отпусналия си кур и се търколи на леглото до Сузи.
– Това беше супер…- въздъхна той.
– Да, беше…- каза Сузи.
Двамата млади любовници лежаха около минута на леглото един до друг, преди Сузи да стане.
– Аз ще отида да се измия, а след това ще направя и нещо за хапване, трябва да тръгнем след час за да не изпуснем мача.
Джени, с ръка все още на клитора си, е премести от вратата, когато сестра й напусна стаята. Тя можеше да чуе как сестра й слиза надолу по стълбите и знаеше, че щеше да използва банята на долния етаж.
Малката Джени бързо се върна до полу- отворената врата, продължавайки да шпионира Дони. Тя гледаше със зяпнала уста лежащото момче и все още твърдия му член с бялата течност стичаща се по него. Не знаеше какво точно беше това, но определено й харесваше.
Изведнъж усети как цялото й тяло се сгорещи. Цялата потрепера и без да разбира какво става, усети най- невероятното чувство през целия си живот. Джени не успя да се въздържи и изпъшка от изненада при първия си оргазъм, преминал през младото й слабо тяло.
Дишането й се учести и всеки следващ дъх беше последван от пъшкане. Едва можа да види как Дони се обърна към вратата от учудване.
– Ооо, не- помисли си тя и бързо се скри зад вратата.- Мисля, че ме видя…
Тя чу стъпки и внезапно вратата се отвори и там, пред нея застана Дони. Облечен само по бялата си тениска и черните си чорапи, Дони погледна Джени и лицето й се изчерви от срам, че е била хваната в нещо подобно.
– Значи си ни гледала, така ли?- попита той бе притеснение.
Джени поклати глава притеснено.
– Всичко е наред- каза й той- само недей да казваш на никого, става ли?
Тя пак поклати глава.
Очите му блеснаха, когато я видя в тази позиция.
Младото невинно момиченце го възбуждаше, особено с въз- късата си поличка, която беше наистина много по- къса от полите на другите момичета в училище.
– Виждала ли си голо момче преди?- попита я той.
– Не, никога. И все пак какво е това бяло нещо, което излиза в кура ти? – осмели се да попита Джени.
– Е, май не си много плаха, а? Правила ли си секс преди?- засмя се той на думите й.
– Не, но бих желала да опитам.- отговори му тя, чудейки се какъв ли ще е отговора му.
Дони се замисли. От една страна искаше да изчука това сладко малко момиченце или поне да й позволи да му духа, но от друга, познаваше добре сестра й и знаеше, че тя нямаше да му го позволи и нямаше да го хареса.
– Не искаш да кажа на мама за теб и Сузи, нали?- попита Джени.
– Разбира се, че не. Защо?
– Ако не ми позволиш да видя пак как хуя ти изпуска това бяло нещо, ще го направя!- предложи тя закачливо.
Дони не можеше да повярва на ушите си. Заплашваха го със секс! И ето ти още една причина да го направи с нея, нали така?
– Добре- отговори й той.- но само този път. Покажи ми новата си ученическа униформа.
Той седна на леглото й, докато Джени стана и показа новата си униформа. Тя й прилягаше идеално и й стоеше прекрасно.
– Обърни се заради мен, хайде!- заповяда й той.
Тя се завъртя бавно, давайки му пълен изглед върху новата й дреха.
Очите му се разшириха при вида на това момиче. Той обичаше да чука Сузи, но Джени беше още малко невинно момиченце, зрял плод, но все още неоткъснат. Нейната руса коса, вързана на конска опашка, с приятния бретон над челото й, светлите й сини очи и тези приятни трапчинки, когато се усмихваше… всичко това го възбуждаше адски много.
Той харесваше малките й гърди, които подчертаваха младостта й. Супер късата й плисирана поличка, както и белите й чорапки разкриваха невероятния й златен тен, и черно- белите обувки се връзваха с целия й облик.
Докато Джени бавно се обръщаше за да задоволи желанието на Дони, забеляза как членът му бавно се надигаше и се върна към живот. Тя искаше да бъде изчукана по най- лошия възможен начин за да усети усещането от секса в не обладаваната си все още вагина.
Дони стана и я грабна в прегръдките си. Той пъхна ръце под поличката й, както беше направил преди това и със Сузи, а после смъкна и бельото й от малкото й стегнато дупенце. Бикините й паднаха до коленете и тя ги до свали и нарита на пода.
Ръцете му обхванаха малкото й дупе и той хлъзна пръстите си до девственото й влагалище, където откри, че е много много влажно и топло.
– Галеше ли се с пръсти докато ни гледаше?- попита я той.
– Да, разбира се, не можех да се спра.
– Това просто супер, защото мога да те чукам направо сега, отдолу си изцяло мокра и така ще ми е много по- лесно. Още ли си девствена?
– Загубих девствеността си, докато спортувах в училище…- поклати глава Джени при възникналия въпрос.
– Добре, това е добре.- убеди я той.
След като отмести настрани няколко от наредените на леглото животни, Дони бавно я постави на леглото в легнало положение.
– Ще бъда нежен, много нежен…. – той вдигна поличката й нагоре и тя нетърпеливо разтвори дългите си и тънки крака колкото се може по- широко за него.
Джени беше като абсолютна кукличка сред всички тези животни на леглото си. Курът на Дони сега се опитваше да си проправи път в нежната й и тясна вагина.
Изведнъж на вратата се появи Сузи.
– Какво по дяволите правиш?- извика тя с всичката сила на гласа си, която имаше.
– Всичко е наред- каза й Джени.
– Не, не е наред! ДОНИ! Първо чукаш мен, а сега искаш да изчукаш и по- малката ми сестра!- изпищя Сузи.
– Аз го накарах да го направи!- отвърна Джени. – Ако не го направи, ще ви издам на мама и тогава ще си имате наистина сериозни проблеми.
Сузи беше като ударена от гръм.
– Не говориш сериозно!- каза тя изненадано.
– Не можеш да запазиш всичкото удоволствие за себе си Сузи- отговори й Джени спокойно и без притеснение.
Сузи беше смаяна. Сестра й заплашваше да я издаде, ако собственото й гадже не я оправи! Това беше същинска лудост и за тримата!
– Добре, но не искам той да те чука! Ти не пиеш противозачатъчни като мен и всичко това ще завърши със забременяването ти, а тогава ще имаш наистина сериозни проблеми. – каза Сузи сериозно, загрижена за по- малката си сестричка.
– Грешиш, пия хапчетата, Сузи- поправи я Джени.
Сузи я погледна учудено.
– А откъде ги вземаш?- заинтересува се Сузи.- Знам, че мама не би ти купила такива хапчета, поне не още… прекалено малка си за това.
– Приятелката ми Ана ми ги взема.- призна си Джени.
– Е, мисля, че и аз мога да те изкажа на мама за това, нали? Не смяташ ли, че тя ще се разсърди ако разбере?- изсмя се Сузи
– Добре… можеш, но знам, че ще се разсърди много повече, ако разбере какви неща вършите вие двамата докато я няма. Все пак аз никога е съм се чукала с мъж…
– Добре де… но няма да се чукате! Само ти позволявам да го изпразниш, ако искаш му духай, ако искаш само му го лъскай, но няма да се чукате! Разбрахте ли?- попита Сузи.
Разочаровани Дони и Джени се погледнаха един друг и поклатиха глави в знак на съгласие с плана, който Сузи измисли. И двамата станаха.
– Ти видя ли как ми духаше Сузи?- попита Дони малкото момиче.
– Да, мисля, че мога да се справя с това.
Джени се усмихна на себе си.
Както беше видяла да прави сестра й, малката Джени коленичи пред Дони и неуверено хвана в ръце доста уголемения член. Започна да го мастурбира нежно с ръце, а после присви устни и сложи главичката на хуя му в нетърпеливата си млада уста.
Дони започна да стене тихо.
– Да, точно така, миличко… Просто го смучи и движи устните си напред- назад по него, докато ми го лъскаш с ръце…
Курът му имаше наистина странен вкус, но определено й харесваше, мислеше си Джени.
– Използвай и езика си- предложи й Сузи- мърдай го около главичката и оближи отворчето отпред. Това ще го докара до лудост!
Джени прие съвета на сестра си и само след няколко минути успя да докара Дони до същинска лудост. Челюстта започна да я боли от размерите на мъжествеността му, и тя бързо реши да си поеме дъх и миг за почивка. Тя го изкара от устата си, но продължи да му лъска кура непрестанно с ръце и да се наслаждава на размерите му.
– Как се справям?- попита тя бързо.
– Просто чудесно, наистина чудесно! Особено за начинаеща. – отговори й Дони, запъхтяно и задъхано.
– А кога излиза онова бяло нещо?- попита тя пак.

– Не след дълго време- каза й той- още малко ще го посмучиш и аз ще съм там… А къде искаш да ти се изпразня?
Джени не беше мислила за това и въпросът я притесни.
– Мисля, че трябва да го направиш в устата й. – каза Сузи на гаджето си.

Мисълта да се изпразни в малката й уста му дойде прекалено много.
– Там добре ли ще ти е Джени?- попита той, обнадежден.
– Мисля, че да…- каза тя съвсем притеснено.
Със сладка усмивка, Джени обви отново устните си около члена му. Езикът й започна да шава по главичката, а ръката й не спираше да търка ствола на големия му хуй.
– Ооо, дааааааа- извика той- Топките му просто боляха от нуждата да се изпразнят от поредната си порция бял крем в младото гърло на това сладко девойче.
– Ще свърша…дааааа- изпъшка той- ето, идва….
– Даааааааааа- извика той отново, когато започна да се празни.
Тя усети как членът му се поду дори повече в устата й, а след това започна да пулсира.
Джени усети вълна топла течност, която се изстрелваше право в гърлото й. Лепкавата течност се изстреля прекалено бързо за нея и скоро тя изобщо не беше в състояние да погълне всичко. Изкара го от устата си и течността започна да се стича по крайчеца на устните й и тя бързо успя да я преглътне.
Дони пое нещата в свои ръце и продължи да се довършва сам върху лицето на девственото момиче. Спермата се разтече по лицето, косите и бузите на Джени, цялата беше опръскана в сперма.
Тя отвори уста и успя да улови още няколко пръски в нетърпеливата си за още бяла течност уста. Скоро течността се забави и даже спря.
Той изтръска члена си, изцеждайки и последните си капки и ги изхвърли върху устните на малкото момиче, размазвайки спермата по лицето й.
Сузи се засмя.
– Хей, Джени, трябва да се видиш отстрани каква смешна картинка си. – кикотеше се тя- имаш сперма по цялото лице!
Джени също се разсмя. Бузите и устните й бяха изцяло покрити в бялата течност на Дони. Спермата започна да капе от брадичката и ръцете й право по плисираната й поличка.
След като се наслади на сладкия му крем, тя облиза всяка капка, която успя от лицето, бузите и устните си. Изблиза пръстите си и ги изчисти от всякакви следи, подсказващи за случилото се тук.
Джени се усмихна. Определено преживяното й се услади и сега знаеше, че щеше да заобича и момчетата и секса с тях. И с нетърпение очакваше първото си чукане…
Следващият вторник беше денят на големия мач, в който и Джени щеше да участва като мажоретка. Джени носеше една от униформите си за мача на училище този ден, както обикновено ставаше, когато имаше спортни празници. Тя влезе в клас в един от последните си часове по биология, мислейки за чудесната вечер, която я очакваше с приятелката й Ана. Тя носеше бяла тениска с дълги ръкави със жилетка с червени копчета отгоре. Жилетката й прилягаше идеално. От лявата й страна, точно на гърдата й имаше малка емблема на сокол, а надписът на училището се ширеше от дясното й рамо, до дясната й гърда. Поличката на Джени беше червено- бяла с красиво плисе и доста късичка. Беше направена от лек и доста мек плат, защото се повдигаше при всяко движение на момичето. Колкото и къси да изглеждаха поличките на другите момичета, нейната изглеждаше още по- къса заради невероятно малкото й дупе и кръстче.
Едва покривайки дупенцето й, поличката разкриваше гащичките й, които бяха доста прозрачни и едва скриваха нейното игриво котенце. Чифт бели чорапки до коленете и бели спортни обувки довършваха униформата й.
На този ден Джени реши да остави косата си пусната и да се рее свободно. И с най- малкия ветрец, косите й се развяваха и правеха красиви чупки около лицето й както и по жилетката, а докато вървеше се спускаха на вълни около врата й рамената й. Обикновена бяла баретка помагаше на момичето да задържи косата си назад. Тя имаше и чудесен златен бретон, който се спускаше точно над челото й и допълваше идеално овала на лицето й. Тя видя учителя си- господин Димитров, да стои извън стаята, наблюдавайки влизащите в класната стая ученици. Джени реши, че той е един много красив млад мъж, около трийсет годишен, около 185 висок и с физиката на баскетболист. Косите му бяха тъмно кестеняви, а имаше и красиви поддържани мустачки. Въпреки всичко това беше само втората й седмица от началото, а младото момиче вече беше започнало да си фантазира за учителя си по биология и то в час.
Малката Джени забеляза, че той я следи докато се приближаваше към него. Знаейки, че той я наблюдава, Джени реши да му направи малко шоу. Фонтанчето с водата беше точно срещу класната стая и няколко крачки преди да влезе, Джени реши, че й се пие вода. Тя се наведе над фонтана, а късата й плисирана поличка се раз шумоля и се издигна над бедрата и почти разкри дупето й. Джени се наведе дори повече и тогава поличката й съвсем се вдигна, разкривайки стегнатото й дупе и белите й гащички. Учителят й, зървайки я в тази позиция, усети как мъжеството му се надига в слиповете му. Червената жилетка пристягаше приятно супер слабата й фигура, плисираната й поличка свършваше малко под междукрачието й, слаби бронзови бедра се разкриваха над белите стегнати чорапи до коленете… Гледката беше изумителна.
Тя изпи няколко глътки вода, но се задържа така наведена, опитвайки се отчаяно да привлече вниманието на учителя си по биология. После се изправи бавно, завъртя се полека и се запъти към класната стая. Джени видя, че той определено беше забелязал нейната малка игра и веднага се възгордя от постигнатото с малкия си възбуждащ акт. Тя му се усмихна с невинната си детска усмивка, с малките си детски трапчинки и той й отвърна на усмивката.
Тя седна на място във втората редичка по средата. Докато преподаваше, Джени забеляза, че господин Димитров оглеждаше щателно тялото й и се опитваше да установи някакъв зрителен контакт. Тя се обърна и погледна другите момчета и забеляза, че много от тях я бяха зяпнали. Младото момиче се въздържа да не се усмихне, осъзнавайки каква власт има с тялото си върху мъжете. Тя обожаваше да носи мажоретската си униформа, както и много други къси полички, защото усещаше как погледите на момчетата дори я насилваха, обладаваха я в мислите си и я разпъваха докато я чукат. И всичко това й харесваше и то много.
Господин Димитров продължи урока си, Джени се замисли върху начина, по който седи, а именно с крака кръстосани един върху друг, точно както майка й я беше научила. Тя реши, че това не е точно начина, по който ще успее да привлече погледа на учителя си, особено след като вече знаеше, че и той си пада по нея. Ако му покажеше още нещичко и в клас, знаеше, че той определено щеше да е доволен. Но ето, че оставаха само 5 минути до края на часа, както и до края на учебния ден. Джени бавно започна да разтваря крака, седейки си без да мърда на стола. Скоро тя ги беше разкрачила доста широко и знаеше, че сега му беше предоставила невероятна гледка към белите си гащички и покритото си с тях путенце.
Господин Димитров беше тотално объркан. Той някак си успя да завърши урока си и най- накрая звънецът съжалително удари.
– Джени Вилсън, моля ви да останете след часа, искам да ви видя.- каза той, докато учениците си събираха нещата и си тръгваха.
Джени си пое дъх и започна да си събира нещата. Беше ли тя в опасност? Или просто учителя й искаше да спечели още няколко минутки насаме с нея?
След като и последните няколко ученика напуснаха стаята, Джени се изправи и тръгна към господин Димитров.
– Да, г- н Димитров?- каза тя някак нервно и притеснено.
– Джени, трябва да си поговорим с теб за няколко минути. – каза Димитров, сядайки на мястото си. – Седни- каза й той.
Джени смело седна на края на бюрото му. Той не възрази, но беше доста впечатлен от постъпката й.
– Осъзнаваш ли въобще как седеше в час?- попита я той.
– Да… помислих, че ще ви се хареса, затова го направих…
– Наистина ми хареса- каза той, объркан- но това ми пречи на работата в час. А и ти си много по- малка от мен, за да възникнат такива чувства между нас.
– Какви чувства, по какъв начин искате да се държите с мен?- попита Джени. Учителят й наистина се намери в чудо да обясни за какво точно говори.
– Нека просто да кажем, че като се държиш така, предизвикваш определени желания в мен, и аз искам да правя неща, които не би трябвало.
– Като например да правите секс с мен?- изплю тя набързо.
– Да, примерно това… не можеш да си представиш какви неприятности мога да си навлека заради нещо подобно.
– А кой ще каже?- попита Джени и започна отново да разтваря крака и да повдига поличката си, показвайки белите си гащички.
– Ох, Джени, наистина адски много те желая…
– Аз също ви желая… господин Димитров….- отговори му тя, усмихвайки се и гледайки го право в очите.
– Ако искаш ще заключа вратата и никой никога няма да разбере за това- предложи й той. Джени бързо скокна и отиде до вратата, заключвайки я внимателно, огледа се за да е сигурна, че никой не ги е забелязал и, че никой няма да ги шпионира. После се върна до бюрото на учителя си. Красивия й даскал се беше изправил и големите сини светещи очи на Джени бързо фокусираха големия орган на учителя й в панталона му. – Да, Джени, това е заради теб…
Джени се усмихна очарована от видяното и малките й трапчинки светнаха на личицето й.
– Ти си една малка ходеща кукла, Джени…- каза той и я взе в прегръдките си, целувайки я страстно. Джени никога преди не беше прегръщана така, а още по- малко целувана и за миг й се прииска да се разтопи от кеф. Господин Димитров постави едната си ръка на кръстчето й, а другата- на задната страна на едното й бедро точно под края на късата й плисирана поличка. Той бавно повдигна ръката си нагоре и сграбчи стегнатото й дупе.
– Хей, Джен, някой опитвал ли е досега сладкото ти путенце?
– Не, но ти можеш да си първия…- отговори тя, без притеснение. Той пъхна ръка под полата й, стигайки до коланчето на мажоретските й гащички, свали ги и те паднаха на земята.

Rating: 4.33/5. From 6 votes.
Please wait...