Приключенията на малката мажоретка 2

– Тогава Джени ги захвърли настрани. Димитров я сложи на бюрото си в легнало положение, а после разтвори краката й широко, вдигайки поличката й над кръста. Младото момиче изглеждаше великолепно, лежаща на бюрото в мажоретската си униформа и с широко разтворени крака. Тя затвори очи и тогава усети как нещо влажно и топло галеше нежния й клитор. Тя въздъхна тежко, докато учителят й галеше интимните й части с език и търкаше най- чувствителната част в тялото й.

– О, господин Димитров, това е толкова хубаво….- изстена тя тихо. Той я лижеше известно време, а после насочи действията към вагината, и пак се върна към нежния орган, но с по- директни дразнения. Джени усети как онова невероятно чувство пак се заражда в нея, същата топлина, която беше усетила преди няколко дни, когато се галеше, зяпайки сестра си и гаджето си да се чукат.
– Ооооооооо, господине, това е страхотно….- изстена тя още по- силно. Този път обаче, усещането беше много по- силно. Малката мажоретка прихвана колената си с ръце и ги притисна силно към себе си, усещайки приближаващата вълна, която щеше да я залее и отнесе в далечни прекрасни светове и да я накара да затрепери като самотно листо на вятъра.
– Охххххххх, Димитров, ще свърша, наистина ще свършааааааааа…..- извика Джени, обладана от невероятното усещане, което разтресе цялото й тяло. Краката й затрепериха силно при освобождаването на толкова много и силна енергия. Соковете й заляха като вълна лицето на учителя й и закапаха по бюрото.
– Благодаря ви, господин Димитров. – каза тя- никога досега не съм усещала нещо такова, това беше просто фантастично!
– Радвам се, че ти хареса!
– А искате ли да ме чукате?- попита го тя неуверено.
– И още как!
– Аз никога досега не съм се чукала… надявам се, че това не ви притеснява.
– Ще съм наистина много нежен, тогава…- Димитров бързо си смъкна панталона и слиповете, докато се наслаждаваше на малката мажоретка. Червената й жилетка, заедно с тениската й с дълги ръкави, както и плисираната й пола сега бяха високо вдигнати над кръста й, белите й чорапки и обувки й стояха прекрасно, едва ли имаше мъж, който щеше да откаже да изчука това невинно малко девойче, мислеше си Димитров. Неговият 20 сантиметров змей беше повече от готов да я прободе. Учителят придърпа Джени към себе си, поставяйки я на края на бюрото, така, че да може да я чука докато си лежи. Джени гледаше с интерес как господинът й си поставя члена на входа на тясното й влагалище и го разтърка няколко пъти за да го направи достатъчно влажно, а и за да навлажни кура си в него.
– Хайде, господин Димитров, чукайте ме!- измоли се тя. Изведнъж усети как членът му нахлува в тясното й девствено влагалище. Бавно, той вкара главичката на кура си в нея. Младото момиче беше невероятно тясно и той знаеше, че това определено щеше да му хареса. Димитров набързо вряза целия си член в нея, пъхайки го все пак достатъчно бавно за да може да го усети и да не я заболи, тя бързо се нагоди към размерите му и го прие и започна бавно и лекичко да стене.
– О, господине, това е просто страхотно….- изпъшка тя. Джени се чувстваше страхотно. Тя изтръпна при усещането на твърдия и дебел член на учителя си, навлизащ в тясното й путе. Възбудения учител чукаше палавата си ученичка- мажоретка. С крака, високо вдигнати нагоре, той я придърпа към себе си за да може да й начука цялото си мъжество в нея. Високи лепкави звуци се чуваха при всяко влизане на кура му в нея, вагината й беше страшно влажна, а той й отнемаше девствеността.
– Ние се чукаме, нали господин Димитров?
– Да, Джени, направо си те еба…
Вълнението бързо нарасна, когато започна да обладава малката мажоретка. Знаеше добре, че няма да издържи дълго да оправя това тясно приятно путенце на младата девойка.
– Харесва ти това, нали малка върти- опашка такава!
– Да, дори много…
– Ти си такова сладко и малко момиченце, винаги съм харесвал да чукам мажоретки, особено в униформите им.
– Чукал ли си мажоретки и преди?- попита Джени.
– Ти как мислиш?
– И от това училище?
– Разбира се, но никога толкова малка, сладка и тясна като теб, мила.
Джени се усмихна, поглеждайки към учителя си.
– О, Джени….- изпъшка той. – пусито ти е толкова тясно, не мога да издържам повече. Мога ли да свърша в путенцето ти?- попита той.
– Можете да се изпразните, където си поискате господин Димитров. Дори ще ви позволя да го направите в устата ми. – отговори тя.
– Не, мило, искам да го направя в сладкото ти котенце, а другия път може и в малката ти закачлива уста…
Той усети как оргазмът му го залива и отпусна глава назад, забивайки цялото си оръжие в нея и изпъшка силно.
– Аххххх- изпъшка той, докато изпразваше цялото съдържание на топките си в младото девойче. Джени усети как курът му пулсираше в нея, изпълвайки я с жива бяла топла течност. Учителят й продължи да забива големия си чеп в нея, изпълвайки тясното й местенце със соковете си. Преизпълнена със сперма, пусито на Джени преля и течността започна да прелива и протече по сладкото й тийн дупе и по краката й, а после и по бюрото. Малката мажоретка се усмихна и затвори очи, наслаждавайки се на първото си чукане и с нетърпение очакваше учителят й да изпълни обещанието си и да се изпразни и в устата й.

Джени срещна приятелката си Ана след училище и двете момичета тръгнаха заедно за дома на Ана. Ана беше второкурсничка, с година по- голяма от Джени и малко по- образована в областта на секса от Дженифър. Тя също беше доста висока и точно толкова хубава, колкото и Джени. Кестенявите коси на Ана бяха гъсти и вълнисти, и стигаха до средата на кръста й. Усмивката й беше сладка и детско- невинна и бузите й също правеха сладки трапчинки. Тя имаше добре оформено тяло с големи гърди.

Те изпълваха изцяло тясната й бяла блузка, както и червената й жилетка и се поклащаха леко докато се движеше. Дупето на Ани беше мечтата на всеки един мъж, който я беше зърнал поне веднъж. То сладко изпълваше поличката й заедно с плисето. Белите чорапи както и тенис обувките само допълваха невероятния й образ.
Двете красиви девойки пристигнаха в къщата на Ана. Бащата на Ани тъкмо беше приключил работа и се усмихваше на двете дами, докато слизаше от колата си.
– Здравейте, момичета- каза той, насочвайки погледа си към по- малката приятелка на дъщеря си. Джени усети как погледа на мъжът шаваше нагоре- надолу по перфектната й фигура и сякаш я изнасилваше в мислите си. Въпреки че го беше виждала вече няколко пъти, Джени усещаше как бащата на приятелката й я желае и умира да я изчука.
– Здравейте, господин Райчев- каза тя, поглеждайки го право в очите и усмихвайки се невинно и сладко.
Госпожа Райчева излезе на входната врата и извика:
– Ани, можеш ли да дойдеш с мен до магазина за около половин час? Трябва да ми помогнеш да изберем подарък за рожден ден!
– Но, мамо, какво да правя сега? Джени е тук! Искаш да я оставя ей така ли?
– О, Ани, няма проблеми- убеди я Джени- аз съм добре, ще те изчакам…
– Добре, Джени, ще се върна ей сега! Ти само ме изчакай. – каза малката брюнетка, подаде раницата си на баща си и се запъти към колата с майка си. Когато заминаха, Джени осъзна, че остава съвсем сама с бащата на приятелката си. Беше любопитна да разбере дали наистина я желаеше, дали щеше да се опита да я прелъсти? Идеята я възбуди. Да прелъсти бащата на приятелката си беше не само извратено, но и адски възбуждащо. Какво ли би казала Ани ако разбере?
– Искаш ли да влезеш?- попита Райчев, държейки вратата отворена за нея. Тя влезе в къщата и той заключи вратата зад хубавото й сладко дупе, покрито с къса поличка едва прикриваща червените й гащички. Джени влезе в дневната. Погледна към часовника на стената и каза:
– Тридесет минути….
– Моля?- попита Райчев.
– Няма да се върнат скоро, казаха, че ще се бавят поне около половин час. – каза Джени просто.
– Точно така.
Джени искаше да се чука. Приключението й с учителя й по биология разбуди фантазиите й и сега си умираше за още едно чукане. Знаейки, че времето им е ограничено, Джени събра всичката си смелост и попита:
– Харесвате ли ме, господин Райчев?- попита тя.
– Защо? Но, разбира се! Ти си една прекрасна млада дама.
– Не, имах предвид… бихте ли ме пожелали?- измърмори тя. Очаквайки бърз отговор.
– За какво?- попита той, надявайки се да получи точно отговора, който искаше.
– Нали знаете…. за секс… бихте ли искали да ме чукате…
Тя му се усмихна чаровно, защото вече знаеше отговора на въпроса си. Райчев потрепера. Тя го съблазняваше съвсем нечестно, а той просто нямаше силата и желанието да отказва на такова сладко малко девойче, особено мажоретка.
Джени пристъпи към него и смело сложи ръка на чатала му. Тя го разтърка за няколко секунди и той не се отдръпна.
– Да….- призна той. А после обви ръце около малката приятелка на дъщеря си и я целуна нежно. Сърцето му затрептя, когато устните му се отлепиха от нейните и стигнаха късата й червено- бяла плисирана поличка, галейки с ръка бузите на дупето й през червените й гащички.
– Тогава е по- добре да побързаме, господине. – напомни тя.- нямаме много време.
Райчев бързо изтича до вратата и я залости за по- сигурно, а после хвана Джени под ръка и я въведе в хола. Той я заведе до килима пред телевизора и разклати глава, все още не можеше да повярва на случващото се.
– Какво има, господин Райчев- попита Джени, усмихвайки се.
– Не мога да повярвам, че това действително се случва- призна той- мечтая си за това от близо година.
– Имате предвид, че сте си мечтали да ме имате? Така ли, господин Райчев?
– Да, Джени, точно така…
Малката Джени лежеше на килима пред него, толкова съвършена и хубава, косите й, руси и буйни, бяха разпилени по пода. Червената й жилетка, толкова плътно прилепнала по гърдите й, сега ту се издуваше, ту се смъкваше от зачестеното й дишане от нетърпение и желание. Колената на Джени бяха високо във въздуха, избутвайки края на поличката й високо над бедрата й. Слабите й изваяни крака изглеждаха страшно апетитно в дългите бели чорапи. Джени хвърли белите си обувки настрани и разтвори широко крака, позволявайки на Райчев да види червените й гащички. Тя прокара ръка по корема си и стигна до клитора си, започвайки да се гали през гащичките, докато гледаше как бащата на приятелката й си сваляше панталона. Господин Райчев си смъкна дънките, а после и бельото и ги захвърли на една страна. Неговия доста набъбнал орган сочеше заплашително право към нея.
– Остави ме аз да ти сваля гащичките, става ли?- каза той и Джени повдигна таза си, докато мъжът обхвана коланчето на гащичките й и започна нетърпеливо да ги смъква от дупето й. Едва успя да ги свали до края на бедрата й, а после и до долу и веднага ги захвърли на една страна. Райчев гледаше с възхищение младото путенце на русокосата девойка пред него, което беше вече влажно. То беше всъщност почти без каквито и да е косъмчета, подуто и розово, светещо от протеклите сладостни сокове.
– Искате ли да сваля още нещо?- попита Джени.
– Не, мило- отговори й той- обичам униформите ви на мажоретки и с удоволствие ще те чукам, докато си с твоята, ако нямаш нищо против, разбира се…
– Както искате, господине.
Малката Джени се усмихна, когато той се наведе към нея. Видя как главата му се изгубва под поличката й а после усети езика му и топлия му дъх по нежното си местенце.
– О, господине- измърка тя- това е страхотно.- бащата на Ани започна да облизва клитора й от край до край, целувайки и младата й путка. Той вкара пръст в нея и започна да я чука с него, продължавайки да я ближи.
– Ох…. Дааааааааа….- изпъшка тя. Тялото й се разтресе и тя усети как конвулсиите я заливат и бедрата й се разклатиха от силния оргазъм, предизвикан от езика му. – Даааааааааааааааа- извика тя с все сила, когато свърши, тялото й се разтресе неописуемо силно и неконтролируемо. Господин Райчев бавно спря с действията си. Когато се изправи Джени видя лицето на мъжа цялото облято със соковете й. Той й се усмихна.
– Чукайте ме, господин Райчев, страшно много ви искам!
Той я разкрачи добре и насочи члена си към клитора й. Погали вътрешната страна на устните й, навлажнявайки големия си кур със соковете й и чак тогава вкара хуя си в путето й, наслаждавайки се на всеки сантиметър от влажното й тясно местенце. А то беше страшно тясно, наистина, мислеше си той. Той го раздвижи няколко пъти напред- назад, преди да успее да вкара всичките 18 сантиметра месо в сливата й. След като посвикна с кура му, започна да я чука бързо и рязко, точно така както винаги си беше мечтал да направи.
– О, Джени, това е толкова хубаво….- каза той. Топките му се удряха в бялото й малко дупе, докато забиваше големия си прът в малката й тясна путка.
– Радвам се, че ви харесва…- отговори тя- защото и на мен страшно много ми харесва. – Джени вдигна колената си високо и обхвана гърба на мъжа с крака, така, че да може да го вкара по- навътре в себе си.
– Путето ти е толкова тясно!- каза й той и това страшно разсмя Джени. – искаш ли да опитаме друга поза?
– Разбира се- отговори тя. Райчев изкара кура си от нея и се изправи.
– Хайде сега застани на крака и ръце- нареди й той. Джени се изсмя, когато го направи. Малката мажоретка изглеждаше страхотно в костюмчето си, въртейки дупе закачливо напред- назад.
– Няма да ми го пъхаш отзад, нали?- попита тя, малко притеснена.
– Не мила, няма, може би някой друг път… сега просто ще те чукам изотзад. – Джени пак се разсмя, когато бащата на Ани вдигна поличката й над дупето й и постави кура си внимателно в нея. В голямото огледало на стената, той имаше възможност да се гледа как чука малката руса мажоретка и това определено му харесваше.
– Мммм- измърка тя- Мисля, че е по- добре да побързаме, господине, иначе ще ни хванат и ще си имаме проблеми.
– Да, така е. Но ще се изпразня в путето ти, а това означава, че може да забременееш….
– Няма проблеми, господине, на хапчета съм, освен ако не искате да направите нещо друго…
– Да, надявах се, че ще мога…- възкликна Райчев, продължавайки да чука сладко малкото момиче.
– Искам да те чукам в устата, Джени.- каза й той.
– Ще свършите ли там?
– Може ли?
– Да, господине- усмихна се Джени- можете да се изпразните в устата ми ако искате.
Той отново извади кура си от нея и се изправи. Джени се обърна и коленичи пред него. Тя взе члена му в една ръка и обви устните си около ствола. Джени му духаше усърдно, а бузките й правеха сладки трапчинки, докато вадеше и вкарваше кура му в устата си. Тя знаеше добре, че той няма да издържи дълго на напрежението. Малката Джени го гледаше право в очите със светлите си сини очи, наслаждавайки се на удоволствието, което му доставяше с палавите си игри.

– Ох, Джен, ще свърша…- извика той. Джени изкара хуя от устата си и го постави точно отпред, готова да поеме всяка капка. Тя изплези език и погали нежната дупчица на главичката на кура му, облизвайки я внимателно. Държейки устата си така широко отворена, Джени непрестанно го мастурбираше и чакаше с нетърпение млечния му крем. Райчев се наслади изцяло на момента. Малката мажоретка щеше да го накара да свърши и го правеше точно като обработена проститутка.
Изведнъж той изръмжа силно и започна да се празни. Джени усети как членът му пулсираше в ръката й. Гъста струя сперма обля езика й, а после удари и гърлото й. Последваха доста такива, Джени не можа да повярва, че е толкова много и се наслаждаваше на многото млечен шейк. Тя продължи да му лъска члена, а той- да я цели с топлите си пръски по езика и устата. Райчев гледаше внимателно как Джени облизва спермата му, тя се удряше и в зъбите й, но Джени внимателно я облизваше и се радваше да усеща вкуса й. Най- накрая реката от семенна течност спря и Джени изгълта и последната капка от нея, а след това излъска и все още надървения кур на Аниния баща.
– По- добре да се облечем, господин Райчев- напомни му тя. – жена ви и дъщеря ви ще са тук само след няколко минути.
– Ох, Джен, ти си страхотна. – въздъхна той. Тя се усмихна и се вдигна на крака. Наведе се и си взе червените бикинки, а после ги вдигна и обу под късата си плисирана поличка.
– Слушай, Джени- каза Райчев- имам една камера, която бих желал да опитам. Би ли искала да те поснимам тия дни докато си с мажоретската си униформа?
– Разбира се- съгласи се тя.
– Няколко приятели биха платили доста пари за да имат твои снимки, а може би и за да им се представиш…
– Наистина ли?- попита тя- какво имате предвид под… представяне?
– Както искаш го разбирай, Джени- засмя се той на въпроса й.
Джени му отвърна на усмивката и се замисли. Повече от един наведнъж… Тя изтръпна при тази идея.
– Трябва да го направим поне още веднъж, Джени.- добави той.
– Разчитайте на това, господине- намигна му тя.

Беше изминала цяла седмица откакто Джени се по забавлява с бащата на Ани. Беше й трудно да запази тайната си от Ани, но трябваше. Чудеше се какво ли щеше да прави Ани ако разбереше. Двете момичета бяха решили да отидат на мача на отбора си срещу някакъв нов отбор, беше започнало да се захлажда тъй като есента наближаваше. И това беше една добра възможност за момичетата от отбора да пробват новите си униформи.

И двете с Ани изглеждаха като куклички. Джени, със своята руса грива, разделена на две и с приятния си веещ се бретон изглеждаше сладка, особено усмихвайки се с малките си трапчинки.
Тя беше като малка кукла Барби в новия си костюм, той й пасваше идеално като по мярка и тя нямаше търпение да го покаже.
Ани, година по- голяма, беше малко по- развита. Също толкова висока, фигурата й беше малко по- пълна, а косите й- тежки и вълнисти. Лицето й беше много красиво, но не толкова невинно и ангелско като това на Джени. Пуловерът на мажоретките вече беше висок и с яка, свършващ точно на кръста, така, че когато си вдигаха ръцете, пъпчетата им да се покажат. Той беше изцяло бял, с изключение на две червени черти, минаващи по ръкавите. Големите червени букви на училището минаваха точно през гърдите им. Поличката беше червена, с дванайсет плисета. Тя беше най- късата от всички полички досега, свършваща точно под чатала й, разкриваща дългите й слаби бедра.
Белите й гащички бяха плътно прилепнали по малкото й дупе. Бели чорапки до коленете заедно с червено- бели маратонки, довършваха униформата.
Часът беше към 4 и половина, когато Джени и Ани пристигнаха на игрището. Стадионът никога не се пълнеше при мачовете на отбора им, но няколко редовни зрителя винаги бяха по места, около 15тина минути преди началото на мача. Момичетата започнаха редовната си разгрявка, навеждайки се и докосвайки пръстите на краката си, те седяха на тревата и се разпъваха, докато си говореха.
– Не гледай, Джен- каза Ани- но точно сега ни зяпат около десетина мъже.
– Наистина ли?- попита Джени, правейки се на заспала.
– О, да, един даже има голяма камера с дълга лента…- добави Ани.
– И тези момчета искат шоу, нали?
– Разбира се, нали затова са дошли тук… Повечето от тях дори нямат деца в нашето училище. Те просто искат да се надървят, гледайки ни.
– Наистина ли мислиш така?- засмя се Джени, чувайки това.
– Обзалагам се! Повечето от тях не се интересуват от мача, а искат просто да си фантазират за нас.- каза Ани сериозно.
Джени се усмихна.
– Искаш ли да им направим шоу?
– Разбира се- отговори тя, смеейки се. Двете палавници продължиха упражненията си, подчертавайки движенията с краката. Джени се изправи и се наведе, разпъвайки сухожилията си. Надупвайки се на публиката, тя остана изключително доволна от резултата, успя да покаже цялата красота на задните си части. При това й движение белите й гащички лъснаха пред погледите на гладните за гледки мъже.
– Ей, Джен, онзи мъж с камерата ти прави снимки…
Джени се ухили. Идеята да дразни така мъжете я караше да изтръпва, а и я възбуждаше адски много. Ани легна по гръб на тревата. Вдигна краката си нагоре , а после ги разтвори бавно, показвайки покрития си с бели бикини чатал.
– Мисля, че това им стига засега- изхили се тя. Джени погледна към публиката и видя своя учител по биология- господин Димитров. Той гледаше право към нея.
Групата стоеше на тревата зад тях и започна да изпълнява една от любимите им рок- песни. Джени, Ани и останалите мажоретки започнаха изпълнението на рутинния си номер. Джени и Ани дадоха всичко от себе си за да изпълнят номера си колко се може по- секси, въртяха малките си задници, плисетата на поличките им се въртяха палаво и разкриваха белите им бикини. Те въртяха спираловидно гъвкавите си тела, вдигаха високо ръце и показваха коремчетата с пъповете си. Мъжете бяха озадачени от красивите млади девойки, които по толкова открит начин ги предизвикваха и показваха телата си, но все пак им харесваше.
Учителя й Димитров беше толкова възбуден от видяното, че не успя да се сдържи повече и отиде до оградата и направи знак на Джени да дойде до него.
– Да, господине?- каза Джени
– Отзад има едно килерче, отляво на входа. Моля те ела там след малко.- измоли й се той.
– Но, господине, имам само десет минути…- отговори тя.
– Моля те, Джени…
– Добре, но трябва да е наистина бързо…
– Разбирам.- С това Димитров се върна на мястото си, изчаквайки няколкото минути, оставащи до края на представлението на момичетата. Когато свършиха Ани помоли Джени да остане с нея за мача полувремето.
– Не мога…- отговори й Джени.
– Защо не?- учуди се Ани.
– Господин Димитров иска да се видим в училище за няколко минути…- обясни Джен
– Защо?- попита Ани, а Джени се изчерви.
– Абе вие да не би да се чукате?- попита Ани малко по- високо.
– Тихо, Ани!- предупреди я Дженифър.
– Наистина ли го правите? Това е диво!- каза тя, малко по- тихо.
– Направихме го само веднъж, но искам да си остане между нас, става ли?
– Разбира се! Знаеш ли, и аз съм го правила с няколко учители, наистина не е нищо особено.
Джени се засмя.
– Сега трябва да ходя.- каза тя, тръгвайки набързо. Ани й отвърна на усмивката.
– Забавлявай се, може и аз да го пробвам следващия път…- каза Ани.
Джени прибяга до входа на училището, късата й поличка се поклащаше бързо, мърдайки плисетата й. Когато стигна до килера се огледа набързо за да е сигурна, че никой не я е видял и тогава почука. Димитров бързо отвори и Дженифър влезе, заключвайки след себе си.
– Благодаря ти, че дойде Джени.
– Имаме само няколко минути- напомни му тя.
– Знам, но направи такова шоу на мъжете, че просто не мога да се сдържа, искам те веднага!- той постави ръцете си върху нея и зацелува устните й, придърпвайки я силно към себе си. Плисираната й поличка зашумоля, докато мъжът пъхна ръка под нея и притисна стегнатите бузки на дупето й.
– Постави си ръцете на мивката.- нареди й Димитров. Джени се подчини и се обърна, наведе се и постави ръце на мивката.
– Искам да те чукам така този път, миличка- каза той. Застана зад нея и започна да си разкопчава панталоните.
– Мислех, че искате да го направите в устата ми този път…- напомни му Джени.
– Следващия път, обещавам ти. Просто сега искам да изчукам сладкото ти тясно путенце!- той потрепера, когато изкара твърдия си като камък хуй от затвора на панталоните си. Докато Джени поглеждаше през рамо, той бързо вдигна поличката й над дупето й.
– Разтвори си краката, миличка- нареди й. Тя го направи и той смъкна гащичките й. Те бяха страшно тесни и реши да й ги свали изцяло, разкривайки красивата й путка.
– Какво ще правите, господине?
– Ще те чукам Джени, затова ти свалих гащичките…
Той постави главата на кура си на входа на влагалището й, точно между срамните й устни. После леко ги разтърка отвътре за да се навлажни от соковете й и Джени с интерес се загледа, докато учителят й за втори път си пробиваше път в нея.
– Оохххххх- изпъшка тя, когато той влезе в нея. Димитров обхвана кръстчето й с ръце, притискайки я към себе си за да вкара целия си пенис в сладкото й местенце. Сега Джени изглеждаше страшно палава, наведена над мивката, с вирнато дупе и смъкнати гащички, пуловерът й беше вдигнат високо, а поличката й- над кръста за да се оголи дупето й. Надолу си беше с белите чорапки и с маратонки. Той чукаше красивата си ученичка и се кефеше. Русата й грива се клатушкаше в ритъм с неговите движения.
– Господине, вие сте страшно перверзен, да искате да ме чукате така…
Малката мажоретка усети търкането на клитора си, напрежение, което й харесваше и скоро я доведе до оргазъм.
– Оххх, господине, свършвам…- Джени прехапа устните си за да не изкрещи. Тя беше залята от топлата вълна на един невероятен оргазъм, който разтърси цялото й тяло.
– И аз ще свърша…- извика той. Той се разтресе, когато курът му освободи голяма порция сперма в тясната путка на ученичката му. Тя се заби дълбоко в нея, изпращайки нови импулси в нея самата. Димитров спря за да се успокои и след малко изкара члена си от нея. Джени се изправи и поличката й се върна на място. Набързо се наведе и си обу гащичките.
– О, трябва да се връщам вече!- въздъхна тя, съвсем забравила за играта.
– Благодаря ти Джен.
– Разбира се, само не забравяйте, че другия път трябва да ви духам!- тя се засмя, отвори вратата тихичко, огледа се и след като не видя никой, прибягна до играта. Докато се върна до приятелката си, вече усещаше как спермата се разтече по гащичките й и ги измокри целите.
– Как беше?- попита Ани, дразнейки я.
– Ами добре.
– Духа ли му?
– Не, пак ме чукаше…- отговори й Джени тихичко.
Ани я огледа.
– Е, мисля, че изглеждаш добре, с изключение на малкото сперма по краката ти…- Ани се разкикоти.
Джени усети как спермата се стече по бедрата й и бързо се запъти към белите й чорапки…

През цялото второ полувреме Джени се чудеше колко ли мъже са видели, че гащичките й са изцяло мокри. Това, обаче, не я спря да показва тялото си на мъжете и да им представя едно след друго все ново и ново шоу. Тя движеше дразнещо таза си, танцуваше и връткаше дупето си бързо и съблазнително. След мача, Ани и Джени бяха едни от последните, които си тръгваха. Беше вече към 6 часа и се свечеряваше. Мъжът с камерата, който ги беше снимал, се запъти към тях.

– О, виж кой идва- човекът с камерата!- предупреди Джени. Той се усмихна широко на двете красиви момичета.
– Здравейте момичета! Казвам се Мишо.
– Здравей- казаха и двете, съвсем учтиво.
– Ви и двете сте страхотни мажоретки, знаете ли го?- направи им той комплимент.
– Благодаря- отговориха те., без да знаят на къде отива разговора.
– Бих желал да ви направя малко повече снимки в студиото си, дори ще ви платя за времето…
Момичетата се спогледаха.
– Наистина ли? А за какво ще са ви снимките?- попита го Джени.
– Просто за мен.- каза той честно.
– О… не знам…
– Ще ви платя на всяка по 50 лева, става ли?- попита Мишо. Джени погледна Ани, която поклати глава, в знак на съгласие.
– Добре Мишо, кога?- Мишо сви рамене.
– Какво ще кажете за сега?- попита той. Момичетата си бяха наумили да отидат на заведение и да се почерпят и решиха, че няма да пропуснат нищо важно.
– Разбира се- съгласи се Ани.
– Добре, можем да вземем моята кола.
Май вкара колата си в гараж, само на няколко пресечки от училище.
– Ето, че пристигнахме…- обяви им той. Тримата слязоха от колата и влязоха вътре.
– Мислех, че каза, че имаш студио…- коментира Ани.
– Е, може да се каже, че е доста портативно студио…- засмя се той.
– А къде е то?- попита Джени.
Мишо ги въведе в стая а легло и светлини, с триножник и различни приспособления за камера.
– О, разбирам…- каза Ани. Я го погледна и се усмихна- както си и мислехме, искаш няколко мръсни снимчици, нали?
Джени светна от удоволствие. Мисълта някой мъж да я снима и да мастурбира през това време я влудяваше.
– Момичета, я седнете по- добре на леглото. – предложи им Мишо. Ани и Джени Седнаха на леглото, докато Мишо подготви материалите си за снимане.
– Ей, Джен, мисля, че оттук можем да изкараме добри пари, така, че остави ме аз да говоря, става ли?- прошепна Ани и Джени поклати глава.
– Добре, милички, как се казвате?
– Аз съм Ани, а това е Джени.
Той се усмихна.
– Добре момичета, хайде сега да направим няколко наистина хубави снимки. – той прещрака няколко пъти, опитвайки светлината
– А сега момичета, просто си разтворете краката малко по- широко, става ли?
– Искаш да видиш гащичките ни ли?- попита Ани.
– Да…- призна Мишо.
– Сто лева…- поиска тя.
– Разбира се, става…
Момичетата разтвориха крака и се усмихнаха широко на камерата, докато непознатият ги снимаше. Поличките им се вдигнаха нагоре и плисетата изшумоляха. Джени беше много доволна, че гащичките й вече бяха изсъхнали.
– Така е много добре!- каза Мишо, продължавайки да снима. Момичетата наистина се забавляваха.
– Искаш ли да видиш дупетата ни?- попита Джени.
– Да! Да! Събуйте си обувките и се покачете на леглото.
Ани и Джени свалиха маратонките си и ги наритаха надалеч. Момичетата се покачиха на леглото, наведоха се с гръб към камерата, коленичейки и заставайки на ръце. Те вдигнаха поличките си високо над гащичките си, така че да се вижда всичко. Малките им дупета изглеждаха прекрасно в красивите им стегнати бели бикини. Мишо определено пощуряваше. Двете палави девойки го подлудяваха, а курът му се бореше с дънките му, надървен до краен предел.
– А какво ще кажете да си свалите бикините?
– 150 лева на всяка…- каза Джени, преди Ани да успее да реагира.
– Добре.
Джени вдигна високо полата си и подхвана коланчето на бикините си, сваляйки ги бавно и внимателно около бедрата си. Ани последва примера й. Двете момичета се върнаха в старото си положение, сваляйки бавно бикините си и разтваряйки крака, така, че да подразнят Мишо до край. Путенцата им изглеждаха страхотно. Джениното беше почти без косми, блестящо и лъскаво, докато това на Ани- с меки къси косъмчета и също толкова красиво и розово. Мишо направи още няколко снимки.
– Добре момичета, сега се наведете на леглото, гледайки към мен. – нареди им той и те му се подчиниха.
– Сега искам да си вдигнете колената и да разтворите широко тези крака, така че да се покажат розовите ви путки!
Джен и Ани бяха нетърпеливи да се подчинят и на това негово желание. Те показаха чудесните си местенца на камерата, усмихвайки се невинно пред него. Джени вдигна полата си високо и постави ръка на клитора си. Тя използва пръстите си за да разтвори малките си розови устнички. Ани последва примера на приятелката си, учудена от нейната разюзданост. Двете започнаха да се търкат и да пъхат пръстчетата си в путенцата си.
– Оооо, Боже…- това дойде прекалено много за Мишо. Двете тийнейджърки на леглото с белите си пуловери с висока яка, червени полички с плисе, смъкнатите им бикини и белите им чорапки….. Мишо само снимаше и снимаше, непохватно презареждайки за да не изпусне нищо от малкото им представление.
– А какво ще кажете да си махнете и пуловерите- попита той.
– По 200 на всяка…- бързо заяви Ани.
– Разбира се, няма проблем.
Двете бързо се освободиха от тесните си пуловери и ги захвърлиха настрани. След това продължиха да мастурбират за него. Мишо не можеше да повярва. Ани и Джени си играеха легнали на леглото му, и то само по червените си полички и бели чорапки!
– Трябва да изчукам някого…- каза той
– Какво ще кажеш за мен?- предложи Ани
– Не, мен!- запротестира Джени.
– Той погледна двете момичета. Докато Ани беше красива, то Джени беше наистина малка. Малките й гърди с набъбнали зърна, слабото й тяло, трапчинките… русата коса, определено тя беше жената която искаше.
– Ще ви кажа какво ще направим… защо да не те изближа и не изчукам първо теб, Ани? А после ще се насладя и на малката ти приятелка. – той смигна на Джени, която му се усмихна.
Мишо бързо си свали дрехите и се хвърли на леглото при двете голи момичета. Ани бързо вдигна полата си и разтвори крака, позволявайки на мъжа да зарови лице в нейното междукрачие. Джени не можа да повярва на очите си, курът му беше поне 25 сантиметра и това я впечатли истински. Джени гледаше с интерес как мъжа облизва путето на приятелката си и се наслаждаваше на огромния му пенис.
– Оооооооох- изпъшка Ани. Тя стискаше големите си гърди и трепереше от удоволствие.
Джени протегна ръка и хвана огромния кур. Започна да го гали и милва леко. После загали и косматите му топки, търкайки ги с пръсти и галейки ги като котенце. Мишо изпъшка силно. Джени гледаше с интерес как мъжът пъхна пръст в дупето на приятелката й.
– Оххх- изпъшка тя. Ани никога досега не беше усещала нещо подобно, никой досега не беше пъхал пръст в дупето й и това бързо я възбуди. Усети как Мишо пъхаше и вкарваше пръста си леко докато я ближеше и сега всичко беше много по- осезаемо.
– Ох, ще свърша, господине! – изкрещя тя.- ох, как го направихте! Това е невероятно!
– Чукай ме, Мишо, хайде, искам те в себе си!- заповяда му тя.
Мъжът вдигна глава от пусито й и придърпа мажоретката към себе си. Джени с удоволствие гледаше как мъжът поставя огромния си кур в нея, тя гледаше внимателно как чукат приятелката й и гледката я влудяваше.
– Хей, не свършвайте още, не забравяйте, че ми обещахте и на мен!
– Не се притеснявай малката, ще те чукам и теб след малко.
Мъжът яздеше Ани с всичка сила, вкарвайки цялото си огромно мъжество в нея, а Ани само пъшкаше и пощуряваше при всеки негов тласък в тясната й путка. После бавно забави темпото и спря, изкарвайки надървения си до пръсване кур и остави Ани малко разочарована. Фотографът се премести до Джени, която вече беше готова и лежеше до Ани. Путката й беше влажна и светкаше от дългото мастурбиране, докато самата тя беше вдигнала краката си високо и ги беше разтворила добре за да може да влезе целия в нея. Мишо вдигна поличката й над кръста. Този път Ани трябваше да гледа как този огромен член щеше да обладае приятелката й.
– Ще се справиш ли с всичко това?- попита Ани
– Не знам, но ще опитам…- каза Джени
Мъжът постави курът си между малките устнички и навлажни главата на хуя си, а после бавно започна да й го вкарва.
– Ох, охххххххххх- изписка Джени, хапейки устните си. Ани се покачи на леглото, грабвайки камерата и започна да снима как мъжът чукаше Джени. Той пъхна хуя си още по- дълбоко, вкарвайки го все повече с всеки тласък. Влагалището й беше страшно тясно и знаеше, че няма да издържи дълго в тази теснота. Той успя да пъхне само 18 сантиметра от члена си, при което стигна матката й, затова се спря дотам. Ани продължаваше да снима как мъжа чука приятелката й. Джени беше обвила крака около кръста му и той я чукаше с бавни отмерени движения.
– Вие наистина изглеждате добре…- каза Ани. Джени изглеждаше фантастично под мъжа, облечена само по поличка, гърдите й бяха твърди от дразненето на мъжа, а косите й бяха красиво разпилени по леглото. Ани успя да направи още много снимки преди лентата да свърши. Фотографът се чувстваше като в рая в тясната вагина на малкото хлапе. Той вкара още няколко пъти големия си кур, преди да стигне граничната си точка.
– Добре, хлапета, кой иска да поеме спермата ми?
– Можеш да се изпразниш в устата ми- изпъшка Джени.
– А може и в моята!
– А какво ще кажете и на двете ви?- предложи той, изкарвайки кура си от Джени, Ани бързо легна по гръб на леглото.
– Хайде момичета, искам да доближите лицата си една до друга. – момичетата направиха както им беше наредено.
– А сега отворете широко уста … Да, а сега ще се изпразня в устите и на двете ви!
Двете момичета разтвориха широко уста и зачакаха, почти целувайки се една друга. И двете доближиха езиците си до главата на кура му, което му дойде много и той бързо започна да бълва сперма навсякъде по тях. Устите им се напълниха със сладката му сперма. Джени и Ани жадно я изгълтаха, а няколко пръски даже се разляха по бузите и косите им, защото спермата се разпръсна навсякъде по тях.
Най- накрая членът на мъжа спя да бълва сперма. Двете момичета бяха облени с лепкавата течност и започнаха да се облизват една друга, горди от постигнатото. Краят на вечерта определено им беше харесал…

КРАЙ!

Rating: 4.22/5. From 9 votes.
Please wait...