Приключенията на Снежи в ПВУ – 1 част

Автор: Bgerotikautor

Жанр: По действителен случай, Анален секс, Секс между хора от различни етноси,  Изпразване в дупето, Изпразване в устата, Умствен контрол, Секс на публични места

                                                    Увод

Снежи бе красива туркиня, родена в Кърджали и след преместването със семейството си живяла до навършване на пълнолетие в Смолян. След завършване с пълно отличие на тамошната гимназия, Снежи се кандидатира в Пловдивският Университет, където за няколко години завършва успешно специалноста си „Българска филология“.

За да си я представите по-добре, ще си позволя да ви я опиша най-подробно, като започвам от невероятно красивото и лице, на което големите и светло сини очи, красивото малко носле и сочни устни, придаваха толкова невинен и същевремено предизвикваш перверзни мисли, че нямаше човек , който да я срещне някъде, и да не се загледа в това красиво лице, а късметлиите, които срещаха макар и случайно или в разговор погледа и, забравяха на мига на къде са тръгнали, и какво трябва да правя. Гъстата и силна гарваново черна коса дълга до слабата и за сравнително високия и ръст от 1,70м талия, подчертаваше красивите черти на леко продълговатото и лице, а средно голямите и наляти и стегнати гърди винаги напираха да разкопчеят някое от копчетата на ризките, които тя всеки ден сменяше с различна ,без сутиен, защото бе съвсем лека фетишистка на тема ексибиционизъм, и знаеше, че когато зърната и настръхнат поради студен полъх на вятъра, или възбуда от нещо, и малките и иначе зърна щръкваха моментално и връхчетата им изпъкваха ясно забележимо през тънката материя на ризките и, а това действаше много възбуждащо на мъжете, и някои дори на мига се надървяха, и се чудеха как да прикрият ерекцията си, което възбуждапе и нея и я караше да се чувства секси, палава и желана.

Отделно ексибиционизма, Снежи имаше още една слабост, и това бяха воайорите. Логично ще кажете, тя обича да се разголва и да показва понякога плътта си, нормално е да си пада по воайорите, за които тя е пир за очите и на която те просто маструбират после като луди представяйки си , как я оправят по най-различни начини.

До постъпването си в Пловдивския Университет и края на първия семестър Снежи бе девствена в пълния смисъл на думата, да тя маструбираше много, и не спираше да провокира с красотата и сексапила си и състудентите си, както и сравнително възрастните доценти, но все още силното влияние на мюсулманската вяра, към която тя и семейството и принадлежаха, както и силните морални устои, на които бе възпитана, я възспираха да даде воля на нарастналия вече до неузнаваемост сексуален нагон.

Да, но както всяко нещо има своето начало и своя край, така и в началото на втория семестър дойде края на сексуалното въздържание на Снежи.

                                                        1 част

Бе вече края на месец февруари, но въпреки това температурите бяха минусови и целия град бе покрит със сняг. Снежи се бе облякла и дошла както обикновено в университета  на лекции, тоест къса черна сатенена пола до над коленете с цепка от дясната страна до средата на бедрото, от доло бе с черен фигурален чорапогашник, с черни дантелени боксерки и без сутиен, а ризката бе също от сатен, но светло розова с огромно докулте до под бюста на студентката. За да не и е студено, Снежи носеше любимото си палто от норки.

Дали защото предишната вечер бе маструбирала на два пъти  до късно, след което поради силният оргазъм заспа трудно и късно, или защото лекцията на  доцент Иванов и бе скучна днес, Снежи заспа на няколко пъти, и бе повиквана по име от доцента с молба да се съвземе и присъства случайки лекцията внимателно. Това разбира се не се хареса на 63 годишният доцент, поради което на края, преди да освободи студентите каза:

-Освен Снежи Хасанова, всички други сте свободни! Госпожице Хасанова, очаквам Ви след 30 минути в кабинета ми на третия етаж номер 330 – изрече доцента, след  което си взе папките с нещата и напусна учебната зала.

-Хах Снежи, май успя да си изпросиш визита при нереза на университета – злобно подхвърли една нейна състудентка на име Жана – съвет от посещавали доцент Иванов в кабинета му преди, вземи си вазелин!

Снежи реши, че не си заслужава да отговаря на подигравките на Жана, взе си чантата, прибра си нещата и отиде да пие едно кафе преди разговора и с доцент Иванов.

 Колкото повече приближаваше кабинета на доцент Иванов, толкова повече се свиваше сърцето на Снежи и загубваше почва под краката си. Заставайки пред вратата тя пое дълбоко въздух, задържа го за няколко секунди, след което изпускайки го натисна дръжката и отвори вратата, влизайки вътре бе посрещната с неудобрителният поглед на доцента.

-Госпожица Хасан, нима вашите на са ви научили, чепреди да влезнете в нечий кабинет, трябва първо да почукате и изчакате покана?

-Извинявам се много доцент Иванов, аз бах много притеснена и напрегната, за това така…. – изрече на бързо Снежи, след което в паниката си излезна от кабинета, затвори вратата, и изчака няколко секунди, след което почука, и като чу „влезте моля“, натисна дръжката на вратата и влезна в кабинета отново.

-Много по-добре Снежи, предлагам да си говорим на ти, нали нямаш нищо на против – изрече видимо доволен доцента – свали и закачи палтото ти на закачалката там до вратата и  седни моля те, не стой така права с поглед вперен в обувките – усмихна се доцента и проследи плахите стъпки и движения на Снежи, която направи всичко, което той и каза и седна на стола пакайки как ще започне разговора.

Доцент Иванов стана и разхождайки се бавно из кабинета си започна да говори, на Снежи, как тя му е една от най-симпатичните студенти, как днес почувствал огромно неуважение от нейна страна, след като на няколко пъти се онасяла и заспивала и тн.

-Много се извинявам доцент Иванов, това няма в никакъв случай да се повтори! – категорично каза сСнвжи, след като имаше възможноста да говори .

-Знам дете прекрасно, но, има едно голяяямо „НО“ , и това е следното но, аз трябва да съм сигурен, че ти си понесла последствията, за нехайното поведение днес, но ако де докладвам на директора, най-верятно ще ти спрат стипендията, която за теб е много, много важна – отговори доцента – разбираш ли какво се опитвам да ти кажа Снежи?

-Да господин Иванов – отговори още по-притеснена студентката – ако направите това, ще трябва да прекратя следването ми…

-Да дете красиво, но има две неща, повтарям две неща – продължи да говори доцента и обикаляйки кабинета си се запъти към седящата на стола с гръб към него почти 19 годишна студентка – които за мен са преди всичко много важни , първото е, че ти Снежи, си завършила гимназията в Смолян с пълно отличие – изрече доцента, и слагайки си дланите на раменете и- и ти си най-красивата студентка в момента в целия университет- приключи доцента стискайки леко раменете на притеснената до дъното на душата си бедна студентка.

-Искам сега да ти задам един директен въпрос Снежи – палците на двете му ръце плахо но сравнително силно започнаха да масажират вратлето и – готова ли си, да ми дадеш нещо съкровено, за да направя не само сега компромис относно днешната ти постъпка, а и занапред да ти помагам с проблемите ти докато завършиш успешно следването си?

Снежи бе изпаднала в панически страх и неудобство, в следствие на които адреналина и бе повишил чувствителноста и изострил сетивата, както и възбудата и , и тя без да има кой знае какъв избор отговори:

-Да доцент Иванов, ще ви дам нещо съкровено – една сълза се плъзна от лявото око на момичето по бъзата и, а доцента навеждайки се отстрани и гледайки на красивата туркиня като на плячка си доближи лицето до нейното и допря страстно езика си в бузата и облиза сълзата и, след което си пъхна езика в лявото и ухо, заслука го, а пръстите на двете му ръце се спуснаха от раменете и, към гърдите и, към които щедрото голямо декулте даваше повече от безпроблемен достъп.

-Мммм Снежи, каква гладка и нежна бяла кожа имаш момиче – прошепна доцента, като плъзна езика по вратлето и, а шепите му вече бавно мачкаха сочните и гърди, като леко на моменти пощипваха зърната им – девствена ли си Снежи?

-Д-д-д-да –  заекна леко Снежи, тъй като бе настръхнала цялата от възбуда, докосванията на възрастния и на вид немощен доцент докараха неопитвалата все още мъжки ласки туркиня  да потече обилно и между краката.

-Чудесно, значи сега първо ще те оближа много внимателно от пръстите на краката до лицето включително без да пропускам и милиметър, след което ще ти дам да си избереш по какъв начин да ме освободиш от натрупалото се напрежение и възбуда – изрече вече с възбуден глас доцента , след което завъртя стола да е момичето с лице към него.

-Стани кукло, и се съблечи бавно без да оставяш по теб каквото и да е- каза с заповеден тон доцента, след което сам си разкопча и свали ризата, събу панталона и седна на стола, на който бе момичето преди малко – хайде, побързай, няма да те чакам да ми се срамуваш половин час, сваляй всичко и ела при мен тук до бюрото ми!

Снежи трескаво изхлузи розовата си ризка, след което свали полата, нави чорапогашника си, свали боксерките и застана като сърна за отстрел опирайки бузките на вирнатото и сочно но стегнато дупе в плота на бюрото, след което се подпря с длани на бюрото и зачака така едва вземайки си въздух.

-Дишай Снежи, дишай момиче, последното което искам, е да ми препаднеш тука гола в кабинета – след което изведнъж от немощен на вид старец пред пенсия, доцента се нахвърли върху студентката като вълк върху сърна. Той вдигна стъпалата на крачетата и, и започна да лиже пръстчетата и един по един, като издаваше мляскащи звуци, след това езика му се плъзна първо по едното, а после и по другото стъпало, по прасците, по коленете и изкачвайки се с език по нежната кожа на бедрата и от външната и вътрешната им страна.

-Путето и ануса ще си ги оставя за десерт Снежи- изрече и вече езика му пе по стегнатото коремче на момичето, а тя стенеше вече възбудена и оставила се на доцента да прави с нея каквото пожелае.

Не след дълго жадната уста и пръсти на доцент Иванов бяха вече върху сочните и големи и стегнати гърди. Доцента ги олигави хубаво както и цялото и тяло преди това, след което почна да мачка гърдите и да ги стиска с наслада, след като виждаше как момичето се топи в ръцете му от възбуда.

-Лелеее какъв бонбонси ти, лелеее каква вкусна и сладка туркиня си ти, ще те изям Снежи- изрече доцента, след което обърна момичето да е с гръб към него, изправен така с надървен член той започна да целува раменете и, докато все още мачкаше циците и, а главата на члена му бе между бедрата и опирайки устните на путето и, което капеше върху члена на доцента, който нарочно движеше леко таза си, за да и масажира путето с главата на члена си, докато я облизваше и обарваше цялата.

-Седни сега на бюрото ми, и се разкрачи добре! Искам ккрачетата ти на раменете ми – заповеди, които Снежи изпълни мигновено – а такааааа, а сега да видя, дали путетата на туркините са толкова вкусни, като тези на българките!

Езика му започна да се движи около срамните и устни облизвайки всеки милиметър около вагината и, след което с устни и език започна ту да смуче, ту да лиже срамните и устни и клитора и, който на моменти леко драскаше със зъби, ту засмукваше в устата си, предизвиквайки още повече възбуда в девствената и безпомощна туркиня, отделно засмукваше и поглъщаше соковете, които сякаш извираха от малкото и тясно путенце.

-Лелееее, много си вкусна, много! Толкова вкусно путе не съм имал досега – каза доцента, след което пъхна езика си в путето на незнаещото къде се намира вече от възбуда момиче, изапочна да върти езика си, като след малко мушна и два пръста в путето и, които след това пъхна рязко в дупето и.

-Охх Снежи, страхотна си моето момиче, ще те изям и чукам в задника!Искаш ли да те чукам в девственото путе, или предпочиташ да те чукам в девственото дупенце а?

Снежи избухна в устата му, изпразвайки се не, ами направо изригвайки като гейзер заля лицето му със соковете си, разпръсквайки се на няколко струи, тя започна да се тресе в оргазъм, който вдигна още повече  самочувствието на стареца , който се изправи, извади пръстите си от дупето и, посегна към тубичката с вазелин на бюрото му, изстиска в шепата си, смаза си члена, след което го опря в нежната дупчица на ануса и, натисна леко за да започне главата на члена му да прониква в дупето на момичето, след което я попита:

-Не ми отговори кукличке, в дупето или путето? Къде искаш да те изчукам?

-Да там, в дупето доцент Иванов – отвърна Снежи едва поела дъх от чудовищния оргазъм, които я разтресе за първи път – Оооохххх леко обаче!!!!

Снежи си бе стиснала ануса сякаш може да спре проникването, а всъщност правеше нешата по-болезнени за себе си.

-Отпусни си дупето Снежи, така ще те боли по-малко, аз ще влезна по-лесно, и ти по-скоро ще изпиташ удоволствие от това – изрече и с възбуден но спокоен колкото е възможно глас доцента – дааа, точно така Снежи, спокойно, ще внимавам…

 Да, но след като дебелата глава на члена му влезна веднъж в дупето на Снежито, която в момента дори не дишаше от страх, доцента не успя да намали натиска, поради което влезна и целият му член до топките в дупето и.

-АААааааххх боли ме, спри, моля те, леко, спри- заскимтя шепнейки със сълзи Снежи, понеже я бе страх ако извика, да не ги чуят хора по коридора вън – сега е по-добре – подсмръкна Снежи.

Доцента започна да я чука опитно като жребец – млада кобилка. Чукаше студентката с къси движения, за да е целия му член вътре в малкото и тясно дупе, и да я усеща добре, и да галят бузките на нежното и дупе тялото му около члена, който я ореше анално .

-Лелеее Снежи, ти си страхотна, невероятна, неповторима, ауууу- доцента бе забързал движенията наравно с поотпусналата се вече посвикнала с болката туркиня – даааа ще ти напълня турското дупе със сперма да си знаеш!!!

Снежи се бе опряла заднешком с лакти на бюрото, а доцента и бе навил дългата черна коса около дланта на лявата си ръка и я скубеше за косата, докато с другата длан ту я пласкаше по дупето, ту я дереше с нокти по гръбчето, ту и мачкаше цицицте.

-О дааа, ти ще си новата ми секс кукла, по точно, ще си новата ми турска секс играчка на повикване когато те искам – чукаше я вече супер бързо доближавайки се до изпразването си с всеки един тласък.

-Ето ти, на ти ,на ти кукло турска, на ти в задника, на ти в задника целия му кур, охххх дааааа –  нареждаше през зъби тихо доцента, докато я обработваше анално  – ето ти да, оххх идва ми курво малкааа-а-а-аа-а-ааааа….

Снежи усети, как доцента си заби до край члена в заднчето и, след което я стисна силно за талията с двете ръце, и започна да се празни в ануса и като невидял.

-О даааа курво малка турска, даааааа – откосите се изстрелваха в тясното и дупе пълнейки го със сперма – ето даааааа, охххххх.

Доцента си извади члена от дупето на момичето, след което седна на стола целия потен и уморен, докато тя стоеше просната без сили на бюрото му легнала вече на него и поемаше дъх.

-Не си мисли, че с теб сме приключили за днес Снежи, ела и застани на колене пред стола ми!

Снежи се сети какво ще поиска перверзния стар доцент, и с едва прикрито нежелание застана послушно на колене между краката му.

-Оближи ми със сладкото си малко езиче кура, и го почистихубаво!- изрече той и слагайки си ръка зад тила и притисна главата към члена си – дааааа точно так Снежи дааааа.

Снежи започна да върти езичето си около главата на спадналия вече член, след което заслука всичко около нея и члена на професора до последната капка.

-Свободна ли съм вече доцент Иванов – попита тя ставайки на треперещите си крака.

-Да моето момиче, свободна си да се облечеш и да напуснеш кабинета ми!

След което той също започна да облича дрехите си, след което си седна от другата страна на бюрото и запали недопушената си пура и изпрати с поглед напускащата кабинета му студентка.

(следва продължение)

Rating: 3.33/5. From 12 votes.
Please wait...