Приключенията на Снежи в ПВУ – 2 част

Автор: BGerotikautor

                 „Лобито на ПУ доцентите“

След като Снежи излезе от кабинета на доцент Иванов, той се обърна на ляво от своето бюро в посока към голямото 3 на 2 метра огледало, след което махайки с ръка, даде знак тип „Елате“ или „Заповядайте“.

След почти минута вратата на кабинета му бе отворена за трети път, от появата на Снежи, отново без предварително почукване, но доцента не направи забележка на влизащите в кабинета му шестима мъже, защото това бяха директора, заместник директора, един лектор и още двама доценти, които заедно с доцент Иванов бяха членовете на „Тайното лоби на ПУ елита“.

С изключение на лектор Петров, който бе на 45години, всички останали мъже бяха от 60 – до 70 годишна възраст, като най-вързастен бе директора на ПУ, професор Урумов.

„Тайното лоби на ПУ елита“ бе преди 25 години създадено от професор Урумов, който по онова време е бил лектор в ПУ, и който заради сексуално посегателство над студентка, бива изправен пред уволнение от тогавашния директор на ПУ, но хитрия и интелигентен, находчив и изключително изобретателен по онова време лектор Урумов, все пак успял да намери начин, момичето да оттегли жалбата си и да заяви, че е измислила това, за да отмъсти на лектора, за това, че я е  скъсал на два изпита.

След разговор с договаряне между директора, лектора и студентката, историята се потулва, а лектора получава карт-бланш от директора, да основе мъжкото елитно лоби на ПУ, чиято основна цел е, да вербуват студентки от университета, превръщайки ги буквално в секс играчки на членовете на лобито до завършването им, като някои от момичетата днес вече са семейни жени с деца, и все още се отзовават при „повикване“ от лобито, за да не бъдат компроментирани в интернет чрез заснети тяхни видео клипове и снимки като студентки.

Нежната и красива туркиня Снежи бе попаднала и вербувана за „секс играчка“ днес, и сега предстоеше кратка дискусия на лобито, и съставяне на първоначален план, как да протекат „лоби занятията“ с нея в следващите две седмици, през които трябва да бъде „мината“ от още двама от седемте мъже от лобито.

Доцент Иванов извади дистанционно от чекмеджето на бюрото си, и натискайки едно от копчетата, се включи дигиталния видео прожектор, монтиран на ъгъла горе на стената зад стола и бюрото му  и тавана, след което лектор Петров подаде на доцент Иванов двете флашки от инсталираните в кабинета му скрити камери.

След това всички се настаниха удобно на П- образния диван в страни от бюрото на колегата им, доцента пусна видео файловете от двете флашки в един общ екран, за да изгледат „вербуването“ на клетата мюсулманка.

В съседната стая на кабинета на Иванов, от която колегите му са наблюдавали преди малко случващото се за няколко стотен поред вече път изчукване на студентка, в стаята им имаше два камера контролера, и два монитора, на които се вижда какво заснема всяка една от камерите. Винаги двама от „публиката“ насочват камерата в определена част от случващото се в съседната стая, и чрез зуум опцията приближаваха определени ситуации в близък план, като целта бе да се получи възможно най-качествен запис, който след изглежднето му и обсъждането бива прибран в архива на лобито, като резервни копия на всеки запис се качваха на платен сървър.

 На огромния кино екран едновременно вървяха клиповете от двете камери, като в дадения момент едната камера показваше лицето на Снежи. Сълзите и се лееха от красивите големи сини очи, минавайки по леко порозовелите бузи налицето и капеха по бюрото. На лицето от болезненото анално грубо чукане се редуваха различни гримаси, които доста изразително показваха колко я боли от бруалното анално чукане.

-Браво колега Иванов – изрече Урумов – чудесно е, че така безмислостно анално изчукахте красивата туркиня!

-О да – рече на свой ред Петров –  в един момент, като насочих камерата и зума към лицето и в близък план, и ми се прииска да дойда в стаята, и да и зашлевя по 50 шамара на двете бузи на дупето, докато я насилваш анално.

На другата половина от екрана вървеше записа от втората камера, която показваше Снежи лежаща по гръб и поемаща големия инструмент в тясното си, но почти вече отпуснато и леко разработено анусче, доцента бе позабавил малко темпото, и в момента я чукаше бавно, като вкарваше целия си член до дъно в задника и, след което със същата бавна скорост го вадеше до главата на члена, след което отново го вкарваше наслаждавайки се на всяка една секунда и милметър от движенията си и начина, по който тясния свинктер масажираше дъртия му, но корав и голям член.

Сякаш в този момент бедната туркиня изпитваше  някакво удоволствие от аналното насилване, защото на първата камера се виждаше как блажено обръща очите си, въздиша, след което прехапва нежните си и сочни устни и стиска силно с длани плота на бюрото.

-Невероятно! Тя е започнала да изпитва удоволствие в един момент, и то минути след бруталното и анално дефлориране и последвалото го не чукане а демолиране на клетия и анус – изрече повече от учуден Иванов – как съм пропуснал този момент не знам…

-Е ти бе зает с обяздването на туркинята – отговори му директора –                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 нормално е, когато ти е паднала такава красавица, концентриран върху собственото, да не забележиш тези няколко секунди, в които тя подсъзнателно може би показа, че изпитва удоволствие.

-Така е колеги, освен това бях наясно, как на всички ви се иска да сте в момента на мое място, и знаейки, че наблюдавате как я чукам зад скритото стъкло, това ме възбуждаше допълнително и чувството бе невероятно!

-Да – включи се заместник директора – на това момиче се падна честа, да е първата, на която се насладихме да я наблюдаваме на живо през никак евтината сума, която инвестирахме за подобни огледала в кабинета на всеки един от нас.

На големия разделен на две екран в момента се виждаше, от два различни ъгъла, но в изключително близък план, как студентката на колене облизна члена на доцента, и почивства инструмента му, поемайки спермата му в устата си.

След като мълчаливо всички изгледаха тези кадри, стана време за традиционния жребий, който да определи, кой от другите шестима ще бъде следващият, който ще има възможност да изчука момичето, както и да решат, на какво сексуално изпитание ще трябва да я подложи.

Доцент Иванов извади от шкафчето на бюрото си една дървена черна кутия с красива дърворезба. След което отвори сейфа си, прибра флашките с  записите от камерите, и после извади ключа за кутията, отключи я и извади луксозния комплект от 7 сребърни клечки, който бяха нанизани в специялна облицована с велур дървена кутия. На кутията от страни имаше манивела със сребърна дръжка, която доцента започна да върти, и клечките започнаха да променят местата си. След половин минутно въртене постави кутията по средата на масата и всеки се наведе, за да изтегли по една от клечките. Шест от клечките бяха  с еднаква дължина, и само печелившата бе по-дълга и  се оказа, че е изтеглена от заместник директора .

Развълнуван, заместник директора Попов се изправи, приятна усмивка озари иначе огромното му месесто лице тип „пита“, на което сравнително малките и кръгли очи и кръгъл нос придаваха зловещ вид, който бе напълно подплатен от почти 120те килограма маса, които правеха високият 1,70м мъж, да изглежда точно такъв, какъвто е, а именно злобен, комплексиран дъртак, със садистични наклонности и постоянен мерак към жените, и който все още успяваше да утоли нагона си благодарение на виагра.

-Уважаеми колеги – обърна се към другите мъже – за мен е огромна чест, и най-вече удоволствие, че ми се падна шанса, да си поиграя втори с туркинята – в знак на подкрепа другите започнаха леко да ръкопляскат, след което го оставиха да се доизкаже.

– Знаете, че всеки един от нас има различни сексуални мераци и фетиши от другите, и че моите са Садо/ Мазо и Унижаваща доминация. Досега за толкова много години ми се е падало само два пъти, да съм втори а не последен или пред последен, и в двата пъти имахме проблем, защото момичетата не бяха все още достатъчно вербувани и вплетени в нашите игри от вас, и след срещата си с мен успяхме много трудно да увладеем нещата – Попов спря да говори за момент и се огледа и видя подкрепящи жестове и мимики от останалите – за това имам следното предложение, ще измисля за първата си среща с нея другата седмица доста по леки от вкуса ми игрички, за да може да продължат нещата с нея без сътресения, и след още двама от вас, преди последните трима, ще се вкпюча повторно и с цялата си страст. Съгласни ли сте?

След кратко обсъждане един с друг всички изразиха съгласие, с което срещата им за деня приключи, както и работният ден, за това всички се насочиха към автомобилите си и потеглиха към домовете си.

„Снежи на спокойствие в квартирата си“

Излизайки от кабинета на доцент Иванов, Снежи запрепуска с бърза походка в посока към изхода на университета. Тя нямаше търпение, да се прибере, изкъпе и остане насаме с мислите си, за да асимилира случилото се, и да обмисли как да се измъкне от тази ситуация, в която бе попаднала.

„Много съм глупава и най-вече наивна“ мислеше си Снежи, вече слезнала от автобуса и приближавайки квартирата си „Трябваше, като усетих на къде отиват нещата, да не се шашкам, а да излезна и да се махна от кабинета на този гнусен чичка…“, влизайки в двора, и вече стигнала до вратата на къщата, Снежи понече да мушне и отключи, когато вратата се отвори от вътре, и чичо Наско с усмивка от ухо – до ухо я приветства и подкани да влезне.

-Благодаря чичо Наско, много мило от твоя страна – опита се да се абстрахира от мислите си Снежи – леля Ваня в къщи ли е?

-Дааа мило дете, даже до преди малко говори с майка ти и баща ти – отговори и чичо Наско – питаха как си, учиш ли вечер, и други неща, знаеш ги майка ти и баща ти, притесняват се за теб.

-Да чичо Наско, такива са – отговори му Снежи събувайки се – само че ще отида първо да се изкъпя, и след това ще слезна да вечеряме – продължи умолително Снежи, след което си обу домашните чехли и запрепуска нагоре по стълбите и влизайки в стаята си, се строполи по гръб на леглото си и съжали на мига.

Болките в ануса и задника и като цяло я принудиха да се обърне на страни, но тъй като не и бе удобно, Снежи легна по корем, отпусна настрани главата си на удобната възглавница и започна мислено да връща лентата назад, за да може да приеме първо случилото се, да го обмисли, след което евентуално да измисли начин, как да се измъкне от „лапите на гнусния доцент Иванов“.

               „Похотливия Чичо Наско“

„Първо трябва да успея, да направя така, че следващия път, когато ме повика, нещо да провали срещата“ бе първата и мисъл, която бе прекъсната от засилващото се парене в дупето и, както и поредната болка, която си причини, като се опита да се почеше. „Господи, как ме боли, и сърби задника“ продължи с мислите си тя „А боксерките ми са се залепили за вагината и така ме заболя предния път,когато ги отлепих за да се почеша“. Снежи стана, и седна на леглото „По всичко си личи, че първо ще трябва да се изкъпя и измия цялата тази гадост от дъртака по мен, и след вечеря, ще мисля, какво да правя“, реши тя, след което стана и започна да се съблича, без да подозира, че за втори път днес, е жертва на втори мъж, и това бе чичо Наско, който бе направил умело прикрити, но не малки две дупки в стената на съседната на Снежито стая, която бе нещо като склад за всякакви вехтории и непотребни в момента неща.

52 годишният чичо Наско бе загубил отдавна мерак към 51 годишната си жена, за която бе женен вече повече от 25 години, но пък бе все още мъж, с много добро либидо, което го тласкаше все да си търси късмета и да ходи по жени.

Родителите на Снежи им бяха на времето комшии в Кърджали, и когато са разбрали, че дъщеря им е приета да следва в Пловдивския университет, му бяха намерили чрез общи приятели телефон и координатите му в Пловдив, и след като се чуха и разбраха да му дойдат на гости и поговорят, той прие с първоначално скептично настроение, но когато бившите му комшии дойдоха с порасналата им вече, узряла и разхубавила се до неузнаваемост дъщеря, Наско едва успя да скрие радоста и похотта, която предизвика в него Снежито.

В крайна сметка се разбраха, Снежи да живее в една стая, да помага с парите в пазаруването, както и по веднъж седмично да чисти двуетажната къща, и да не плащат месечен наем.

От деня на нанасянето на 18 годишната красива студентка, либидото на Атанас се повиши неколкократно.

Първо започнаха мокри сънища, в които Снежи лежи до него само по бели дантелени боксерки в леглото, гореща, разкрачена, като коляното на  десния и крак бе отпуснала върху неговите крака, а левия бе извила така, че с лявата ръка поднасяше стъпалото към лицето си, след което първо засмукваше един по един лакираните си с лилав лак пръстчета, прокарваше езичето си докато навлажни със слюнката си всеки един пръст,  след което пъхаше всичките пет пръсти заедно в красивата си уста, и започваше да прави фелацио на стъпалото си, докато с дясната си ръка милваше члена му през тънкия плат на слиповете му, а той не след  дълго смъкваше слиповете си до коленете, хващаше дланта на дясната и ръка, след което загубил вече търпение я поставяше върху члена си, а тя от своя страна го хващаше с малката си длан, първо стискайки коравият позагубил вече търпение пенис, и го заголваше, след което вдигаше леко ръката си на горе докато достигне с палец главата на мъжеството му, след което обираше капките сълзи от възбудата му, и започваше с кръгови движения да масажира главата, а Наско плъзваше дясната си ръка по гърдите и, опипваше ги хубаво двете една след друга, след това ощипваше леко зърната им, пъхаше пръста си в устата за да вземе слюнка и отново докосваше зърната намокряйки ги, след което Снежи провокирана от докосванията у започваше да стене и извива тялото си, а ръката му вече се движеше по стегнатия и корем и влизаше под боксерките и…

Всеки път, когато сънуваше този сън обаче, точно преди да докосне клитора и, той се събуждаше с ръце по тялото на дълбоко спящата му съпруга, и осъзнаваше за пореден път, че въпреки изключителната реалистичност, всичко това е било отново само сън.

В момента чичо Наско бе залепил плътно лицето си на стената, и наблюдаваше през двете дупки Снежито, която вече бе чисто гола, и в момента застанала права с гръб към него, си изпусна ластика за коса, който се търкули под леглото. Без да подозира, че в момента е шпионирана, момичето се наведе за да се опита да вземе ластика, при което вирнатото и малко, но бузесто дупе се разтвори, и Наско успя да види силно зачервения и анус, както и следите от докосванията на ноктите на доцент Иванов по дупето и бедрата и „Нещо и се е случило с задника днес“ помисли си на бързо Наско.

Той извади члена си, който бе отдавна надървен и започна да си лъска чекия, наслаждавайки се на красивата туркиня, която за да вземе ластика, трябваше да застане първо на колене, след това да се наведе и пъхне главата под леглото, при което зае уникална поза на колене, с вирнат високо задник, а лице и лакти плътно на земята, поза, при която задника и се разтвори, и малката и девствена путка зейна разтваряйки малките си нежни устни пред учите на дъртия перверзен воаьор, който в този момент си представи как се изплюва два-три пъти за смазка на главата на члена си, и го опира първо на зачервената халка на дупето и, леко натиска докато дебелата глава на члена му за да хлътне в ануса и, след което с лека но постоянна сила го вкарва бавно до топките в задника на момичето.
Зяпайки надупената студентка продължи с фантазията си , как тя се опитва да се измъкне, но само му се нанизва сама рязко на кура, и той харесвайки му, започва да я чука брутално в „турското“ и малко дупе рязко на вътре и бавно навън, рязко на вътре, бавно на вън  и така отново и отново, след което усети, че му идва да се изпразни, а Снежи от своя страна вече намерла ластика, и започна да се движи назад, като по този начин дупето и бе вече още по-близо до него, и освен това придвижвайки се предпазливо на заден ход, тя въртеше дупето си при плъзването назад първо на левия, после на десния крак, и това бе нужното, за да почне чичо Наско да се празни върху стената представяйки си че залива със спермата си странотното нежно и красиво дупе на Снежи.

                             „Снежи под душа“

Снежи бе затворила очите си и застанала с лице към душа и гръб към вратата на банята, бе опряла длани на стената и се бе отпуснала така, наслаждавайки се на нежното докосване на сравнително горещата вода.

Шума от душа бе предизвикал чичо Наско да рискува да бъде хванат, че я шпионира, и бе открехнал още малко дефектната врата на банята, която само с изключителна сила можеше да бъде затваряна, и наблюдаваще къпещата се красавица, като за да може да се прикрие бързо, си бе пъхнал дланта в долнището на широкия анцунг и отново маструбираше оглеждайки къпещата се Снежи от главата до петите и обратно.

Снежи без да променя позата си, по едно време разтвори краката си, за да може водата да изплакне и навлажни хубаво разранената и от аналното насилване кожа, но се случи така, че водата минавайки и по гърдите и надоло започна да минава безпрепятствано и по девственото и путенце, което не остана без реакция.

Оставайки подпряна само на лявата ръка, Снежи посегна с дясната си ръка към слабините си, и започна бързо да масажира с два пръста клитора си, а докато го правеше извика в съзнанието си спомена от днес, когато за първи път макар и против волята и бе имала полов акт с мъж, и при който получи по едно време удоволствие а след това и оргазъм.

Не изминаха и 3 минути, през които тя толкова бързо масажираше клитора си,  и бе вече хипер възбудена и изведнъж се разтресе цялата под душа, подпря се с двете ръце на стената, прибра краката си един до друг, и замря така почти минута , след което дланта и бе на дупето.

„Мамка му, това не бе никак слаб оргазъм, но докато одеве ме изнасилваше дъртака анално, получих много по-силен оргазъм и от този, и от който и да е до днес…“ , помисли си за миг Снежи, докато все така подпряна за лявата на стената, галеше дупето си с дясната ръка. Тя посегна към етажерката с шампоаните, и опипом избра един флакон с освежаващ въздуха дезодорант, който бе около 20см дълъг, 8см дебел, и не вярвайки на очите си, Наско видя, как момичето насочва това нещо към дупето си, отърка го предпазливо в свинктера, след което с лек натиск започна да си го вкарва в дупето.

Наско лъскаше члена си бързо, и обезумял гледаше как Снежи се самозадоволява анално с дезодоранта, който бе забит почти до край в дупето и, и слушайки  тихите и стенания бавно започна да се приближава към второто си изпразване, а Снежи от своя страна стисна силно с пръсти дъното на флакона, и започна да го пъха и вади бързо и рязко и бързо, отново и отново, в един момент приклекна, сви коленете си и изпускайки силен стон клекна  безсилна и застана на колене тресеейки се в още по-силен от следобедния анален оргазъм, а Наско се празнеше върху плочките в банята, изстрелвайки толкова много сперма, сякаш преди половин час не се бе изпразвал.

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...