Приключенията на Снежи в ПВУ – 3 част

Автор: Bgerotikautor

Категории: Домакини/ Съпруги, Би/Гей/Лесбийки, Фетиш, садо-мазо/BDSM, Анален секс, Несъгласие/Умствен контрол, Забременяване, Изневяра

Три дни по-късно. 09:30 ч.

Вече трета поредна сутрин Снежи се успиваше и за да не закъснее, препускаше рано към университета.

Днес обаче автобусът затвори врати пред нея и тя закъсня с половин час за лекции. Когато в бързината връхлетя в стаята, всичките ѝ колеги студенти, както и лекторът Петров насочиха погледите си към и без това притеснената заради закъснението си туркиня.

– Добро утро – изрече Снежи с половин уста.

– Добро утро, Снежи, желаете ли кафе или чай? – саркастично попита доцентът, при което всички студенти избухнаха в кратък, но силен смях.

Снежи се запъти притеснена към мястото си, седна, извади си пособията за писане и другите неща и остави раницата си долу на земята.

– Все още не си ми отговорила, Снежи… на въпроса! – отново с усмивка на лицето, но с малко по-сериозен тон се обърна доцент Петров към нея.

– Аз… ъ-ъ-ъ… Не знам – изрече тя объркана. – Тоест не, не, благодаря!

– Добре, Снежи, радвам се, че няма да се налага да прекъсвам пак лекцията, за да ви приготвям кафе или чай – рече вече на шега доцентът и продължи с доста по-приятелски настроен тон. – Хубаво е обаче да се явиш горе при заместник-директора, понеже днес сутринта бе уведомен от колеги, че тези дни няколко студенти и студентки идвате все късно на лекции. Изрично разпореди веднага щом пристигнете, да отидете горе при него.

Снежи стана и напусна по обратния път залата, след което се насочи към стълбището.

Като минаваше покрай кабинета на доцент Иванов Снежи не само, че почувства да я побиват тръпки, но чак настръхна цялата. Усети леко свиване в слабините, което отмина едва тогава, когато бе вече пред кабинета на заместник-директора Попов. Чувството бе заменено от гузна съвест, че е закъсняла за пореден път и затова ѝ се налага сега да изтърпи унизителната критика на заместник-директора.

– Влезте – чу малко след като почука на вратата на кабинета.

Снежи мобилизира целия си кураж и увереност, отвори вратата и влезе в кабинета.

Посрещна я секретарката на заместник-директора, която макар и вече в средата на четиридесетте, все още изглеждаше красива, секси и елегантна жена, и на която не ѝ липсваше самочувствие.

– Добро утро – изрече секретарката. – Име и фамилия?

– Снежана Хасанова.

– По какъв повод сте тук?

– Тъй като няколко дни подред закъснявам, лекторът ми каза, че трябва да дойда при заместник-директора…

– Да, това да не ви е хан, това е университет – прекъсна я секретарката – и има правила, които трябва да се спазват!

– Но как си позволявате да ми говорите така и с този тон? – успя да надделее над собствените си скрупули Снежи. – Вие сте секретарка на господин заместник-директора, а не той самият, нямате право да ми…

Снежи видя с периферното си зрение как вратата на офиса на заместник-директора се отваря, затова спря да говори и се обърна към отворената врата. Мислеше си, че ще получи покана да влезе, но вместо това от там, за неин ужас, излезна заместник-директорът, за да изпрати доцент Иванов. Той от своя страна намигна, приближавайки загубилата на момента земя под краката си туркиня.

– Здравей, Снежи – поздрави я Иванов. – Господин заместник-директор, моля ви, не бъдете прекалено строг с момичето, тя е иначе отличничка.

– Нищо не обещавам, но ще видя какво мога да направя – отговори Попов на затварящия вече вратата доцент, след което се обърна към секретарката си: – Скъпа, подготви, моля те, момичето за разговора с мен, след което я придружи и елате заедно в кабинета ми.

Снежи едва сега разбра, че жената е не само секретарка, но и съпруга на заместник-директора, пък тя как ѝ се развика…

– А сега, малка турска кучко, дето смееш да си вириш красивото носле и да ми държиш тон, веднага ми се извини!

Снежи не можеше повече да се сдържа. Всичките ѝ сили я бяха напуснали, освен това рухна и психически. Егото ѝ бе потънало вдън земя и сега се чувстваше като глупава и невъзпитана повлекана, която е срам и за себе си, и за родителите си.

– Не чувам извинение, турска курво!

– Но вие – хлипайки и заеквайки започна Снежи, – но… но… но вие… – сълзите ѝ течаха като из ведро. – Не можете така да ме наричате! – успя да изрече бедната туркиня, след което ревна с всичка сила, защото наистина вече нямаше каквито и да е психически или физически сили, за да се справи било със себе си, или с въпросната, или с каквато и да е ситуация.

– Така ли, малка красива турска кучко, я погледни на този таблет какво видео имам! – каза ѝ на свой ред секретарката и ѝ подаде таблета. – Виж се, курво малка турска.

Снежи погледна към таблета, видя се как облизва кура на доцент Иванов и осъзна, че е била записвана от него, а също и че това видео е видяно най-малко още от заместник-директора и съпругата му…

– Стараеш се, курвенце, но нямаш опит още – изрече ехидно секретарката. – Нищо, не се притеснявай, тук ще те научим на много неща, малка кучко.

– Искам да си ходя – с възможно най-умоляващия си тон изрече Снежи. – Моля ви, нека да си ходя, не мога повече да си седя на краката, госпожо…!

– Я застани първо на колене, извини ми се, и ако го направиш, ама искрено, тогава ще ти простя и ще те пусна да си ходиш.

Снежи си свали палтото и остана по къса пола на около 15 см от коленете, розова вталена риза с оставени разкопчани четири oт седем горни копчета и вталено елече, чиято функция бе само да повдига и показва повече от пищния ѝ иначе бюст.

– Ей, ама каква турска курва си… На колене! – нареди ѝ отново и Снежи изпълни заповедта, свличайки се на колене. – Браво, курво, а сега какво трябва да направиш?

– Извинете ме, че се държах лошо с вас…

– Моля?! Ти се подиграваш с мен! Ставай кучко, че мъжът ми ни чака в кабинета си. Там ще се оправям с теб! – каза ѝ секретарката, след което нави косата на момичето около дланта си и я поведе като кучка на четири крака към кабинета на господин Попов.

13 часа по-рано

Чичо Наско си погледна за пореден път часовника, който показваше осем и половина, след това насочи поглед към жена си, която беше седнала на фотьойла пред телевизора в хола. Тя вече се унасяше и за пореден път се прозяваше. „Вече трябваше да си заспала“, помисли си той раздразнен, че сънотворното, което тази вечер сложи и на жена си, все още не е подействало напълно. Завчера вечерта бе сложил само в чая на Снежито опиат с дълбок сънотворен ефект, защото жена му Ваня все заспиваше с кокошките я в осем, я най-късно в осем и половина, но пустата ѝ проклетия дърта двете предишни вечери сън не я хвана, а той си остана само с чакането и мерака да си поиграе с красивата туркиня, докато тя спи.

Чувайки най-после лекото похъркване на Ваня, чичо Наско стана, отиде до банята и взе от тоалетното шкафче тубичката с вазелин, след което пое по витото стълбище нагоре към стаята на Снежи.

Снежи бе заспала сладко и дълбоко, завита хубаво с пухкавия юрган, който леля Ваня ѝ бе дала.

Наско постави ръката си на дръжката и за секунда на ум си преговори какво ще каже, ако Снежи бе още будна: „Викаш ли ме, Снежи, или така ми се е сторило?“, след което отвори леко вратата и първо надникна. Влезна и светна нощната лампа на шкафчето до леглото, на което се ширеше квартирантката му.

Наско седна с лице към главата на Снежи. С пръсти се опита да я събуди, за да се увери, че е заспала дълбоко и непробудно. Липсата на каквато и да е реакция от момичето му даде шанс най-после да я подхване.

Първо започна да отвива спящото момиче, като смъкваше юргана бавно и внимателно, понеже все още не се бе престрашил напълно и почти очакваше Снежи да си отвори очите и да го попита „Какво правиш, мръсник такъв!“. Но не – тя си спеше, без да предполага, че в съня си бе станала достъпна с всяка дупка за чичо си Наско, който нямаше да ѝ се церемони и щеше да си позволи да прави с момичето каквото иска. Беше я отвил вече до под стегнатото ѝ коремче и се наслаждаваше на красивото ѝ тяло в черната дантелена секси нощница, с която нощес бе легнала да спи.

Надървен до пръсване Наско наведе бавно и леко потното от напрежението си лице към това на Снежи, след което допря устните си в нейните и започна да прокарва езика си отвътре първо по долната, а след това и по горната устна. Устата ѝ все още ухаеше на свежест от пастата за зъби, и когато дъртият перверзник натисна с върха на езика си между долните и горните зъбки, тя инстиктивно си отвори устата, давайки му достъп да я целува както си пожелае.

А той не можеше да и се насити да я целува. Постепенно я избута с коляното си навътре в леглото, за да може и той да легне до нея. Докато ѝ галеше косата с лявата ръка и я целуваше, чичо Наско хвана с пълна шепа дясната ѝ гърда и започна страстно да мачка младата и стегната плът на спящото красиво момиче. От докосванията зърното ѝ настръхна.

Наско насочи устата си към непослушното зърно и го засмука през дантелата на тънката нощница. Намести с лявата си ръка главата на Снежи на възглавницата, така че да му е удобно, плъзна длан под нощницата и стисна на голо стегнатата ѝ едра лява гърда. Започна да я мачка, като след малко засмука зърното на лявата и оголи дясната гърда.

– Ах, какви яки големи турски цици имаш, Снежи, лелеее – изрече мислите си на глас, докато мляскаше и мачкаше циците на спящата туркиня.

Членът му бе станал корав като дръжка на брадва, та чак изпитваше болка, затова за малко се откъсна от момичето, че да се съблече и да хвърли дрехите си на земята. Разтвори краката на спящата девствена Снежи и се намести между бедрата ѝ, докато продължаваше да се любува на сочните ѝ цици.

През това време Снежи сънуваше, че е на сянка на плажа върху шезлонг. Бе чисто гола, но не се срамуваше. Около нея бяха застанали на колене три красиви момчета, които освен че бяха с изключително стегнати спортни тела, бяха и много нежни с ръце и уста. Непрекъснато един от тях изливаше плажно мляко по гърдите ѝ, по коремчето или по бедрата ѝ, а четири ръце разнасяха и нежно разтриваха всеки милиметър от тялото ѝ. Това караше Снежи да полудява от възбуда. Момчетата я масажираха точно така, както тя би желала, и то без да е нужно да им казва – те предусещаха всяко нейно желание и веднага го изпълняваха. От това зърната на гърдите ѝ бяха така осезаемо набъбнали, че сякаш щяха да гръмнат. И точно в този момент две от момчетата засмукаха зърната ѝ и започнаха да бозаят като бебета, без да я хапят. Снежи от своя страна им хвана куровете, и започна да им ги лъска, докато третият ѝ разтвори краката, сложи ги на раменете си, изля от масажното олио върху течащата ѝ путка, след което започна да движи с ръка пениса си по цепката. Момчето движеше пениса си първо нагоре до клитора, там натискаше леко, протриваше ѝ го няколко пъти, след което плъзваше дебелата глава на инструмента си надолу. В края на цепката леко натискаше, подпомогнат от масажното олио и естествените ѝ сокове, вкарваше главата в путето ѝ и натискаше бавно и леко докато стигне до химена. Момчето започна да се движи бавно, чукайки Снежи в девствената ѝ сочна, тясна и заради химена ѝ плитка путка, без да я дефлорира. Само понякога натискаше малко повече, но доста еластичният химен успяваше да се разтегне и да спре члена без да се разкъса. Отделно бозаещите от гърдите ѝ момчета вече засмукваха с устите си толкова от гърдите ѝ, колкото можеха, леко ги драскаха с зъби, но едва-едва. Това дойде на девствената туркиня в повече и след като членът за пореден път триеше клитора ѝ и проникна в цепката ѝ, тя се разтресе и получи такъв силен оргазъм, че сякаш потъна в някаква дълбока бездна. Момчето в този момент пълнеше вагината ѝ със сперма, която изстрелваше на силни откоси…

Като се изпразни вътре в Снежи, Наско легна до нея. Не можеше да повярва, че членът му стоеше все така надървен, сякаш не е чукал току-що и не се е изпразнил. „Мама ти дееба, туркиньо курвенска, каква си ти, бе“, бе първата мисъл, която му мина през акъла, докато все още дишаше учестено. „Аз съм бил с поне двайсетина жени, будни, пияни или трезви, страстни или не, но такова нещо, такъв огън досега не бях ебал“. Стана, взе си цигарите и излезна на балкона. Като се подпря доволен, запуши и погледна към небето, замечтавайки се как ще чука това момиче винаги, когато иска…

След кaтo изпуши не една, а две цигари една след друга, Наско забърса спящата красива студентка, оправи нощницата ѝ и всичко, както си беше, преди да излезне от стаята и да се запъти към спалнята им, където жена му отдавна вече спеше и хъркаше.

Наско легна до жена си и заспа, без да подозира, че с непозволените си действия бе предизвикал най-реалния и еротичен сън на Снежи, в който, макар и съвсем невежа още сексуално, тя успя да свърши така силно насън, че да го изпразни на мига заедно с нея.

11 часа и половина по-късно…

Снежи лазеше бавно, като се опитваше така да си държи главата, че да я скубе и боли по-малко, но въпреки това се чувстваше ужасно. Даже не ужасно, а потресаващо унизително.

Влизайки по този начин в кабинета на заместник-директора Попов Снежи разбра, че пропастта, в която бе пропаднала предния път при посещението при доцент Иванов, е доста по-дълбока и отвратителна, отколкото е предполагала.

– Леко бе, жена ми, одеве ясно ти обясних, че трябва да унизиш момичето, докато лази, не да ѝ причиниш физическа болка – изсъска през зъби Попов, след което зашлеви звучен шамар на жена си.

– Изправи се, моето момиче – каза Попов на Снежи с изключително спокоен тон, сякаш не бе изригнал и зашлевил жена си преди секунди. – Снежи се казваш, нали?

Снежи се изправи съвсем несигурна и с треперещи крака се опита да запази равновесие. Гледайки в пода отговори плахо на въпроса.

– Да, господин Попов, казвам се Снежина – след което, чувствайки как и този мъж ще открадне парче от нейната непорочна душевна и физическа невинност, от очите ѝ потекоха сълзи.

– Снежина… Това да не би да е смененото ти турско с българско име?

– Да, господин Попов.

– А как ти бе турското име?

– Неджля, господин Попов.

– Чудесно! Много ми харесва и затова оттук нататък към теб ще се обръщам с Неджля. А сега, Гергана – продължи Попов, – за наказание, че си превишила границата на дадената ти от мен кратка власт над Неджля, искам веднага да си вдигнеш и запретнеш полата до кръста и да се наведеш, опирайки пръстите на ръцетете ти към тези на краката!

Секретарката на мига като секс робот изпълни заповедта, зае позата и замря в очакване.

Попов подаде на Снежи един камшик с над десет кожени ресни.

– Сега можеш да накажеш жена ми, която с нищо не е повече от теб, тоест моя робиня, за това, че си е позволила от ревност да оскубе разкошната ти черна коса и да ти причини освен унижението, което трябваше, и болка.

– Но аз… – отвърна съвсем объркана Снежи, – но аз не мога да направя това…

– Ако не можеш, тогава ще отменя наказанието на жена ми и ще дам камшика на нея – тя да бичува теб.

– Но, господин Попов…

– Ако ти не удариш трийсет камшика по задника на жена ми, тя ще го направи с удоволствие и с много сила в ударите! Какво решаваш, Неджля?

Без да отговаря Снежи повдигна камшика, затвори си очите и тъкмо да замахне и бе прекъсната от заместник-директора.

– Стоп! Момент! Трийсетте удара с камшик бях отредил за теб, Снежи, но се случи така, че жена ми ще ги поеме – каза Попов с уверен, но леко замислен глас. – Това обаче не означава, че ти не трябва да ми се подчиниш, защото все пак ще трябва да бъдеш наказана за закъсненията ти. И за курвенското ти поведение.

– Ама аз не съм курва, господин Попов – изрече Снежи с поглед в земята.

– Как да не си!? Нима не те видях на видеото как съблазни и изчука доцент Иванов.

– Но аз не… – още по-смутена и със свито сърце се опита да се оправдае тя, – той доцент Иванов насила ме принуди… Аз не… Моля ви, разберете…

– На видеото се вижда нещо съвсем друго, моето момиче! Вижда се как една млада туркиня съблазнява доцент, навярно с цел да я подпомага с оценките, докато тя следва тук. Край на разговора! Да чуя: „Какво ще ми заповядате, господарю?“!

– Какво ще ми заповядате, господарю? – повтори Снежи.

– Съблечи се чисто гола! Веднага, турска курво моя!

Снежи започна да събува обувките си.

– Не! Остани само по обувки!

Снежи разкопча ципа и смъкна полата си, след което свали елечето, разкопча копчетата на ризката си и я свали. Смъкна и бикините си и се изправи. Застана гола и изпъната като струна.

Дебелият грамаден и гнусен заместник-директор се разсъблече от кръста надолу. Взе една голяма кутия с вазелин от бюрото си и се запъти към стоящата все още покорно наведена негова съпруга и изчервилата се и не смееща дори да мръдне студентка.  

– Неджля, къде си загубила камшика, който ти дадох?

– Не съм го загубила, ето там долу го оставих, за да мога да се съблека…

Попов остави кутията с вазелин на масичката, която бе в непосредствена близост, после застана до Снежи.

– Наведи се, вземи камшика с дясната ръка, а пръстите на лявата ръка опри в пръстите на десния си крак!

Снежи с неохота и страх изпълни заповедта и вече двете жени бяха заели еднакви пози и чакаха да бъдат наказани.

В този момент Попов мушна три пръста в кутията и загреба вазелин, след което насочи пръстите си към ануса на туркинята. Внимателно намаза хубаво и двете бузи на дупенцето ѝ. Опря за секунда пръстите на ануса ѝ и натисна леко. Започна бавно да вкарва и трите пръста наведнъж в задника на надупената на максимум туркиня.

– Ах какъв малък, но вирнат прасковиден задник имаш, Неджля! Ще го пръсна от ебане!

Попов въртеше забитите си до кокалчетата в задника на Снежи пръсти и не спираше да я нагрубява, обижда и говори мръсотии, като постепенно движенията му ставаха все по-интензивни, а членът му бе напълно готов да обладае подчинилата му се вече туркиня.

– Гергана, вместо да седиш и да чакаш безучастно наказанието си, застани кучешката пред Неджля, а ти, турска моя курво, като ти застане жена ми надупена, ще си сложиш ръчичките на дупето ѝ и искам да ѝ лижеш ануса, докато не ти кажа да спреш!

Гергана бе с двайсет години по-млада от съпруга си. Дългата си руса коса връзваше винаги на конска опашка. Преди всичко, защото съпругът ѝ почти ежедневно я караше на колене да му духа, докато той през това време върши някаква работа по телефона, четеше вестник и други такива. Беше висока 1,75 м и едва 58 кг, с пищни, но стегнати гърди и задник, дълги крака и гладка като кадифе кожа. Тази перфектна форма Гергана я поддържаше в свободното си време с посещение на фитнес три пъти седмично, а за задника си, тъй като съпругът ѝ бе тотален дупе и анален маниак, тя се бе обзавела в чакалнята с едно кълбо, на което седеше и правеше упражнения чрез въртене на дупето колкото и когато пожелае.

Гергана с усмивка застана на четири крака, след това отпусна стегнатия си корем надолу и по този начин се появи перфектната извивка на кръста ѝ, а дупето ѝ се вирна още повече. Като раздалечи и коленете си предостави идеален достъп до гениталиите си.

Снежи плахо застана първо на колене, но бе прекалено близо до Гергана, затова заднешком както си беше на четири крака се премести назад. Постави дланите си върху стегнатите бузи на дупето на Гергана, а после бавно се отпусна надолу към нея и насочи главата си към задника на сексапилната блондинка. След малко езикът на Снежи бе вече на ануса на Гергана и тя започна да го облизва и да мачка с длани задника ѝ.

Изведнъж се чу свистенето на камшика, който се стовари точно по средата на гърба на Снежи. Тя буквално подскочи от болка, стрес и ужас от неочакваното бичуване.

– Виж как е застанала жена ми. Обърни внимание на кръста ѝ, както и коленете колко напред са и колко ги е разтворила, за да изглежда максимално възбуждащо и достъпна за ебане, бой и лизане същевременно. Застани и ти точно така!

Снежи набързо разбра какво се иска от нея и за да не отнесе още един камшик застана моментално точно така, както Попов пожела.

– Ще ти скъсам турския задник, кучко малка – закани се не на шега Попов, след което с камшик в ръка замахна с все сила и за почти три секунди стовари камшика първо върху лявата, а после върху дясната буза на снежиното дупе.

От болка и за да не вика, Снежи си захапа за миг китката на дясната ръка. Имаше чувството, че очите ѝ щяха да изскочат.

– Недокоснати първо от камшик дупета чукам само тогава, когато жената е с висок морал или на висока длъжност някъде, или съм в настроение за нежен секс – изрече Попов и насочи тлъстия си голям и дебел корав член,  към разтворения и добре смазан с вазелин анус на туркинята.

– Ето сега, Неджля, ще бъдеш под анално българско робство, докато не ти напълня задника със сперма!

Главата на члена му не успяваше да влезне в дупето на момичето, въпреки че анусът ѝ бе разширен и добре смазан, а членът предостатъчно корав. Затова Попов хвана с шепата на дясната си ръка члена си и натисна рязко напред, прониквайки без да иска с огромното си парче до половината в задника на неподготвената все още за толкова огромен член туркиня.

Снежи заплака, сълзите ѝ се лееха, но тя продължаваше да лиже старателно ануса на Гергана, която на свой ред се движеше леко назад и по този начин езикът на Снежи ѝ влизаше в ануса.

Едва бе отминала болката от камшичните удари и те бяха последвани от два силни шамара с цяла шепа отново по двете бузи на снежиното дупе.

– Давай, кучко, лижи задника на жена ми и вкарай два пръста в мократа ѝ тясна путка!

Снежи на мига пъхна два пръста във вагината на Гергана и започна да си движи пръстите напред-назад, като на моменти леко ги въртеше, а с език продължаваше да чука ануса ѝ.

Попов вече пореше анала на Снежи с целия си член, като отдавна вече бе засилил и скоростта, с която я нанизваше на инструмента си. Предусещайки, че е близо до изпразването, той хвана Снежи за талията, стисна я силно, наниза я до край на члена си и започна да се изправя с нея. Вече бяха прави и той ѝ подаде камшика в дясната ръка.

– Започвай да шибаш жена ми с камшика! Искам да броиш всеки удар на глас и най-важното – не жали Гергана, защото тя е мръсна долна садистична кучка и другия път, когато ѝ паднеш, ще си го отнесеш на максимум.

Снежи замахна плахо, плясна Гергана по задника и тихо с половин уста изрече „Едно“.

– По-силно удряй и по-силно брой на глас, Неджля! Не ме ядосвай, щото ще ти излезне през задника!

Снежи замахна втори, трети, четвърти път, като куражът и смелостта ѝ се увеличаваха след всяко едно замахване и лек стон или вик от жертвата ѝ. Това бе моментът, в който Снежи премина още една граница в своя характер – да причинява физическа болка на друг и да изпитва удоволствие от това.

Попов я чукаше като животно. Силните му ръце мачкаха стегнатото ѝ дупе, а курът му я бе разтегнал и разтворил мощно. Тя вече отброяваше „Двайсет и девет“ и „Трийсет“, когато Попов буквално се отпусна с цялата си тежест върху Снежи, притискайки я към пода, като ѝ изкара с неговата маса всичкия въздух. Направи няколко тласъка и със забит докрай в ануса ѝ член започна да се празни яко в Снежи. Тя буквално се бореше да си поеме глътка въздух, но не ѝ се получаваше. Това инстинктивно водеше до стягане и отпускане на сфинктера ѝ отново и отново и източи всичката насъбрана сперма на Попов до последната капка.

Той се свлече от безпомощната Снежи, която бе буквално пред припадък, после се изправи и огледа съпругата си, която не бе помръднала все още, защото знаеше, че ще бъде наказана за своеволието.

Задникът на Гергана бе целият нашарен от множеството камшици, които бе отнесъл, както и част от гърба ѝ също.

Доволен от свършеното, и вече облечен отново, Попов седна на стола си зад бюрото и повика Снежи, за да ѝ даде флакон със специален крем, с който да намаже наранената бичувана кожа на Гергана, а после напусна кабинета си.

Rating: 3.86/5. From 7 votes.
Please wait...