Приятелите на татко ме превърнаха в секс играчка 2

– Знаеш ли, Чени, тя има невероятни гърди, трябва непременно да ги видиш! А зърната й… мммм, Боже, фантастични са! Толкова топли и сладки…- каза Петър, обрисувайки даденостите ми пред Стоян.- Точно като тези на майка й, но мисля, че нейните са по- големи.
– Без съмнение всички искат да си направят по една турска с гърдите ти…- съгласи се Стоян. Отвореният ми разговор ме притесни дори повече от преди.- Ники определено е по- надарена от майка си. А тази Лидка… леле, и тя е с огромни бомби!
Захапах долната си устна и се изчервих. Разговорът им всъщност ме възбуждаше! Винаги съм се притеснявала от гърдите си, но когато започнах да се събличам ми харесваше и да чувам как мъжете се възхищават на тялото ми, особено на гърдите ми.
– Прав си Чени…- Изведнъж Петър сложи ръцете си на гърдите ми. Той беше почти върху мен, докато в същото време говореше и за размера на гърдите ми. – Това е начина. Сега Ники ела, нека видим все пак каквоимаш…искам да си свалиш горнището сега!
– И Лидия… хайде да видим и твоите! Сигурен съм, че родителите ти не биха одобрили работата ти!- засмя се Стоян, поглеждайки я със зла усмивка.
– Пешо… Стояне! – извика аз безнадеждно.- Моля ви се, недейте!
– Я отиди да викнеш баща й, Чени!- каза съвсем спокойно Петър, оставяйки гърдите ми за момент.
– Млъквай, Ники!- извика Лидия.- Няма друг начин, не разбра ли?- тя ме сръга в ребрата. Не знаех, че приятелката ми може да е толкова дащна като става дума за чукане на възрастни мъже!

Въздъхнах малко изплашено и, хващайки ръката му, я върнах отново на гърдите си с треперещи пръсти.
– Точно така, момичето ми!- каза Стоян и опипа големите балони на Лидия.
– Знаеш ли… Помня как, когато беше на 13 и майка ти все още беше с вас,- започна да разказва удивения Петър,- Всички много обичахме да си говорим за големите ти бомби, завиждайки на хлапетата в училище, които им се любуваха. А сега е наш ред! Ти си следващия Мишо!
– Да! Прекрасни цици! Бих си сложил патката между тези две девици!- извика и Петър, след Мишо.- Чудя се дали и тези ще са така услужливи, както бяха красавиците на майка й…
– Не можеш… Не си го и помисляйте!- обърнах се към Михаил, който затваряше вратата, а на лицето ми се четеше ужас.- Не мога! Не съм го правила досега! Аз съм само танцьорка и толкова! Не съм курва!
– О, хайде Ники! Не си чак толкова срамежлива!- засмя се Михаил.- Хайде, направи ми една хубава свирка или татко ти ще разбере с какво се занимава сладкото му момиченце!
– Ники… Моля те! Не бъди глупава!- викаше ми все Лидия.- Не искам родителите и близките ми да разберат с какво се занимавам! А съм сигурна, че и ти не искаш… Хайде да направим каквото можем за да запазим тайната, става ли?
– Добре..- Кимнах в знак на съгласие и се опитах да не се опълчвам повече на набезите им. А ми беше толкова трудно! Коленичих пред него, хванах ръката му и поглеждайки към Лидия, казах:- Ще го направя!
– Добре, тогава заеми поза!- засмя се Петър.
– Добре, момчета! Ники има уста като същинска куротрошачка! – засмя се Лидия, опитвайки се да ме успокои, а в това време хвърли и горнището на банския си настрани както обикновено прави и на сцената.
– Добрем…- Петър си разкопча панталона и извади хуя си оттам, малко набръчкан и доста стар хуй. – Хайде момиче, искам да те видя в действие!- изкрещя той. Аз хванах мъжеството му в уста и започнах да го смуча.
– Дааа!- каза Петър.- Погледнете я само! Прави го така, сякаш знае много добре за какво е! Определено знаеш за какво става дума, Ники, не е нужно да се правиш на невинна!- смехът му ме покърти и обиди, но нямах право на отговор.
– Знаете ли момчета, когато влезе през вратата в квартирата ни, знаех, че е надута кучка, опитваща се да се прави на морална! – продължи да ръси простотии Лидия.- Но после открих, че с малко ласкателство, може да стане наистина дива!
– Но това си й е в кръвта!- каза Михаил, гледайки Лидка. Сега забелязах, че и тя беше на колене, духайки като същинска курва на Михаил.
Използвах едната си ръка за да прихвана топките му и започнах да го мастурбирам с другата. Все още бе между устните ми, но определено ми бе по- лесно.

– Ох, да… Сега наистина се поотпусна, нали Ники?- изпъшка той.- Хайде, нямам цял ден! Татко ти ще влезе всеки момент!
– Аз..- започнах аз, изчервявайки се от срам и притеснение. Почувствах се страшно отвратена от това, заслепена и сякаш не можех да направя нищо. Но до мен, от другата ми страна Лидка смело налапваше парчето и аз се поучих от нея.
– Видя ли? Приятелката ти май знае по- добре как се прави.- подигра ми се Петър.- А и гърдите ти изглеждат чудесно от тук! Висят наистина страхотно. Та аз мога много лесно да ги изчукам, нали Мишо? – без да кажа и дума, започнах да облизвам големия му патлак и да го дразня още по- усърдно.
– Познаваш ме от толкова много години! Видя ме как пораствам!- започнах аз пак, опитвайки се да го откажа от тази абсурдна идея.- Седях в скута ти, когато бях дете!
– Да, да… И когато го правеше, се дървех до пръсване и можех лесно да те наеба!- каза той с яд.- Не помниш ли нищо твърдо под дупето си, докато седеше в чичо си Пешо?
– Искал си да ме чукаш докато бях дете?!
– Да, но трябваше да се задоволявам само с майка ти. Обичахме да си говорим за големите ти гърди и дупе, докато оправяхме майка ти.
– Абе вие сериозно ли говорите?- попитах аз озадачена и съмнително поглеждайки ги.- Мама наистина ли го е правела с всички вас?
– О, по дяволите, правеше го с всички ни, чукаше цялата банда!- простена Петър.- А баща ти никога не откри нищо подозрително. – продължавах да го мастурбирам майсторски с отвращение, но се опитвах да го правя бързо.- Изневерите наистина възбуждаха майка ти страшно много! Много обичаше да му слага рога!
– Лиде, виж бе моме, добра е! Наистина има някакъв талант в нея!- подиграваше ми се Мишо през това време. – Тя е очевидно доста надарено момиче.

Не ми пукаше особено за злобните им забележки. Ченето сякаш падна от ужас, когато ги чух. Не можех да повярвам на всичко това. Не можех! Забелязах, че гърдите ми, които се полюшваха лекичко от движенията ми, доста възбуждаха мъжете около мен, но нищо от това не можеше да се сравни с истината, която току- що бях чула! Майка ми беше курва и свиркаджийка и това дори й харесваше!

Сграбчих хуя на Петър с две ръце. Мъничка съм, само метър и шейсет и ръцете ми са наистина много малки! Започнах да го лъскам бързо с главичката в устата ми, търкайки го с език и засмуквайки го силно.

– Може би путенцето на Ники е почти толкова тясно, колкото и на майка й…- подхвърли Мишо, мечтаейки, – По дяволите, тя наистина беше страхотно парче. Допадаше й най- вече кучешката поза… може би защото беше кучка?
Петър гледаше настървено как Лидия здраво лъскаше на Михаил, а аз през цялото време му духах и го смучех като че бе близалка.

– Мама е била курва…- помислих аз на глас, докато духах на хуя в устата ми, поглъщайки го, освободих ръцете си и вкарах колкото можех навътре хуя му, езикът ми после отново заигра, когато бавно започнах да го вадя от гърлото си.
– Да, и… Господи, тя наистина беше невероятна в свирките!- каза Пешо. – Мисля, че е време да те сравним с майка ти… Какво ще кажеш? – продължи той, смеейки се зловещо.
– Поне в размера на циците бие майка си, нали момчета?- извика Лидия през смях. Русата кучка ме погледна и ми намигна, а аз я погледнах и продължих да правя това, което и тя. Погледнах я пак и видях, че пое целия хуй в гърлото си. Курва си беше Лидия и това е!
– Определено я бие!- съгласи се Пешо. – Навремето често гледахме Ники докато се разхождаше из къщата, а гърдите й буквално се люлееха под блузката й. – той се разхили отново. – Никога дотогава не бях виждал толкова много мъже дотам възбудени от малката Ники, че като се приберяха вкъщи, чукаха жените си до припадък, докато си мислеха за малката цицореста курвичка!

Започнах да му духам още по- настървено и да се търкам в скута му. Този разговор за гърдите всъщност беше започнал да ме възбужда! Дори в тази зловеща ситуация се възбуждах от мъжките похвали.

– Мисля, че след малко ще съм съвсем готов да ти направя една турска чекия, сладурче!- каза Петър, сграбчвайки косите ми и поглеждайки ме. Той се радваше, докато ме гледаше как се гърча в ръцете му.- Знаеш ли откога си мечтая да изпробвам цицките ти и да се изпразня на зърната ти!

Затворих очи и се опитах да потисна стенанията си. Наистина обичам да възбуждам мъжете и сега духайки му, се чувствах като притежавана жена. Усещах как хуят му започна да се търка в мен. И беше наистина много възбуден.

– Хайде, кучко, обвий гърдите си около кура ми! Сега!- изкрещя той. Аз поклатих глава и се подчиних. Големият му хуй ме остави с отворена уста и замечтан поглед. В следващия момент вече грижливо обвивах мъжеството му с гърдите си, в доста голямата долина между двете ми големи планини. – Ето това е една наистина чудесна малка курва. – засмя се той и се захвана с новото си дело.

– Точно като майка си е!- коментира Михаил, докато пъшкаше. Той беше толкова близо и приятелката ми бе свършила толкова хубава работа, че повече не можеше да се сдържи и затвори очи и сграбчи члена си. Лидка се развесели искрено, когато бе обляна с хубавия му млечен нектар, който се разтече по скулите и бузите й.
– Знаете ли момчета… Ники едно време ме гледаше с пренебрежение, защото си мислеше, че съм курва, това бе преди да й стана приятелката и да я убедя да работи с мен в клуба.- засмя се Лидка,- Но сега и тя като мен смучи и гълта курове и то на възрастни мъже!


– Дааа, и се справя доста добре!- съгласи се Петър.- Но мисля, че е време за малко екшън, какво ще кажете? Хайде, Ники, отиди се на дивана. Искам да те видя дали можеш да се сравняваш с добрата си стара майка.
– Аз…аз…- Пешо ме дръпна за косата, големите ми гърди се разклатиха. Аз се наведох назад и сложих гърба си на самия диван, хванах с ръце двете си големи гърди, сякаш сама ги предлагах на възрастните мъже. Скоро се озовах по гръб, в поза за турска чекия.
– Хубави цици… добро момиче.- каза той, впечатлен от секси позата, която бях заела. Изведнъж възрастният мъж се наведе напред и вмъкна кура си между двете ми големи гърди.
– О, чичо Петър…- запротестирах аз.
– Млъквай, курво!- заповяда ми той и аз се подчиних.- А сега искам да ги задържиш ето така!- направих както ми беше казано.- Ето, че можеш да бъдеш и добро момиче. – Той се засмя отново и продължи да чука гърдите ми, главичката му се подаваше над гърдите ми и ме удряше по брадичката.
– Хайде, изчукай тези хубави гърди, Пешо!- насърчи го Лидия.- Сега не изглежда никак интелигентна и морална, нали?- тя продължи да духа и да лиже хуя на Мишо, който се бе изпразнил преди малко.
– Не, никак дори.- Съгласи се той, удряйки лицето ми лекичко, сякаш за да привлече вниманието ми.- Ти си същинска мръсница, нали Ники, искам поне веднъж да си го признаеш!
– О, да, съм, чичо Пешо…- избърборих аз, не бях сигурна в думите, но знаех, че искаха да чуят точно това…

Rating: 3.00/5. From 3 votes.
Please wait...