Приятелите на татко ме превърнаха в секс играчка 3

– Кажи, че си моята курва!- нареди ми той. Бедрата му се движеха плавно, а огромния му член се плъзгаше по долината между голите ми гърди. Петър започна да пъшка и стене.

– Твоята курва съм, твоята, чичо Пешо!- казах аз и усетих как бузите ми пламнаха от срам, а гърдите ми се полюшваха дяволито, позволявайки му без проблем да чука големите ми гърди.

– Да, цицоранке. Хайде, направи чичо си щастлив!- подигра ми се той,- Ела малко по- близо за да мога да изчукам и путката ти после!- усетих го как се разтрепери от удоволствие, а в същото време продължаваше и да пръхти от кеф. Краката му бяха слаби, големият мъж започна да накланя към мен.

– Ох, да, да, чичо!- поклатих глава аз, движейки гърдите си още по- бързо, целувайки главичката на хуя му всеки път щом се появеше измежду големите планини.

– Това е достатъчно засега!- той ме плясна по челото за да ме накара да го погледна в очите и отново се озъби зловещо. – Сега искам да се облегнеш на дивана! Веднага!- видях как главичката на хуя му се размърда от нетърпение още щом го изкара от устата и от гърдите ми.

– Виждаш ли! Тя е абсолютна мръсница отдолу!- засмя се Лидия. – Хайде, Никол!- започна да ме спешава Лидка, хващайки ръцете ми и ме насили да застана на четири крака на дивана. – Баща ти може и да е пиян, но все пак ще дойде в някой момент за да види къде си се свряла! – аз се хванах за дивана и се приготвих за предстоящата част.

– О, не, не може! Моля ви!- измънках аз, изплашена от вероятността баща ми да ме види така. Петър се наведе зад мен, протягайки ръце за да хване гърдите ми. Изпъшках, усещайки мокрия му кур, който заплашително се отъркваше в путето ми. – Хайде, чичо Пешо, чукай ме, ако ще ме чукаш, за да не ме види баща ми така!- казах аз и погледнах през рамо злия му поглед и мазна усмивка.

– Ох, курвичка си ми ти!- отговори ми той, поглеждайки ме в очите, а после усетих мъжеството му, което пулсираше на входа на путето ми. Без да губи време, той хвана члена си и отначало доста внимателно и нежно го плъзна в тесния ми процеп.

– Хайде, чукай я! Искам да те гледам как я чукаш! Всъщност искам да ви видя всички как скъсвате путката на тая малка принцеска, която се държеше с мен като с лайно!- каза Лидка в този момент, а аз й хвърлих изплашен, дори ужасен поглед. Винаги съм мислила, че ме харесва, а се оказва, че всъщност въобще не може да ме трае!

Чух, че бравата на вратата се завъртя и погледнах за да видя, че чичо Михаил се изнизваше усмихнат от стаята и се зачудих какво мислеше да прави. Защо се подсмихваше така под мустак?

– Ей, Мишо, я отиди да доведеш и другите, а също и баща й, разбира се!- подигра се Лидия.
Обърнах се към вратата с разтуптяно сърце и направо усетих как ще избухна. Усещах как Петър ме обладаваше, а ръцете му щипеха гърдите и зърната ми до колкото можеха. Възрастния мъж, който досега ме бе гледал как раста и се развивам, сега бе дълбоко в путката ми и ме чукаше бясно.

– Не!- изкрещях аз отчаяно. Усетих как всичката кръв се събра в главата ми и цялото ми лице почервеня. Това със сигурност бе най- големият ми кошмар.

Баща ми влезе, изплаших се, че ще полудее, онемях. В ума ми се появиха онези гледки… как ме изхвърля от къщи, гони ме, припомних си много циркове и простотии. Но в неговия поглед не видях нищо. Беше студен, безсмислен, вдървен. Баща ми бе със стъклени, опулени очи, толкова зачервени и празни, че единственото, което ми хрумна бе, че е от алкохола.

Това е много странно! Просто не мога да продължа така! Опитах се да избегна погледа му и се скрих зад чичо Михаил и Ясен, но те ме задържаха на място, стискайки ме за ръцете. Видях ги как ме гледаха и усетих как просто искаха да ми се изредят всички.

– Не се притеснявай, Ники! Сложих няколко специални съставки в питието на баща ти.- засмя се мръсницата, а аз стоях като гръмната.
– Какво?- запитах, докато Петър ме чукаше като обезумял изотзад. Гаднярът ме чукаше толкова злобно, че направо щеше да ме изкърти, в същото време стискаше и циците ми, пъшкайки и стенейки високо, така, че да възбуди и най- студеното дърво в стаята.
– Какъв е проблема, чичо Пешо? Не е ли Ники достатъчно дива и страстна? Не си я представяше такава, нали?- продължи да се гадняри Лидка.
– Ох, какво приказваш… Рядко съм обладавал такава тясна и гореща путка! По- тясна дори и от тази на майка си! – каза той, продължавайки да ме клати. Дупето ми подскачаше нагоре след всеки тласък, чувствах се като някаква улична курва.
– А какво ще кажеш ти?- обърна се тя към баща ми.- Добре ли си?
– Мдаааа- чух го аз да смутолеви нещо преди да затвори очи и да пусне някоя празна и тъпа усмивка.
Виждаш ли, Ники, баща ти е тук, ама не съвсем… Изобщо не му и пука дали те изнасилват или се наслаждаваш на най- голямото чукане в живота си! – кучката беше ужасно дразнеща. – Така, че продължавай смело напред, Пешо! Използвай този голям звяр и разчекни путката на тази мръсна и долна курва! – насърчи го тя.

Баща ми се хилеше, беше в някакво неопределено състояние, като че бе дрогиран, дори неосъзнавайки, че момичето му преживяваше най- големия си ужас в момента. Всичко беше крайно нереално, чух как двама от мъжете си говореха за циците ми и още не можеш да се освестя, че всичко това се случва.

– Айде, пич, искам и аз малко от това крехко агънце!- чух Ясен да бъбри нещо за мен.- Тя със сигурност е ДД, обаче…

– Не, според мен е чашка Е!- коригира го Лидия. – дори са по- големи отколкото си предполагал, Ясене!
– О, по дяволите! Дори по- големи от твоите!- каза той впечатлен, сравнявайки ме с Лидка.
– Боже, гледай само какви цомби!- възхити се Михаил.- От години мечтая за тях, да знаеш!
– Твоето малко момиче има цици, за които си умират много мъже, да знаеш!- каза Лидия, поглеждайки баща ми, почти прошепвайки го. Той се усмихна съвсем несъзнателно и се опита да си отвори очите.- Не можеш да ги видиш ли? Хайде, погледни малкото си хубаво момиче!

Лидия се разхили, а ръцете й бяха в скута на мъжете, възбуждайки ги пак и пак… за мен! Дори не смеех и да говоря, не можех да си позволя татко да ме разпознае. Дори и толкова надрусан, се страхувах, че ако гъкна веднага ще ме познае.

– Ох… мамка мууу!- извика Петър и цялото му тяло се разтресе. Изведнъж огромна порция сперма се разля в недрата ми. Изпразни се толкова мощно, че и аз почти свърших. – Ох, тази курва е наистина невероятна!

– Хайде, направи ми място, Пеше! Мой ред е! – каза Михаил и издърпа Петър настрани. Не можах да повярвам, че дебелото старче е отново надървено!

И все пак путенцето ми не остана празно много дълго време. Само след един кратък миг друг член се плъзна в мен и подхвана гърдите ми. Чувах как мъжете си говореха и се смееха със задоволство, говореха си доста за времето, когато съм била малка и как гърдите ми били пораснали толкова бързо, как ме заглеждали и им се искало да изчукат малката принцеска на тати.

– Но сега ще можете да го направите, момчета!- изкряска Михаил, като през това време се движеше напред- назад в мен. – Господи, само колко е добра… Би трябвало да е на кориците на едно от онези списания по будките, не мислите ли?
– Ох, чичо Михаил…- простенах аз, усещайки тежкият му корем, който се стовари върху мен. Дебелото говедо имаше търбух колкото двете ми гърди взети заедно и всеки път, когато ме пронизваше, коремът му ме удряше по гърба. Вече си чувствах гърба доста болезнен, а мъжът не спираше да ме чука с някаква дива злоба, сякаш съм му направила нещо. Гърдите ми висяха надолу и се удряха една в друга, а после в ръцете и в брадичката ми. Чичо Ясен и Румен все още ме държаха да не мърдам и си говореха, мечтаейки за мен.
– Обзалагам се, че може да поеме и двамата ни между циците си и пак няма да се види кур отгоре!- каза Румен и двамата започнаха да се смеят като луди.
– Ох, да… нямам търпение и аз да я изчукам тази кучка!- изтърси Ясен, използвайки едната си ръка за да ме държи на едно място и другата за да мачка циците ми. – Ох, толкова е игрива!

Баща ми започна да се смее отново, чувайки най- добрите си приятели да си говорят за мен и не осъзнавайки, че обект на разговорите и желанията им не бе друга, а собствената му дъщеря.

– Моля ви… моля ви, спрете!- замолих се аз съвсем плахо. Потиснах няколко стенания и затворих очи, беше ми трудно да си призная, че от цялото това чукане бях станала страшно мокра.

Най- странното дори май е това, че цялата тази ситуация не ме отвращава, а напротив, бях много възбудена и почти бях готова да се изпразня. И да чувам как говорят приятелите на татко за мен… и то пред него, чувствах се толкова засрамена! Всъщност, наистина обичам мъжете да говорят за мен, и да бъда наричана курва, или пък цицорестата кучка и други подобни неща, защото всичко това страшно ме възбужда. Разбрах го още, когато започнах да се събличам в онзи стриптийз бар и да виждам как мъжете се надървят до пръсване, докато ме зяпат. Но това… това е много по- силно от онези пъти, много по- диво, възбуждащо, а и абсолютно против моята воля, което може би го прави и най- силно емоционално. Колкото и мръсно да е, трябва да призная, че толкова възбудена както сега, не съм се чувствала никога!

Ясен, Михаил, Петър и Румен бяха в някакъв сексуален рай, наслаждавайки се на едрогърдестата брюнетка, която са желали от толкова много време… АЗ! Сменяха се, докато ме чукаха, други пък изчукаха и гърдите ми, правейки си турска чекия. Трети пък дори успя да ми напълни и устата със сперма.

– Хей, Петре, дай й едно и от мен!- засмя се Михаил, докато чичо Петър и Румен ме използваха за пореден път, първият в путката, а другият- в устата. И двамата се смееха, виждаше се, че мозъкът им съвсем е замъглен от сексуалния екстаз, който преживяваха. Видях и как дъртите им поувиснали хуйове пак трепнеха в нетърпение да ме изчукат. За пореден път.
– Дръжте я момчета, изглежда кучката си го иска! Вижте я само каква е курвичка!- възкликна Ясен, заемайки мястото на Петър в путенцето ми.
– Хайде, сядай старче!- чух Лидка да казва на Петър- Ще ти направя една безплатно. Наистина си го заслужи! – присмя се тя и натисна смеещия се възрастен човек към стола.

Погледнах назад и видях как тази дива кучка духаше на злия старец. Явно бе, че и тя се радваше да ме види в тази незавидна позиция. Никога досега не бях забелязвала колко ме мрази. Русата кучка му духаше и го поемаше дълбоко и старецът скимтеше яко. Наистина бе добра в това!

– Кажи ми, че путката ти е моя!- заповяда ми Ясен.

Всъщност се страхувах да го кажа, защото си мислех, че има голяма вероятност баща ми да познае гласа ми. Дори в неговото вкаменено състояние, се притеснявах, че има вероятност, дори и малка, да си спомни нещо от всичко случило се тази вечер. Погледнах към ококорения Ясен, но наистина не исках баща ми да чува гласа ми.

– Хайде, Никол! Не се притеснявай за баща си! Сложила съм му една “екстра” към питието и изобщо няма да си спомня какво е правил тази вечер. – изкряка Лидка, заета със свирката, която правеше. Когато я погледнах с цел да я свестя, тя се бе обърнала с гръб към мен и на колене пред мъжа и му духаше усилено.
– Кажи го!- извика ми пак Ясен.
– Путката ми е твоя!- проплаках аз, курът в мен бе толкова голям и възбуден, че ме разпъваше както никой досега. Ръцете му бяха по мен, докосваха дупето ми, но най- много гърдите ми. Погледнах очите на мъжете, които считах за мои вуйчовци… всичките те ме гледаха с някаква дива похот и бе очевидно, че им харесваше много повече да ме опипват и чукат, отколкото да се държат с мен както преди. Знаех, че мъжете ги харесват, но никога досега не съм си представяла, че точно тези мъже ще се отнесат така с мен.
– Хей, “цицорестата Ники”, искам да изчукаш тоя дядка както трябва, чу ли?- каза ми Михаил, като ми се хилеше зловещо. – И искам още сега да му кажеш, че си НЕГОВАТА курва! Чу ли?
– Да! Хайде, кучко! Оправи старчето!- заеха се с мен и другите. Някой свърши и те се засмяха. – Хайде, кажи го отново, цицо!

Дъртият дебелак бе много близо до края, докато Лидия му духаше, а малката кучка наистина се наслаждаваше на всяка една минутка от всичко това.

– Пу-у-утката ми е твоя, Ясене!- повторих аз, опитвайки се да го кажа колкото се може по- тихо.

Те се смееха толкова високо, че реших, че и съседите могат да ни чуят. Дъртаците започнаха да ми гледат циците и да говорят за зърната ми. Беше толкова унизително! Лидка само добавяше някой и друг провокативен коментар за това как ги развявам докато се събличам на сцената. И най- лошото бе, че наистина бе така. Наистина се възбуждах страшно много, когато ги развявах на сцената и идеята, че има толкова много възбудени мъже, ме докарваше до оргазъм.

Тогава чух и как някой включва фотоапарата си.
– Какво?- попитах аз с широкоотворени и изплашени очи.- Не ме снимайте, моля ви!
– Защо не? – попита Петър, правейки и други снимки. – Изглеждаш като същинска порно звезда, участваща в генг- бенг!
– Млъквай, Ники! Не можеш ли да схванеш?- каза Лидка, пляскайки ги през лицето.- Сега си наша, кучко!- смехът й беше ужасно плашещ!- Не си онази прилична млада дама, която ми се подиграваше, нали! Сега си курва за приятелите на баща си и се радвам, че помогнах това да се случи. Беше честна кучка, която ми се подиграваше, че се държа мръснишки, но сега си по- зле и от мен… Една едрогърдеста путка, за нищо друго не ставаш!
– Мислех, че си ми приятелка!- проплаках аз, докато Ясен излизаше от мен, дъртакът тъкмо се бе изпразнил, напомняйки ми унижението, че съм само една уличница.
– Приятелка? Подиграваш ли ми се?- удари ме тя през лицето, а после сграбчи брадичката ми, насилвайки ме да я гледам в очите. – След всичките гадости? След като открадна гаджето ми с големите си цици? След като ме накара да се почувствам като същинска проститутка поради факта, че ти си праведна? Не можах да повярвам, че изобщо те убедих да се събличаш, но това със сигурност бе само началото на краят ти. А сега… сега си просто една носна кърпичка!
– Моля те, Лидия… умолявам те, прости ми… Но явно е… безполезно…
– Ела тук, господине!- размърка се тя към Румен.- Мисля, че и ти заслужаваш да опиташ котенцето на малката мръсница.- каза тя след като по устните й се появи онази зла усмивка, а аз почти не припаднах от срам.
– Да…. Чакам този момент от толкова много години!- каза той, облизвайки устните си.- Пусни ме на курвето!- той мина зад мен, карайки ме да застана на четири крака като кучка и дупето ми да е високо вирнато, а после пусна панталоните си край глезените си.

Главата ми увисна, чувствах се победена, вече го усещах между краката си. Ръцете му ме обгърнаха и просто не ми се искаше да повярвам, че най- грозният и дърт приятел на татко също щеше да се възползва от мен.

– Неее…- извиках аз тихичко, умолявайки го да не го прави, но Лидия направляваше хуя му и го сложи в путката ми.
– Хубаво дупе!- чух го аз да казва, пляскайки ме силно. Един от мъжете ме държеше за ръцете, а друг- за краката и изведнъж усетих дебелият му хуй да ми влиза. Захапах тапицерията на диванчето, опитвайки се да не викам… просто хуят му беше… ужасно ДЕБЕЛ!
– Леле, виж само какви цици има!- промърмори той, докато ми го нанизваше дълбоко.
– Да, Румене… начукай й го на курвето, тя си го обича грубичко!- засмя се Лидия.

Големите ми гърди се разклатиха при тласъците му и мъжете започнаха да се смеят и подиграват на даденостите ми.

– Дааа, хайде, кучко! Изчукай старчето!- засмя се и Михаил, удряйки гърдите ми, докато Румен ме обладаваше дълбоко отновои отново. Изведнъж той хвана циците ми и се запъна за тях, влизайки ми докрай. Хвана и главата ми и я обърна назад, карайки ме да го гледам в очите, докато ме ебе.

Видях как през това време Михаил ме снимаше, заснемайки и най- малките детайли. Беше в такова положение, че снимаше само моето лице и моето изражение, без да хваща останалите мъже или пък лицето на Лидия.

– Чудесно! Нашето Николче е същинка порно звезда!- промълви той.- Хайде, мацко, изчукай чичо си!

Румен се беше зачервил здраво от ебането, а по гърба ми капеше едра пот от челото му.

Усетих как ръцете на всички започнаха да ме опипват все повече и повече, гласовете около мен говореха за мен, за циците ми, хуят ме пляскаше яко по дупето. Бях толкова зашеметена и уплашена в ужаса си, че дори спрях да реагирам на всичко това. Дори не разбрах кога мъжете се бяха наредили за следващо чукане.

До себе си видях Лидия, която пък усилено правеше свирки на всички, всички направих кръг около нея, докато тя ги подгряваше, надървяйки ги за поредното ми чукане.

– Хайде, Румене, изпразни се в путката на малката! Наистина обича сперма!- крещеше само Лидия, а аз го усетих как започна да ми се празни. Старият грозник изпъшка, а хуят му се разшири още повече. Той бе най- грозният от всички и все пак продължаваше да ми го натяква, обръщайки главата ми към себе си, сякаш искаше да ми каже ”Въпреки че съм грозен, те изчуках, нали кучко!”
– Хайде, кучко… искам да усетя как трепти путката ти!- простена той, докато ми се празнеше. – Получаваш приза за най- големи цици, мацко!

Никога не си и бях представяла, че някой може да изпразни толкова много сперма, колкото стария грозник, усещах сякаш огромно количество сперма, което се разливаше по бедрата ми, а после и по диванчето. Без да усетя дори, аз също се изпразних… и това вече ми се стори твърде странно. Как можех изобщо да усетя някакво удоволствие от цялото това унижение?

Усетих как мъжете пуснаха ръцете и краката ми, но вече бях твърде слаба и възбудена за да спра дотук. Аз се тресях, а в същото време Румен се празнеше в путката ми. Бях мокра, лепкава и… ужасно лигава… Това бе най- мръсното и гадно нещо, което някога съм правила през живота си и старият перверзник го знаеше.

Чух мъжете да говорят пак за мен, гърдите ми, дупето ми, тялото ми… “Искам няколко снимки на тези прекрасни цици”, каза един. В същото време самата аз се нанизвах на поредния хуй като някаква проститутка и сякаш съвсем бях изгубила контрол над тялото си.

Припаднах на диванчето, напълно използвана, а татко припадна на другата страна, а мъжете го занесоха оттатък. Знаех, че Лидия бе сложила нещо в питието му и, че щеше да има амнезия и изобщо няма да си спомня какво се бе случило с мен, но аз.. Аз щях да го помня дълго и щях да се срамувам вечно от всичко това. И как изобщо можех да погледна отново в очите… как изобщо можех да остана тук и за миг…

Лидия беше получила каквото искаше, превърна ме в някаква секс- играчка на старите кучета и то в собствения ми дом… Това беше краят за мен…

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...