Приятелите на татко ме превърнаха в секс играчка 4 – 2020 продължението-1

Автор: BGerotikautor

(По идея и първоначален разказ на Ема Славин)

От някои сред най-добрите приятели, се зараждат най-добрите предатели”

Ужасена от преживяното унижение и пълна със сперма бях изпаднала в някакво състояние, като частично безсъзнание. Чувах кикотене, смях, разни гласове на хора, които ожесточено коментираха нещо и им бе много забавно, но не разбирах какво говореха, защото ги чувах като тътен, силно ехо. Звучаха ми направо като гласове от отвъдното до един момент, в който гласовете и смеха започнаха постепенно да се изчистват и аз вече разбирах всичко, но бях в несъстояние да се помръдна, може бях припаднала след като грозния Румен ми напълни путето със гнусната си дърта сперма та чак преля , а аз отвратена от гаврата, на която бях подложена не успях да контролирам тялото си и получих оргазъм, та да се гордее дъртия мръсник, че е изчукал като животно не само млада и красива студентка, но и дъщеря на най-добрия си приятел, и е получила оргазъм.

 • Еййй Румене, ама как я изчука малката курвичка и напълни путката и със сперма а-а-а – разпознах гласа на Петър, който се хилеше докато ме обсъждаше – хахахахаааааа
 • Да – отговори му Румен – та получи такъв оргазъм от дъртия ми но голям чеп, та чак припадна хахахахаха….
  Мразех ги, мразех тези извратени дъртаци, които ме познават още от дете, на някои от които съм си играла и с децата дори.
  -Ей чичаци, ама вие толкова ли можахте само – включи се Лидия в разговора – Изредихте и се на малката курва по веднъж и сте доволни?
  Мръсна долна кучка. Как може да съм живяла с такъв боклук, да мисля че ми е приятелка, да я обичам като най-добра приятелка, а тя да ме мрази и да ми погоди този номер….
 • Не сме първа младост нашето момиче – сякаш това бе гласа на Чени – по на 55-60години сме…
  -Петре. абе я виж какво стана с тая малката курвичка, да не умря на кура ти хахахахаах – прекъсна го Румен.
  -Ти като много знаеш, дай да я хванем с теб за ръцете, и да я издърпаме до банята и да я освестим със един студен душ – отговори му Чени, след което ме хванаха за ръцете и задърпаха към банята….

До като извергите буквално ме къпеха със студена вода ,въпреки крясъците ми и молбите ми да спрат, или поне да пуснат топла вода, те само се забавляваха, в банята влезнаха и другите четирима дърти нерези. Голи, дебели, космати, грозни и със спаднали вече пениси.
-Хайде Никол – каза Петър – чухме виковете ти, че искаш топла вода, и твоята приятелка Лидия ни даде идеята да ти помогнем – продължи с някаква ирония в гласа си Петър – Румба, спри душа приятелю, нали не искаш да се простуди малката ни нова секс играчка!?
Румен спря ледената вода и кошмара спря, а аз стоях с ръце на главата си беспомощна и седнала на пода треперейки.
-Хайде да стоплим курвата! Хайде приятели, аз не мога повече да се стискам – продължи Румен, след което топла струя започна да се стича по гърба ми.
Отворих си очите и с ужас видях как Петър буквално уринира по гърба ми, а след него и Ясен, и Михаил започнаха да пикаят насочвайки си дъртите пишки, кой към косата ми, кой към лцето ми, кой по гърдите или краката, а аз започнах да се опитвам да се изправя на крака и да побягна, но се подхлъзвах само и им доставях още повече удоволствие на дъртите переверзници.
-Спрете дърти копелета мръсниии – извиках с все сила – ще направя каквото поискате, само спрете.
В отговор на молбата ми да спрат, Румен и Чени също започнаха да пикаят върху мен, като Румен уцели отворената ми говореща уста , а аз докато регирам погълнах от киселата му пикня и се задавих.
-Браво Румене! Браво – похвалиха го Петър и Михаил – дезинфекцирай и устата на малката курветина! Да да.
След като се изходиха по малка нужда върху ми, и по тялото ми падаха вече само капките от остатъчна урина докато си ги тръскаха чух гласа на Лидия.
-Браво чички , записах как я опикавате надутата кучка с телефона, после ще ви го пратя за спомен – хилейки се Лидия продължи – а сега елате да ви дам едни желета, дето ще вдигнат дъртите ви курове на бързо и ще я ебете още много, цяла вечер.
-Какви желета- попитаха двама трима от приятелите на баща ми- как така ще можем да я ебем цяла нощ?
-Елате да ви дам, имайте ми доверие, правила съм секс с възрастни мъже и знам за какво говоря.
Дъртите мръсници излезнаха от банята, а аз най-после си пуснах приятна на температура вода, и отмих пикнята и спермата, които буквално бяха по цялото ми тяло, в устата ми, и в путето ми. Подсуших косата си и стоях в банята мислейки си каква курва трябва да е била майка ми, за да се чука зад гърба на баща ми с тези извратени копелета. Да, майка ми е била курва, курва, курва, която се е пускала на тези мъже, на които докато са я чукали, са им текли лигите по порастващата и вече дъщеря с големите цици, дето и нея ще чукат като стане пълнолетна. Не, това наистина бе дъното, даже бях достигнала до под дъното.
Мислите ми бяха прекъснати от Лидия, която влезна в банята с ехидна усмивка на лицето.
-Хайде Ники, мъжете те чакат надървени и готови да те чукат, и ако спреш да се правиш на невинна девица,която я изнасилват ще ти помогна с двама от тях, но ако продължаваш да ме изкарваш мен предателка и мръсница си тръгвам и те оставям да се оправяш сама с тях.
-Лидия, аз наистина не разбирам, как може точно ти, тази, която считах за най-добра приятелка и те обичах като такава, да си ме мразила толкова много, че да ми погодиш този мръсен номер….
-Оооо, никога няма да забравя онези няколко секунди пренебрежение, с което ме изгледа, като ти казах че работя в стриптийз бар, презрението ти в очите бе искрено, после се осети че не е правилно, и си смени физиономията, но аз никога не забравих, как ме имаше за нещо доста низшо и евтино, а не като теб морална и принципно момиче.
-Лили, извинявай….
-Стоп! Времето за приказки и изтече, да чуя от теб само, сама ли ще задоволяваш и шестимата дъртаци, или ще ми застанеш на колене там пред мъжете, и ще ми се извиниш най-сърдечно и искрено!?
Нямах друг избор, Лидия щеше да ме остави като нищо сама на тези озверели за млада плът дъртаци без да и мигне окото.
-Окей Лили, приемам предложението.
Когато излезнахме от банята, петима от дъртаците бяха насядали на големия диван в хола ,а Петър седеше на един от фотьойлите, а баща ми видимо дошъл някак си повече в съзнание седеше на фотьойла точно срешу вратата на банята, и ме гледаше опитвайки се да осъзнае, дали това, което вижда е именно реално, или е плод на алкохолния делириум, в който е изпаднал под влиянието на изпитото.
-Ооооо Ники, къпана, красива и свежа – се развика Петър – приятели, вижте Николчето как се е освежила за нас!
-Даааа – да благодарим на баща и – отвърна Стоян галейки си неприлично и ненормално надървения си член – благодарение на него години наред чукахме красивата му жена, а сега, когато дъщеря му порасна, вече ебем и ще ебем и нея.
-Достатъчно! Спрете – извиках аз – моля ви, това е баща ми, и той видимо е вече по-наясно с това, какво се случва…
-Ники, да, тишина всички- неочаквано се застъпи за мен Лидия- изпълнявай си обещанието кучко. и да те почват мъжете по пълната програма.
Смирено се спуснах на колене, повдигайки лицето си нагоре за да гледам Лили, и очите ми срещнаха погледа на баща ми, който явно не разбираше какво се случва в дома му, със собствената му дъщеря.
-Извинявай Лидия, че когато разбрах, че работиш като стриптизьорка, те помислих за парцал – започнах извинението си аз – ти си сто пъти по-голям боклук от колкото съм предполагала!
Няма как да се извиня на Лидия, няма и за какво толкова да го правя, дали ще ме чукат четирима или шестима дъртаци все тая.

 • ?, и сякаш ме разкъсва и влиза разширявайки ме. Петър се опитваше без грам смазка да проникне в ануса ми, и го правеше въпреки съпротивата на безпомощното ми дупе.
  -Май ще съм първия, който чука Никито в задника Иване – измежду болката от проникващия все още в задника ми член чух да казва Петър на баща ми- ето ти малка курво наша!
  Вкарал вече инструмента си в задника ми, Петър започна да налага бузките на дупето ми с злобни шамари.

 • -Оххх малеее как плющи нежната ти кожа кучко, ще те изкъртя – изрече Петър стискайки зъби, и започна да ме чука като опитна и разработена анално проститутка. А аз за да не гледам недоумяващите вперени в мен очи на баща ми, си затворих очите и се отпуснах колкото мога, за да влиза дъртия член по-лесно в дупето ми.
  -Лелеее приятели, Николчето е страхотна за анален секс, нямате си представа как и влиза в неразработеното още дупе.

 • “Дааа, чукай малката ни курва в задника”, “чукай я грубо в задника”, “скъсай и задника” чувах коментарите на изпадналите във възторг трима приятели на татко, който си лъскаха на дивана членовете, чакайки си реда, да чукат момичето, което познават още от малка в задника пред баща и, техния “приятел”, на който зад гърба му са се изреждали всички на жена му, моята майка. Болката от аналния секс в момента бе нищо, в сравнение с унижението, което изпитвах докато чичо Петьо ме обладаваше.
  Обърнах лицето си към курвата Лидия и изведнъж, като видях как Михаил и Чени я пореха като животно, разменяйки се ту единя в устата, ту другия в задника, и обратно през няколко секунди, тогава изведнъж мръсницата в мен отново се пробуди, и аз започнах да се нанизвам на члена, който ме обработваше анално в кучешката , а Петър усещайки че ми харесва му дойде, и започна да изстрелва спермата си дълбоко в дупето си пълнейки ме както трябва.
  -Дааа малката, дааа, ето ти, даааа – стенеше и се празнеше Петър – ето ти още малко сперма Николче – започна да ме чука отново в пълното със сперма та му дупе – оооо така смазана със сперма си още по-добра за ебане в гъза – продължи Петър да ме чука докато не му спадна члена.
  В тоя момент Михаил и Чени изливаха спермата си в кучката Лили, единия забил си го до топките в гърлото и, а другия в задника и.
  (следва продължение)

Rating: 3.75/5. From 8 votes.
Please wait...