Приятелите на татко ме превърнаха в секс играчка 5 – 2020 продължението-2

Автор: BGerotikautor

(По идея и първоначален разказ на Ема Славин)


След като чичо Петър ме изчука в задника някак си успях да се добера незабелязано до банята.
Пуснах душа и настроих водата да е вряла, защото исках не само да отмия лигите, спермата и отпечатъците на дъртаците, които ме изчукаха като най-изпадналата окръжна курва, исках да унищожа, да преваря тялото си от всичката тази мръсотия на която вонях и с която бях пълна във „всяка една дупка“, както се изразяват приятелите на татко.
След около 15 минутен болезнен врял душ, време през което се насапунисах и изплакнах няколко пъти, а също така успях и да си направя промивка остана да си направя и една бърза клизма, за да съм сигурна, че излизайки от банята, ще мога да легна поне с чисто тяло.
Докато си правех клизмата си помислих, че пияндурите най-после са си тръгнали по къщите при жените си, след като ни се изредиха на мен и Лидия по няколко пъти, нещо неподозирано като възможност предвид годините им, за това си намазах кожата по цялото тяло с ароматния на хавайски вятър лосион за тяло, напарфюмирах се, намазах си косата с балсам за коса, изсуших я изправяйки я, след което я вързах тип конска опашка.
Тъй като в бързината преди да влезна в банята, за да не ме дръпне някой и да ме чука отново не можах да си взема чисто бельо, си облякох само чистата бяла къса пола, и бялото памучно потниче, което бе дълго не под бюста ми, а бе толкова късо, че се виждаше доста от долната част на гърдите ми. „Все тая, ще трябва да мина в този вид покрай заспалия ми пиян баща, и навярно заспалата вече курва Лидия“ помислих си аз, след което отворих вратата и излезнах от банята.
-О-о-о Николче, ето къде си била кукличке – посрещна ме с с почти беззъбата си усмивка Михаил – а ние помислихме, че си избягала без да те усетим.
-Чичо Мишо, моля да ме оставите да поспя малко, защото вече не мога да си стоя на краката – казах аз опитвайки се да сдържам сълзите,които напираха да потекат от очите ми – имайте милост – изрекох, след което ревнах с пълна сила.
-Ники, дъще моя, защо плачеш – чух гласа на баща ми, и ужаса измести отчаянието и пресече плача ми – какво става дъще?
Хлипайки и хълцайки не можех да си поема въздух, за да започна да говоря, сърцето ми биеше лудо, и имах чувството че нямам глас, и не мога да продумам, така ме бе свило гърлото от паниката, която ме обзе, след като разбрах, че баща ми се е събудил, и ме вижда облечена по този начин.
-Тате – успях да изрека – тате….
Избърсвайки си очите видях, че на колене пред баща ми бе застанала Лидия, и му правеше свирка, а баща ми и натискаше главата и с лявата ръка стискайки я за косата, докато държеше и пушеше цигара с дясната ръка.
-Дъще, не ме упреквай, че не можах да откажа на приятелката ти Лидия – изрече баща ми въздъхвайки, защото пачаврата, за да ме вбеси започна да му прави нарочно „дълбоко гърло“ давейки се от члена на баща ми – оххххх каква е майсторка!!!!
-Също като Христина нали Йордане – погледнах по посока на гласа на Чими, и видях петимата приятели на баща ми седнали на холовата гарнитура пиейки кафе и гледайки разигралото се шоу.
-Да Чими – отговори с всичкия си акъл баща ми – знаех, че Христина ви пуска на всички, а и не само на вас, но толкова я обичах, аи бе толкова красива, че сили не ми идваха, та да се опълча на всичко това – продължи да говори баща ми, като вече изпушил цигарата си набиваше към инструмента главата на приятелката ми с двете си ръце.
-Оххх че си добро момиче Лидинце, оххх на чичоооо – лапай го в гърленцето дете мое…
-Йордане, детето ти е пред теб – провикна се Румен – я виж каква е хубавица станала а?
-Одрала е кожата на майка си малкото Николче – прекъсна го Петър – само дето на дъщеря ти циците и са доста по наляти и стегнати.
Една ръка ме прегърна през корема и притисна назад, докато аз изпадайки в ужас успея да помръдна, друга ръка се пъхна под потничето ми и го вдигна нагоре и започна да мачка гърдите ми една по една.
-Ще се навиеш ли да ги разменим Йордане – изрече зад гърба ми Ясен, който се е промъкнал зад мен без да го видя от шока, в който изпаднах излизайки от банята – понеже си ни приятел на всички нас, ти предлагам размяна.
-Какво си позволяваш бе кретен, изрод, мръсник мръсен – изсъсках през зъби аз, опитвайки да се измъкна от хватката му неуспешно – пусни ме бе изрод мръсен – извиках аз и с всичка сила започнах да се опитвам да го одера и надера.
Опита ми за съпротива бе париран от толкова силен удар в корема ми, че се извих от болка и започнах да кашлям.
-Остави дъщеря ми Ясене – изрече баща ми – след което ми подаде ръка да се изправя – ела дете мое – изрече той придърпвайки ме към него.
Голите ми гърди опряха в тялото на баща ми, който бе гол до кръста. Смутена се опитах да си смъкна потничето на доло, но то бе разкъсано от Ясен.
-Тате спаси ме моля те – изрекох аз гледайки пияния ми и възбуден от свирката на Лидя баща – моля те!!!
-Добре Ясене, вземете тази сладурана да ви обслужва вас, а аз ще се разбера с дъщеря ми – изрече татко повеждайки ме към фотьойла в хола срещу приятелите му – седни в мен детето ми.
Ясен през това време пусна на стерео уредбата някакви кючеци и накара Лидия да танцува на масата голи кючеци докато те отново си сипаха пиене и започнаха да и пляскат с ръце и аплодират звучно.
Точно в този момент усетих надървения до пръсване член на баща ми, който се бе пъхнал между бедрата ми точно до вагината ми като съм седнала в скута му. Баща ми се поклащаше в ритъма на кючека и както с дясната си ръка ме бе прегърнал през талията, си бе сложил лявата ръка на левия ми крак точно там където свършва поличката ми.
Опитах се да се наместя някак си така, че да седна върху члена на пияния ми баща, който не се усеща какво се случва, но баша ми на мига ме хвана за ханша с двете си ръце и ме намести не както си бях, а направо така, че главата на члена му премина по срамните устни на подпухналата от развихрилата се до преди малко целодневна оргия и се подаде измежду притиснатите ми бедра.
-Тате, мога ли да стана за малко да отида до тоалетната?
-Не Ники, стой така в тати – отговори с възбуден и леко пресипнал глас баща ми – от 15 годишна не си стояла в мен.
Лидия въртеше брутален гол кючек на масата. Така майсторски ту извиваше тялото си, тъй въртеше дупето си, ту тресеше огромните си гърди в ритъма на Каба-зурна, че дъртаците вече бяха на крака и я зяпаха така, сякаш не са я ебали почти цяло денонощие на почивки.
Изведнъж докато баща ми се поклащаше изпод дупето ми, направи някакво движение и леко повдигайки ме за секунда ме пусна, и аз усетих проникването на члена му в мократа ми вече от триенето му вагина.
Татко ми ме хвана за талията, и започна да ме чука така седнала, като в един момент се облегна на фотьойла и ме дръпна да се облегна и аз на гърдите му.
Изведнъж ми стана все едно че ме чука собственият ми баща, след като приятелите му ме разпориха от секс цяло денонощие почти, това че ме чукаше баща ми, сякаш бе най-нормалния момент от тази селска брутална оргия.
Започнах да въртя кръстчето си на ляво-на дясно и да правя осморки с ханша за да доставя удоволствие на баща ми и скоро соковете ми потекоха по бащиния член и по топките му, а аз получих първия си оргазъм, и то едва 3 минути, от както баща ми започна да ме чука.
-Йордане, а ти знаеш ли, че дъщеря ти може да поеме едновременно два кура в пичето си – отворих очите си след като чух какво казва Ясен, който се бе надвесил над мен и започна да мачка циците ми и започна да ме целува с език дълбоко в устата ми.
Баща ми вместо да го разкара забърза тласъците вдигайки ме леко за да му е по лесно да се движи изпод мен.
Ясен заставайки между краката на баща ми и мойте с надървен член се надвеси над мен, опря си инструмента до този на баща ми и започна да натиска главата му, опитвайки се да го навре в мен за да ме чука в путката едновременно с баща ми.
-Ясене какво правиш – извика с възбуден глас баща ми – остави ме да изчукам дъщеря ми на спокойствие – след което пусна дупето ми за да ме наниже до край на члена си, и започна грубо и страстно да мачка циците ми стискайки ги на моменти до болка – ето ти кура ми дъще, ето ти на тати кура целия вътре в теб Николче .
В този момент Ясен успя да вкара главата на члена си във вагината ми до този на баща ми, и започна да ме чука опитвайки се да ме ебе дълбоко, за да не му се изплъзне навън.
Двата члена така ме бяха разширили, че въпреки че течах като река върху куровете им, ме триеха брутално, след което в един момент не знаех кой от двамата започна да се празни в мен, топлата сперма обстрелваше матката ми, върху която непрекъсното опираше главата на члена на Ясен, който в един момент, разбирайки че баща ми се празни в мен започна също да излива спермата си дълбоко в мен.
Лидия през това време бе завързана на холната масичка, и другите приятели на баща ми уринираха по голото и тяло, кой където иска.
След като се махна от мен Ясен, аз се изправих изваждайки поумекналия вече член на баща ми, и започнах да гледам, как старчоците се гавреха опикавайки мръсната кучка, която ми се правеше на приятелка.
Ясен и баща ми на свой ред се присъединиха и те заемайки местата на Михаил и Петър, и започнаха да пикаят върху Лидия, като за голяма моя радост, баща ми започна да пикае в устата и, а тя кучката гълташе колкото може, а което не плюеше и се давеше, и пак гълташе, защото вече три дърти кура се бяха насочили към лицето и, и тя едва смогваше да си поеме въздух през носа, и баща ми започна да пикае в нослето и, и тя вместо въздух, пое пикнята му, което предизвика задавянето и, тя борейки се за глътка въздух бе оставена на мира за да се освести.
(следва продължение)

Rating: 1.50/5. From 2 votes.
Please wait...