Приятелите на татко ме превърнаха в секс играчка 1

Две едрогърди девойки и техните неволи…

Прибрах се от университета за почивните дни, а със себе си доведох и най- добрата си приятелка- Лидия. Тя е изумително красива блондинка със сини очи и невероятно големи гърди, почти толкова големи, колкото са и моите. Мъжете трудно могат да свалят поглед от нея.

Докато учех, започнаха да се появяват разни проблеми с плащането на сметките, защото татко загуби старата си работа и нямаше възможност да ми праща. В този момент Лидия намери идеалното решение- тя започна да работи като стриптизьорка в един бар, а скоро убеди и мен самата и така двете станахме звездите на заведението- Русата дива ЛИЛ и Голямото деколте НИКИ.

Това естествено си беше тайна и никой освен нас двете не трябваше да знае за това. За щастие унито ни беше далеч и нямаше начин някой да разбере. Затова връщайки се, аз все още се чувствах скромно и морално момиче, за каквото всички ме смятаха, а не гърдестата НИКИ. Не исках хората да разбират какво работя в университетския град най- вече заради татко, защото знаех, че това ще го убие. Все още си спомням колко трудно преживя напускането на мама, че това със сигурност щеше да закове последния пирон в ковчега му. Когато му казах, че се прибирам, той набързо събра приятелите си на купон в нас. Откакто мама ни напусна, той започна да пие доста и поради това приятелите му започнаха да го уважават все по- малко и по- малко.

И така, прибрахме се двете, татко вече беше в градината полу- пиян, а около него се бяха събрали шестте му най- добри приятели. Старите кучета започнаха уж дискретно да ни оглеждат. Но то нямаше и как да е по- различно- тъй като и двете бяхме доста оскъдно облечени, единственото, което можехме да предизвикаме бяха похотливи мисли.

Огледах мъжете и забелязах как потриваха ръце и коментираха гърдите и на двете ни. Явно бе, че се наслаждаваха на гледката. Малко се отвратих от цялата ситуация, та те всички бяха на по 40, та дори на по 50 години и ги познавах от както се помня! Тези дърти говеда си играеха с мен, когато бях малко момиченце, присъстваха на почти всичките ми рождени дни, а аз седях в скута им, а други пък дори ми бяха чели приказки! А сега само оглеждаха тялото ми сякаш бях парче месо и то просто, защото се бях превърнала в красиво едрогърдесто девойче!

Видях как Петър извади нещо от портфейла си и го показа на Михаил, който само го погледна, а после отново се взря в нас. Намръщих се, но се опитах да ги игнорирам, докато не започнаха да ни се смеят и да ни сочат с пръст. Дори ги чух как си казваха един на друг “Ама какви страхотни цици самоо!”, а после се смееха. Лидия и аз седнахме на столовете в градината, далеч от тях и се оставихме на следобедното слънце. Оставихме дъртите мръсници да си фантазират и се отпуснахме, препичайки се.

– Говорят за нас, Ники.- каза Лил, смеейки се.- Или поне за гърдите ни.

– Ох, знам, знам… Откакто станах на тринайсет, говорят само за това!- сопнах се аз.- След всичките тези шоута на сцената, мисля, че свикнах с това да ме обсъждат. – И двете се засмяхме и затворихме очи.

– И все пак ми се струва странно…- намръщи се и тя.- Имам предвид, все пак са приятели на баща ти, а да го правят пред него, да те зяпат и оглеждат така. Той наистина е пиян, и все пак си има някакъв морал… Нали са те гледали, знаят те от дете! Как могат сега да се дървят, докато те гледат? – добави Лил.- Наистина имаш супер гърди, но това не им дава право, наистина…

Скоро всичките му приятели вече се бяха събрали около масата и ни хвърляха многозначителни погледи, говорейки си за нас сякаш участвахме в някаква конспирация. После Петър и Михаил тръгнаха към нас. Ние само си лежахме и се радвахме на хубавото слънце и някак не ми се искаше да им позволя да ми развалят настроението. Мислех си просто да се пошегувам с момчетата и да ги оставя да си зяпат като искат.

– Здравейте, момичета!- каза Петър с голяма усмивка на уста. Михаил изглеждаше доста по- изнервен, облизвайки устните си и гледайки Лидия с жаден поглед. Моята руса приятелка дори и не забеляза, че те бяха дошли.

– Здрасти!- казах аз, а после сръгах приятелката си.- Как си, чичо Петър?- усмихнах се.

– Здравейте, приятно ми е да се запознаем.- каза Лидия с омайваща усмивка.

– Здрасти и на теб… Лидия, нали?- Той кимна на приятеля си.- Ние сме добре, а вие как сте, добре ли върви вашата лятна ваканция?

– О, да, чудесно дори!- казах аз, леко отегчена от безсрамния му поглед, който се спускаше по големите хълмове и голия ми пъп.

– А момичета, вие работите ли по време на ваканциите си?- попита Михаил, навеждайки се леко за да хване ръката на Лидия и да я поздрави, гледайки в същото време божествените й женствени гърди.

– Не, отказах се, бях сервитьорка, но не вървеше…- засрамих се и почервенях, присещайки се, че същия този човек ми четеше приказки едно време. Лидия се засмя на притеснението ми. Русата ми спътничка изобщо не е толкова притеснителна и също толкова безсрамно хвана ръката на Михаил и я разтресе, поклащайки и цялата си горна част на тялото, което доведе до невероятни клатушкания на деколтето й.

– О, сигурен съм, че сега привикнахте и към много по- див начин на живот, особено сега, когато сте в университета. – той се обърна към мен и пусна една брошурка на клуба, в който работех в скута ми. – Може да опитате и този клуб някой ден. А и… да знаете, че аз съм ВИ виждал там!

– Какво?- попитах, грабвайки брошурката с треперещи ръце. Лидия замлъкна и ме погледна.- Но това е невъзможно! Та университетът е чак на другия край на България! Как може…- мъмрех и плещех аз несвързано.

– Нима ни подценяваш? Често ходим там, когато съпругите ни са на санаториум. – каза Петър смеейки се и сръга Михаил.- Хванах шоуто ти, докато бях в Пловдив на бизнес среща. Трябва да заведем и баща ти там някой път.

– НЕ!- извиках аз, повишавайки тон, но после се усетих и погледнах към баща ми да не би случайно да ме е чул. За щастие, чичо Стефан му разказваше някакъв виц и колкото си бе пиян, татко нямаше никакъв шанс да ме чуе.

– Защо не? Мисля, че той би се радвал много, че неговата малка принцеса е станала нещо като звезда там! – той ми се подигра толкова зловещо и безскрупулно, че ми се прищя да му вкарам един в муцуната. – А ти, Лидия? Ти си май звездата с големите бомби… – и двамата се хилеха като говеда, докато се навеждаха към приятелката ми.- Наистина имаш хубави … хълмове.

– Едрогърдеста, идиот такъв! Едрогърдеста се нарича! – Лидия бе направо бясна, прекалено шокирана за да реагира по нормален начин.- Никол е с хълмовете, а аз съм едрогърдестата!

Когато каза последното, просто я сръгах, защото бе явно, че не можеше да мисли трезво.

– О, да, точно така… – Михаил започна да се хили пак, и видях как татко се обърна за да види какво става, карайки ме да се изчервя, но скоро загуби интерес към случващото се с нас и отново се концентрира върху грила. – Е, миличка Ники, какво ще те правим?

– Ами… ти нали няма да кажеш на татко? Все пак сте най- добри приятели…

– Не съм съвсем сигурна в това…- той ме остави да дишам тежко от страх и ужас, гледайки приятелката си и се обърна към нея. – Ами ти, цицко? – Продължи той, докато ние седяхме прилично на столовете си и притеснено и изнервено чупехме ръце. – Мисля, че шоуто ти беше страхотно! Жалко само, че другите не успяха да го видят. Май трябва да им направиш едно частно представление.

Погледнах с ужас Лидия, а очите ми бяха невероятно разширени, цялата треперех. Тя изглеждаше почти толкова ужасена, колкото бях и аз самата. И двете се обърнахме към дъртия перверзник пред нас и тогава чак забелязахме, че и двамата мъже пред нас се бяха надървили до пръсване и без притеснение демонстрираха възбудата си.

– Частно представление?- попитах аз най- накрая.

– Ами да, нали знаеш… Докато баща ти не гледа…- каза Михаил, намествайки подутия си хуй.

– Но какво значи това? Сега ли?- попита учудено.

– Да, точно сега!- повиши той тон спокойно и твърдо.

– Няма начин! Баща й е точно зад нас!- извика Лидия.

– Хм… не знам, може би и той трябва да види снимките, а? Какво ще кажеш… Знам, че много обича големите гърди!- заплаши ме той съвсем директно. Двете шовинистични прасета ни оглеждаха и искаха да им се съблечем голи!

– Не съм сигурна, че баща ми ще се радва да види гърдите ми. – казах аз накрая, победена в тази неравна борба. Лидия ме погледна изчервена. Това определено си беше много странно.

– Вижте сега… Покажете на Мишо нещичко и може би няма да кажем на баща ти за теб, става ли? – абсолютно сигурна бях, че той забеляза, че почти припаднах, когато изтърси тази последна простотия. Погледнах баща си, той обясняваше нещо на чичо Стефан и хич и не ни забелязваше. – Хайде, ще отида да говоря с баща ти, Ники, той нищо няма да разбере!- погледнах го пак, имах чувството, че всичката ми кръв се бе събрала в главата. Бях ужасно изплашена. – Аз ще му отвлека вниманието, а вие действайте! Съгласни?

След дълго и изтощително мислене, смутена и ужасена, кимнах в знак на съгласие. Не виждах какво ли друго можех да направя в тази ситуация. Момчетата искаха да усетят и тази тръпка и ако не играех по техните правила, щяха да разрушат живота ми, а този на баща ми щеше да стане дори по- лош от това, което бе до този момент.

След това, Петър се отдалечи и застана с гръб към нас, но пред баща ми, но така, че той да не ни вижда.

– Е, момичета, нека ги видя!- каза Михаил, облизвайки устни нетърпеливо. – Трябва да сте горди от това, което имате!- засмя нагло той.

Погледнах отново към баща ми и видях как Петър го занимава. Той погледна през рамо към нас и със зла усмивка ни намигна.

– Добре, чичо Михаил!- казах аз и вдигнах горнището на банския си с треперещи ръце, разголвайки огромните си гърди, близо 110 см гръдна обиколка. Ареолите ми бяха много светли, почти колкото и самата ми кожа, освен това бяха огромни. Но твърдите зърна бяха учудващо малки за такива големи гърди.

– А ти, Лили?- подпита Мишо. Лидия си пое дълбоко дъх и се заигра с горнището на банския си; тя се захвана да откопчава закопчалката на горнището си, а сутиенът почти се изхлузи от гърдите й. – Уау, двете сте си лика- прилика! Не бях виждал толкова хубави гърди от доста време!- каза Михаил, докато облизваше устните си и ме опипваше точно там, в градината! Опипваше ме с огромните си ръце и стенеше от удоволствие.

– Ох, Боже, моля те…. не го прави!- простенах аз, докато усещах пръстите му да се спускат по кожата на гърдите ми.

– Мога ли вече да си облека горнището?- попита Лидия, а лицето й беше червено като на домат.

– Не, остави го така. Искам снимка.- каза дъртакът, изваждайки фотоапарата си и ни направи две снимки.- Но наистина не мога да преценя на коя са по- големи. – каза той тихичко с благоговение, гледайки гърдите ни. Изпъшках и погледнах как всички мъже се бяха втренчили в нас, прекалено замаяни за да реагират. Никога, никога не бях предполагала, че подобно нещо може да ми се случи. Лидия ме погледна изплашено, а аз не можех да й кажа нищо.

– На Ники са… по.. по- големи. Тя е чашка Е, аз съм ДД. – отговори Лидия. Ох, колко глупаво беше това момиче. Тъпата курва го възбуждаше с думи дори повече отколкото с циците си!

– Да, тя изглежда с по- големи и едри гърди. – съгласи се Михаил пресмятайки ни мислено. – И трябва да призная, че на Ники са й по- запазени и стоят по- добре. – той се засмя щастливо като малко дете.- Какво ще кажете да влезем в къщата за малко?

– В къщата?- попитах аз, обхващайки гърдите си и опитвайки се да ги прикрия, защото баща ми бе започнал да се оглежда за да види какво става. Петър хвана ръката му и го залиса достатъчно дълго за да се облечем.

– Елате в дневната. Сигурен съм, че Стефан и Стоян също искат да ги пробват. – засмя се Михаил свенливо.

– Дам… момчетата говорят за това вече цяла седмица!- извика Петър, обръщайки се към нас, когато баща ми тръгна към банята.

– Чичо Петър… всички мъже знаят за това?- попитах аз сериозно ужасена.

– Разбира се!- отговори той, държейки дясната ми гърда в ръка, докато баща ми пикаеше. – Със сигурност знаят, показахме им снимките, но не са ви виждали и двете, затова бъдете добри момичета, влезте и ни направете шоуто, и всичко ще си остане между нас и никой никога няма да разбере!

– О, боже! Не трябваше да правя всичко това, ама изобщо!- казах аз засрамена.

– О, моля те Никол! – каза Петър- Та ти си пълно копие на майка си! И тя беше курва! Това ви е в кръвта!- той се засмя.- Мишо, помниш ли я как ни седеше на колене на нашите събирания?

– Че как мога да забравя?- отговори Михаил от своя страна. Гледах възрастните мъже с ужас и нямах представа въобще какво мога да направя.

Лидия най- накрая успя да си закопчее сутиена като хората, а аз гледах зашеметено мъжете и се чудех какво искаха от нас. Те ни наобиколиха и започнаха да ни опипват, явно бе, че искат парче от пая. Опитаха се да се държат по- нормално, когато баща ми се върна клатушкайки се, наистина бе много пиян. Както винаги.

– Ники, донеси още една бутилка ракия, моля те, че не остана нищо на масата!- извика татко, смеейки ми се и обърна глава настрани.

– И сега… шоуто започва!- извика Петър и ме хвана за дупето, прегръщайки ме, а после ме насочи към къщата.

– Но какво имаш предвид?- попитах аз, докато и двете с Лидия вървяхме пред мъжете, влизайки в дневната. Трябваше да занеса ракия на баща ми и смятах, че това ще ми даде малко време… Те ни вкараха вътре, говорейки си за циците ни, а после затвориха вратата след нас.

Когато влязохме вътре и вече бяхме извън погледа на баща ми, не можах да се сдържа и пуснах сълзите си на воля.

Rating: 1.50/5. From 2 votes.
Please wait...