Приятен спомен с „Емануела“

Автор: Селен фен

Бях почти на 18 години, горе долу точно по това време на април мисля че беше, втория срок бе почти към края си. Бях втора смяна  и въпросния ден хич, ама хич не ми се ходеше на училище. Реших да си направя разходка по главната, да хапна Хот Дог и евентуално после да гледам някой филм ако има нещо интересно. Речено сторено, хапнах си  Хот Дог, пих една кола и се запътих към най-близкото кино. Даваха 2 филма, не мога да си спомня кой беше другия, но филма който прикова вниманието ми бе Емануела! Актрисата от плаката на филма сякаш ме гледаше, не знам как точно да ви го опиша но с такъв ентусиазъм се наредих на опашката за билети, надявайки се да има билети за прожекцията от 15часа.

Точно двама човека имаше на опашката преди мен когато на единия, видимо по малък от човека преди мен, и на пръв поглед малко по голям от мен му поискаха паспорт, понеже филма бил забранен за лица под 18 годишна възраст. Момчето си показа паспорта и си взе билета а мен ме обзе отчаянието. През следващите секунди докато човека преди мен си вземаше билет се изредиха няколко мисли, търсех изход, начин как да взема билет, появи се надеждата че може би изглеждам п голям и няма да ми поискат паспорт и т.н.

В момента в който застанах на гишето и казах „Един билет за „Емануела“ всичките ми надежди да взема билет рухнаха, когато лелката на гишето ми поиска паспорт.
-Аз, ъъъъ – глътнах си езика и просто не знаех какво да кажа а и се бях засрамил малко и нямах търпение да изляза от киното за да изпуша една цигара, което и направих.
Пушех си нервно цигарата и се загледах в една жена, която малко след мен бе излязла от киното да изпуши и тя може би цигара преди да гледа филма, който аз щях да гледам след няколко месеца. Жената си търсеше нещо в чантата и това ми даде възможност да я огледам необезпокоявано.

Красива жена в пълния смисъл на думата, по висока от мен при моите тогава 1.78м с дълга светло кестенява права коса, красиво лице, много елегантно и същевременно секси облечена бе с черна къса пола  до над коленете, бяла риза и сако с едно копче което сякаш следваше извивките на тялото на тази красива около 40годишна лелка.
Усетих леко раздвижване на пениса ми в слиповете и се обърнах да гледам хората които се разхождаха в този хубав слънчев ден, когато видях с периферното ми зрение тази красива жена да ме приближава с цигара в ръката.

-Много се извинявам, младежо, но виждам че пушите, може ли да ви по моля за огънче?
-Да разбира се, само секунда- бръкнах припряно в джоба на дънките си и извадих с полутрепереща ръка запалката ми и поднесох огънче стараейки се да не ми трепери ръката неуспешно. Имах чувството, че се изчервявам и то се засили когато жената ми хвана ръката за да не трепери и поднесе цигарата към огънчето запалвайки я.
-Чакаш да влезнеш и да гледаш някой филм ли малкия?
-Имах такова намерение, но за съжаление няма да стане.
-За „Емануела“ ли става въпрос? Питам понеже бях зад теб на гишето и видях, че не ти дадоха билет понеже нямаш 18.
Позасрамен не съм се чувствал никога досега и след това.
-Да.
-Как се казваш? Аз съм Таня, а ти?
-Иван се казвам -подадох ръка и докосвайки нежната кожа на ръката на тази страхотна дама усетих че някак си постепенно първоначалния срам отминава.
-Имам момче, което е горе-доло на твоите години, на 14 години е, а ти на колко си?
-Почти на 18, след седмица имам рожден ден -казах с удоволствие, че съм по голям от сина й.
-Мммм, да ти кажа честно Иван, да се наричаме по име, да ти кажа честно ми стана жал затова че не успя да си вземеш билет за филма.
-Аз също много съжалявам но какво да се прави, нямам късмет и не съм навършил необходимите години…
-За годините съм съгласна с теб, но затова че нямаш късмет не съм сигурна!
-В смисъл?
-Ами нали ти казах че ми стана жал за теб и ти купих един билет и на теб!
-Честно ли? Наистина ли сте ми взела билет- не можех да повярвам на ушите си, така се зарадвах че нямам думи да ви опиша.
-Да и ще влезнем заедно в киното за да може ако на входа на залата се опитат да те спрат да те вкарам и да гледаме филма!
-Много ви благодаря Таня!
-На ти да си говорим, какво ще кажеш?
-Дааа разбира се много ти благодаря.
-В такъв случай да влизаме понеже е време вече- Таня ми подаде ръка и заедно се насочихме към залата а тя ми даде моя билет казвайки ми че е зад мен и при нужда ще се намеси.
Влезнахме без препятствия в залата и се насочих към реда и номера на местото ми качвайки се нагоре, забелязах че местото ми е на последния ред по средата и чак като седнах забелязах Таня която приближаваше към мен на същия ред.
-Местата ни миличък са едно до друго, само да те попитам ще имаш ли нещо напротив като мой кавалер да застанеш на местото в дясно?
-Да Таня разбира се -станах и и отстъпих местото си което изцяло дължах на нея.
загасиха осветлението и започнаха началните надписи на филма.
Нямах търпение да започне филма, досега не бях гледал филм с голи жени, още повече еротичен а този е именно такъв и нямах търпение да се насладя на актрисата която ме гледаше от плаката гола в сексуални сцени.
Не си спомням точно, но някъде в началото на филма още Таня се приближи към мен и шепнейки си започнахме да си говорим, като аз не следях филма а само гледах към екрана за да не пропусна някоя гола сцена.
– Харесва ли ти Емануела миличък – шепнеше Таня на ухото ми, но шепнеше така близо че усещах топлия и дъх на ухото, а устните и понякога докосваха ухото ми – аз много я харесвам!
-Да и аз я харесвам лельо Таня – притеснено и отвърнах понеже втората гола сцена от филма вървеше в момента и мисълта за тази красива жена до мен която коментираше непрекъснато филма и актовата сцена без да се срамува и от моментните докосвания на устните и по ухото ми доведоха члена ми до такава ерекция че се опираше в токата на колана и аз от срам да не ме види чаках удобен момент да си го наместя или разкопчея колана с една дупка..
-Ах миличък колко ми се иска да съм сега на местото на Емануела, и ти да ми се наслаждаваш гледайки ме с широко отворени очи как правя любов и да ти се иска да си с мен…
-Но – едва си вземах въздух от притеснение – вие сте толкова красива жена, даже по красива сте от Емануела….
Изтръпнах когато при тези мои думи лелката си пъхна нежно ръката зад врата ми и прегърна през рамото, усетих как се изчервявам така както никога досега.
-Наистина ли мислиш това миличък или правиш комплимент на една вече възрастна почти жена?
При тези думи а и от факта че вече съм в прегръдките и устните и непрекъснато докосваха ухото ми а члена ми вече бе избутал токата на горе и така ми убиваше, че едвам търпях болката.
-Не лельо Таня, наистина е така, вие сте много красива жена- освен с болката се борех и с желанието да си лъскам члена представяйки си че съм на местото на актьорите от филма. Реших че като се прибера в къщи и вечерям ще си легна по рано и ще маструбирам представяйки си Таня гола и как аз правя тези неща с нея които не съм правил досега с друга жена но като на всяко едно момче ми се искат.
-Може ли да те помоля за едно нещо- прошепна отново Таня на ухото ми – нещо което е важно за мен?
-Да?
-Имам една молба, не ме наричай повече „леля“ съгласен?
-Да!
-Имам едно момче като теб, сина ми и съм свикнала да ми казва „Мама“ , „Майко“, „Мамо“ , ако искаш и ти харесва идеята ми да ме наричаш така съм съгласна миличък.
-Коя идея –  пръстите и си играеха с чувствителната кожа на врата ми и един сякаш небрежно бе пъхнат под блузата ми и докосваше рамото ми- не разбирам?
-Да ме наричаш така сякаш съм ти майка, кажи дали си съгласен и ще ти предложа да играем на една игра сега тук в киното, ок?
Толкова наивен и малък, а така ми бе интересно каква е тази игра която тази красива жена искаше да играем. Любопитството надделя и аз нямаше начин да не се съглася и шепнейки и отвърнах че съм съгласен.
-Искам да играем на „Майка и послушния и син“ съгласен ли си?
-Ами аз съм послушен така или иначе, така че съм съгласен понеже е и честно!
-Добре, но преди това искам да ти кажа че аз много харесвам сина ми, но ми е дете и затова има неща които много съм искала досега да направя с него, но факта че ми е син ме спират. А като е с теб и е като игра съм склоннна да направя тези неща с теб, разбираш ли ме?
-Не но ми е интересно, а и ти за разлика от моята майка се държиш много добре с мен, майка ми все ми се кара и все нещо не е доволна колкото и да се старая…
-Добре, бъди добро момче и изчакай мама да се върне ей сегичка, отивам за минутка само до тоалетната!
Таня стана и излезе през празната редица от седалки, а з я следвах с поглед наслаждавайки се на красотата и, виждах всичко макар и да бе тъмно, светлината на екрана позволяваше да и се насладя за миг тайно без да ме види.
Веднага си разкопчах колана и преместих да е с две дупки по свободен, пъхнах си ръката в боксерките и намести пениса ми както е надървен да е леко настрани и тъкмо бях готов когато тя влезна отново в салона и се насочи към местото и до мен. Сядайки си пъхна лявата ръка зад гърба ми и ме прегърна леко притискайки се доколкото позволяваше облегалката към мен. Протегна си дясната ръка към лицето ми и насочвайки погледа ми от екрана към лицето си ме попита.
-Липсваше  ли ти мама миличък?
-Да мамо – отново усетих как се изчервявам.
-Моето момче е много послушно, и мама сега ще го награди затова -целия изтръпнах, ръката и започна да се спуска надолу от брадичката ми по гърдите ми и още надолу. О не! Ами ако случайно докоснеше и забележеше възбудата ми….?
-на мама хубавото момче! Обичаш ли ме сине мой миличък?
-Да мамо- молех се да спре с ръката си и да не продължава надолу, но ето че сега усетих пръстите и точно как се плъзват по дължината на пениса ми, ръката и започна да се движи по бавно, а натиска на пръстите и сега бе по силен и аз имах чувството че ще свърша, толкова малко ми трябваше в този момент. О да пръстите и вече се спускаха по бедрото на десния ми крак, който бе от нейната страна.
-Мама забеляза че момчето и чувства много силно напрежение на едно место, права ли съм?
-Да…..но аз не нарочно, мамо аз ….- Таня се наведе към мен, устните и бяха на почти сантиметър от моите.
-Тихо момчето ми, ти си послушен и майка ти сега ще се погрижи за теб да ти олекне, заслужаваш го нали миличък?
-Да Таня, мамо….
-Хайде миличък, помогни на мама и си разкопчей колана и копчетата на дюкяна- Таня прокара влажния си език по устните ми, след което се облиза -вкусния ми миличък сладур, още ли не си изпълнил молбата на майка си?
Не чаках следваща покана, трескаво и бързо разкопчах колана и копчетата на дънките ми, а Таня в този момент си свали сакото и разкопча няколко копчета на ризата си, може би с 2-3 повече от необходимото и едрите и майчини гърди сякаш отвориха ризата и настрани. Гърдите й бяха адски красиви, големи и притиснати една до друга от сутиена.
-Много горещо е тук миличък и затова мама се поразголи малко- сега освободен от прегръдката и, двете и ръце бяха свободни и тя смъкна дънките ми надолу до под коленете ми.
-О! На мама сладура, как красиво си изпълнил боксерките с мъжественост, по голяма дори и от на баща ти- ето че сега смъкна и боксерките ми до дънките и члена ми застана изправен на горе и безсрамен за разлика от мен, срам ме бе дори и да дишам.
-Не се притеснявай миличък, мама те обича и сега ще си изпълни обещанието и ще те награди за да си винаги такова добро дете!
Постави и двете ми ръце на гърдите си и аз започнах да ги мачкам. Бяха много меки и едновременно с това някак си тежки и много налети и приятни на пипане, пъхнах си дясната шепа под сутиена и погалих зърното, след което направих същото и с другата ми шепа на другата и гърда.
-О да момчето ми, даа….мммммм, мама много обича така – с лявата си ръка започна да лъска много бавно члена ми. Движеше си ръката много бавно надолу стискайки ме силно, след което бавно нагоре – харесва ли ти това което правя с члена ти миличък?
-Да мамо, продължавай- като не спирах да мачкам циците и забравил вече за филма и за всичко, бяхме само аз и тя и това което се случваше.
-Мама сега ще целуне момчето си точно там където те галя и понеже си послушен ще изпълниш ли едно майчино желание за което ще намеря начин да те наградя подобаващо?
-Да мамо….
-Искам като усетиш че члена ти ще изригне всеки момент да натиснеш главата ми силно надолу към теб за да мога да го поема целия в гърлото ми когато свършваш. Съгласен ли си миличък?
-Да мамо – Таня се смъкна от седалката и застана на колене между краката ми.
Момента в който усетих как влажните и устни обхващат члена ми и леко го засмуква бе най-великия и приятен момент в живота ми дотогава. Тя започна да поема в красивата си уста члена ми движейки главата си нагоре надолу, като с всяко спускане по ствола на члена ми поемаше все повече и повече от около 19 сантиметровия ми член. Усетих как нещо прониква в ануса ми и в следващия момент се сетих че това е един а може би два от пръстите и които леко и нежно влизаха все по навътре в дупето ми, като сега вече поемаше члена ми толкова на вътре в устата си сякаш опираше на входа на гърлото и.
Започна да движи пръстите си навън на вътре в задника ми , като наравно с това започна и по бързо да движи и устата си около члена ми. Усещах как всеки момент може би щях да свърша, удоволствието бе невероятно и ето че момента идва и си отива, идва и си отива и то така вече няколко пъти може би от страх че ми бърка в дупето и това не ми позволяваше да се отпусна и изпразня , но ето че сега вече когато езика и за пореден път се въртеше около дебелата глава на члена ми усетих по силно напрежение в слабините ми и да идваше ми. Хванах Таня силно с двете си ръце за главата и я притиснах силно към мен и усетих как члена ми сякаш проникваше в най тясното место в тази жена. О да члена ми се забиваше дълбооко навътре в гърлото й и ето че струите сперма започнаха да се изливат в нея на силни и мощни откоси, а аз продължавах да я притискам така към мен празнейки се в гърлото и вече почти 15 секунди, докато не изстрелях в нея всичката сперма която ми се бе насъбрала. Бавно се отпуснах на седалката и пуснах главата на Таня.
Тя бавно седна на местото ти до мен и ме погледна с най-красивите очи които бях виждал досега през живота си.
-Мммм мерси миличък, мама е много щастлива, ти си моето малко сладко момче!
-Не мамо искам аз да ти благодаря затова, аз….
-Тихо миличък, остава още малко от филма, нека го догледаме а после като излезем от киното ще изпушим по една цигара.
-Добре -след което продължих да я гледам как сега намества гърдите си в сутиена и закопчава ризата си.
(Всичко това не е плод на въображението ми а е действителна случка!
Сменил съм само имената ни, както и малко от репликите съм предал по спомен, другото е запечатано завинаги в подробности и е най-хубавия ми нестандартен секс спомен)

Rating: 4.50/5. From 6 votes.
Please wait...