Приятно ми е Мая – продължение 1

Дебелият циганин отново беше готов да ме ебе.  Беше ме страх, че ще ми разцепи путката. Много ме беше страх. Ефектът от текилата беше отминал и аз не исках циганина да ме доближава отново.  Това въобще не му се понрави. Приближи ме и ми заби такъв шамар, че аз се разплаках. Беше взел бутилката с текила и както плачех ме хвана за козата и ми нареди да си отворя устата. Нямах друг избор и я отворих. Започна да ми излива текилата право в устата. Една част преливаше, но и доста изпих. Завлече ме отново на дивана, разкрачи ми краката и заби лицето си в путката ми. Езикът му беше огромен. Лижеше като бог. Бързо забравих за страховете си и се отпуснах. Вълните започнаха да ме заливат една след друга.  Циганинът лижеше от край до края – ануса до клитора и обратно. Мажеше нагоре надолу, а аз вече се тресях. Соковете ми течаха. Мангалът добре ме подготви. Каза ми да стана и да застана на четири крака.  Вече не ме беше страх. Исках парчето му в мен.  Застанах на четири крака и леко се разкрачих и вирнах дупето си нагоре.  На мангалът му хареса. Само каза, че много обичал малки вирнати български дупета и, че щял да ми покаже, как ебе циганин. Имах опит с цигани и знаех, че ще бъде незабравимо.

Чичо Люси постави главата си на входа на путката ми и плавно натисна. Бях готова и курът потъна в мен без проблеми.  Дори не ме заболя.  Само усетих парчето да влиза и да ме изпълва.  Няма такъв кеф. Момчета, ако обичате жените си поне веднъж ги пуснете на някой надарен черен циганин. Вечно ще са ви благодарни. Така, както аз съм благодарна на съдбата, че ме срещна с Асанчо и аверите му в онази провинциална дискотека.

Чичо Люси вкарваше кура си до край и задържаже така няколко секунди, после го вадеше целия. Вадеше и пак вкарваше до край.  После започна да ускорява и ускорява, докато не се получи диво шибане. Четвърт час диво шибане, после се умори. Мръдна леко нагоре, така че да се получи ебане като езда. Прасето ме яздеше безмилостно, а аз се празнех за пореден път.  И тъкмо, когато помислих, че циганинът е готов да се изпразни пред лицето ми се появи друг дебел цигански хуй. Погледнах нагоре и видях млад циганин – не повече от осемнайсет години. Само ми каза да лапам и да не се помаявам. Отвори уста, а младежа ми го наби директно в сливиците. Хвана ме за тила и започна грубо да ме ебе в устата. Чух циганска реч. Единственото, което разбрах е, че екшъна тепърва започва.

Следва продължение…

Rating: 3.90/5. From 10 votes.
Please wait...