Приятно ми е Мая

Здравейте момчета.  Видях, че моят приятел е разказал доста истории с мое участие. Надявам се да са ви харесали.  Мога да кажа, че всички са истински, но са до украсени от талантливата ръка на Toyagataa.

Сега е мой ред да ви разкажа една история, случила се преди дни. Бях поканена на сватба в Испания. Циганска сватба.  Сигурно се сещате за Асанчо от дискотеката в малкия областен град в североизточна България. Та Асанчо се похвалил и хвалбите стигнали до Биг Бос на циганите в един от големите испански градове на юг от Барселона. Човекът зажени един от синовете си и ме покани там да посвиря на пианото и да съм превърнела сватбата на младите в европейско събитие. Поне първата вечер. След това щяло да има и цигански оркестри и две певици.

Първоначално идеята малко ме уплаши, защото се страхувах да не попадна в канал за трафик на хора и накрая да се озова като проститутка на някое кьоше в Холандия. Мъжът обаче беше много настойчив. Няколко пъти водихме видеоразговор, от които останах с много добри впечатления.  Възпитан, любезен мъж, които успя да разсее всички съмнения.

След недълъг полет кацнах в Барселона. Посрещна ме един от шофьорите на циганския барон. Шофьорът беше абсолютен латино манекен. Красавец, който можеше да плени сърцето на всяко богато момиче. Представих си какво можехме да правим следобеда в някоя хотелска стая. Опитах до пофлиртувам, но момчето беше като от камък и не ми обърна никакво внимание.

След кратко пътуване пристигнахме в богаташкия квартал на пристанищния град. В къщата ме посрещна Петър – мъжът, които ме покани, които бе и баща на младоженеца.  И той беше красавец. Около петдесет годишен, елегантен мъж, които приличаше на арабски принц. Мъжът ме посрещна и ме покани в къщата. Багажът ми беше внесен от красивия шофьор.

С Петър бързо обсъдихме програмата. Трябваше да изясним музиката за първата вечер от празненството. Домакинът ми каза, че тежката дума щял да има бащата на момичето. За това сме щели да отидем в неговата къща. Там имало супер скъп роял, на който мога да репетирам. Разделихме се, с уговорката в осем часа вечерта да съм готова, за да отидем при тъста. Качих се в стаята си, взех душ и легнах да си почина.

В осем часа бях готова, пременена и с ноти в ръка.  След кратко пътуване се озовахме в още по-разкошен квартал, в още по-внушително имение. Боже, тези цигани си живееха царски. Сигурно хиляди строителни работници, чистачи, джебджии и проститутки им носеха ежедневно милиони евра печалба.

Още не се бях опомнила, когато на портала на къщата ни посрещна бащата на булката.  Беше дебел, мазен циганин със златни зъби и много ланци. Приличаше на гангстер. Боже, на този ли щях да свиря Бетовен и Шопен?

Дебелака ни покани и в къщата. Влязох малко неуверено. Петър видя това и ме поведе за ръка. Домакинът се казваше Людмил. Истинското му име беше турско, но каза, че всички го наричат Людмил. 

Та с Людмил и Петър влязохме в къщата  и се отправихме към огромното помещение, в което бе роялът.  Паднах, когато видях инструмента.  Никого не бях виждала нещо толкова съвършено. Людмил видя моето възхищение и каза, че при чичо Люси всичко е такава впечатляващо.  Седнах на рояла и засвирих. Мъжете ме оставиха да се нарадвам като дете без да ме прекъсват. По едно време звънна телефона на Петър и той със съжаление съобщи, че трябва да ни остави. Щял да изпрати шофьора да ме прибере. Тръгна. Остави ме сама с дебелия циганин. Бях малко уплашена, но беше късно. Нищо не можех да направя.

Дебелият циганин ме покани да седна при него и ми предложи ликьор.  Обожавах ликьор и някак бързо се отпуснах. Присъединих се към него на огромния диван. Пийнах ликьора. Наляха ми втори. И него глътнах почти наведнъж. Тогава Люси се обади по телефона и поръча да донесат от някаква специална текила.  След два ликьора текилата предизвика истинска ударна вълна. Това обаче не беше всичко. Циганинът ме сграбчи и наби езика си в устата ми. Изненада ме приятен аромат. Не беше гнусен, както си го представях първоначално. Езикът ми шаваше в устата ми, а ръцете му бяха за дупето ми.  Мляскане и мачкане – грубо но и възбуждащо.  Кога беше извадил члена си не знам, но когато му омръзна да набива езика си в устата ми ме хвана за косата и притисна лицето ми към огромния му обрязан хуй, които лъщеше като парче черен шоколад. Нямах какво да направя освен да му го лапна. Циганинът измърмори дали харесвам парчето на чичо Люси. Няма да лъжа – по-дебел хуй не бях лапала.  На всичко отгоре беше вкусен. Лапах го колкото мога. Момчета, знаете че устата ми е широка и може да поема по два кура едновременно.  На Люси кура беше толкова голям, че изпълни устата ми. Огромната му глава се опитваше да се натъпче в гърлото ми. Извън устата ми имаше около десет сантиметра цигански маркуч, които трудно обхванах с една ръка. Такава близалка не бях обслужвала.  Дано да не иска да ме ебе в путката и дупето.

В устата ме еба около половин час. За първи път член успя да ме задави и да ме нагара да повърна.  Плюех, повръщах, а говедото ме ебеше без милост.  По едно време както беше в гърлото ми започна да излива семето си в мен. Имах чувството, че изсипа тонове циганско семе. Дано по-късно да не се изпразни така и в путката ми, че със сигурност щеше да ме забремени.  Преглъщах колкото мога, но устата ми преля и семето се стече по блузата ми. Люси продължаваше да тъпче вече поумекналия си хуй в устата ми. Все по-бано и по-бавно, докато накрая го извади. Бях го облизала хубаво. Прибра го и се разплу на дивана. Аз отидох на пианото. Сякаш избягах. Той разбра и ми каза да не бягам. Искал тази вечер да ме изчука в путката и гъза. Изпаднах в шок. Хубавоу путката ми щеше да се справи, но дупето… Това щеше да бъде истински садизъм.

Очаквайте продължение!

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...