При генеколога

Търпеливо изчаках да мине реда на проститутката и дебеланата, които бяха преди мен, като доста се изненадах на широките усмивки, с които напуснаха след това гинекологичният кабинет на добрия, стар д-р Филов.
Откакто чукнах тридесетака, точно преди една петилетка, посещавам гинекологичния кабинет на всеки шест месеца. Пише го във всички “умни” книги по темата: всяка жена над тридесетте трябва поне веднъж годишно да яхва “магарето”, дори да няма никакви оплаквания. Аз го “яхвам” по два пъти, но не защото ми е много гот. Дори напротив – всеки път, когато добрият, стар д-р Филов се зарови с металните си инструменти из вагината ми и започне да се дзвери между разтворените ми крака, имам чувството, че съм някакъв изстинал труп, подложен да дисекция. Но нали ние, жените, винаги трябва да сме във форма, а пък и повечето мъже не желаят “усложнения”(разбирай срамни въшки, сифилис, индианеца “Три-пера”, СПИН и т.н., така че…
Сестрата най-сетне извика името ми. Тя остана в приемната, а аз влязох в кабинета.
-Докторе, какви ги вършите тук напоследък, та им докарвате такива широки усмивки на горките ви пациентки – пошегувах се аз, преди още да съм го погледнала, ровейки за картона в чантата си.
Дъртият “путкоглед” имаше страхотно, мръснишко чувство за хумор, което с радост споделях, защото ми помагаше по-леко да понасям прегледите.
– Да не би да им раздавате вибратори след прегледа, или нещо подобно… – Най-накрая намерих проклетия картон и усмихната вдигнах поглед към гинеколога.
И усмивката ми замръзна, а крачетата ми се подкосиха от смущение и срам. Защото пред мен не стоеше “добрия, стар д-р Филов”, а невероятно привлекателен млад мъж, с убийствен загар, който вълнуващо изпъкваше на фона на бялата му престилка. Вариантите бяха два: или д-р Филов се беше подмладил чудодейно с трийсетина годинки – което, естествено, беше изключено, или това беше друг лекар.
-Много ми е приятно, Елена, аз съм д-р Филов-младши – представи ми се с широка усмивка той, разкривайки идеално равен ред бели зъби, като на холивудска кинозвезда. – Преди два месеца баща ми се пенсионира и аз поех кабинета и пациентите му.
-Ъ, извинете ме за просташката шега, д-ре – смотолевих в отговор, чувствайки, че страните ми горят. –Аз не очаквах…
-Няма нищо, отлично съм запознат с прословутото чувство за хумор на Филов-Старши – опита да разведри обстановката младият гинеколог – откърмен съм с него още от малък, така че… А сега, ако искате, нека преминем към прегледа. Знаете къде да се съблечете, нали. Ако пък имате нужда от помощ…
-Да-да, мерси – този път и двамата се засмяхме. –Какъвто бащата, такъв и сина.
Леко успокоена, влязох зад паравана, но щом започнах да се събличам, с ужас си дадох сметка, че този мъж ме привлича много силно. Говоря за чисто сексуално привличане – или казано в прав текст: с радост щях да му тегля една влажна пичка, ако ми се отдадеше такава възможност! И след малко той щеше да “надзърне” между краката ми, както се казва. “Майчице, дано само не се подмокря, дано само не се подмокря, докато ме преглежда, дано само не се… дано… !” – започнах още отсега да си повтарям наум.
След малко, навлякла на голо нощницата за прегледи, аз излязох иззад паравана и с омекнали колена се насочих към “магаренцето”. Той се обърна към мен, както подреждаше инструментите си върху малка масичка на колелца, и ми се усмихна топло – защо, защо трябваше да го прави – тази негова фантастична усмивка… !
Седнах на стола, “разтреперана” вътрешно, а гинекологът нагласи “стремената” и ми помогна да се “разчекна”.
-Да видим сега дали “малката Елена” е била послушна през последните месеци – намигна ми той, докато си слагаше латексовите ръкавици. После взе мадицинския гел, а аз затаих дъх. –Някакви оплаквания… ? Не. Добре…
Докторът набра нощницата нагоре, оголвайки бедрата и сливката ми, и прегледът започна. Стисках с все сили очи и хапех до кръв устни, в отчаян опит да игнорирам докосванията на ръцете му. Но, уви: всяко негово докосване, дори и най-мимолетното, предизвикваше силни, възбуждащи трепети в тялото ми. А това вече беше проблем! От всеки друг мъж една жена би могла да прикрие възбудата си, но не и от гинеколога си – особено пък ако точно в тоя момент той те преглежда. Бях започнала да се подмокрям и знаех че няма как той да не забележи това! Ах как ми се искаше сега да бях на стола със стария Филов и да се чувствам като труп, на който правят аутопсия…
Нещата съвсем се влошиха, когато Филов-младши разтвори вагината ми със спекулума, за да прегледа шийката на матката – манипулация, която преди беше най-неприятната част от прегледа. Металният инструмент, с който се извършваше този преглед, сега обаче едва не ме докара до спонтанен оргазъм…
Внезапно си дадох сметка, че докторът е спрял да бърника и бързо отворих очи. Страните ми горяха, а в слабините и гърдите ми бушуваха сладострастни урагани. Д-р Филов, този жив Аполон в бяла престилка, се беше изправил между краката ми и ме гледаше открито право в очите. Изведнъж се усетих по-лека от въздуха. Имаше прекрасни, топли очи…
-Третата – рече тихо той, та трябваше да се напрягам, за да го чуя – ти си третата за тази сутрин, която ми се подмокря на стола! Не мога повече, и аз съм човек, по дяволите… !
После красивият доктор припряно заразкопчава копчетата на дюкяна си и миг по-късно натопорчения му пенис щръкна между краищата на бялата му престилка, корав и дълъг!
Отворих уста да възразя, но вместо думи, от устата ми изпърха само едно “ооохх” – и той вече беше вътре в мен, силен и напорист! Проникна надълбоко и задържа, изпълвайки ме до дъното на душата! Размятах ръце във възбудата си и без да искам натиснах някакво копче отстрани на стола. И тогава, о, чудо, с тихичко бръмчене облегалката на стола се надигна и моето лице се озова на един дъх от неговото. Той направи последното движение и задъханите ни устни се сляха. Сляха се телата ни, обладани от ритъма му, от ритъма на екстаза.
Започна да ме чука с бавни и дълбоки тласъци, всеки от които беше равносилен на един мини-оргазъм. Усещах ръцете му отстрани на тялото си. Движеха се нагоре, повличайки със себе си нощницата. Изхлузи я през глава и я захвърли. Чисто гола, тръпнеща и искаща, бръкнах с ръце отзад под престилката му и сграбчих помпащото му, стегнато дупе. В огромното си желание, движенията ни загубиха за миг ритъм и този път той натисна копчето. Облегалката отново се спусна назад, отдалечавайки дъха ми от неговия. Така обаче беше по-добре, защото тласъците му отново придобиха идеалната сила и бързина. Сякаш телата ни се бяха търсили цял живот. Сливката ми “плачеше” от щастие, ведно с душата и тялото ми… После бях на колене, свита на плътно кълбе на седалката на стола, а той ме чукаше от задна прашка, възбуден до полуда. Босите ми стъпала бяха подпъхнати, събрани под голото ми дупе, в които възбуждащо потропваха горещите му тестиси. Бях свела глава между ридаещите си рамене, неспособна да помръдна, защото при всяко негово проникване върха на хуя му се потриваше в моята Г-точка, докарвайки ме до свръхекстаз. Благослових наум дългата му патка, и “задната прашка” и стиснах до болка очи…
Не можеше да избере по подходящ момент. Вече усещах влудяващите контракции в областта на таза, предизвестяващи най-истинският миг, когато Филов излезе от подгизналата ми пичка, стисна ме за вратлето с ръка, натискайки главата ми още по-навътре между рамената и навря напращелия си, твърд и парещ топуз в ануса ми. За да не изкрещя, прехапах долната си устна до кръв, но не можах да задържа оргазма си. Той се разрази, точно когато докторът влезе в бясна серия от свирепи тласъци, които едва не ме събориха от стола. Бях принудена да се просна по корем и очи върху стола, а той ме последва, захлупяйки ме отгоре с цялото си тяло.
Възбудих се отново за броени секунди, докато той продължаваше да ме чука отзад в гъза, а с ръка масажираше отпред клитора ми. Беше истински Бог на секса – отлично знаеше къде и как да ме пипне или погали. И точно в този миг вратата – но не тази към чакалнята, която Филов предвидливо беше заключил, а другата, вътрешна врата – се отвори и в кабинета влезе стария д-р Филов, таткото. Синът му замръзна по средата на движението, с наполовина наврян в ректума ми кур, а аз буквално щях да умра от срам…

Rating: 3.80/5. From 10 votes.
Please wait...