Просто сън Част 1

Отново не можеше да заспи, прекалено много енергия  кипеше в женското и тяло. Бе неутолима. Дълги разходки, тичане спорт, нищо не бе способно да я отдели за дълго от мислите й, от него. А всяка мисъл за него изпълваше кръвта й с адреналин, умът й с неумиращо желание, а тялото и с неизгаряща страст. От толкова въртене в леглото чаршафите се бяха увили около краката й, а черната нощница се бе вдигнала над гърдите й, показвайки леко настръхналите й зърна. Брат й спеше на легло което бе на около два метра от нея, а родителите й в съседната стая. „Какво пък толкова помисли си тя”.

Ръката й се промъкна надолу към вътрешната част от бедрото й, преминавайки първо през гърдите й, докосвайки съвсем леко зърната си. Когато пръста й стигна срамните й устни в главата й вече той бе взел контрола, притискайки я към леглото, той отново не й позволяваше да го докосва докато близваше леко връхчетата на гърдите й, карайки ги да настръхнат още повече. Пръстът й се движеше по-бързо и по-бързо завладяна от фантазията си, но тогава силна, мъжка ръка сграбчи китката й.

-Не малкото ми коте, колко непослушна си станала – каза той стягайки захвата си още малко, а тя замръзна,попаднала под магията на гласът му. Гласът който бе чувала само по телефона. Ръцете които бе виждала само на снимка бяха вече хванали и другата китка. Той ги хвана в едната си длан и ги прикова над главата й. – Да ти позволя да стигнеш до оргазъм мога само аз – шепнеше той – но явно котето има нужда от урок, за да научи правилата, нали така ? – очите му сякаш виждаха през нейните направо в душата й всяко нейно желание, всяка нейна тайна бяха негови, тя бях негова.

Устните му бяха върху нейните. Цялата гореше, усещането за тялото му, за ръката която беше приковала нейните, усещането на устните му, всичко толкова ново и възбуждащо. Но стонът който излезе от устните й бе погълнат от неговите.

Отдръпна се съвсем леко, колкото да може да вижда ясно очите й.

-Няма да издаваш и звук или ще трябва да се погрижа и за следващото ти наказание. – Тя само кимна приемайки с готовност правилата му.

Той се усмихна леко, но не каза нищо. Погледа му пробяга на долу по тялото й. Пусна ръцете й, но тя не помръдна. Хвана нощницата и я разсъблече през ръцете й, след което хвана едната й длан и я пъхна в коприненият кръг който оформяше дрехата, завъртя свободната част и другата китка последва първата. След което пристегна дрехата към леглото, така че да не може да се измъкне сама. Прокара длани по ръцете й, стигайки до мишниците и продължавайки надолу по страните й, палците му леко докоснаха гърдите й, изпращайки топли вълни които се разпръскваха из цялото й тяло. Но той продължаваше надолу изучаваше извивките й, докато не стигна до долу и тогава пое обратният път по вътрешната част на краката й, по бедрата й и точно когато тя очакваше че ще я докосне, ръцете му се качиха върху корема й. Прехапа устни, за да не издаде и звук. Искаше и се да  крещи и вика, не можеше да издържа повече, разговорите по скайпа, хилядите намеци, развихрящите се фантазии, имаше чувството че гори и че ако пламъка се разрази още малко по-силно тя ще се побърка. А той си играеше с нея, дразнеше пламъка, карайки го да изкачва все по-нови и нови висоти. Тя се опита да се измъкне но коприната се стегна още по-силно около китките й. Той се засмя леко.

Наведе устни към гърдата й и обви с тях зърното й. смучеше го и си играеше с него докато не я накара да се вие под него. тогава премина на другото зърно, дразнейки го по същият безмилостен начин, но тогава ръката му се насочи към срамните й устни и пръстите му откриха клитора й. Започна бавно да я масажира докарвайки я до лудост, след което забърза движенията си, а когато тя бе прекалено разсеяна да се бори с усещанията в тялото си и с това да задържи всички звуци за себе си, той проникна с пръст в нея. изненадана не можа да се сдържи и стенанието излезе през устните й. Всичко замръзна, а тя се ослуша да не е събудила някого. След няколко секунда, установили че няма никой буден, той прошепна:

-Коте, коте, а толкова добре се справяше, но нека довършим това наказание след което ще минем на следващото.

Той се върна към предишните си действия, подлудявайки я до полуда. Тя усети че оргазма приближава, и точно когато щеше да се разлее на повърхността, той се отдръпна от нея и се изсмя тихо след което положи лека целувка на устните й.

-Не, не още. – започна да обсипва с целувки тялото й, тръгнал решително надолу, не пропускайки и сантиметър от кожата й, след което се настани между краката й. Тогава започна истинското мъчение за нея. още с първите движения на езика му вече възбуденият и клитор започна да сгрява всяка част от тялото й. За нея всичко бе изчезнало, бяха само тя, той и невероятното усещане което й доставяше, но всеки път когато тя приближаваше до оргазъм той се отдръпваше. Останала почти без сили тя се мяташе в леглото неспособна да издържа повече, удоволствието което бе превзело умът й, нетърпението и чувството за лудост което бяха превзели тялото й. Нямаше контрол върху нищо, умът й, душата й, тялото й, всичко бе изчезнало под урагана от усещания и него. когато отново вълните на оргазма заплашваха да я залеят тя очакваше той отново да се отдръпне, но той не го направи. Продължаваше със същата настойчивост докато тя не се гърчеше в леглото от удоволствие, а той продължаваше, държейки я здраво за бедрата. Коприненото импровизирано въже което ограничаваше ръцете й, ръцете му който притискайки бедрата й, оставяйки я неспособна да избяга, всичко това само засилваше оргазма, който бе превзел напълно тялото й.

Когато се опомни все още лежеше на леглото, и чувстваше все едно костите в тялото й са се превърнали в желе. Той седеше до нея, а в ръцете си държеше камшик за езда.

-Сигурен съм че нямаш търпение да разбереш какво е следващото ти наказание – прошепна той. А тя не можеше да отдели поглед от камшика. Поглед в който той виждаше малка доза страх и голяма доза вълнение и възбуда.

-Коте – каза той а гласът му бе напълно грешен.

-коте – каза гласът отново но не беше неговият глас.

-Коте, остави кака си намира да спи – отново каза брат й на котката която мъркаше и я побутваше с глава по бузата.

Обърна се по гръб и въздъхна докато вълнението и възбудата които съня беше пробудил в нея напълно заглъхнат заменени от разочарование и копнеж по бъдещата среща.

-Един прекрасен сън може да се превърне в реалност, стига да го желаеш – прошепна си тихо, и затворих очи, все пак бе добро момиче и не можеше да избяга от наказанието си.

Rating: 2.50/5. From 2 votes.
Please wait...