ПРОСТО PЕАЛНОСТ

Наложи ми се да прескоча до Баден-Баден, около 520 км отиване и връщане. Бях седнал в едно кафене, реших да звънна на сестра ми. Извадих телефона и в него момент чух сигнал на алармата. Знаех че вкъщи няма никой и това ме накара да погледна камерите. Каква ми бе изненадата, когато на екрана видях тъста ми. Беше прав в средата на дневната, гол. Първо ме изненада присъствието му там и после еректиралият му кур. Не бях виждал такова нещо, освен на баща ми, веднъж случайно. Самият аз не съм чак толкова дребен, но този ми се стори поне 25-28 см, поне с пет повече от моя. Докато се чудех и маех, се появи втора гола фигура. Беше съпругата ми. Ясно си личаха набъбналите и зърна, приближи баща си, погали го по хуя, застана на коляно и го налапа. Гледах и не вярвах на очите си. Случайно забелязах часовника в хола, показваше 11,20 часа. Нямаше и три минути и дъртия се изопна, прихвана леко главата на жена ми, притисна я към себе си. Реших, че ще се задави. Половината му кур беше отвън, разтресе се с глава отметната назад и се освободи в устата и. Онази така сладко го глътна, заоблизва си устните и курът на баща си, след което все още държейки го, се изправи и го поведе към дивана. Там го блъсна, онзи се просна по гръб и тя без да се мота го наседна. Щях да полудея. Побеснях. После се почувствах нищожен, след което си казах- сънувам ли? На всичко отгоре усетих възбуда. Веднага затворих телефона, не можех повече. Прибрах се към 15,30 часа. Вкъщи нямаше никой. Не знаех как да постъпя. Обади се майка ми, татко заминал за три дни. Тя не знаеше как да се оправи с алармата, виждала само една от камерите, а те са четири. Поиска да ида, да видя какво е. Нямах настроение и не ми се ходеше, но при мисълта, че жена ми ще се появи, а аз още не съм решил какво да правя, реших да прескоча до мама. Заварих я по домашно му, на голо една риза и нищо друго. Това малко ме развесели, не се пазеше от мен. Заех се с алармената инсталация, всичко бе на ред. Но наистина останалите три камери не подаваха картина. Не беше нещо сериозно и бързо се справих. Отидох в кухнята, мама беше приготвила нещо, седнах при нея. Тя почна да ме пита, как става контролът от дистанция, когато не са вкъщи. Преместих се до нея и почнах да и обяснявам:

 • Трябва ти смартфон, на него се качва опцията за дистанционен контрол и т.н.

Извадих си телефона и включих моята къща да и покажа как се вижда. Как да върти камерите и т.н. Тя взе телефона в ръка и се втренчи в него. Изведнъж възкликна доста силно и каза:

 • Охо! Това е нещо доста интересно. Заинтригува ме.

Буквално ме стресна. Погледнах да видя и… О, Боже! На екрана се виждаше бабалъка с големият кур и жена ми, която му правеше познатото вече фелацио. Поисках да взема телефона, но тя го задържа с думите:

 • Чакай де! Това си заслужава вниманието. Той не отстъпва на баща ти. Жена ти е щастливка!

Щях да я ударя през ръцете, но до съзнанието ми стигна това, което ме изненада. Тя не реагира на действието на жена ми и баща й, а на хуят му. Че и завидя на жена ми. Обърках се, погледнах я, нищо не разбирах. Видях как зърната и се надигнаха, ноздрите и се разшириха, взе да диша учестено. Всички признаци на възбуда. Едва успях да отроня:

 • Какво става? Какво ти е?
 • Не виждаш ли? Възбудена съм. Не мога да ги гледам без да ми се прииска и на мен. Ти не се ли възбуди, като ги гледаш?

Почувствах се като лашнат в трета глуха, опитах се да кажа нещо защитавайки се:

 • И да съм възбуден, това не ме грее. Не виждаш ли, че тя се ебе с баща си?

Последва второ зашеметяване:

 • Че какво като е с баща си? Не виждам нищо лошо! С такъв баща и аз го правя.

Мама мия! Вече бях в нок аут. Главата ми вреше и кипеше, за мой срам усетих правотата й, бях се надървил като пубертет. И изведнъж без дори да осъзная, усетих, че ръката ми е на бедрото й и изтърсих:

 • Как да те разбирам?

Усетих ръката и върху моята, придърпа я към вулвата си. Съзнателно ли го правеше или … Инстинктивно я преместих още по- близо до клитора й. Тогава я притисна и каза:

 • О, вече реагираш. Така ме разбирай!
 • Но, мамо… моля те, така ще забравя, че си ти.

Беше в еуфория от това което гледаше и каза:

 • Така де, забрави! Гледай ме с други очи, както ме гледат мъжете.

Несъзнателно и заработих по путката, изведнъж ми се прищя да и го начукам. Беше мокра, мъзгата и течеше. Хвана ми ръката, както беше цялата в мъзга и я облиза, след което я сложи пак на путката си. Вече не издържах и посегнах към гърдите и. Ризата и беше разкопчана, те се тресяха пред носът ми, зърната и така ме привличаха. Почнах да ги целувам и хапя, тогава я чух:

 • Не е ли по- добре да се съблечеш?

Не помня много, но се усетих когато вече бях в путката и. Виеше се като питон около плячката си и каза:

 • Искам да ме третираш като жена си, както другите жени които си любил.

Доста време сме се ебали. Някъде към 21 часа жена ми се обади, да разбере къде съм по пътя и кога се прибирам.  Без да помисля отвърнах:

 • На 30-на км от нас съм.
 • А, така ли? Добре, ама аз съм в нашите.

Явно бе на високоговорител, чувах как и суфлират, което значи, че чуваха разговорът ни. Майка и нещо каза и жена ми го повтори:

 • Ами, ако искаш….  Да, ако искаш, ела тук. Вкъщи и без това няма нищо за ядене.

Щях да изрева, но всъщност се усетих, че съм с курът си в майка ми. Тогава отвърнах:

 • Не знам, мама ми се обади. Алармата и се активирала и не може да се оправи. Татко е заминал. Обещах да мина. Ще стане късно.

И тогава чух дъртия ясно да казва: – кажи им да дойдат и двамата. На жена ми май не и бе много приятно, но ни покани. Казах, ако не е много късно. Те живеят на 5 минути пеша от майка ми. На мама и стана интересно и каза:

     –    Ако искаш да отидем, да видим какви ги вършат. Макар че ми се ще да сме си тук и да се …

Позамислих се и казах:

 • Май е по- добре да отидем. Много ми се иска да видя как се държат.
 • Ти май ревнуваш жена си от баща и? Не бива. Ето и ние стигнахме до там. На мен ми е интересно да разбера, дали майка и знае.

Отидохме в тъстовете ми. Бабата ни посрещна. Беше доста оскъдно облечена. Тя е хубава баба на около 40 години. Жена ми е на 23 години, разликата ни е седем години. Настанихме се около масата. Дядото ни разсмиваше, той е доста забавен. Наблюдавах с интерес трите путки. Мама е най- стара, но е най- подържана. Иначе и трите са за ебане, провокативни, перверзни, закачливи и ебливи. По едно време се изнесохме в салона. Бях се изправил до прозореца и гледах нещо вън, когато видях отражението на жена ми. Наливаше нещо в чашата ми, после и тази на мама. Това ме заинтригува. Седнах на дивана и взех чашата. До мен имаше поставка със саксии. Издебнах и излях чашата. След малко мама взе нейната и понечи да пие, но успях да я спра. Внимателно и казах защо. Тя се надигна, отиде при прозореца, където имаше много цветя, успя да изсипе чашата си и попита бабата:

 • Що за цвете е това с бодлите?

Бабата и обяснява известно време , после мама каза:

 • Ще ми се да си легна, ще ме изпратиш ли до нас?

Още не бях реагирал, когато бабата каза:

 • Що не останеш тук, място колкото искаш? Ела!

Поведе я да я настанява в бившата стаята на жена ми. След малко тъстовете и те се понесоха да спят, жена ми тръгна с тях и каза:

 • Върви лягай, пътувал си. Аз малко ще остана с нашите и идвам.

Мина час, но жена ми не се появи, реших да разузная. Както си бях гол по хуй се понесох внимателно към спалнята на старите. Нищо не се чуваше, нямаше сигнали за живот. Отказах се и тръгнах да си лягам, пред стаята на майка ми се спрях, двоумейки се. Влезнах, беше легнала и почти спеше. Отидох и легнах при нея, угасих осветлението и тогава я чух:

 • Знаех, че ще дойдеш. Сетих се нещо. Чашите са все още там, нали?
 • Да, аз последен излязох и не съм прибирал.
 • Чакай тук, сега ще дойда.

Грабна от чантичката си нещо и се изнесе както си бе гола. След малко се върна:

 • Спокойно е. Пълна тишина, като че ли няма никой в къщата. Взех проби от чашите. Утре ще видя какво е сипвала.

Прегърна ме и забавата започна. Сигурно към четири сме заспали. Едва към десет се събудих. Бях сам. Мама беше станала и излязла. Дрехите ми бяха в другата стая. Бях гол като ме мама родила. Огледах се и хукнах натам. В стаята се оказа жена ми, веднага попита:

 • Къде ходиш гол? Какво е станало? Май сте объркали стаите с мама(имаше предвид моята мама)? Сутринта заварих тук майка ти да се облича. Каза да и се обадиш в службата.
 • Добре.

Майка ми е комисар дивизионер. Както и да е се прибрахме в нас. Там установих, че жена ми е без бельо. Хванах я за дупето и казах:

 • Снощи те изтървах. Май друг те е ебал? Миришеш на сперма. Но мисля сега да си наваксам.

Не се въздържах, исках на всяка цена да разбера всичко, но тя да ми го сподели. Прегърнах я и почнах да я целувам. Успя да се измъкне и попита:

 • Така ли ще ме ебеш, не къпана. Ами ако от другият е останало нещо по мен?
 • Така, не ми миришеш на чуждо. Може би някой  от родата те е ощастливил? Идвай тук.

Почнах да я обработвам, беше доста по- възбудена от обикновено. Отдадох го на изминалата нощ. Но се чудех все още, дали го правят пред бабата. Тогава изтърсих:

 • Бабата ли ти прави скомина или ти на нея?
 • И аз и тя.
 • О ооо! Значи деденцето ви е изчукал и двете? От кога сте така?
 • Ами… Истината ли искаш? Първият път беше на сватбата ни.

Предположих, че някъде от там датира. Помня, че я закара до нас да се преоблече и се мотаха доста време. Помолих я, разкажи ми. Не се двоуми, въртеше се на мен и разказваше доста подробно как е станало. Накрая ми каза:

 • Все си представям как го правиш с майка ти.
 • Ще ти покажа, когато мама е с нас.

Така лудна, че едва успях да се справя с нея. Тя е неуморна путка. Може да се ебе до припадък. Установих обаче нещо друго. От това не ми стана много добре. Ебях жена си, а си представях, че е мама. Нещата продължиха така доста време. И независимо от факта, че днес се ебем в присъствие на родителите си и с тях, усещането, че с майка ми е по- хубаво се засилва непрекъснато. Никоя не може да се сравнява с нея, ни жена ми, ни майка и, ни сестра ми, за приятелки да не говорим. Почти ги отблъсквам. Но влечението към мама расте неимоверно. Самата тя едвам издържа да не се нанесе в нас. Добре че баща ми успява да я метризира. Между другото мама каза, че в чашите е имало не приспивателно (както аз мислех), а афродизиак. Попитах жена ми защо го е направила. Тя каза:

 • Исках да направим оргия и да нямаме скрито- покрито. Не знаех как да ти кажа за татко. И да бъда честна, май съм се пристрастила към него.

За сега я караме така. С жена ми се разбираме чудесно.

Rating: 4.22/5. From 9 votes.
Please wait...