Първата ми среща с Мистър Джон

Псевдоним: Vampiria Bathory

Жанр: BDSM/фетиш/ умствен контрол/анален

Забележка: Историята е напълно измислена, а приликата с реални лица и събития случайна.

Но ако ви е харесала, пишете в коментарите и ще има продължение.

Вече бях тук – красивата Ирландия. Избрах малкото градче County Clare, защото автентичното обаяние на една страна се открива в точно тези малки неизвестни градчета. А и беше достатъчно близо до Enis. Трябва да призная, че част от причината да посетя острова, при това не малка такава, именно беше моят непознат онлайн приятел. Наричах го Мистър Джон. Това не беше истинското му име, но на мен някак си ми допадаше да го наричам така. Напомняше ми на английски джентълмен. Пишехме си от 3-4 години, бяхме си изпраща ли по някоя снимка, но никога не сме се виждали. И идеята за тази първа среща беше вълнуваща. Изпитвах лек страх, защото нямах представа какво да очаквам, но и невероятно вълнение в същото време. Сега стоях пред хотела, който представляваше малък замък или нещо подобно. Сякаш ме пренасяше в средновековието.

Регистрирах се и се отправих към стаята. Обстановката беше прекрасна. Дори в сумрака коридорите се таеше мистиката на отминали времена. Отключих и пристъпих. Огледах помещението. Тежки тъмни завеси до земята, старинни мебели, антики, които да допринесат за обстановка и… Мамка му. Леглото. Кралски размери, черни чаршафи и дърворезба. Във всеки край на таблите имаше издадени на тридесетина сантиметра над матрака, дърворезби (bedposts). Представляваха колони с две топки и нещо като плъг стърчащ нагоре. Мамка му. Бях гледала такова порно веднъж. Една жена се нанизваше на подобно нещо, само дето имаше една единствена топка. Ясно си спомням гледката на дупето й, което се разтваря при всяко влизане и излизане. Усетих тръпки между краката си. Възбуждаше ме мисълта за подобна игра. Дори си представих как сядам на леглото и започвам да се отпускам на едно от тези неща, а Мистър Джон е зад мен и ме наблюдава… Мисля, че започвах да се побърквам. Първо – за пръв път ще се срещна с Мистър Джон. Второ – Той не е свалка за една нощ, забита в нета. Дори когато сме си разказвали еротичните си фантазии, никога не е ставало въпрос да ги сбъднем заедно. Не сме си позволявали нищо повече от обикновени приятелски разговори и много рядко едва-загатнати флиртове. Трето – най-плашещата част. Не ми бе ясно той как си представя ситуацията, какво очаква, какво иска, дали ще ме хареса, дали няма да му доскучая, дали няма да се окаже някой тотален ненормалник или да ме убие от скука. Сред цялото това объркване и вълнение ми липсваше само възбуда.

За да се върна на земята се заех с разопаковане на багажа и с подготовка за предстоящата среща. Съблякох се и влязох в огромната мраморна баня. Отпуснах се в топлата ароматна вана.

Не знаех кога точно ще се появи, защото можело да го задържат на работа. Избрах да се срещнем до един от малките басейни в замъка. Причината – усамотено, сервират алкохол, обстановката не е задължаваща като вечеря в ресторант и ще можем от самото начало да добием представа за телата си… Да, продължавах да мисля за секс с него. Минах през бара, взех си един кокосов коктейл и отидох до най-отдалечения басейн.  Оставих чашата на ръба и свалих халата. Влажният въздух и вълнението ме накараха да настръхна. Чувствах се твърде гола. Може би да се срещнем тук за първи път не беше най-доброто хрумване. Обвих ръце около себе си. Точно тогава усетих присъствието му. Рязко се обърнах ужасена, а той стоеше насреща ми с лека усмивка и ме наблюдаваше. Обходих тялото му с любопитен поглед. Красив, стегнат, поддържан мъж. Жилав и силен. Косъмчетата по гърдите му, идеално подстригани, се спускаха в ивица, която изчезваше в черните широки шорти. А лицето… Мисля, че започвах да се подмокрям от самото изражение на лицето му. Ехидно, знаещо и някак взискателно строго. Имаше добре оформена брада, покриваща цялата му долна челюст и бенка на лявата буза, които допълваха излъчването му. Вече треперех, а още дори не бяхме разговаряли. Приближи се и ме прегърна.

 • Здравей. Радвам се най-накрая да те видя. Изглеждаш прекрасно.

Допира до кожата му ме възбуди ужасно. Твърдо, топло, секси тяло… Миришеше на мускусен парфюм. Ако ми кажеше да коленича и да му духам, щях да го направя веднага и да вложа цялото старание на което съм способна. Мамка му. Едва успях да отвърна адекватно.

Влязохме в басейна. В другия му край имаше малко стеснение. Сякаш някой беше издълбал дупка в стената и после отлял нещо като малка циментова пейка. Изглеждаше като идеалното местенце. Неловкостта помежду ни бързо изчезна и скоро водехме приятелски разговор и попълвахме липсващите парченца в пъзела, който представлявахме един за друг. Дойде и темата за секс, фетиши и игри. Загледах се в устните му и ми се прииска да ги докосна. Представях си ги върху моите, по и между бедрата си. Възбудата ме правеше дръзка, затова продължих към гърдите и … Вторачих се във водата право към скута му. Исках да се потопя и да му го налапам. Изпих остатъка от коктейла на екс, за да прикрия изчервяването си. Усетих пръстите му, които погалиха прасеца ми и се спуснаха към пръстчетата на краката. Прехапах устни. Винаги го правя, когато съм възбудена. Опря стъпалото ми в гърдите си и продължи да ме гали, вече и по бедрата. Изстенах. Изправи се, издърпвайки ме със себе си и ме притисна към ръба. Беше надървен. О, да, толкова твърд. Исках го вътре.

 • Покажи ми гърдите си. – каза без да спира да плъзга длани по цялото ми тяло.

Избутах настрани черните триъгълници и открих пред взора му набъбналите пъпки.

 • Красива си. Направо неустоима. Искам да дърпаш и стискаш зърната си докато те гледам. – изпълних заповедта неохотно.

Причинявах си лека болка, но тъй като го правех пред него, това само ме разгорещи още повече. Ръцете му бяха стигнали до дупето ми и го мачкаха силно.

 • Кожата ти е толкова хлъзгава. Харесва ми.
 • Аз… намазах се с лосион с етерични масла, за да… приготвях се. Сега от водата… – Заеквах от срам и желание. Той плъзна леко един пръст между двете полукълба, спря за момент и натисна отново още малко, докато не потъна в отвора ми. Повдигна въпросително едната си вежда.
 • И тук ли се намаза? – наведох засрамено глава и кимнах. Със свободната си ръка ме стисна за гърлото и ме принуди да го погледна. – Никога повече не свеждай поглед без разрешение. Искам да ме гледаш какво правя с податливото ти тяло. Сега ще си свалиш долнището, ще седнеш на ръба с крака напълно разтворени. Ще ми осигуриш достъп до всеки твой отвор и докато те обработвам ще ми разкажеш защо намаза и ануса си.

Изпълних всичко, въпреки че лицето ми пареше от избилата червенина. Как щях да му кажа?

 • Е? – пръстът му направи няколко въртеливи движения и влезе отново. – Слушам те.
 • Исках… подготвях се… за… трябваше да съм подготвена, защото не знаех какво да очаквам, но исках… а ако се случи нещо… – ухили се ехидно.
 • Искала си да си готова за мен, в случай че реша да изчукам сладкото ти дупе. Искаш да го изчукам, нали?
 • Да. – Бях сигурна, че ще припадна от срам, но той тотално замъгли всички други емоции с действията си. Извади показалеца си, вкара и него, и средния във вагината ми, за да ги намокри, което не беше никак трудно, защото цялата пулсирах. Натисна ги към стегнатия ми отвор. Не успя да проникне, затова аз напънах леко. О, дааа, мамка му. Усещах как стените ми се раздалечават. Задвижи ги, като малко по-малко забързваше темпото.
 • Какво друго направи, за да се приготвиш за мен? – По дяволите. Защо ме разпитва така? Започнах неуверено.
 • Взех си вана… направих си пилинг… сложих си лосион и парфюм… – замълчах. Исках земята да се отвори и да ме погълне. А на лицето му отново се появи въпросителната вежда.
 • И?
 • … аз… направих си… клизма… – гласът ми се сниши постепенно, като последното едва го прошепнах. Пръстите му рязко се набиха в мен и изкрещях. Пареща болка ме преряза, но той спря за няколко секунди и ме гледаше изумено. Никога не му бях споменавала, че имам такава практика преди бурни нощи.
 • И? Какво почувства? Обясни ми усещанията си в този момент. Душа ли използва? – А защо просто не ме застреля преди лицето ми да възпламени от само себе си, а клитора ми да се пръсне. Раздвижих таза си, за да му напомня, че умирам бавно, но сигурно. Палецът му потърка пулсиращото място, а плъзгането вътре в дупето ми беше подновено. Вече нямаше болка, а може би ми се искаше да има малко. Желанието ме задушаваше.
 • Не. Имам анален душ… обикновено сипвам малко по-хладка вода, за да я почувствам, когато… – млъкнах. Не можех да го кажа на глас.
 • Обикновено? Това означава, че не го правиш за първи път. – отривисто поклатих глава. Беше се позачервил и стихнал устни. Разказа ми… харесва му. Чудех се дали не трябва да се тревожа, че подобни неща го възбуждат.  Грабна бедрата ми със силните си ръце и ме задърпа към стълбите.
 • Да вървим в стаята ти. Определено е време.

Ликувах от щастие. Срамните ми устни се олигавиха до краен предел, само при мисълта, че най-накрая ще ме чука. Докато отивахме към асансьора забелязах сака. Зачудих се дали вътре, освен дрехи, се намира и нещо интересно. Влязохме в тясното помещение, веднага след като вратите се затвориха, пусна сака на пода, притисна ме към стената и сключи силната си ръка около гърлото ми.

 • Помня всяка твоя фантазия, желания и границите ти, но ако все пак в даден момент почувстваш, че може да прекрача някоя стоп-думата ти е „ЖЪЛТО“. Ще знам, че съм много близо до това да те нараня. При думата „ЧЕРНО“ ще прекратя всякакви действия моментално. Разбра ли? – кимнах.

Едновременно ме заляха куп емоции: задоволство, защото помнеше всичко което харесвам; облекчение, че е загрижен за мен и се старае да ме пази и зверска възбуда. Пред очите ми се заредиха картини как е завързал ръцете ми зад гърба ми и ме е навел напред, докато нагайката плющи по бедрата ми; как свършва върху гърдите ми заляни с восък и тн. Идеше ми да крещя, да го блъскам и удрям от неудовлетворение. В главата ми се оформи план. Щях да го предизвикам, а след това да си изтърпя наказанието. Все пак я знаех тази игра. Мамка му, не издържах вече. С една ръка придърпах главата му, вкарах езика си в устата му и започнах да го целувам като освирепяла, а с другата – стиснах мократа материя около надървения му пенис и я задвижих. Откъснах се от опитната му уста, о можех да остана там завинаги, но вместо това занареждах:

 • Хайде, моля те, изчукай ме. Не издържам повече. Искам спермата ти навсякъде в мен. Искам всичките ми дупки да зеят след теб. Искам да изкъртиш задника ми и така да го напълниш, че да усещам семето ти да се движи в мен, като водата от…

 Не успях да довърша. Издаде звук, който беше нещо средно между ругатня и ръмжене. Удари „стопа“ на асансьора с цяла длан, разтвори халата ми, вдигна единия ми крак и бързо извади огромното, твърдо до пръсване, парче.

 • Ще съжаляваш за това. – каза и го наби толкова силно и дълбоко, че си ударих главата в стената.

Стисна едната ми гърда почти до посиняване и заблъска мощно в мен сякаш от това зависеше живота му. Матката ми се съпротивляваше срещу набезите му, а разпъването едва се търпеше, защото от дълго време не бях правила секс. Обаче болката и джвакащите звуци ме изпратиха на ръба. Исках да чука и дупето ми със същата настървеност. Бръкна между телата ни и яростно разтърка клитора ми. После напъха и трите си пръста в устата ми. Без възражения ги засмуках и заоблизвах, сякаш му правех най-върховната свирка. Усетих вкуса си по тях.  След още няколко тласъка свърших с такава сила, че за няколко секунди не можех да поема въздух. Знаех, че съм го стиснала ужасно силно, но не можех да контролирам нито един мускул в този момент. Разнесоха се почти животински стенания, а интензитета на проникванията се увеличи толкова, че се притеснявах да не паднем. Ноктите ми се забиха в гърба му, а той моментално изригна в мен. Ако бях на колене, а той се празнеше на лицето ми, сигурно щях да чуя пукот при първите пръски. Останахме така няколко секунди докато дишането ни се успокои. Отделихме се един от друг и потеглихме отново. Краката ми трепереха. Едва се държах изправена.

Излязохме в коридора. До стаята ми имаше около 5 метра, но в този момента семето му пропълзя по стените ми и закапа по бедрата ми. Спрях се и дори малко приклекнах, за да предотвратя изтичането. Усмихна ми се доволен.

 • Хайде, побързай. Искам да гледам как извира между устните ти, а и имам още много работа по теб. Бях я събирал цяла седмица, за да я излея в дупето ти. Сега ще трябва да се потрудиш за същото количество.

Пристъпяйки едва, влязох стаята.

 • Съблечи се и легни по корем на масичката за кафе с ръце изпънати напред. – гласът му бе толкова спокоен. Как го прави? Аз все още бях под влиянието на зашеметяващия оргазъм.

Изпълних заповедта му. Коленичих. Потръпнах от досега на студената повърхност до сгорещената ми кожа. А Мистър Джон застана пред мен самодоволен, гол, полунадървен и с флогер в ръка. Замахна и ресните изплющяха по гърба ми.

…СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Rating: 3.25/5. From 8 votes.
Please wait...