Първият път

Аз си падах по него от много време. Една Януарска вечер, след училище заваля сняг. Аз и приятелките ми бяхме на спирката, когато го мярнах да идва. Бях се наконтила за него- къса пола, грим и естествено униформата. Усетих че това го привлече, защото ме огледа цялата а после перверзно се усмихна. Дойде автобусът на който всичките ми приятелки се качиха, освен мен. Когато останах сама на спирката той се приближи малко, а след това директно дойде при мен.
– Здравей…- изкара една цигара-.. имаш ли огънче?
– Не, но ако имах бих ти дала.- Той се усмихна палаво..
– А ако имаше нещо друго, би ли ми го дала?
– В какъв смисъл?- Автобусът му дойде, каза ми “ще видим” и се качи. Останах сама на спирката, а снегът продължаваше да си вали…

На следващия ден бях с дънки, защото предната вечер замръзнах по пола, но май си заслужаваше. След втория час го видях в коридора. Аз отидох до чешмата в тоалетната да си напълня шишето с вода, и тогава звънецът би. Бях се замислила за снощи и не обърнах внимание. Шумът от коридора утихна. Усетих че ще закъснея ако не побързам. Съвзех се и точно когато щях да изляза от женската тоалетна, той ме пресрещна. Аз се отдръпнах назад, неволно се усмихнах:
– Какво правиш? Това е женската..?
– Знам…- Придърпа ме в една от тоалетните и започна да ме целува, отначало бях стегната и не можех да осъзная какво в действителност става, но после се отпуснах и започнах да се наслаждавам. Той ме целуваше по врата, и бавно ми махаше ризата заедно с тениската под нея. Освободих се от тях и го хванах за врата. Той свали ръцете си надолу и откопча копчетата на дънките ми, след което си пъхна ръката под бикините ми. Малко се шашнах, но стана хубаво и влязох в играта. Махнах ръцете му от мен, откопчах колана на дънките му, след това копчетата, свалих ги до колената му и видях изпълнените му боксерки, приклекнах, свалих боксерките и започнах да обвивам пениса му с ръце- нагоре- надолу- нагоре-надолу, докато не се втвърди, което всъщност не отне много време. Прибра косата ми в ръка стисна я и започна да управлява главата ми, като ме плъзгаше по пениса си. Малко преди да свърши спрях и се вдигнах.
-Твой ред е!- казах и той остана очуден 2-3 секунди. След това се захвана с мен. Свали съвсем небрежно дънките заедно с белиото. Хвана ме за бедрата и ме вдигна. Опря ме на стената, а аз отпуснах ръце на раменете му след което ги свалих към гърба му. Той проникна в мен бавно и почти внимателно. Изстенах! После малко- по малко забърза темпото, а аз едва се сдържах да не закрещя. Затворих очи и натиснах устата си към рамото му. Впих ноктите си в гърба му, а той продължаваше да  влиза в мен с неравномерно темпо като ту забързваше, ту забавяше. Това ме докара до лудост а аз притиснах още по-силно ноктите си в гърба му. Тогава той свърши… Вътре… което пък накара и мен да изръмжа от удоволствие.
Знаех че не беше правилно, но не можех да мисля, защото получих най-хубавото бързо чукане като за първи път. Останахме в тази позиция още около минута, докато и двамата пъшкахме изморено. Свали ме от стената. Закопча колана си и ме гледаше докато аз се закопчавах и обличах. погледнах го и се усмихнах виновно.
– Искаш ли някой път да излезем?
– С удоволствие…
– Но без повече такива преди да се опознаем малко повече, става ли?
– Става.
Излязохме от тоалетната точно когато би звънецът за края на часа. Аз бях пред него, обърнах се:
– До скоро..- усмихнах се за пореден път, но този път- невинно.
– До скоро- отвърна той. Аз се обърнах и понечих да тръгна когато той ме шляпна по задника, изсмях се и продължих.

Rating: 2.25/5. From 4 votes.
Please wait...