Разказче

Той имаше  пръст в това … Неприличните мисли нахлуваха непрекъсното в главата ми .. колкото повече ги гонех толкова по-мръсни се завръщаха .. Знаех, че има неща, които ми пречат да отиде точно сега и да вземе това, което исках…. За това чаках търпеливо деня, в който щях да се кача на влака и да отида при него .. А той не спираше да ме дразни било то с някоя перверна картинка, която ми пращаше, негова снимка или действията му пред камерата.. Обичах  да се подчинявам, да изпълнявам, да бъда послушна .. Той го знаеше и предполагам си мислеше, че съм  добро момиче …  Бях добра актриса. Точно това беше целта ми … Нямаше смисъл да му се кана и да му обяснявам какво искам да направя с него като някоя пикла на петнайсет. Исках да му покажа на живо най-извратените неща, които беше родил болния ми мозък ..

       Много секс, много БДСМ, много черен и размазан грим, тела изтощени се от удоволствие и секси курвенски жартиери, чорапи и корсети..  отчаяни викове от удоволствие с почти пресъхнала уста .. Това беше картината в главата ми.

       Той предизвикваше в мен някакви много странни чувства и желания… А тя прекалено други като усещане и мисъл … Беше мил, добър и срамежлив. Това ме караше да си мисля как го  хващам за врата и му говоря като на долна курва, каквато и обичаше да е  .. Той е прекалено мил за да можеше  да отвърне на шамарите, които шеше да получи и аз знаех, че това ще му хареса. Изпитвах желание да му направя нещо, може би да го вържа, да отворя шкафа с курвенските му дрешки и гримове и да взема червеното червило, да си сложа и да му направя една свирка. Да  му го духам, да го смуча, да го ближа .. Оо да, аз го исках. Исках члена му в устата си .. целия … На него му харесваше  усещах го от пъшкането, което чувах от горе си .. Започнах да го правя по-бързо и по бързо, когато  промълви с последни сили

–   Ще свърша…

       Тогава някаква садистична мисъл се прокрадна в съзнанието ми и  спрях, вдигнах очи на горе, погледнах го с безразличие и не казах нито дума, изправих се пред учудения му поглед .. Обърнах се, хванах дръжката на вратата  и излязох от стаята.

       Той гледаше и не разбираше … Мислеше, че ще се върне. Когато чу дрънчене на ключове и захлопване на външната врата .. Беше бесенн .. тъпата кучка го завърза и си тръгна. За негово щастие единия край на въжето почти се беше изхлузил по крака на стола .. Тя връзваше някой за първи път и е беше нормално да не се е справила добре. Той се усмихна и започна да се мести със стола за да извади въжето поне от единия край .. След 15-тина минутки се освободи.. Беше ядосан и се усмихваше и му беше смешна и абсурдна цялата ситуация

– Къде по дяволите е отишла ? Тя дори не познава града ?

 

Той се показа на терасата, огледа се наляво,  надясно и се прибра обратно .. Стаята беше с главата нагоре .. Той се наведе да вземе разхвърляните си дрехи от земята, тези които тя беше извадила като търсеше червилото … Внезапно се възбуди само при допира до мрежестите си черни чорапки. Той взе червилото застана пред огледалото и го доближи до устните си, начерви ги стабилно  и притисна едната в другата за да стане хубаво и равномерно. Помисли си, че е време да влезе в друга роля различна от тази на сладко беззащитно котенце .. Реши, че тъпата кучка трябва да си понесе заслуженото .Усмихна  се и пъхна ръката си в чекмеджето .. Извади дрехите, които знаеше, че я побъркват. Наведе се плавно взе черните секси чорапки и си пъхна  крака в тях.. Завъртя се. След това пак се наведе и издърпа секси чорапките за да станат равни. Вдигна си единия крак и го пъхна в белите прашки, после и другия .. А тези прашки му стояха страхотно, подчертаваха невероятния му пакет . След това извади една черна мрежеста блуза и я облече … На бързо си сложи много черен грим нарисува си веждите и  взе любимите си черни обувки и ги обу.

–          Ще се върне : помисли си той никой не познава  Нали е дошла при мен ..

 

Реши да остане в стаята, в която тя го остави за да я изненада. Минаха 20 минути до като се нагласи и дооправи.  Да това беше неговата тъмна страна.. неговия фетиш ..  Тя беше неверояно секси и много ядосана, сърдита заради номера, който и беше извъртяла и заради това, че не знаеше къде е отишла .. Замисли се за страхотната свирка от преди малко . Седна на стола и започна да гали краката си .. Когато чу шум в коридора  затаи дъх и зачака…

–          Как е моята долна кучка ? – чу се подигравателния и глас и ехиден смях. Кучките трябва да стоят вързани за да не хапят и лаят – продължаваше да се смее тя

Чуваше се нещо метално да се влачи по теракота ..

–          Купила съм ти каишка каза тя . Да видим дали ще ти хареса  ..

Той стана и се изниза по чорапи зад вратата и зачака. Дръжката се спусна надолу и вратата се отвори бавно

–  Какво ??

 

Тя беше застанала на вратата и се чудеше къде е отишъл с недоумление ..  Тогава тя рязко се показа зад вратата и я дръпна толкова силно за косата, че момичето се строполи на пода. Настъпи я силно с чернита си обувка и попита :

–  Мен ли търсиш ?

С учуден поглед и нотка смях в гласа тя се засмя и каза :

 

–  Оо някой ми е сърдит май..

Последва мощен шамар ..

–          Хаха о да харесва ми. Обичам шамари.

–           

Тя не подозираше колко беше ядосана господарката .. Последва втори по-силен шамар..

–          Хей какво…  Пляссс … Правиш  ??

Тъпата и самодоволна усмивка изчезна .. Тя я гледаше право в очите и не знаеше какво да очаква,  харесваше и, но май наистина беше прекалила. Хвана я за косата и я изправи и каза:

–          Кой се смее сега курво ?

–          Аз – каза пак тя … И започна да се смее ..

 

Тя я хвана за косата и я уви около юмрука си.. Плъзна си пръстите по лицето и и ги напъха по възможно най-грубия начин в устата и толкова дълбоко в гърлото и, че тя се задави.. Гледаше я перверно и секси из под тоновете черен грим на лицето си и и говореше мръстотии докато си тикаше пръстите и дълбоко в устата и.

 

–          Искам много слюнка, боклук такъв ! – каза Господарката.

– Слушай ме внимателно, мършо. Ако ми развалиш червилото ти се пише много лошо…

Както казах преди малко той изглеждаше толкова добър като мъж, но когато беше Тя ме караше да губя ума и дума и да се страхувам и притеснявам и да не знам какво да кажа. Чувствах се като малко дете, което беше много непослушно и трябва някой да му се скара..

Аз доближих червилосаните си устни до нейните и започнах да си вкарвам езика в устата и .. В един момент тя толкова се възбуди, че видях как ръката и от гърдите, които стискаше се спусна надолу между краката и, където беше доста влажно. Толкова и беше харесало, че се притискаше толкова силно в мен сякаш искаше да влезе в устата ми. „Какво е това отношение” – помислих си аз, засилих ръката си и и ударих мощен шамар.

–          Май забрави какво ти казах, малка уличнице. Е изпроси си го…

–          Съжалявамм … – каза тя и очите и се насълзиха.

–          Не се приема !! Свали си обувките !!

Тя ме гледаше с учуда. Сигурно се питаше какво пък и пречат обувките ми … Тогава извиках втори път с заповеднически тон :

–          Няма да повтарям !!! По-бързо !!! – извиках и отново последва шамар.

 

Тя се съгласи и изпълни това, което и бях наредила.

–          Сега застани плътно до вратата и ми се надупи. Ама хубаво ми се надупи кучко искам да виждам дупето ти ..

Тя изпълни нарежданията ми. Тогава аз взех едно бяло въже хванах и ръцете и ги завързах отзад на гърба, стегнах ги толкова силно, че тя се изви от болката, която я прониза, но не издаде и звук.

–          Имаш стоп дума нали ? Ако се наложи ще я кажеш. И без преструвки, знам че ти харесва, мръсница такава.

 

Тя мълчеше.. Не отместваше и поглед от мястото където и бях наредила да стои. Бузите и бяха зачервени, а черната спирала се беше размазала около очите и. Виждах как едвам помръдваше ръцете си явно я боляха и бяха изтръпнали.Беше уплашена усетих го..

Това не ме спря да продължа с мръсната си игричка. Нещата все още бяха под контрол, така че нямаше нужда да спирам. А и това момиче толкова много ми беше влязло под кожата, че се побърквах само при мисълтта какви неща мога да направя с нея. Замислих се за момент до като я гледах така безпомощтна усмихнах се и пак и заповядах :

 –          Надупи ми се , малка кучко. Ощеее !!! Искам да ти го сложа вече !!!

 Тя направи две, три крачки тракайки с високите си токчета по пода, придърпа черните си мрежести чорапи на горе и ме дръпна силно за косата. Изстенах от болка .. Започна да облизва ухото ми и да ми говори мръсотии … След което ме притисна здраво към нея. Усетих учестеното и дишане във врата си, усетих допира на блузата и допира на чорапите и .. Боже беше толкова възбуждащо. Никога преди не бях го правила. Изгубих си ума ..  Усетих как с нейния крак разтвори моите и се намести зад мен. Започна да търка тялото си в моето качвайки се и слизайки от горе на долу. След това извади члена си и започна да го търка в дупето ми …

–          Моля те !!! Не издържам вкарай ми го – извиках аз с отчаян и неиздържащ глас.

–          Кой ти разреши да говориш ? Тя хвана прашките ми и ги свали грубо .. Смачка ги на топка и ми ги пъхна в устата.

След което продължи това, което беше започнала. Тогава усетих как си по вкара в мен. Беше толкова нежна и страстна.. Бях на ръба да се разплача и да рухна психически.. Не знам защо от възбуда от това, че съм с него или от всичко взето заедно.. Малко по-малко започнах да се свличам надолу, когато усетих ръцете и да ме хващат. Развърза ми ръцете и ме прегърна погледна ме и ми каза, че е много възбудена след което ме целуна и ме пусна да падна там на където се бях запътила. Бях на колене, а тя беше заела моето място от преди малко. Тя ми се надупи и ме накара да я лижа отзад. Толкова много се възбудих докато езика ми беше върху съвършения и задник, а тя се побъркваше докато я обработвах отзад беше хванала члена си в ръка и си биеше чикии. Явно лошата господарка мъркаше като котенце точно сега ..

No votes yet.
Please wait...