Ракия с облаги

Автор: Джейк Уинтърс

С Рени имахме връзка отдавна. Тогава и двамата бяхме женени и тези моменти на сладко измъкване от работа, бързо чукане в обедната почивка или измислена командировка за ден, бяха страхотни. В началото май бяхме и влюбени, но в последствие останахме главно приятели с облаги (както се казва). Не можеше без секс между нас, защото си пасвахме идеално в леглото. Рени беше малко по-голяма от мен, със стегнато (въпреки двете деца) тяло и страхотен бразилски задник. Едната от вечерите, за която ще ви разкажа, останахме и двамата без половинките си.

Тя ми звънна:

-Имам ракия и мезе, взимай една салата и идвай.

Чакаше ме по халат, излязла от банята, знаеше, че обичам да чукам прясно изкъпано. Мушнах се в банята и аз за един душ, а Рени ме чакаше в спалнята. Започна да ме целува дълбоко с език, развърза ми колана на халата, клекна и директно налапа вече твърдото ми парче. Тя не беше много по прелюдиите, единствената жена, с която съм бил, която не си падаше по любовната игра. Засмукваше го почти целия, звучно и страстно и бързо забелваше кожичката му нагоре – надолу. Рени духаше така, сякаш очаква всеки момент да се изпразниш в устата ѝ. Което, всъщност, обожаваше. Вдигнах я бързо, защото знаех, че ще иска да я чукам, а аз исках също да я мина с език. Легнахме в 69 и тя отново започна с яростния минет. Аз я облизвах по нежно, засмуквах клитора и устните й, пъхах езика си в нея, облизвах ануса ѝ… Но, както и очаквах, не продължи дълго. Тя беше възбудена и искаше кура ми в себе си. Обърна се и се метна отгоре ми. С доволен стон си го начука до топките, наведе се и ме целуна страстно. Изправи се и започна с отривисти движения да движи таза си напред – назад, без да го вади от себе си. Дясната ѝ ръка галеше бързо клитора ѝ и знаех, че е близо да свърши. В момента, в който главата й се изправи нагоре и дръпна ръката си, аз я хванах за дупето и започнах да я движа напред и назад върху себе си. Оргазмът я разтърси и се отпусна върху мен. Започнах нежно да я чукам, докато си поеме дъх и да я подготвя за втория. На нея той винаги ѝ беше най-труден, но след него, вече спирахме да ги броим. Изправих я и седнах на ръба на леглото в поза люлка. Тя я обожаваше по този начин. Започнах с бавни темпове, после я хващах за дупето и я чуках здраво. Курът ми излизаше целия и след това рязко влизаше отново. Сменях темпото, по някое време рязко се отпусках назад и, държейки я за бедрата, пак я движех напред – назад. Не помня колко време сме се чукали така, но тя успя мощно да свърши втори път. Устните ни се сляха в целувка, а тя ме погледна с мръснишкия си поглед и ми каза:

-Искам да ме чукаш отзад сега, но имам изненада.

И извади чисто новите си анални топчета. Минах й на задна, вкарах ѝ го в мокрото коте и започнах бавно да я чукам. Малко, по малко започнах да вкарвам топчетата в нея, едно по едно, като не спирах да ѝ го вкарвам и изкарвам.

–         Чукай ме яко – извика тя, между стоновете.

Хванах я с едната ръка за дупето и започнах здраво да ѝ го набивам, като се опитвах по-бавно да вадя и вкарвам топчетата. Криво – ляво успявах да спазвам ритъм, а Рени виеше от удоволствие.

–         Махни ги и ми го начукай отзад – каза тя.

Не чаках дълго покана. Отдавна практикувахме анален секс, аз я бях зарибил по него и размерът ми ѝ беше идеален за бразилското ѝ дупе със стегната халка. Дупето ѝ беше разширено от топчетата, така че ѝ го отпрах почти целия от раз и се разтопих от удоволствие. Тя вече беше супер възбудена, така че я хванах здраво за „любовните дръжки“ и започнах яката да я чукам. Обикновено успявахме да свършим почти едновременно, но този път не можах да я дочакам и с няколко тласъка се изпразних дълбоко в нея. Оргазмът ми беше изключително мощен, успях само да се измъкна и да се просна на леглото до нея. Тя легна до мен, целуна ме страстно с език и се ухили:

–         За това хубаво чукане заслужаваш ракия.

Хвърлихме си един бърз душ и седнахме по халати на кухненското диванче. Пиехме, хапвахме, говорихме си… При нас нещата просто се случваха непринудено. По някое време на вечерта започнахме пак да се целуваме, а аз винаги съм се одървял най-силно от целувки. Рени ми развърза халата и ми го налапа. След като се убеди и с устата, че съм достатъчно твърд се обърна с гръб към мен и седна върху ми. Започна бавно да се движи напред – назад, а аз само я държах за хълбоците, готов да усиля темпото. След като стоновете ѝ се усилиха, започнах да я клатя напред и назад, а тя се беше разтопила в ръцете ми и се празнеше обилно. Обърнах я с лице към мен и качих краката ѝ на дивана и продължих да я чукам здраво. Рени се празнеше и получаваше оргазми като подивяла. Сетих се, че след като е толкова възбудена и пияна, можем да вкараме и друга нейна играчка и ѝ казах да си вземе вибратора. Отдавна искахме да си направим тройка с някой надарен мъжага, но плановете ни все се проваляха (освен един, но за него ще ви разкажа друг път). Както и да е – сложих я по гръб на масата и ѝ вкарах почти цялото дилдо в мократа ѝ пичка. Тя беше толкова мокра и разширена вече, че си влезе без проблем. Същевременно аз си сложих главичката на ануса и с няколко тласъка ѝ го начуках анално. С корема си придържах дилдото и започнах да я чукам здраво. Масата скърцаше на умряло, а Рени виеше от удоволствие. Дори не вадех кура си от нея след оргазъм, а те я връхлитаха почти непрекъснато. Аз бях доста подпийнал и в комбинация с това, че трудно свършвам, можех да я чукам, докато ми издържат силите, но по-едно време тя ме стисна за ръцете:

–         Спри, спри, моля те, ще умра направо…

Ухилих се като презадоволен нерез и се спрях, хвърлихме си по един душ и легнахме, че беше станало вече 3 ч., а на другия ден и двамата бяхме на работа. Наведе се до мен и ми каза:

–         Ама ти така и не свърши втори път…

–         Миличко, знаеш, че като съм пил, няма да мога, ако искаш може пак да те чукам, но няма да свърша – отговорих и аз.

–         Ааа, не на мене тия, искам да се изпразниш в устата ми – каза тя и ми пусна език.

За отрицателно време се бях възбудил отново, а тя се спусна и веднага го налапа. Започна да ми духа яростно, а звукът от всмукването на кура ми направо ме подлудяваше. Не помня колко време ми го лапа, удоволствието беше страхотно, накрая, когато започна с маникюра си да ми гали топките и мястото под тях не издържах и се изпразних мощно в устата ѝ. Както винаги, тя глътна всичко, а после страстно ме целуна с език, да усетя вкуса на спермата в устата ѝ. И прегърнати заспахме…

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...