Реванш

Baccara

Знаеше как…

Знаеше как да ме погледне…

Знаеше как да ме погледне за да падна в краката й….

“Съблечи се” – думите прозвучаха като мехлем за душата ми…

Докато свалях вратовръзката и разкопчавах ризата очите ми обхождаха тялото й. Черно обувки с много висок ток. Чорапи с жартиер. Червено червило. Спуснати коси. Гърдите, които се движеха в ритъм с дишането й.

“А панталона?”.

Гласът й ме извадиха от опиянението . Разкопчавах колана, а погледът ми проследяваше как тялото й се разположи на дивана. Седна и прехвърли краката си един върху друг докато чаша със шампанско се насочваше към устните й.

Панталоните ми паднаха на пода.

Тя кимна с глава сочейки пениса ми. Знаех какво иска. Знаех и защо тя го желае. Застанах пред нея с възбуден пенис. Хванах го с ръка и започнах да го галя. Движех ръката си бавно като очите ми обикаляха гънките на тялото й. Погледът й бе насочен към пениса ми и движенията на ръката ми.

Искаше ме възбуден и под контрол. Искаше да я желая, но да не мога да я имам.

Езикът й бавно обходи устните й.

Не бързахме. Очите ни се наслаждаваха на телата ни…

Тя изправи тялото си и изпи остатъка в чашата. И разтвори бавно колената си. Командваше ме само с поглед. Като омагьосан приклекнах в нозете й. С дланите си обходих вътрешната страна на бедрата й. Внимателно ги захапвах придвижвайки устните си към целта. Тя притвори очи и се отпусна назад.

Само с върха на езика си минах по нея само за да подскажа какво предстои.

Прокарах целия си език по нея и усетих аромата на ягода. Обичах го.

Езикът ми бавно минаваше по нея. Копнеех да й се насладя. Исках да я накарам да се моли да проникна в нея…

Очите й бяха притворени. Прехапа устните си преди да изпъшка тихо. Докато вкарвах пръста си в нея я наблюдавах. Виждах учестения й пулс. Набъбналите й гърди леко потреперваха в тон с тялото. Тогава включих още един пръст и езика си. Стон. Учестено дишане. Знаех, че екстаза й е близко. Влагата изтичаше от нея и аз забързах пръстите и езика. Усетих потреперването на тялото й вкуса на екстаза й едновременно.

Тя захлупи с ръце лицето си и промълви “Да”….

Изправих се и придърпах тялото й към мен. Пенисът ми влезе в нея внимателно. Без да бърза. Притиснах я с моето тяло и започнах да движа таза си. Гледахме се. Потъвах в очите й. Виждах насладата в тях. Ръцете й се озоваха на дупето ми и ме подканиха да задвижа темпото. Забързах. Устните ми обхождаха врата й. Той се беше опънал в очакване на екстаза. Засилих темпото още и в момента в който я захапах леко за рамото усетих онова прекрасно потреперване на тялото й като свършваше. Тя хвана с ръка главата ми, придърпа ме и ме целуна. Вкара езика си в мен и това ме подлуди. Тя усети, че идва момента и аз да свърша. Опитах се да се отделя от тялото й за да не свърша в нея, но тя ме притисна с крака си и не ми даде да помръдна. Излях всичко в нея. Всяка една капка беше в нея.

Останахме така прегърнати с нея. Тя обхванала тялото ми с краката си, а аз все така целувайки лицето й продължих да движа пениса си в нея. Усещах, че въпреки умората й тялото й все още беше възбудено. Ще й дам малка почивка – помислих аз. Станах от леглото й подадох чашата със шампанското. Тя доизпи остатъка на екс. Седна на масата и поклати чашата с ръка като знак да й сипя още. Взех чашата от нея, а тя използва момента за да върже косата си на опашка. Харесваше ми като правеше така с косата си, защото лицето й се откриваше изцяло и показваше нежните си линии.

Подадох й чашата и докато тя я надигаше за да излее напитката в гърлото й, то ръката й хвана пениса ми. Изпи всичко и хвърли чашата някъде в стаята. Падна на колене пред мен и пое пениса ми в устата си. Гледаше ме в очите докато езикът й връщаше възбудата в мен. Бях готов.

Внимателно я сложих на пода и взех вратовръзката, която бях захвърлил преди малко. Вързах ръцете й за да не мърда. Целунах я и пениса ми влезе в нея. Започнах бързо и леко грубо. Целувах лицето й и я чуках. Движех се в нея като полудял. Нямах намерението да намалявам темпото. Притиснах я с тялото и увеличавах темпото. Тя нито можеше да мърда, нито се опитваше. Беше се отпуснала и притворила очи. Остави тялото си да правя каквото желая с него. И пенисът ми се възползваше. Ритъмът я докара бързо до оргазъм. Тялото й потрепери и знаех, че оргазмът обикаля тялото й. Онзи лек стон на удоволствие излезе от нея. Моят оргазъм наближаваше и трябваше да спря. Извадих пениса си от нея и на негово място вкарах езика си и два пръста. Това изненадващо действие я докара почти мигновено до нов оргазъм придружен от огъване на тялото. Лежеше пред мен, трепереща от оргазъм….

Сега беше мой ред. Приближих пениса си до лицето й и го отрих в устните й преди да го вкарам. Тя го засмука така както само тя умееше. Тя не се съпротиви когато спермата потече по лицето й. Просто лежеше и се наслаждаваше на момента.

Rating: 4.36/5. From 11 votes.
Please wait...