Русо предизвикателство

Aвтор: Ana Bella

Предизвикателно разтърсих назад русата си коса, оголвайки прелестната си шия, бързо свих къдриците си в небрежен кок и го прихванах с шнола високо на тила си. От резките движения, гърдите ми се разлюляха в малките триъгълни парчета плат, които представляваха горната част на банския ми. Веднага усетих погледите на тримата мъже срещу мен. Колкото и да се мъчеха да не ме зяпат, не можеха да устоят и очите им постоянно се спираха върху гърдите ми, като привлечени от магнит метални топчета. Приятелят ми Емил ме прегърна собственически през рамото и ми прошепна умолително в ухото:

– Сложи си потника…

– Защо? Топло ми е. – отговорих високо, така че всички останали да я чуят.

Мразех да ми нареждат каквото й да било и беше добре да го научи още в началото на връзката ни. Той като че ли си взе поука и мълчаливо се понамести на стола прикривайки неудобството си. Предполагах, че вече силно съжалява, че ме взе с приятелите си на плаж. Бяхме от десет минути в заведенито, където трябваше да се съберат преди да потеглим към Камчия и за това кратко време бях сигурна, че приятелите му вече са се вдървили между краката предвид гледката, която им предоставях. Видях как двама от тях сложиха хавлиите в скута си както и специфичното движение, с което мъжете понаместват възбудения си инструмент. Това ме поласка и мотивира да бъда още по-голяма мръсница.

Взех студена бутилка минерална вода от масата и с кокетно движение полях шията си с разхладителната течност. Тънките струийки се спуснаха към сочните ми гърди и намокриха банския ми. Зърната ми щръкнаха като по команда, а тъмните ми кръгове прозряха през плата. Мъжете отново плъзнаха погледи по гърдите ми и преглътнаха тежко.

В този момент се присъединиха и последните двама от компанията.

– Мислех, да не идвам след като знаех, че ще сме мъжка компания, но вече съм доволен – каза единият от новодошлите, поглеждайки похотливо към мен. – Моля те, кажи че ти е сестра – изсмя се мургавия мъж, потупвайки Емил по рамото.

– Много добре знаеш, че нямам сестра.- с пресилена незаинтересованост отвърна Емил.- По-добре да тръгваме, че стана обяд.

Станахме и се отправихме към колите. Бях сигурна, че мъжете зад мен точеха лиги, по малкото ми стегнато задниче, показващо гънките си под силно изрязаните къси панталонки, които носех.

Докато BMW-то летеше по асфалтирания път си мислех, че въпреки моите едва 19 години съм невероятна късметлийка. Емил беше идеалния мъж, малко над тридесетте, заемащ висок пост в някаква фирма, притежаващ собствено жилище и спортна кола, а на всичкото отгоре изглеждаше страхотно, атлетичен, чаровен и забавен. Но… след като видях и приятелите му, можех да кажа, че щастието ми е пълно. Намирах се в рая за мръсници. Загорелите им, мускулести тела ме караха да се държа предизвикателно, искаше ми се всеки един от тях да ме пожелае неудържимо, безумно и безусловно. Усмихнах се, защото знаех, че до края на деня ще се чувстват точно така. Щях да ги контролирам и да ги имам всичките.

Погледнах към Емил, беше се понацупил, но знаех как да му оправя настроението. Застанах на колене на седалката с лице към него, дръпнах триъгълниците на горнището си настрана и разголих гърдите си. Наведох се напред и му ги отърках в лицето.

– Боже, какво правиш? – Емил се обърна да ме погледне, но лицето му се зарови в пищните ми гърди.

Колата кривна и той побърза да погледне пътя и да изправи волана. Твърдите ми зърна го галех по лицето и врата. Погледнах крадешком към колата след нас, приятелите му също се наслаждаваха на гледката. Подадох му едното си зърното в устата му, така че да не му преча да си гледа пътя. Той го засмука жадно и ненаситно, разтвори уста за да налапа цялата ми цица, но това беше абсолютно невъзможно. Емил започна да издава жадни, ненаситни, мляскащи звуци. Опъваше зърното ми и леко го хапеше, накара ме да се подмокря. Секса никога не ми стигаше, можех да го практикувам по 24 часа, навсякъде и с всеки. Наведох се към слабините му, ръката ми умело бръкна под ластика на бермудите му и пръстите ми обвиха втвърдения му пенис. Емил изстена, пръстите му се бяха вкопчили във волана и побелели от силата. с която стискаше кормилото, в усилието си да остане концентриран, въпреки това, което се случваше в скута му. Без да се колебая налапах парчето му, беше среден размер и не ме затрудняваше изобщо. Поемах го целия, движех се бързо нагоре, надолу заголвайки главичката му. От време на време я засмуквах силно, мачках я с устните си, при което мъжът над мен неудържимо стенеше:

– Малката ми мръсница…Боже на колко си го смукала, докато се научиш да ги въртиш така. Боже…ще свърша.

Емил се задъхваше все повече с приближаването на огразма. Хриптящите и конвулсивни стоновете ме караха да се чувствам силна и доволна от това, че го докарвах до почти неконтролируема възбуда. Усетих пръстите му в косата си, първо нежно ме погали, след това стисна грубо няколко кичура и ме притисна към слабините си. Топлата течност започна да се излива на струйки, пълнейки устата ми. Преглътнах без да го вадя. Задържах следващата порция и когато членът му престана да бълва се изправих и му показах пълната си със сперма уста. Той погали устните ми, като размаза няколко капчици, които се изплъзнаха от препълненото ми гърло. След това леко натисна брадичката ми, за да затворя уста. Преглътнах с наслада и облизах сочните си устни.

– Не мога да повярвам, че си само на деветнадесет. Перверзна си и разгонена като … – Емил от вълнение не можа да намери достатъчно силно сравнение, за да довърши изречението. – Скоро ще пристигнем – каза той и придърпа шортите си нагоре, над все още набъбналото си парче.

– Да знаеш, длъжник си ми – казах аз, припомняйки му, че не бях задоволена…

Колата кривна от главния път и пое по черна пътека с надвиснали над нея вековни дървета. Все едно влязохме в друг свят и вместо звука на бързо преминаващи коли, се чуваше виртуозно чуруликане на невидими птички. Изведнъж дърветата се разредиха и излязахме на малка полянка пред двуетажна вила.

– Това ли е плажа? – недоумяващо попитах аз.

– Да – усмихнат ми отговори Емил – от другата страна на вилата е.

Изпълнена с любопитство, слязох от колата. Къщата изглеждаше огромна, а в градината й изглежда, че цъфтяха всички познати на света видове рози. Ухаеше прекрасно. Гледката толкова ме заплени, че се сетих за загорелите красавци едва, когато чух гласовете им зад мен.

– Отпред е още по-красиво – каза един от мъжете, визирайки къщата и навеждайки се към мен, тихо продължи – също като теб.

Усмихнах му се пленително.

– Благодаря! – и в същия момент си помислих, че имам вече две рибки на въдичката си. Оставаше ми да уловя още четири.

Само след няколко минути, се изтягахме на шезлонги, разположени на окъпана от слънцето луксозна веранда, а белокосия шестдесетгодишен домакинин ни раздаде по една запотена бутилка студена бира. От морето ни деляха петнадеситина метра, покрити с фин златис пясък. Чайки изпълваха въздуха с пискливите си крясъци, а морския бриз, който галеше нежно кожата ми, правеше жегата поносима. Затворих очи и поех дълбоко въздух, наслаждавайки се на звуците и специфичния дъх, който се носеше от морето.

Трябваше да вляза във водата. Бързата свирка, която направих на Емил в колата, ме беше възбудила и знаех, че на дъното на банския ми има мокро петънце от соковите ми. Събух късите си шортички и припнах към морето. Зад себе си чух подсвиркванията и възклицанията на мъжете. Бях забравила, че за първи път виждаха банския ми или по-скоро не виждаха тънката лентичка на прашките ми, потънала между двете бузки на малкто ми дупе. Засмях се без да се обръщам, но затова пък завъртях изкусително дупенцето си, предизвиквайки нови подвиквания.

Потопих се във водата и тя като че ли изстуди кипналите в мен страсти, но въпреки това не се сдържах и плъзнах пръстче под банския си. Беше влажно, топло и малко лигаво, все още водата не бе успяла да отмие соковете на сексуалното ми желание. Разтворих широко крака и усетих как студенината й облиза най-нежното ми място. Отпуснах се по гръб върху вълните и оставих тялото си в люлката на морето.

Спокойствието не продължи дълго, защото някой ме хвана за крака, беше Емил.

– Не знаех, че имаш толкова секси бански.

Изправих се във водата и го погледнах. Не можах да прочета в погледа му, дали беше приятно изненадан или пак го обземаше поредната порция ревност. Реших, че е време да разкрия картите си и да разбера да ли той е точно такъв за какъвто го мислех.

– Да, банския ми е секси, но не съм си го купила за да те дразня или за да те карам да ревнуваш. Такъв е, защото искам всички мъже около мен да ме желаят. – Емил беше шокиран от това, което чуваше, но аз продължих с равен глас, макар че сърцето ми притеснено туптеше.-Давам ти възможнсост да избереш между това, да се забавляваме заедно или да бъдеш поредния мъж, на когото приятелката му е изчукала всичките му познати, а той е разбрал за това едва когато тя го е напуснала.- Емил отвори уста за да каже нещо, но аз поставих пръст върху устните му, с което го накарах да млъкне – Търся мъж, който има достатъчно самочувствие в собствената си мъжественост и не се страхува да сподели тялото на приятелката си с други мъже. Аз на свой ред бих изпълнила и най-шантавите му фантазии с помощта на няколко палави приятелки, които с удоволствие биха смукали и изцедили твърдият ти … – погалих го по слабините и добавих – Все още вярвам, че ти си от моя тип мъже. Не ме разочаровай.

Обърнах му бързо гръб, за да не може да ми отговори с някоя глупост, преди добре да е помислил и разбрал колко много ще спечели от предложението ми. Потопих се и заплувах навътре в морето, а той напълно объркан тръгна към брега.

Останах възможно най-дълго във водата, но знаех че сблъсъка между мен и Емил предстоеше. Докато прекосявах бавно плажната ивица към верандата, шестте чифта очи бяха приковани в мен. Банският ми беше залепнал за мен, сякаш беше нарисуван и очертаваше всяка моя извивка. Мократа ми кожата сякаш блестеше от отразената в капчиците слънчева светлина и те като малки перли се търкулваха по нежните извивки на сексапилните ми форми. Вниманието, с което бях удостоена и погледите изпълнени с желание и похот, които усещах бяха достатъчни за да предизвикат отново възбудата в мен и тя пламна като летен пожар между бедрата ми.

За моя голяма изненада Емил ме посрешна усмихнат и ме придърпа да седна в скута му. Той ме погали нежно по гръба, с което хиляди малки наелектризирващи и увеличаващи възбудата ми имулси преминаха по кожата ми. Плъзна длани и обгърна гърдите ми, стисна ги, а след това ги раздруса енергично. Огледах публиката си, всички ме зяпаха невярващо.

– Май е време за монокини.

Чух гласа на Емил, далечен и неясен, сякаш мозъка ми отказваше да приема друга информация, различна от допира на ръцете му и втренчените погледите на приятелите му. Кръвта бучеше в главата ми и почваше да кипи от погледите на мъжете, от докосването на Емил и от усещането на набъбналия му член под дупето ми.

Бързо останах без горнище. Набъбналите ми розовите зърна щръкнаха, молейки за устни, които да ги засмучат. Но Емил ги пренебрегна. Погали ме по стегното коремче, развърза връзките на бикините ми и бавно ги изхлузи. Раздалечи краката ми и мокрото ми путенцето се разтвори безсрамно пред изумените му приятели. Чувствах се като пияна, не можех да помръдна, а само мърках и облизвах устни в очакване нещо да се вмъкне между тях. Петимата мъже се размърдаха неуверено и бавно приближиха, предусещайки възможността за групов секс. Пенисите им бях опънали боксерките и те ги потриваха нетърпеливо с ръцете.

Емил ме хавана от вътрешната страна на бедрата и ме вдигна така както бях с разтворени крака. Внесе ме вътре, във вилата и ме положи върху една кожена пейка. Изхлузи боксерките си и веднага пъхна топлия си възбуден член в устата ми. Това като че беше старт и за другите да започнат. Почти веднага усетих няколко ръце да се плъзгат по мен галейки различни части от тялото ми. Още един пенис се отърка в лицето ми. Изкарах този на гаджето си и засмуках другия. Наредиха се и останалите и започнаха да ги сменят в устата ми, всеки беше нетърпелив да ми го вкара между устничките. Емил ме държеше за косата и без значение дали лапах неговия или на друг, натискаше главата ми да го поемам все повече и повече докато не видеше, че се задавям. Всяка част от тялото ми като че ли живееше собствен живот, а едновременното им докосване и стимулиране ме довеждаше до екстаз. Зърната ми бяха смукани, стискани, нежно докосвани и брутално хапани. Усещах езиците им по цялото ми тяло и най-вече между изтръпналите ми от възбуда бедра. Устните на лицето ми и тези между краката се подуха от лизане и смукане. Тялото ми тръпнеше в очакване и сладострасно се изви усещайки твърд пенис да се потърква в путенцето ми. Мъжът проникна в мен с вик на задоволство. Започна да ме клати бавно, наслаждавайки се на мократа ми вагина и на гледката от сменящите се в устата ми надървени курове. След малко спря и със съжаление усетих, че го изкарва. Някой ме вдигна като перце и се намести под мен. Стисна задника ми, който беше по-малък от шепите му и разтвори бузките ми. Опря члена си на ануса ми и рязко проникна. Изкрещяхме едновременно, той от кеф, а аз от болка. Устата ми веднага беше запушена с поредния надървен член, а първият мъж отново се върна между краката ми. Двамата започнаха да се движат в мен и постепенно увеличаваха темпото, натискът им ставаше по-рязък и пенисите им проникваха все по навътре. Свикнах бързо и двете ми дупки да са изпълнени, а леката болка, която изпитвах само увеличаваше още повече удоволствието от чукането.

Стаята беше изпълнена с възбудени мъжки стонове и звуци от пляскаща се човешка плът. Наричаха ме курва, мръсница и аз се държах като такава, разтваряйки все по-широко краката и устата си. Мъжете се редуваха да сменят дупките ми, променяха пози и ме наместваха като гумена секскукла, създадена единственно да ги задоволява. Оргазмите ми бяха многобройни, преливаха един в друг, карайки ме да вия от удоволствие.

Мъжете почнаха да свършват, един по един. Кунвулсивно се тресяха и сумтяха като животни изхвърляки семето си. Ароматът и вкуса на топла сперма се пропи дори и през кожата ми, преглъщах я, размазваха я по лицето и гърдите ми. Усещах талазите й в ануса и путенцето си, преливаща навън и омазваща цялото ми тяло. Изсмуках и изцедих и последната капчица от уморените им пениси, а след това ги целунах нежно с обещание за още.

– Беше точно така като си го представях – казахме едновремено с Емил, когато срешнахме погледите си. Засмяхме се.

Мъжете излязоха навън за да се потопят в морето, а аз блаженно затворих очи, наслаждавайки се на тишината. Нямах сили да помръдна, умората и изтощението надделяха, сънят дойде и аз заспах като невино ангелче, безсрамно разкрачено и омазано със сперма и мъжка пот….

Въпреки съпротивата на умореното ми тяло, нещо ме накара да изплувам с нежелание от блажения сън, на който се наслаждавах едва от няколко минути. Тялото ми трудно се събуждаше за новите възприятия, които бавно се осмисляха от все още спящия ми мозък, давайки им познати определения- като докосване, милване и зараждаща се възбуда.

Ненаситни мъже – това беше първата мисъл, която се промъкна съзнателно в главата ми. Да ли натрапника щеше да си отиде ако лежах неподвижно, преструвайки се на заспала или щеше да ми го сложи в путенцето и да ме изчука. По нетърпеливите движения на ръцете му, останах с впечатление, че по-скоро ще е второто. Не отворих очи, макар че ласките му ме събудиха окончателно и въпреки умората ми и сънливата отпуснатост, в тялото ми отново бързо пламна огъня на сексуалното желание.

Но сякаш имаше нещо различно в усещането от докосванията му. Ръцете бяха някак сухи и грапави, а движенията като се замислих бяха по-скоро притеснени и несигурни, примесени с недодялана припряност. Усетих дланите му да се плъзгат по вътрешната страна на бедрта ми. Пръстите му разтвориха нежните ми гладки срамни устнички. Отворих очи и видях побелялата глава на домакина между краката си.

– Какво става тук?! – попитах изненадана с леко дрезгав глас, сядайки така, че циците ми щръкнаха на нивото на очите му, но без да затварям безсрамно разтворените ми крака.

Мъжът видимо се притесни, но погледа му се прикова в заоблените ми, сочни гърди, покрити все още с остатъци от засъхнала сперма. Преглътна шумно, с което като че ли събра всичкия си кураж и смелост, с които искаше да устоява правото си да се порадва на развратното ми младо тяло.

– Имам снимки – и като видя още по учудената ми физиономия, допълни – как те чукат онези, шестимата.

Това ме разсмя и гърдите ми се разлюляха, подсилвайки желанието на домакина. Не можех да повярвам, че стареца ме изнудваше, а дори не ме познаваше.

– Мислиш ли че ми пука?! – сега беше негов ред да се учуди.

Очите му невярващо се завъртяха с бързи движения в орбити си, попивайки с изгарящо желание извивките на тялото ми. Изведнъж лицето му посърна от разочарование, разбрал че ще му отнема така жадуваните форми и то в момент, в който се бе добрал до тях и дори докосвал, но без да има достатъчно време за да им се наслади пълноценно и да се възползва от прелестите ми. И въпреки, че изнудването му не мина, все още не помръдваше от мястото си и стоеше неподвижно между разкрачените ми крака, на милиметри от щръкналите ми зърна, а ръцете му ме галеха леко по вътрешната страна на бедрата. Тъгата появила се в очите му ме обърка. Никой не бе ме пожелавал така, сякаш бях въздуха, от който се нуждаеше за да живее.

– Може да съм ти внучка. – констатирах колебливо.

– Ако бях видял как шест корави кура го начукват на внучката ми и нея щях да опъна.

Изненадващо, мръсните полугневни думи излезли от устата му ме възбудиха силно.

– Е, тогава…- вдигнах вежди и изпъчих предизвикатено гърди, допирайки ги до лицето му. – Първо искам да видя инструмента ти -облизах устни и изпъшках мръснишки, освобождавайки напрежението натрупало се в гърдите ми.

Старецът припряно стана, с треперещи ръце смъкна ципа на панталона си и измъкна хуя си от гащите. Беше увиснал и поради тази причина и малък. Нацупих устни и поклатих глава, че не става.

– Имам… – домакинът още по-бързо бръкна и след това извади ръката си от джоба на белия си, малко контешки панталон и разтвори шепата си под носа ми – имам хапчета.

Ситуацията беше малко комична, но още повече затвърди убеждението, че мъжа е готов на всичко за да ме има.

– Добре – съгласих се аз и той бързо глътна капсулите, преди да съм размислила и да променя решението си.

Коленичи отново между краката ми, погали бедрата ми и зарови лице между гърдите ми с въздишка на облекчение.

– Мръсница, развратница, ненаситна малка кучка – мъжът ме засипа с епитети, които ме възбуждаха толкова, колкото и настървеното мачкане и смукане на гърдите ми. Със засилване на действието на хапчетата, освен пениса му, разстяха и смелостта и арогантността му. Той ме хвана за брадичката и разтърси главата ми – е, готова ли е малката курвичка, да посмуче?

Изправяки се, той обгърна главата ми в шепите си, стегна косата ми в опашка и я опъна силно назад. С другата ръка, погали бузата ми и изнендаващо ми удари леко шамарче, разтвори устните ми с два пръста и бръкна в гърлото ми.

– Ще те накарам да се давиш в спермата ми- мъжът наведе главата ми към слабините си. – Лапай малка развратнице – и грубо навря члена си, покрит с издути вени в устата ми. Не очаквах такава рязка промяна в размера. Наистина си го биваше.

Мъжът пусна косата ми и нежно ме погали по главата. Харесваше му, че го виждаше и усещаше в устата ми. Устните ми ритмично започнаха да се движат по ствола на пениса му с леко въртеливо, но силно засмукващо движение. Върха на езика ми играеше палаво по главичката му, обикаляше ръбчето й и облизваше леко солената му мъзга, стичаща се капчици от малкия отвор на върха на члена му. Ръката ми се плъзна между краката му, достигна до чатала и хванах топките му през панталона. Мъжът не бе спирал да бълва мръсотии, но сега се умълча и се заслуша в мляскащите звуци, примесени със сподавени стонове на удоволствие, излизащи от пълната ми уста.

– О, да …прекрасна си малката. – удивителна нежност бе сменила агресивността му.

Извадих члена му от устата си и прокарах език по цялата му дължина, достатъчно бавно за да може да се наслади на гледката. Изкарах и топките му от панталона, бяха големи и увиснали, но и гладко обръснати. При вида им колебанието изчезна. Облизах ги нежно, след това ги обвих с устни, докато се потопиха целите в устата ми. Мъжът изпъшка доволно, напълни шепи с гърдите ми и започна да ги стиска. Хвана розовите ми зърна между пръстите си и започана леко да ги върти и подръпва. Дъртият мръсник, знаеше как да пипа и ме накара да подивея от възбуда. Налапах му го рязко, почти до основата, засмуквайки го толкова силно, че опънах максимално нежната кожа на пениса му. Той изкрещя от кеф и загуби интерес към бавните игрички на езика ми. Хвана главата ми и започна да ме чука, бързо, рязко, галейки с пръсти устните ми. Очите му не се откъсваха от лцето ми и като че ли искаха да запечатат завинаги в ума му сочните ми млади устни обвити околко надървения му ствол. Той ме наведе назад, без да го изважда от устата ми, така че легнах по гръб на пейката. Не можех да движа главата си и той продължи безмилостно да ме помпа в устата. Сумтеше тежко и се задъхваше от движенията, които доставяха неуписуемо удоволствие на члена му.

Харесваше ми да гледам разкривеното му от нагона лице, покрито със ситни капчици пот. В изпиващите му очи , все още имаше сянка на учудване от това, че ебеше малка, едва девенадесет годишна със съвършено тяло, ученичка. Непрекъснато галеше тялото ми или лицето ми, наслаждавайки се на стегнатата ми кожа. Хриптеше над мен възбуден максимално, желаещ да се движи все по-бързо в устата ми, но тялото му го предаде и той задъхвайки се, се отпусна на пода, безсилен да продължи.

– Искам още – погледна ме умолително.

Изправих се и го прекрачих, както беше легнал на пода.

– Искаш ли ближеш, розовото ми путенце, дядо? – натъртих на обръщението.

– Ще ти схрускам прасковката, малка курветино. – едва изхрипа стареца.

Не бързах. Безсилието и умората му ме възбудиха по един нов и извратен начин. Знаех, че сега аз контролирам нещата, а той можеше само да ми се моли, надявайки се да го съжаля и да му се предоставя. Клекнах над него, разтваряйки широко крака. Розавото ми влажно путенеце блесна с цялата си красота, а клитора ми твърд и набъбнал, тръпнеше в очакване да бъде засмукан. Но аз отново не бързах. Прокарах език по устните си, стенейки от желание и предусещайки удоволствието от предстоящото лизането. Прекарах длани по гърдите си и ги раздрусах опъвайки ги за зърната им. Мъжът изпъшка, вторачил поглед в мен. Беше полуотворил устни и премляскаше в очакване да заоближе прасковката ми. Както бях клекнала започнах да правя движения с таза си, а ръцете ми се плъзнаха по вътрешната страна на бедрата ми, събраха се между краката ми и аз разтворих още повече срамните си устнички, размазвйки соковете си.

– Е старче, готов ли си да лижеш? – наврях пръст във вагината си – Ще смучеш путенцето ми в което преди малко се празнеха други курове.

– Не издържам повече – умолително изстена дмакина, без да може да откъсне очи от движещия се във вагината ми пръст.

Коленичих, но спрях на сантиметри от лицето му. Прокарах влажния си пръст по устните му, а той го налапа жадно, все едно давах вода на умиращ в пустинята пътник.

– Искам те. Искам да съм един от многото смукали путката ти.

Седнах на лицето му, а той отвори уста и ме налапа цялата. Усещах как треперещия му език ме лижеше с широката си част, облизвайки мъзгата ми като сладолед, докосвайки слабо клитора ми, но достатъчно за да ме накара да се гърча в екстаз над него. След това се плъзна във входа на влагалището ми и остана доста дълго там, мъчейки се да проникне все по навътре. Отдръпнах се, колкото да се порадвам на омазаното му от соковете ми лице. Хванах главата му с ръце и започнах да търкам ненаситната си путка навсякъде по лицето му. Ръцете му обвиха задника ми, стисна бузките ми и ме притисна още по-силно към лицето си. Езикът му отново намери путенцето ми и този път устата му ме засмука. Засмукваше ме и опъваше с устни клитора ми. Крещях от наслада, имах чувството че ако прекъсне ще го убия. Разтвори бузките на задника ми и два пръста се плъзнаха по цепката ми, стигнаха ануса ми и без съпротива се потопиха целите. Започна да ги движи. Цялото ми тяло гореше, стиках с пръсти силно и болезнено зърната на гърдите си, допълвайки невероятното усещане от устните му по подутия си клитор и от пръстите му движещите се с твърда настойчивост в ануса ми. Не бях на себе си, загубих представа за времето и пространството, не чувах дори собствените си екзалтирани викове, разкъсвана от мощния оргазъм. Свърших върху лицето му.

– Почна да изнасилваш и старци ли… – изненадващо Емил се озова до мен.

Все още бях завладяна от токущо преминалия оргазъм, че дори не направих опит да реагирам. Милвах побелялата глава на стареца, който продължаваше нежно да облизва соковете ми, карайки ме да искам отново да свърша.

– Надървих се като гледах как те помпи в устата. Няма ли да го възседнеш? Мисля, че го заслужава след такова близане. – Емил седна срешу мен. Беше чисто гол. Ръката му масажираше топките на щръкналия му хуй. После си го хвана и започна да онанира, гледайки ме как се търкам в лицето на домакина.

Отдръпнах се от стареца. Той понече засрамен да стане, плашейки се от реакцията на младия мъж за който знаеше, че ми е приятл, но аз го бутнах отново на пода.

– Не съм свършила с теб! Искам още да ме ближеш. – казах аз за учудване и на двамата.

Обърнах се този път с лице към краката му, поднасяйки му отново сладката си путка, а на Емил предоствах гледка към сексапилния ми задник. Аз пък имах възможност да засмуча стария кур, възбудена допълнително от думите на Емил и от присъствието му.

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...