САФАРИ ДЕН 2

Автор: Огненов

Какво се случи в САФАРИ ДЕН 1?

Съпрузите Васил и Лилия Тоневи са в Найроби, Кения, всеки с различна цел на посещението. За инж.Тонева, поводът е работна среща за нови материали на козметичното производство на фирмата и, а на мъжът и, Васил, програмата е ловно сафари в африканската савана от ранна утрин, до среднощ. Още с пристигането Лилия се поддава на магнетичния чар на един от техните домакини- Филип Ованга, който е завършил висше образование в България. Освен нея, увлечена по Филип е и нидерландката Лана, друга от участничките в срещата. На втория ден от визитата им, докато Васил отдавна е на ловното поле, Лилия първо чува, а после и вижда Филип да ебе Лана в стаята и, възседнала големия му черен кур. Филип я вижда да шпионира и минути по-късно, разбрал подканящото послание на българката, я посещава в стаята на семейната двойка. Там той я ебе и нея паметно и след като и е доставил няколко оргазъма, дотолкова я лишава от контрол, че Лилия Тонева оплисква с урината си банята. Разказът на Лили, поднесен от  първо лице, носи на приятелката и от училище Надя ескалираща и трайна възбуда.

. . . . . .  . . . . . .

Мина много време от посещението на Тоневи в Кения. Инж-химик Лилия Тонева разказала на приятелката си от училище, Надето, за ден първи на дивото ебане, което беше преживяла докато мъжът и беше на сафари. Разказът на Лили я беше заредил с толкова много емоции, че хубавото Наде, останала „на сухо”от повече от месец, непрекъснато жадуваше здрав, живителен секс. И ето я отново в градината на същото кафе, Надето , срещу своята съученичка и приятелка, с присвити очи и отекли от възбуда, слабини, очакваше следващия епизод на историята.

. . . . . .

  На третия ден от програмата на семинара инж.Лилия Тонева се събуди със странно усещане. Цялото тяло я болеше и едновременно беше тонизирано от преживяното предния ден. Съпругът и, Васил още по тъмно се измъкна тихо за ловния си ден. Утрото предвещаваше нов горещ ден в Найроби. Предстоеше поредният ден от семинара, а Лили забрави за него. Копнееше за още нови чувствени изживявания с прекрасния си любовник. Както се излежаваше така,  плъзна пръсти по хълма. Блато! Пикаеше и се и като си спомни как оплиска с урина банята вчера се размечта само за едно, как да привика милия Филип, та да му оближе топлия, едър кур първо с устни и после с путе. Спомни си как макар и напълно задоволена, с последното изваждане на дебелия му кур, в путето и беше останала огромна му липса с физическа празнота.

   В банята се изпишка, после  аналната свещичка бързо свърши работа, и се нагласи под душа. Топлата вода заля големите и гърди, сочното дупе  и епилираните и набъбнали слабини.

    Безкрайно и се ебеше и вече нито можеше, нито искаше да противодейства на възбудата. С не съвсем подсушено тяло се върна в леглото и с дистанционното пусна таванния вентилатор. Точно под него разтвори крака и хлъзна среден пръст в цепката помежду им. От струята от вентилатора зърната на гърдите и щръкнаха, повеят обля пугката и, а въртенето на уреда над нея и зададе ритъма с който Лили я затърка. Крясъците на търговците от пазара срещу хотела се сляха с вопъла на инж.Тонева от първия и за деня оргазъм. Добро утро, Найроби ! Сърцето и още не беше възвърнало нормалния си ритъм, а Лили започна да трие облетия си в мъзга клитор за повторение. Тогава я стресна иззвъняването на хотелския телефон на шкафчето до главата и.

  • Можеш ли да дойдеш във фитнеса? –  боботещият глас на Филип Ованга я върна в реалността.

Инж.Тонева трескаво се облече – прашки, клин, сутиен, памучна блуза, поогледа се удовлетворена и в бели маратонки дългите и крака я понесоха към гимнастическия салон. Този фитнес обаче, май беше ебалнята на хотела. Филип посрещна Лилия с усмивка и дълга,  целувка. Като хвана ръката и той я въведе в неголямата зала.  На Лили краката и се подкосиха. В дъното на салона стоеше висок, широкоплещест, тъмнокож младеж. Пред него беше коленичила Лана, нидерландската участника в семинара, която благоговейно триеше с двете си ръце огромния му черен кур и облизваше едрата му глава.

  • Вече познаваш Лана, а това е Шон, фитнес инструктор- представи ги Филип.

Фитнес-инструктор ли?-помисли си Лили. Този мъж не би могъл да остане незабелязан и като го беше видяла да смига съучастнически на няколко бели посетителки на хотела, Тонева се досети: Шон е хонорования ебач на хотела.

Лана и Шон не се смутиха от новодошлите, а им кимнаха подканящо. Те обаче, останаха така да гледат-наблюдатели, за кратко…Филип се залепи на гърба на Лили, и като мушна голямата си длан под блузата и и ловко разкопча сутиена и. После помилва щръкналото зърно на гръдта и, а с другата си ръка бръкна под клина и, като настани среден пръст в преддверието на подгизналата и путка.

Магичният кур на Филип и беше доставил незабравимо удоволствие и пренебрежима на фона на това, болка. Сега обаче, инж.Тонева не откъсваше поглед от могъщия исполински кур на Шон, искаше да го хване в ръце, да го налапа и да го помоли да и го завре в путката без остатък. Филип усети това нейно желание,смъкна и блузката, сне и маратонките и клина и я отведе на фитнес дюшека при другата двойка само по прашки.

Лана се отмести и подаде на Лили топлото надървено оръдие. И ако вчерашното „бутало” на Фил се стори на инженерката огромно, то кур като този, който сега стискаше в дланите си, Тонева не беше виждала и във всичкото изгледано от нея порно.

–  –  –  – –  –  –  –

В този момент от разказа на Лилия Тонева, на Надето,която попиваше всяка дума от разказа на приятелката си, и на която слабините бяха изворно подгизнали, я прекъсна:

-Лилче, когато един квартет прави секс, това не е ли „секс”-тет,а?-шегичка-а-а…

-Не-е-е, Наде „секстет” щеше да е, ако и ти беше с нас и за теб имаше още един кур, като онези двата-отвърна в нейния тон приятелката и.

-Ще ходиш ли пак да „релаксираш” в тоалетната?

-Не, Лил, като свършиш разказа, ще се обадя на Теди да ме релаксира.

Теди беше извънсемейния „релаксатор” на Надка и щеше да има за релаксиране едно много, ама много възбудено момиче.

  • Ама и теб си те бива, вярваща си, пък от седемте смъртни гряха, двата най-смъртни, похотта и алчността яко са те налазили. Защото си е алчност за едни да няма и един кур, а теб два да те нижат!-смигна и Надето
  • Имаш предвид, че да се оставя да ме ебат два огромни кура е алчност? Не съм съгласна, Наде. Ама и ние нали си ги поделихме с Лана. Теб пък те е споходил шестия смъртен грях-завистта.
  • Така е, признавам си. Хайде, доразкажи ми и с подробности, моля.
  • Не съм сигурна, че хронологично точно си спомням кое-кога. Ти ме познаваш, не съм го предизвикала аз случилото се, то само ме настигна. Не можех да избягам, а доскоро още ме боляха путето и дупето, но като ти го разказвам, повярвай ми, много ги искам пак в мен ония и двата.

Личеше си , че Надето и вярва след приключилия спор на религиозна основа .

–  –  –  – –  –  –  – –  –  –  – –  –  –  –

Докато Лилия обработваше кура на Шон с длани, а главата му с устни, тя следеше случващото се между Филип и Лана. Като заключи фитнеса,той сне ризата си и постави Лана да седне на лежанката. Красиво същество беше тази нидерландка – изящно лице, нежна шия, изваяни рамене, малки,обли гърди. А ханша и бедрата и предизвикваха възхищение и желание. Тя трескаво разкопча колана под стегнатия корем на Филип и бавно сне ленения му бермуди ,ведно със слипа му.  Курът му трепна, благодарен за освобождението си- масивен, полутвърд и горещ. Лана го вдигна в лявата си длан и прокара средния пръст на дясната си ръка по дебелата му надлъжно изпъкнала вена .

   В този момент Шон се излегна на лежанката със стърчащ дебел, черен и лъскав кур.

Лили се наведе благоговейно, хвана го с двете си ръце, заголи главата му и мушна върха на езика си в широката му дупка. Както си беше приведена, усети дланите на момичето да мачкат дупето и. Лана бавно разходи езика си по голямата глава на стърчащото оръдие, насочи го с две ръце между крилата на възбудената пеперуда и тикна  Фил по дупето. Така жадуваният кур на Филип Ованга се загнезди в путката на Лилия. Сънувала го беше това инж.Тонева. Вчера същият този могъщ кур изстреля удоволствието и в небесата. Днес, в устата и путката и, разтегнати до пръсване, бяха затъкнати чудовищните негърски курове. За минута двамата останаха неподвижни, а се движеше напред-назад само Лили. С движение напред, дебелият кур на Шон потегляше по гърлото и да я задави,а с движение назад- дългият кур на Филип опъваше дъното на путката на инж.Тонева. Едрите и гърди висяха и с люлеенето си подсилваха ефекта .    Лана нетърпеливо съзерцаваше картината пред нея. С едната си ръка тя милваше едрите полюшващи се гърди на Лили, а с тройка средни пръсти на другата си ръка вибрираше клитора си в очакване да и се случи същото като на красивата българка.

  Толкова различно красиви бяха двете жени. Лилия беше с много едри ,стегнати гърди и големи , изпълнени с възбудена плът големи, сочни устни на путката. Лана пък беше с гърди, неголеми , но сочни с малки алвеоли и щръкнали зърна, а путето и приличаше на процепа на детска спестовна касичка, а устните и бяха малки, прихлупени, почти невидими като сраснали. Как се промушваха в него двете корави сексмашини беше медицинска загадка. Е, как, просто беше много еластична и много мокра, както мокра беше путката на колежката и. 

  Минутите минаваха неусетно. Четиримата се отдадоха на неописуемо ебане, прекрасна игра, в която на моменти даже имаше ансамблова естетика. За минута Филип и Шон се излегнаха всеки по на лежанка с ръце положени на лостовете на щангите, а Лилия и Лана засмукаха щръкналите им към тавана курове. После по даден знак, двете заеха лежанките, а мъжете се смениха,вдигнаха им синхронно краката към тавана и започнаха да ги помпат в ритъм. В следващият момент от съчетанието жените застанаха на колене, всяка върху своята си лежанка и „на задна” вече всяка от тях загуби представа чий кур я разпаря. Само приглушените им стенания все по-силно огласяха фитнеса.

  Нарушението в синхрона настъпи, когато Шон измъкна раздутата си курина от Лилия и се премести при другата двойка. Лили излезе в заслужен отдих и остана да наблюдава как той легна на лежанката на „съседите”, Лана облиза мокро главата на кура му, облиза и тройката пръсти с който беше разтривала клитора си и нанесе слюнката на ануса си. После се обърна се, насочи стърчащия кур в дупето си и се наниза на него бавно. Главата му щеше да я разкъса но пръстенът и издържа. Извади го и като сложи с пръсти още от слюнката си по заоблената глава, я вкара в дупето си и погълна бавно кура на Шон без остатък. Как го побра в наглед тесния си гъз!? Нидерландката се наведе с цялото си тяло и всички видяха как вулканично изригна в оргазъм- цялата се тресеше. Може и да го търсеше като допълнителна екстра или просто не можа да се противопостави, но миг след върха на оргазъма, както си беше нанизана на кура на приятеля му, Филип вдигна краката и и Лана усети напора на главата на кура му върху путето си.

  Като видя как путката на колежката се разпъна и бавно погълна мощния черен кур, превъзбудена Лили си помисли „Само това не на мене. Във вчерашната „сесия” Филката беше опитал да разпука нейния собствен задник, но него Лили си го носеше стегнат и апетитен от България и искаше да си го върне невредим в Родината. Днес обаче събитията се развиха точно в противоположна посока. Причина за това се оказа сексуалната алчност на инж.Тонева. Тя продължи да гледа как мощно двете черни точилки нижеха холандката, сякаш някъде вътре в нея търсеха да се преплетат. Лили пожела и за себе си това болезнено удоволствие – „Какво пък толкова, може и да не се пропука ,пък ще заздравее после, най-накрая”.

  Лана виеше като да я колят, а заврели куровете си в момичето, Шон и Фил вече даваха признаци, че са на изпразване. Лили обаче изоставаше в оргазмите и ги прикани да я последват. След като доставиха поредния оргазъм на Лана, двамата мъже бавно измъкваха от нея наперените си курове.

    На тепиха легна Филип. Лана клекна до него, изтри с длан вертикалния му топ, доскоро напънал дупето и, и го налапа. Като се отдели, направи място на Лили. Тя се разкрачи над кура и с приклякване го пое бавно в путето си–главата и ствола, почти целия. Без да го вади застана на колене. Едрите бърни на чернокожия мъж смучеха щръкналите зърна на гърдите и. Дълбокият гърлен вопъл  на Лилия възвести двойния успех- беше успяла да поеме цялата цепанка на Шон и заедно с това, оргазъмът да я разтресе. Докато ехото от него отзвучаваше, Филип с помощта на Лана и поднесоха финалния акорд- нидерландката облиза голата черна глава на кура му и с двете си ръце го постави на тясното отворче на ануса и. Шон се закроти с кур заклинен в путката на българката, а с усилията на останалите трима курът на Фил преодоля противодействието на тясното и дупе. На Лана, която беше на педя от инвазията, и се стори, че чу пропукването на задника на колежката и, без да може да се закълне в това. С болезненото проникване удоволствието за българската участничка в работната среща не приключи. Лили „загуби картина”, потопи се в болезнена необятност. Знаеше, че скоро пак ще поиска това, и вече не гореше от желание всичко да свърши. С останалите и сили си наложи едновременно свиване на путето и дупето и от това,  с облекчение и гордост усети как мощно я пълнят трептящите в нея негърски курове. „Е все пак аз ви източих” –помисли си.

  След минута в отдих, Лилия се прибра в стаята си и бързо си взе хапчето против всякакъв цвят бебета. После се ми обилно, но въпреки това до края на деня от нея се стичаха капки от поетата сперма.

  На другия ден Филип Ованга изпрати на летището Лилия и Васил Тоневи- всеки от тримата със своите трофеи от сафари. Както в чакалнята , така и в самолета Лили едва си седеше на разбитото дупе.

 Полетът на Лана беше след още два дни и тя помоли момчетата Фил и Шон да я поразведат наоколо. Лилия чу одобрението им и взряна в далечината на саваната през илюминатора си помисли „Едва ли ще напуснат хотела. Дано не повикат и още някой като тях, че може да не оживее горката!”.

. . . . . . . .

Инж.Лилия Тонева не сподели всички детайли на сексвакханалията във фитнеса на хотела в Найроби. Въздействието на разказа и обаче беше същото, като от първия му епизод.

  • Вие двете с Лана правихте ли го помежду си, Лил?
  • О, не, Наде, не стигнахме дотам –излъга я приятелката и.

Уточнения:

1.Всички лица и събития са измислени и всяко съвпадение с действителни такива е случайно

2. В сцените на „Сафари ден 1” и „Сафари ден 2”, всяко проникване в Лана (Ндрл.) е с надлежно поставен на пениса голям колкото чорап кондом.

3. Използвайте търсачката на сайта за да намерите първа част на разказа озаглавена “САФАРИ”

Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...