САФАРИ

  • Разказвай, Лили, добре ли си? Как мина в Кения? – попита Надя приятелката си.

Лилия беше и си остана красивата и дружка от ученическите години.   Срещите им в тихото кафене бяха седмично-традиционни , но тази беше заредена с очакване. Преди няколко дни Лили и Васил се върнаха от Кения. Предварителната информация беше – за нея бизнес, за него, сафари. Сега Надя  беше нетърпелива да научи как е минало семейното пътуване в Африка. 

  • Много беше хубаво, само дето няма да мога да правя секс скоро!
  • Е, що пък да не можеш, ама никак ли? –съзаклятнически присви очи Надето.
  • Всичко ме боли вътре, краката не мога да си събера, а като седя, ме боли дупе`то – на Лилия често не и личеше, че се шегува, но сега лицето и беше угрижено и Надя се подготви за разказа.

Тя изслуша Кенийската „драма” на Лили ,отначало притеснена, след първата минута заинтригувана и любопитна, а скоро след това- възбудена, много възбудена.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Лилия Тонева беше собственик на фирма за производство на козметични препарати и суровини за козметичната индустрия. Фирмата беше в контакт със сродни производители и ползватели  на продукцията и в чужбина, та инж.химик Тонева често пътуваше. От няколко месеца в продуктовата гама на фирмата, новото в работата беше серия от продукти извличани от диворастящо африканско маслено дърво. Маслото бе производство на една рафинерия западно от Найроби .

Кенийската столица беше и базов лагер за сафари екскурзия, та като получи покана за работна среща в Найроби, Лилия  предложи на мъжа си да я придружи. Васко беше запален ловец и не му мисли много , а уреди допълнителните подробности около пътуването. Сафари беше по програма в национален парк „Езеро Накуру”, та в самолета се пошегува с жена си- „Мъжете на „Накуру”, жените „На Кур-а”. Шега- шега , ама така и стана.

Следобед пристигнаха с полет  София-Истанбул- Найроби  на летище „Джомо Кенията” в столицата на Кения.

-Добре дошли! –на летището ,на почти чист български ги посрещна представител на местния туроператор, и така  продължи :

 – Приятно ми е, Филип Ованга, аз ще бъда ваш водач в следващите 5 дни.

Усмихна и се и Лилия онемя . Не искаше да и проличи, че е развълнувана, но това нямаше как да стане.  Висок, широкоплещест,кафяв с бисерни зъби, с европеидни черти и глас като от вулкан- прекрасен,. Филип скри цялата  длан на Лили в неговата, а на нея коремът и се сви на топка. И Васил бе приветстван с усмивка.

Първият ден мина в регистрация на семинара, welcome drink за Лилия и после в опознаване на Найроби за съпрузите. Привечер двамата седнаха, по на питие в бара на хотела. Докато от терасата се наслаждаваха на залеза, в бара влязоха Филип Ованга с млада жена. На Лили сърцето отново заби лудо.Преводачът беше пленителен в бял ленен панталон и фанелка по тялото. Момичето беше представител на фирма от Холандия- сладурана . Неволно погледът на Лили се заби към подутината по левия му крачол, където курът на африканеца изглеждаше исполински. Филип хвана този поглед и съучастнически и смигна. На Лили и дойде да потъне в земята от срам, но се овладя. Да бъбри с мъжа си обаче, вече не можеше защото  мислеше само за онова чудовище в панталона на Филип. Фантазията, как държи топлия му твърд кур в длани, прекарва го по гърдите си и го въвежда ту в устата, ту в путето си, я завладя напълно. С тази си фантазия преди заспиване се отдаде на мъжа си. После завладя и съня и. Когато на зазоряване Лили поиска секс с Васил отново, той я отбута нежно- „Тръгвам на лов, мила. Закъснявам”. 

. . . . . .

Работната срещата започна по програмата, бавно, монотонно. Лили не внимаваше в разискванията, а мислеше само за едно- разкъсващо плътта и ебане. Следеше Филип Ованга с поглед и той го усещаше , но холандката не се отделяше от него.

В кафе паузата Лилия издебна сам обекта на фантазиите си и отблизо го попита, кога и защо е бил в България. Разказа и как е следвал в България, година след нейното завършване, назова някои от посетените от него български градове и завърши с обичайното „много красиви жени са българките”. А като добави и „отдайни”, Лили си помисли , ”колко ли от колежките са „незаспивали” на кура му? 

 Сексуалното въздействие на младия мъж върху нея още се засили. Помисли си „интелигентен е-това ми е най-секси, и прекрасното чувство за хумор…” .

 Дойде и холандката и Филип ги запозна: Хана –Лили. Двете бяха много различни,но всяка по своему красива и привлекателна. Харесаха се, но бързо започнаха играта, коя ще спечели красивия шоколадов младеж с топъл глас и голям кур. Нямаше напрежение помежду им. Оказа се, че домакинът им има достатъчно сили и за двете.

   Започна обедната почивка. Лили не можеше място да си намери. Филип и показа , че я харесва. Позабавляваха се в разговор, опипа почвата за някаква близост, а после… Хана си го „присвои”. Двамата изчезнаха и Лили я сви коремът. Насочи мисълта си към сафарито на мъжа си, но за кратко. Гореше я усещане, че Филип и Хана са в стаята на холандката .

   Инж.Тонева се упъти към стаята си. Искаше да се изкъпе и да си достави оргазъм сама. След разговора с Филип в кафето, беше много възбудена и вече не можеше да мисли за нищо друго. Чувстваше путката си мокра, топла ,чувствителна към всяко движение. Не можеше да издържи следобеда така, а Васил щеше да се прибере късно вечерта. 

    В коридора, при стаята на Хана, Лилия се спря и допря ухо до вратата. Не, не можеше да е грешка- чу стон на жена, в сексуален екстаз – гърлен,насечен, хлипащ. „Изпревари ме кучката!” Смес от ревност, възбуда и  любопитство я възпря. Лили притисна ухо до вратата да чуе по ясно онова, което долови от коридора. От допира на дланите и вратата поддаде. „Да бяхте заключили”- помисли си. Понечи да се върне засрамена, но любопитство и надделя и тя плахо направи две крачки в антрето,надникна леко и застина. Ето какво можеше да накара една жена да стене така?

  Лили остана да гледа вцепенена как Хана язди големия, черен, набъбнал кур. Огромното чудовище се беше заклинило в тясното и путе. Дланите на  Филип стискаха бялото  дупе на холандката и опъваха зърната на малките и гърди. Тонева беше зряла жена с чувствено тяло и голям апетит за секс. Тя бавно повдигна полата си и притисна през копринените прашки набъбналия си хълм. После отстрани дъното и средния и пръст се хлъзна по порасналия и клитор и се заби в топлото, мокро путе.

  Лили все по-силно натискаше върху клитора и когато простена  в оргазъм,  Хана разбра ,че не са сами. Филип вече знаеше, че са шпионирани. Беше видял хубавата българка с големи красиви гърди и дълги крака да наднича и се досети какви ги върши , както беше примижала, облегната на стената. Засрамена, Лили бързо пооправи полата си надолу. Пътя до стаята си взе почти на бегом, трепетно  свали блузата и полата си и легна да си довърши.

  За секунда сне и прашките си, излегна се на широкото легло, разтвори и сгъна дългите си крака. С лявата ръка обходи големите зърна на гърдите си и малките ареоли около тях, а с трите пръста на дясната, разтвори мокрите устни и заразтрива интензивно клитора. Оргазмът я връхлетя веднага,а като вълната се поотдръпна се подготви за още .

   Отвори очи от някакъв шум. Помисли си, че сънува. Видя това,което бе мечтала да види- запълнил рамката на вратата, примижал я наблюдаваше огромния африканец. Свършил в Хана, лъвската му сексуална енергия го беше довела в семейната стая на Лили,като знаеше къде е мъжът и. Младата жена рязко събра разтворените си крака , прикри гърдите си и седна на края на спалнята. Беше излишно, но инстинктивно действие.

  Споходи я чувството за вина от изневярата, която предстоеше, но го прогони. Нямаше да и е за пръв път. Пък и напоследък Васил някак си я насърчаваше да се отдаде на друг. Шепнеше и разни сценарии с акцент върху това, „колко ще хубаво, някой младеж да ти пръсне малкото путе”. Лили не вземаше отношение по въпроса, но имаше индикации, че мисълта за това допълнително много я възбужда.

   Сега Лили и гостът знаеха ,че мъжът и Васил е далече. В стаята се възцари трепетно очакване. С няколко крачки Филип се озова до седналата на края на спалнята жена.

 Тя го погледна в очите. Той се наведе, бавно повдигна брадичката и впи масивните си устни в нейните. Стисна голямата и гръд и подръпна щръкналото и зърно. От тези  действия курът на африканеца повдигна широкия крачол на панталона му. Сърцето на Лили биеше неудържимо, пресегна се и с треперещи ръце стисна кура през тъканта. На педя от лицето и се очерта като бухалка огромно оръдие за секс. Тя постави дланта си в основата му и го погали бавно до главата му.

   За да освободят мощния кур, Филип разкопча колана си, а Лили трескаво разтвори ципа му и бавно дръпна надолу панталона и слипа заедно. Освободен, курът се надигна точно срещу лицето и. Лили сънуваше този кур от момента на пристигането си. Сънува го и точно когато посред нощ, на тръгване за ловните полета Васил ,като на шега и прошепна :

-Оня мургавият, много нахакано те гледа. Може и да ти излезе късмета.

– О-о-о, стига моля те,заминавай –измърка Лили

– Ще се пазиш ли?- въпросът му остана без отговор.

   Лилия не можа да се „опази”. На сутринта се събуди подмокрена, пак с мисълта за същия този кур.

  После го видя забит в путката на Хана, а сега същият с цялото си великолепие я наблюдаваше с единственото си око и я канеше да го погали.

  Лилия го хвана с двете си ръце, заголи главата му, близна я и …

 О, небеса, на путка ли и миришеше? Може и да беше нарочно, но Филип даже не си беше направил труда да измие голямата си курина, след като я беше извадил от Хана,. Да, ташаците му бяха още мокри с нейната влага. Това не само не разочарова Лили, но и мисълта, че беше побързал да приключи с холандката за да се премести при нея,  допълнително я възбуди. Тя облиза топлата глава. За да я поеме в уста, трябваше да я разтвори максимално. Филип измуча с наслада и натисна големия си кур към гърлото и. Минетът не можеше да трае дълго. И двамата нетърпеливо искаха сливането. За кратък реванш негърът побутна Лилия да легне на спалнята и рязко вдигна дългите и крака. Месестите му бърни се впиха в путката и засмукаха влагата и. После обиколи с език клитора и. Силните му ръце мачкаха гърдите и до полуда. Като се изправи, курът му щръкна с пълната си мощ.

. . . . . . .

   На това място, Надя която слушаше внимателно разказа на приятелката си, я обзе огромна възбуда. „Запомни си мисълта, че ми се допишка”-прекъсна я .

 Като се върна поруменяла, дружката и  попита трепетно ”Докъде бяхме стигнали?”, а Лилия и отвърна: Забави се доста, напляска ли клитора? А сега си мокра,а? Почакай да ти разкажа….  

. . . . . . 

  Инж. Тонева беше започнала сексуалния си живот късно, за днешните разбирания, но както беше красива и много желана, случи и  се бързо да навакса в късните студентски години. На нея и беше подарено изкусително тяло, увенчано с прекрасно тясно влагалище. С времето, сексуалната и чувственост се разви много. Тя беше поемала по-малки и големи курове. Но както този факт, така и раждането на сина и не промениха нейната физика.

  Да, ама в семейната стая в хотела им в Найроби  путката и претърпя разрушителната инвазия на могъщия кур на Филип Ованга. След като я бе омокрил до преливане с език и устни,Лили остана с вдигнати,широко разтворени крака, с колене допрени до гърдите. Африканецът прокара главата на кура си по красивата цепка от клитора до ануса и обратно. Колко пъти така? Лили полудя.

– О, хайде, вкарай го моля те! Не издържам повече…

  Хвана кура с две ръце и го подръпна в опита си, да си го вкара. Оказа се трудно. Тясната и путка не го пусна. Не,че не желаеше, напротив, трептеше, ревеше от желание, но такова оръдие не беше  поемала никога. Наложи си да я отпусне максимално и успя. Заболя я, но малко,не като да и беше за първи път. Курът му, я отвори и си проправи хлъзгав път. Никога не беше изпитвала такова удоволствие. Поглъщаше чудовището по милиметри с благоговение, а удоволствието и се покачваше на талази. Ето затова виеше Хана преди минути. А на Лилия болката и премина бързо. Малко я позаболя пак, когато главата стигна дъното на путето и, а Филип я натисна. Лилия постави възпиращо длани пред корема му, но ги отдръпна. Няма да я пробие,я! Нямаше как по- навътре, Курът пое обратно. Ръбчето на голямата му глава предизвика вакуум. Сякаш част от матката и тръгна да излиза с него. И ето го пак в дланите и – топъл, огромен , но вече и обилно мокър .

– Не те пускам да излизаш! Запълваш ме, насищаш и не искам да свършва мига! Залива ме някаква безумна топла вълна!- прошепна му Лили.

  Филип нямаше желание да излиза.

  Топло, тясно и ласкаво е путето на тази възбудена бяла жена. Изваждаше го за малко, колкото да и оближе клитора, да насоча влагата, към дупето и  да пъхне толкова пръсти в Лили колкото и е приятно да я разпънат. Влизането му обратно всеки път беше разпъващо, но вече без болка, само диво удоволствие.

 – Подлудяваш ме – мъркаше прекрасният и любовник.

 – И аз полудявам от възбуда и те искам целия -с език, пръсти и влязъл без остатък!

   Това „без остатък” обаче не можеше да се осъществи. Част от огромния му кур оставаше „бездомен” и Лили си помисли, че ако я натисне да и го вкара целия, то главата му ще се покаже през устата и. Ураганен оргазъм разтуптя сърцето и стените на путето и. С трескави очи, изскочили от орбитата си, инж. Тонева му благодари, че продължи да го движи в путката и- вкаменен и раздут, та оргазмът и да я отнесе в безкрайността. Като я заля поредния оргазъм, как само поруменяха масивните и, с прозирни венички гърди,.

   Колко е тясно. Филип беше ебал безброй жени, но се изуми от силното усещане, което му подаряваше Лили. Изпитвайки безкрайно удоволствие, той мислено благодари, че първата си порция сперма беше оставил по лицето и циците на Хана, та в инж. Тонева изпразването му се приближаваше и отдалечаваше контролирано. Никой от двамата не знаеше колко време мина и колко пъти Лилия се втресе в оргазъм.

 -Моля те извади го за малко, ще се напишкам- примоли се Лили. Филип бавно извади чудовищния си кур, но не я остави сама, а я последва в банята. Преди Лили да се настани на тоалетната, той и опря дупето на тоалетната маса и я побутна  назад. Лили разбра какво иска -да се напикае на кура му. Тук в банята,тя после можеше да почисти и не се противопостави, вдигна крака.

 Филип и пъхна три пръста в навирената путка и мощно ги разклати. Тази вибрация отключи нещо в нея и Лили избълва мощна струя напред и нагоре. Този нов оргазъм беше върхът в целия и сексуален живот. Тонева трепереше като лист.Не виждаше и не чуваше нищо, а цялата беше олята в урина. Лудост, някаква!!

  Както си беше с вдигнати крака и олята с урина, главата на кура разтвори пак възбудената до болка путка на инженерката. Тя го хвана за задника и го дръпна. Курът му замина навътре до дъното на горкото и влагалище.   Филип я хвана за гърдите и избълва всичката си сперма без остатък -туп, туп, туп…. Напълни я и от путето и запрелива избликна…

. . . . .

-Наистина ли се напика? –Надя беше попила всяка дума от разказа на приятелката си.

– Като фонтан, не знам как се отключи, не ми се беше случвало. –поясни Лили

– Така искам такова ебане и на мен да ми се случи. Само не разбирам, как така ми каза, че сега не можеш да правиш секс заради това?

– То е от това, дето се случи на другия ден. Филип ме завлече в стаята на Лана. Доведе и приятел- Шон Някой си, с още по голям … Разкатаха ни и двете..

-Не те е срам! –присви очи Надето, – Някои не може един такъв да ни огрее, а за тебе…Хайде ,разкажи всичко!

– Друг път, Наде, че сега трябва да тръгвам.

– Само ми кажи, как не се досети Васко?

– Както едва се държах на крака и очите ми се затваряха, му изиграх жадна за секс съпруга. Благодарна съм заспала, като той само промълви „Капнал съм, хайде на сутринта…, не се сърди”.

   …. Следва продължение.

Автор: Огненов

“всички лица и събития са измислени и всяко съвпадение с действителни такива е случайно”

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...