Саше, искаш ли да смучеш циците на кака?

(По съвсем действителни случаи)
bgerotikautor
Един приятел ми каза за този масажен салон. Препоръча ми да отида в понеделник, сряда или петък защото в тези три дни работи една 39 годишна масажистка, която през другите дни от седмицата работи в козметично студио на площад Македония в София а е най секси и най-добрата от трите масажистки. В понеделник, в 10ч за да съм първият клиент за деня звънях на звънеца и нетърпеливо чаках да се насладя на така наречения масаж с освобождаване…
Вратата отвори именно жената, която ми препоръча приятеля. Познах я от първия момент защото съвпадаше напълно на описанието, а именно: Дълга почти до дупето тъмно червена коса, синеока, с много голям бюст и висока около 1,70м и около 50-55кг. облечена с впита в тялото и къса бяла рокля с голямо декулте.
-Добро утро, заповядайте – покани ме с усмивка дамата – другите 2 колежки ще дойдат всеки момент. Ако искате да ги видите ще ви направя кафе докато чакате.
– О не, благодаря но аз идвам конкретно при вас, един ваш редовен посетител ви препоръча – казах директно аз.
– Страхотно! Тогава ме последвайте – след което се насочи към стаята, в която работи – ето тук се съблечете, там има хавлии, вземете си една, имате право на душ преди и след масажа.
-Страхотно, но аз буквално преди половин час си взех душ, преди да тръгна насам.
-Ок, тъй като почти сте си свалили дрехите, , свалете и боксерките, за да не се налага да прекъсвам работата си по някое време, когато няма да искате – усмихна се тя и се обърна с гръб към мен.
– Не се обръщайте, не съм дошъл тук за да крия тялото си от вас- след което свалих боксерките и легнах на масажно легло.
– Тъй като сте нов да ви информирам, масажа трае един час, ако желаете може да ви направя само класически масаж, или 50/50 -тоест в началото класически масаж и по някое време еротичен с освобождаване или само еротичен масаж. Какво желаете?
– Казвам се Сашо, нека на ти да си говорим. Искам само еротичен масаж, в пълния смисъл на думата!
– Ок, аз се казвам Галя, приятно ми е. Сега ще ви помоля за начало да легнете по корем.
След като го направих, Галя ми постави на ханша от двете страни по една възглавница, обяснявайки ми че не иска като се възбуди члена ми да ми е некомфортно. Започна да залива гърба ми, задника и краката ми с масажно олио обикаляйки леглото, след което започна с ръце да разнася олиото нежно по тялото ми. След това свали бялата вталена рокля, с която бе облечена и остана по бял сутиен, който едва смогваше да прикрие сочните и и както разбрах в последствие стегнати цици, бели прашки, жартиери и бели чорапи с дантели. Члена ми надигна още повече глава достигайки 90% от размера и твърдостта си.
Галя се качи при мен на масажното легло, обкрачи ме и осетих как бузките на сочното и но стегнато вирнато дупе опряха на прасците на краката ми. От този момент нататък се случи това, което пожелавам на всеки мъж и което ще се опитам да ви разкажа подробно.
Започна да движи нежно дланите си по раменете и по гърба ми, пръстите и опипваха мускулестото ми тяло така нежно и същевременно еротично и възбуждащо сякаш и зависеше живота от това да ме възбужда максимално. Точно когато си помислих че по-добре от това не може да бъде осетих сочните и големи и стегнати цици на врата ми. Мазни от олиото и тежки се плъзнаха надолу по гърба ми в посока към задника ми. Зърната възбудени се плъзнаха по гърба ми триейки се и потрепваха на някои места, на които явно нямаше масажно оли и настръхвах още повече и члена ми вече пулсираше корав като бутилка от кока кола. Чувствах сякаш зърната на гърдите и не бяха на гърба ми а на члена ми. Масажистката движеше тежките си цици по гърба ми наляво, надясно, нагоре и надолу драскайки леко с нокти чат-пат гърба ми. За момент Галя плъзна мазната си лява ръка отдоло и хвана кура ми така, сякаш всеки ден и е в ръцете и знае точно колко силно да го стиска. Започна да го лъска бавно и мазно като през това време с гърдите си чрез въртеливи движения продължаваше да масажира гърба ми.
– Няма да се изпразниш бързо нали бебчо? – стенейки и мъркайки ме попита Галя – кака ти има още изненади за теб охххх…
– О да како прави с тялото ми всичко, което пожелаеш… – изстенах аз в отговор- невероятна си честноооо охххх….
– Ооо момчето ми, ти още нищо не си почувствал и видял, дай на кака време бавно да те докара до лудост и да източи хубаво големия ти кур.
(край на първа част, следва продължение)

Rating: 4.25/5. From 4 votes.
Please wait...