Свободно използваема

secretlynaughty

Случи се миналото лято. Баба и дядо предните години купиха къща в едно затънтено българско селце. Къщата е малка и плаче за ремонт. Баба и дядо правят всичко по силите си да я стегнат. Точно пред къщата обаче има река и затова са ми любими летата там. Да се препичам на скалите е любимото ми занимание. Е, в това отношение и това лято не беше по-различно за мен.
Аз съм 160 см, с малки вирнати гърдички, дребно дупенце и доста слаба за 20 годишна. Косата ми е много светло кестенява дотолкова, че лятото се изрусява от слънцето.
Сутринта за мен започна както обикновено. Събудих се отпочинала и готова за новия ден слязох от втория етаж на къщата по външните стълби, където са спалните и спя аз. Баба и дядо спят на първия. Вкусната приготвена традиционна закуска ме чакаше отвън в лятната кухня. След това реших, че вече е време да отивам да се препичам. Докато си приготвих плажната чанта с най-необходимото за да не се връщам, вече беше станало време да тръгвам.
Температурите бяха горещи, а в такива случаи обичам да се пека без горнище. Тъй като селото е малко и все още не са се заселили обратно много хора е доста безлюдно. Престраших се да събуя и долната част на банския ми, който се състоеше от прашчици. Слънцето ме беше унесло малко, но веднага се събудих, когато чух надвиквания и реч. Надигнах се, сложих ръка над очите си да си направя сянка, защото много печеше и какво да видя.. момчетата, които също като мен си идват през лятото със семействата си също са тук. Останах изненадана, защото повечето са от големите градове и идват към края на лятото. Селцето е далеч от районите на големите градове в България и затова в пика обикновено са на Черноморието или на почивки в чужбина. Стъписах се и тръгнах да се обличам, когато прескочиха разделящите ни камъни. В този момент се бях навела да си взема горнището на банския, но един от тях ме хвана за ръката и ме спря, а друг ми каза: -“Чакай малката, не бързай толкова да се обличаш.” А друг се провикна: -“Така ни по-харесваш”. Огледах се за миг и докато ги броях (бяха 8), този зад мен ме хвана за ръцете, притисна ги и допря тялото си до мен. Усетих члена му да ме докосва с връхче и започна да ме гали по ръцете и да ме целува по врата. Другите се включиха като докосваха гърдите ми, целуваха и хапеха устните ми. А един от тях започна да си играе с вирнатото ми дупенце, ту да целува анусчето ми, ту путенцето ми. Навлажних се. Започнаха да ми търкат путето. А аз като послушна курволетинка с двете си ръце правех чикии, ядях хуй и ме биеха по челото с кур. Бях обградено от курове, а путката ми пулсираше от възбуда. От скалите се преместихме на полянката, за да ни е по-удобно и там започнаха да ме рапат яката. Ту единия ми го вкарва, докато на 2-ма бия чикии и смуча хуя на друг, ту на другия.. и така се сменят. Смучех пишки като близалки, а в путчицата ми всеки хуй влизаше като у дома си. Накрая решиха да сменят позата като легнах с гръб върху един от ебачите си и върху мен застана друг. И двамата ми ги набучиха. Единия в шибаната ми путка, а другия в анусчето. Ръцете и устата ми не бяха в почивка дори за момент. Ох, толкова ми харесваше да ме използват както намерят за добре. Даже ми се прииска още повече хуйове да ме ебат в този момент. Накрая всеки се изреждаше да ми свърши в мократа путка.
Това беше моето незабравимо лято.

Rating: 2.60/5. From 20 votes.
Please wait...