Седемте денонощия на Анелия в ада – Част 1

-Ето господин Ангел Иванов, представям ви Анелия!

-Малко по-конкретно относно това момиче ако обичаш?
-На 18 години и 2 месеца е, родителите и подписаха документ, с който изразяват съгласието си, че дъщеря им ще бъде на ваше разположение за седем денонощия, както и потвърждават, че са обсъдили това с Анелия, и тя идва тук без принуда а по добствена воля.

-И в документа  фигурира адреса на момичето и данните от личната и карта?

-Да шефе, всичко е направено както пожелахте!

-Всичко това вярно ли е млада госпожице?

-Да, тук съм по мое желание и воля!

-Здравей тогава Анелия!

-Здравейте господине – отвърна момичето плахо, с уважение и непринуден момински срам.

-От този момент до преди заминаването ти от имението ме наричай „Господарю“!

-Да Господарю – отговори невинната Анелия вече и със страхопочитание.

-Имаш невероятно красиво лице, а под дрехите е видимо и тяло, интересуваме дали наистина до момента в дупето и путето ти не е влизал член?

-Да Господарю, до момента никой мъж не ме е виждал или докосвал , девствена съм…- лицето на осемнайсет годишната девственица поруменя за секунди след изричането на тези думи.

Анелия бе висока 1,70м зеленоока и слаба брюнетка, а лицето и имаше точно това миловидно и невинно изражение, което щеше да предразполага извратените мъже и жени да издевателстват, доминират, насилват и унижват, за да се наслаждават на греховното и падение.

Ангел се изправи и взе от бюрото си кожения кучешки нашийник с каишка и даде знак на момичето да се приближи до него.

-Сега кучко моя застани на колене и лази на четири крака след мен – изрече той след като закопча нашийника на нежното и дълго вратле на потъналата вече освен в срам и настръхнала Анелия.

-Да господ…- думите и бяха прекъснати от опъването на каишката на нашийника, който придърпвайки Анелия в посока към господаря и притисна нежното и вратле и спря дори гласа и.

Анелия започна да лази бързо след Анегел за да не изостава и да бъде задушавана отново от каишката докато не влезнаха и заастанаха в нещо като лекарски кабинет но не точно.

-Погледни на дясно в ъгъла на стаята Анелия – заповяда и Ангел – виждаш ли на земята двете кучешки купи?

-Да Господарю виждам ги!

-Изправи се кучко!

Анелия изпълни мигновено заповедта изправяйки се застана опъната като струна, което предизвика смеха както на Ангел, така и на видимо над 60 годишният мъж с лекарска манта който се приближаваше към господаря и подавайки му ръка за поздрав.

-Точен както винаги – каза Ангел на новодошлия старец – добре дошул при нас татко!

-Здравей сине – отвърна бащата му – извинявай, че прекъснах нещо важно.

Без да отговаря на баща си Ангел свали нашийника от Анелия.

-Съблечи се чисто гола кучко!

Анелия смъкна презрамките на бялата и къса ластична рокля и след това я смъкна надоло под гърдите и корема си, като в един момент я остави да падне сама на земята.

След това пъхна пръстите на ръцете си под белите памучни боксерки и навеждайки се до доло даде възможност на двамата мъже да огледат прасковидното и нежно и красиво дупе.

-Стой кучко! Не се изправяй, а разтвори за нас дупето си с ръце! – заповяда и бащата на господаря и.

-Да господарю – преглъщайки срама си, унижението и всички чувства които сякаш засядаха в гърлото и корема и, Анелия разтвори хубаво задника си пред двамата мъже.

-Господар съм ти аз, а баща ми ще наричаш г-н Палач, защото той ще решава и дирижира най-болезнените за теб неща, които ще ти се случат през седемте денонощия при нас!

-Разбрах Господарю мой!

-А сега на колене и отиди в ъгъла и с език и устни пий вода и мляко като истинска кучка!

Покорно Анелия застана на колене и започна да лази в посока към ъгъла с купите.

-Кръстчето не на горе! Искам да е отпуснато коремчето на доло, за да се получи и красивата извивка на гърба, от която ще лъсват путката ти и ануса ти още по-добре за нас и приятелите ни, които ще ни гостуват.

Отпускайки стегнатото си слабо коремче надолу Анелия продължи да лази и стигна до купите с вода и мляко.

Отмествайки на една страна дългата си тъмно кестенява коса, Анелия се наведе над купата с вода.

Достигайки с лице до купата с мляко, Анерия се опита да поеме мляко с език, но вместо езика, в купата с мляко влезна малкото и носле, което предизвика смеха на двамата мъже.

„Колко съм тъпа и неопитна!“ мина и през ума, и отново се опита да опре език в млякото, но този път успешно. „Каква жалка гледка съм само…Девствена, гола, на четири крака и пиеща млеко като куче“ помисли си Анелия, и тъй като жаждата и бе голяма, преодоля срама си и вкарвайки нослето си отново в купата с мляко започна да всмуква с устни и да бърза да преглъща влезналото в устата и млеко, което пък я задави и в един момент момичето застана просто на колене и зе изсекна и разкашля с мляко по земята.

-Браво Анелия – похвали я Ангел ръкопляскайки – а сега искам да оближеш всичките си сополи и храчки по пода!

Без да чака втора покана, момичето послушно започна да търси лазейки сополите си, и след като ги откри започна да ги лиже и засмуква с устни от мраморния под , след което с едва прикрито отвращение да ги преглъща.

-Отвращение от собствените ти сополи ли виждам в очите ти кучко малка – попита я Ангел – представям си как ще се чувстваш, когато пиеш спермата на толкова мъже и соковете от путките на жените, които ще бъдат тук с нас като гости, чиито желания и заповеди ще трябва да изпълняваш на мига.

-Да прегледам дупките на девственицата, за да може да подпише договора с нас – предложи палача на сина си – и да е всичко изрядно!?

-Да татко, съвсем забравих, Анелия стани и седни на онзи гинекологичен стол!

Анелия стана и се насочи към страховития според нея голям гинекологичен стол. Докато приближаваше към него се чудеше как ще се справи със срама, който ще изпита когато глезените и бъдат на предназначеното им место на стола, както бе виждала в един порно филм.

Сядайки на стола реши да се стегне, и да се престори, че не е свенлива и срамежлива, за да не и се надсмиват мъжете, но когато и глезена на дясния и крак зае мястото си на хладната метална подложка, а Палача и го закопча с кожените каишки за да не може да го мести без да и е позволено, тогава цялото лице на Анелия поруменя от срам, а след това и цялото и тяло настръхна и тя разбра, че е загуила тази битка.

-Виж сине, каква хубава малка и тясна цепка има това момиче! Аууу възхитен съм – възкликна палача плъзвайки показалеца на дясната си ръка по дължина на девственото путе от доло на горе, като достигайки клитора го защипа леко – девствена ли си Анелия?

-Да, оххх д-д-дааааххх- успя да изрече само клетото момиче, защото от начина по който палача щипеше и пускаше беззащитния и клитор пращаше сякаш импулси ток навсякъде по нея.

-Вярвам ти нашето момиче, но сега ще проверя – продължи палача, като взе тубичка с вазелин, който разнесе хубаво втривайки го с двете си ръце по пръстите – и преди сладката ти путка, ще проверя ануса ти  дете мило!

Анелия шърво усети пръста на своя инквизитор да опира в малкото тясно отворче на дупето и, след което буквално подскочи цялата и изстена от удоволствие, защото оппитния старец  и пое в уста клитора и го засмука страстно.

-Даааа охххх олелееехххх

Докато стареца опитно и смучеше клитора натисна показалеца си в ануса на Анелия вкарвайки го бавно до край в девственото и дупе.

-Това дупе не само не е ебано още, но и пръст най-вероятно преди моят не е влизал – изрече палача, след което завуртя пръста си така, че свивайки го да опре възглавничката на пръста му в тясната преграда между вагината и ануса, след което заби озверял езика си в девствената  малка путка на тинейджърката и започна да го върти и засмуква с устни соковете, които излизаха.

-Мммм сине, путката и е по-вкусна от ягодов шейк!

Анелия се мяташе по стола като необяздена расова кобила, стенанията и се разнасяха из цялата огромна триетажна къща, а стареца мушна под езика си в девственото и путе показалеца от пръстите си на другата ръка и започна бавно да го пъха навътре в горещото тясно и мокро путенце.

-Ето го химена – изрече като го достигна и едва леко натисна, което доведе до първият оргазъм на Анелия.

Тя вдигна таза си нагоре, и без да мисли и контролира каквото и да е, си сложи ръцете под дупето за да го задържи така по на високо и удобно за „инквизитора“ , който в момента и изглеждаше като „прекрасен дядо, който я кара да се чувства супер с него“.

-Благодаря кучко – отваряйки си очите тя видя, че на мястото на стареца бе седнал Ангел – задръж така путката си да я опитам и аз на вкус!

Подпирайки дупето на момичето с лявата си ръка да и помогне, той облиза първо два пръста и ги насочи към красивата и розова  леко разтворена и мокра путка.

Пръстите му влезнаха триейки се в стените на иначе подгизналата и след оргазъма путка, понеже бе много тясна и не спря докато и той не докосна „стресирания“ химен, и след това постави и устата си над пръстите.

Първо засмука набъбналия и вече клитор, след което протри леко зъбите си в него и момичето отново я удари ток по цялото тяло, след което си мушна езика до пръстите и започна да ги върти навсякъде.

Анелия не знаеше нито къде се намира в този момент, нито какво да прави или не прави, тя стягаше възбудено и отпускаше след това стегнатото си коремче и хвана с ръцете си гърдите и защипа зърната им.

-Даааа малка мръсна кучко – изръмжа за секунда Ангел – как бързо се учиш!

-Оххх много е, охххх дааааа….

По пример на баща си и той насочи пръст към ануса на момичето, след което го пъхна бавно и извъртя и изви в посока към путката и, която всеки момент щеше отново да изригне.

-Остави си пръста в дупето, и си дръпни само за малко лицето и пръстите от малката путка – чу гласа на баща си и изпълни желанието му.

Анелия се чувстваше като прелъстена и изоставена точно секунди преди оргазъма, докато изведнъж дядото не започна да пляска звучни леки шамари с цялата си длан по девствената и путка.

Анелия изрева като ранена и започна да пръска по лицето на Ангел и навсякъде тресеейки се от удоволствие на внезапния мощен оргазъм.

-Браво кучко малка –  похвалиха я и двамата, след което и освободиха глезените от каишките за да си събере краката и да стане.

-На колене кучко! Отиваме да подпишем договора!

Анелия започна да лази опитвайки се да е с вирнато дупе и отпуснато на долу гръбче водена за каишката от Господаря и.

(Следва продължение)

Rating: 4.12/5. From 33 votes.
Please wait...