Сексът като заместител на пиенето

Лил

Спях си най-блажено, когато Явор ме побутна по ръката.
– Помогни ми малко – каза, като видя, че се размърдвам.
Отворих очи и го погледнах – черната му коса беше разрошена, а лицето му – позачервено и доста брадясало, но не изглеждаше като да е изпаднал в сериозно затруднение.
– С какво да ти помогна? – попитах завалено и се обърнах към него.
– Мисля си за пиене.
– Нали имаше безалкохолна бира в хладилника?
– Не ми е достатъчна.
– И аз какво да направя? – Знаех, че проклетнича, но пък той току-що ме беше лишил от сън без съществена причина.
Усетих как прокарва ръка по тялото ми и тъкмо когато си отворих устата да кажа още нещо, гласът на Янчо ме прекъсна:
– Хайде помогни на човека. Толкова време го мъчи абстиненция, сега поне има желание за нещо друго, освен да пие.
Моментално се събудих. Защо не си го ебе той, като толкова иска? С тази дълга руса коса и гладки бузи спокойно можеше да мине за жена. Само мустакът му малко разваляше впечатлението, но пък не беше сигурно, че Явор си пада само по женско.
– Имаш предвид, че иска да замени пиенето с оная ми работа? – изрепчих се на Янчо. – Направо съм поласкана.
– Ясена… – започна той.
– Остави я, Янка – прекъсна го Явор. – Права е. Не е нужно да я използвам така.
И тръгна да излиза от стаята.
Седнах в леглото.
– Ей, ти пък къде тръгна?
– Да си отворя безалкохолната бира – подхвърли Явор през рамо, без да спира.
– Ама аз не съм казала, че няма да го направя.
Явор се закова на място.
– Дайте ми само две минути да отида до тоалетната.
Заобиколих зяпналия Янчо, подминах Явор, който се беше вкаменил до вратата и се запътих към банята. Свърших си работата, измих си зъбите и лицето – нямах желание да ме оправят гурелива – после се погледнах в огледалото. Косата ми беше малко по-светла от на Явор и доста по-къса от на Янчо, но пък имаше навика да стърчи навсякъде. Не исках да ги плаша, затова вдигнах ръка и я попригладих.
Върнах се в спалнята. Двамата седяха на леглото и си приказваха тихо. Наместих се между тях и ги прегърнах с по една ръка. Целунах ги един по един, после започнах да разкопчавам дънките и да събличам ризите им. Не беше лесно – аз бях една, а те двама, така че скоро се оказах гола, а те – полусъблечени. Полегнах назад, докато се досъблекат взаимно, после се пъхнах под завивката, а те ме последваха.
– Имаш ужасно с-студени ръце – обади се Янчо, когато се опитах да го докосна. – Да не си се п-прегръщала с ледник?
– Много забавно.
Започнах да духам на ръцете си, но Явор ги взе в своите и ме целуна.
– Само недей си слага краката върху неговите, че ще започне да подскача – посъветва ме.
Скоро обаче Янчо престана да мърмори за температурата на крайниците ми и ме целуна по устата, след това по врата и накрая по гърдите. Тъкмо когато очаквах да продължи, обаче ме предаде на Явор, който ме обърна към себе си. Разбрах намека и разтворих крака, обгръщайки тези на Явор. Явно този път щеше да е по старшинство.
Тъкмо когато намествах члена на Явор срещу входа на влагалището си, обаче усетих друг натиск изотзад.
– Н-нека опитаме така – предложи Янчо иззад гърба ми. – Да се състезаваме кой ще ти го вкара първи.
– И какво печелите? – попитах го през рамо.
– Който успее, щ-те те чука преди другия.
– Добре, съгласна съм. Стига и Явор да е съгласен.
Явор се ухили.
– Съгласен съм.
Разбира се, от тази позиция беше много по-лесно за Явор да ми го вкара и Янчо го знаеше. Още откакто влезе в стаята, се опитваше да сводничи на Явор и да направи преживяването по-интересно за него, за да не мисли за алкохол. Мълчаливо се съгласих с подхода му, докато се притисках към Явор. Исках да му е добре, исках и на двамата да им е добре, а ако получех някой и друг оргазъм междувременно, изобщо нямаше да протестирам.
Усещах как членовете им се търкат във входа на влагалището ми, както и един в друг и това ме възбуди страшно. Размърдах се и членът на Явор полека потъна в мен, а Янчо продължаваше да се притиска към гърба ми. Останахме в тази позиция известно време, но накрая Явор ме извъртя под себе и ме прикова към леглото. После започна да тласка силно. През това време Янчо ни наблюдаваше. Погали ме по косата и ме целуна по бузата, след това остави Явор да действа. Явор пък все повече засилваше темпото. Ставаше ми все по-приятно и по-приятно, накрая започнах да викам. И го усетих да се празни в мен.
Знаех, че мога да забременея. Не бяхме взели никакви предпазни мерки. До този момент просто се стараехме да не свършват в мен, освен ако не съм си сложила таблетка. Имах още таблетки в шкафчето до леглото и можех да си напъхам една по-късно. Нямаше да е толкова ефективно, но все щеше да свърши работа. Обаче не бяхме се разбирали така.
Явор не каза нищо, само ме целуна и ме предаде на Янчо. Обкрачих го и той веднага ми го вкара. Само че издържа по-малко и от Явор. Няколко минути по-късно Янчо също се изпразни в мен, без да успея да получа втори оргазъм.
–Д-добре те наредихме – усмихна се той изпод мен. – И даже не можах да те накарам да свършиш. И-искаш ли да се измиеш?
– По принцип искам.
– А какво ще кажеш да изчакаш малко? – предложи Явор. – Нека го направим още веднъж.
Погледнах към него – беше се надървил пак, вероятно от това, че ни е гледал. Янчо ме предаде на Явор и аз го възседнах, поемайки го веднага. Бях толкова хлъзгава; усетих огромно удоволствие само от приплъзването му вътре в мен. Освен това беше опасно – наистина можех да забременея. Това добавяше към тръпката.
Докато яздех Явор, усетих как Янчо се допира до гърба ми, отново възбуден и как отърква члена си във входа на влагалището ми. Нямаше начин и той да влезе вътре, след като мястото вече беше заето, но се размърдах между тях, за да продължа играта и с двамата. Точно когато Явор извади члена си до половината, усетих как малкият Янчо потъва в мен – бяха ме разширили порядъчно и бях достатъчно хлъзгава, за да се получи. Двамата се притиснаха към мен и влязоха докрай, разпъвайки ме двойно. Беше толкова тясно и толкова болезнено. Ако им кажех, сигурно веднага щяха да излязат от мен. Но не го направих. Продължих да се нанизвам на членовете им, като всяко движение ми носеше болка и удоволствие. Накрая не издържах и извиках:
– Искам да свършите в мен! Отново!
– Ей сега – обеща ми Янчо и забърза темпото. Явор последва примера му.
Движенията им ме разтягаха все повече, двамата се забиваха диво в мен и накрая семето им отново потече дълбоко във влагалището ми, този път едновременно. Вълната на оргазма ми беше толкова мощна, че крещях и се задъхвах, докато накрая не паднах, останала без сили, върху Явор.
След малко те омекнаха и сами се изплъзнаха от мен, а вътре остана само семето им. За щастие, не успя да изтече навън. Янчо слезе от мен и ми помогна да легна по гръб, а Явор ме зави с одеялото.
– К-какво ще кажеш да станеш да се измиеш? – попита ме Янчо.
– После, сега ще спя.
Бях толкова изморена. Тези двамата ме бяха изтощили напълно.
– Д-да забременееш ли искаш? – осведоми се Янчо.
– А вие не искате ли? Или съвсем случайно се изхвърлихме в мен по два пъти?
– Н-не беше това идеята.
Тъкмо се канех да го сдъвча, когато се намеси Явор:
– Янка, ти искаш ли деца?
Янчо го погледна изненадано.
– П-по принцип нямам против.
– Аз също. Да ходим тогава да пием по една безалкохолна бира и да я оставим да си забременява, какво ще кажеш?
– С-съгласен съм.
Двамата се наведоха да ме целунат, след това се отправиха към кухнята, без дори да се обуят. Плъзнах ръка по венериния си хълм, обирайки малко секрет, погледнах да няма кръв, после се избърсах в завивката, доволна, че не могат да ме видят. Янчо вдигаше такава патърдия, ако случайно забележеше подобно провинение.
Наистина, нямах нищо против да им родя деца, затова реших да поспя и после да видя какво ще стане. Когато включиха телевизора оттатък, вече се унасях в безметежен сън.

Rating: 3.43/5. From 23 votes.
Please wait...