Секс до разбиване

Случката,която следва да ви разкажа е една от малкото толкова страстни моменти,които съм имала! Иии така преди около 2 год и нещо бях на рожденния ден на една приятелка.Честно да си призная не очаквах да излезе кой знае какво от тази наша сбирка,но нали трябва да я уважиш та неможах да не отида. За начало бяхме само 4 момичета и 2 момчета, а бе пълна скука! За щастие поне имаше доста алкохол,поради което аз неиспуснах момента да се напия като животно.Минаваше вече 00:00 а ние същите 6-ма продължавах ме да си прайме купона сами и не беше вече толкова лошо.  И така вечерта си минаваше смея да кажа вече доста добре (че ние всички се бяхме напили жестоко).

    Изведнъж се чуха някакви мъжки гласове от вън,не и обърнах ме особенно внимание,докато не съзрях едно от момчетата,които влязоха при нас в хола.Добре че къщата,в която се събрах ме бе на един приятел ,тъй че нямаше проблеми с околните (например нашите).Въпросното момче беше така да се каже едно от момчетата,с което съм искала да ходя но ми се струваше мн не сериозен и отвратителен от време на време. Но аз го харесвах ужасно много, както и той мен но никога не сме имали връзка, тъй като аз много го отбягвах.

    Благодарение на алкохола в тези моменти не мислех така както в по-горните редове  и имах огромно желание да го усетя до себе си.След половин час от както той и приятелите му се присъединиха към копона( без дори и да очакваме) междувремнно аз не спирах да танцувам така секси както никога през живота си,а той неоткъсваше поглед от мен и някои части от тялото ми.В един момент някой пусна един мн нежен и бавен танц(който помня идо днес) и той не пропусна да ме покани да танцуваме.В мига в който телата ни се опряха едно в друго,направо имах чуството че се разтапям.Той започна да ме целува по врата и мн страстно да стиска и мачка дупето ми, с една дума най-нахлно пред всички ме натискаше.

Така до края на танца продължаваше,докато след  това аз отидох в една от стайте,защото ми бе адски лошо.Само след около 5 мин той дойде в стаята,където бе мн тъмно и мн трудно можехме да видим лицат си.В миг той легна до мен и започно нежно да опипва тялото ми,след секунди вече не можех ме да устоим на двама ни.Целувахме се толкова лудо че езикът му стигаше чак в гърлото ми. Той се повдигна над мен и започна лекичко да ми съблича блузката а след това и дънките.Започна да ме целува от врата към гърдите,махна сутиена ми и засмуча зърната ми,който бяха готови да се пръснат. След това бавно тръгна към путенцето ми и започна да го целува и разтвори устните ми и погъделичка клитора ми и в миг перличката ми излезе.Лижеше ме жестоко,усещах как прокарва език в мен,с другата ръка прокарваше пръсти в дупето ми.Откачах от удоволствие в миг го бутнах на леглото изапочнах да лапам хуя му,който бе толкова дебел и голям и твърд че това ме караше още повече да полудявам.Виждах как му харесваше да си играя с главичката му,как погълвах тестисите му.Просто имаше ужасно як хуй.След дългото лизане и свирене той ме обърна по гръб и започна да ме целува погърба и тръгна надолу към дупето,просто беше невероятно той мачкаше дупето ми и едновременно го разтваряше и го лижжеше от вътре,умирах от кеф! След секунди усетих как трие хуят си в путето ми и в миг ми го вкара.Ебеше ме мн грубо и силно,блъскаше ме в себе си,след минути слезе надолу и започна да ме лиже и да пие соковете ми,които какво не бяха се разпръскали из цялата стая,След това аз го яздих мн мощтно,той ми го вкара в ануса,виждах как откача от удоволстие,стенехме викахме,докато той не се испразни в дупето ми.След това аз излизах хуя му,а след това легнах ме един до друг.Цяла нощ си говорехме колко мн сме се харесвали и накрая станахме гаджета.Вече ходим 3 год и половина и правим планове след няколко години да запазим връзката си като си оженим,тъй като аз уча.Обичаме се ужасномн,а до преди 3 год и нещо въобще не сме и очаква ли че ще се зароди такава любов между нас. И така тези моменти многокротно ги осъществяваме и смея да кажа че тръпката е такава каквато бе в онази нощ!

Rating: 3.50/5. From 6 votes.
Please wait...