Секс с приятелката на приятел

Деси и Петър бяха гаджета вече над три години. Аз ги познавам още по-отдавна. Пешо е сравнително обикновено момче, но със скучно ежедневие. Тази скука се отразяваше и на Деси. Те все по-рядко стояха сами – винаги търсеха компанията на други хора около тях, защото скуката надделяваше.

Един ден Пешо беше отишъл да върши някакви задачи, а аз се разбрах да отида при Деси да пием кафе (редовно го правим).
Позвъних на вратата и тя ме посрещна по прилепнал анцунг и потник, с още спящ поглед.
Седнах, пихме кафе, пушихме цигари, започнахме да си говорим за планираната екскурзия на Деси и Пешо.
– Не знам защо, но все по-скучно изкарваме с Петър – каза Деси – Направо не знам какво ще правя там 10 дена…
– Е как какво – див секс! Все пак сте само двамата за седмица и половина, ще вкарате нови пози-а-у…
– Сега да не му кажеш, ама и сексът с този човек е скучен! Знае мисионерска, задна и това е…

Останах изненадан от чутото, досега Деси не е разкривала такива подробности „от кухнята“ на връзката им. Ставало е дума за секс, но нищо конкретно.

Телефонът ми звънна и излязох на терасата – предстоеше поредният 15-минутен бизнес разговор.
Като влязох вътре Деси беше седнала пред компютъра се ровеше из Фейсбук.

След малко тя стана и отиде до кухнята да си налее сок.
– Искаш ли нещо – сок, кола, чай, фреш? И каквото още пожелаеш? – попита ме тя.
– Каквото пожелая ли?
– Ами да – кажи какво желаеш.
– Да ми затръбиш! – изстрелях аз, с огромна доза шега. (Редовно си говорим такива неща с приятелите и не е нищо фрапиращо…)

Както си пушех до масата, Деси дойде към мен и ме погали по бедрото. Гледаше ме с влажен поглед, в който усещах желанието да прави див секс с някого – явно наистина Пешо беше скучен и в това отношение.
Ръката и бавно премина върху кура ми, който леко се събуждаше. Тя разкопча колана ми, свали ми дънките, боксерките и погледна мъжкото ми достойнство.
Имам обрязан, 17-см. кур, не изпъква с дължина, но е задоволително дебел!
Близна го леко, след това го налапа лакомо. Пенисът ми вече беше надървен и пулсиращ. Започнах да и го набивам в гърлото, усещайки как тя се дави. Въпреки всичко, това и харесваше, защото беше различно от скучното и ежедневие.

– Имаш ли кондоми тук?

Тя стана, отиде до един шкаф и се върна с една кутийка Durex. Преместих се до дивана, хванах я и я съборих на него. Събух и бързу анцунга, дръпнах и прашките и забих глава между краката и.
Определено смея да твърдя, че правя страхотни шпакли и това си оказа влиянието – тя започна да се мята по дивана в страхотен екстаз. Ръцете и притискаха главата ми към влагалището и. Езикът ми правеше обиколки на клитора и. Ту забързвах, ту забавях. Няколко пръста вече бъркаха в путката и.
След минути тя се изпразни. Усетих соковете и в устата си. Явно наистина е зажадняла за хубав секс, след като успях да я изпразня толкова бързо.

Сложих си един кондом на кура и започнах да я чукам. Мачках и циците през потника. Накарах я да го съблече и тя остана гола под мен. Гърдите и не бяха никак големи, но бяха много добре оформени. Както я чуках забих глава в тях и започнах да лижа и да хапя леко зърната и.

Тя ме беше прегърнала и от възбудата започна да си забива ноктите в гърба ми и да ме дере – добре, че нямах приятелка тогава, че имаше да давам обяснения откъде имам издрано.

Както лежеше и качих краката на рамената си и така започнах да я чукам колкото можех по-силно. Възбудата по лицето и беше неописуема, а как крещеше само… Направо по едно време реших, че някой съсед може да викне полиция.

След известно време я обърнах на задна, но си допрях кура до ануса и. Задържах така няколко секунди, тя не реагира, при което и го вкарах с един напън. Започнах рязки тласъци – навън-навътре.
Тя крещеше от болка в началото, но постепенно започна да пъшка от удоволствие.
Накарах я да стане, да се наведе и да се хване за глезените. Така я познах пак в гъза, но вече нямаше и спомен от болка в нея. Започна да се тресе, нанизана на кура ми – получаваше оргазъм след оргазъм.

Това вече ме довършваше и мен и бързо си го извадих от анусчето и , обърнах я с лице към мен и започнах да и се празня на лицето.
Тя отвори уста и започна да облизва с език спермата от бузите и устните си.

Без да казвам нищо станах и запалих цигара до масата. Деси беше седнала на килима в хола и дишаше тежко.

– Определено такова чукане ми липсваше – каза тя.
– Стига Пешо да не разбира, може да повторим и потретим след време!
– Ооо, това даже не го обсъждам!

Тя влезе да се къпе, а аз се облякох и отидох до супермаркета. Трябваше да купя нова неразпечатана кутийка с кондоми, за да не се усъмни Пешо защо тази е отворена и един липсва..

Rating: 4.33/5. From 3 votes.
Please wait...