След дежурството

Мария вървеше забързано по алеята. Беше студен, но слънчев януарски ден. Според уговорката двамата близнаци я чакаха в близкия хотел. Тя отдавна мечтаеше за тази среща, подготвяна от нея и Тодор-единия брат-с когото си чатеха от месеци във фейсбук. Тодор и Васил живееха в Италия, но иначе бяха от родния й град. Това беше и допирната им точка. Двете момчета бяха заминали за Милано заедно с майка си преди две години. Бяха на по 28, живееше им се, а в малкия град не се намираше работа. Не и за повече пари…Воден от носталгия Тодор беше повел закачлив разговор в чата, късно през нощта преди около година, с много по-възрастната Мария. Още почти веднага усети нейната неутолима необходимост от секс, а красотата й го улесни още повече. На другата вечер Мария пак влезе в чата с ясната цел да прави виртуален секс с малкия. Успя да го изпразни за пет минути и оттогава редовно си пишеха и не само със „задна“ цел. Тодор си нямаше гадже тогава и тя влизаше в ролята на душеприказчик. Скоро той й прати негови снимки, включително на възбудения му член и я помоли в замяна да му изпрати някакъв клип. „По-така…“-каза тогава-“И ще се скъсам от чекии..“ Тя се снима с телефона как мастурбира на дивана в хола, после няколко изпълнения с вибратор и не само…Така стигнаха до идеята за тройка. Най-горещата еротична фантазия на Мария! Тройка с двама близнаци… И ето ги сега, седяха двамата на кожения диван във фоайето на хотела, Тодор я позна веднага и скочи да я посрещне.

-Да пием по нещо в бара, какво ще кажеш?-Тя се съгласи, защото знаеше, че и двамата близнаци са малко срамежливи в присъствието на жени и им трябва насърчение.

Седяха на масата в тъмния бар, Тодор малко по-близо до нея, но за сметка на това, Васил я зяпаше с истинско желание. Тя беше облякла прилепнала зелена блуза с дълбоко деколте, която стоеше чудесно с черния корсет отдолу и откриваше горната част на пищните й гърди, специално за случая беше сложила черни копринени чорапи, които беше решила да не сваля през цялото време на спектакъла-знаеше, че това се харесва на Тодор-жените да играят като в порнофилм. Скоро близнаците се отпуснаха, Тодор се приближи още малко, прошепна й на ухото „Много си готина, како…“ и й пусна ръка под полата. Напипа ръба на чорапа и нервно даде знак на Васил да гаси цигарата. Докато вървяха по хотелския коридор към стаята Мария си даде сметка, че двамата са по-ниски от нея, но мускулести и добре сложени. „Ръстът няма никакво значение в леглото…“ си мислеше тя, докато Васил отключваше вратата на стаята. Докато си сваляше дрехите в банята Мария усети, че вече е много възбудена. Останала само по черния корсет, черни прозрачни прашки и копринени чорапи, тя хвърли поглед в огледалото, като си мислеше, че никога не е била толкова секси.“Ще им взема акъла на малките…“-без да сваля високите черни обувки, Мария влезе в стаята. Васил седеше до малката масичка и пушеше, а Тодор беше започнал да се съблича-беше свалил пуловера си и разкопчаваше колана си. Мария влезе бавно и седна на ръба на спалнята, разтвори бедра и двамата успяха да видят идеално избръснатата й катеричка през прозрачната материя на прашките. Тодор смъкна набързо дънките и се приближи до нея, като в движение измъкна натопорчения си кур от боксерките. „А ще получа два такива…“-си мислеше Мария, докато насочваше почти лилавата главичка към устата си. Тя бавно прокара влажния си език по долната част, където знаеше, че има много силна чувствителност. Галеше нежно с ръка дебелия член, като слагаше само върха му в устата си. Тодор изпъшка и тя го пое до корен-усети главата дълбоко в гърлото си и леко се отдръпна, само за да го погълне отново след секунда, докато ръката й масажираше опитно топките му. Извади го от устата си, само за да оближе и посмуче игриво идеално обезкосмените тестиси на Тодор и пак го наби в гърлото си. Докато духаше унесено на единия брат, не беше чула приближаването на другия-усети влажно докосване по бузата си и разбра, че и Васил е готов да се включи в представлението. Мария извади члена от устата си и докато бавно го галеше с ръка по дължина, се обърна към нетърпеливото братле. Членът на Васил беше също толкова голям и дебел, с малки епилирани топки. Мария усети топла влага да тече между краката й. Налапа кура на Васил, докато галеше този на брат му. Така ги редува един след друг, ближеше, поглъщаше и смучеше топките ту на единия, ту на другия и когато вече усети, че не издържа, Васил започна да опипва гърдите й и гънката между тях.

-Ох, искам да го навра между циците ти…Легни, моля те…

Мария се изтегна по гръб на голямото легло, докато в движение разхлабваше връзките на корсета и без да го сваля , измъкна големите си гърди, разбрала какво се очаква от нея. Докато Тодор сваляше боксерките си, Васил я яхна и нетърпеливо плъзна хуя си в улея между гърдите й..

-Стисни го силно!-каза задъхано той и започна да го движи напред назад все по-бързо. Мария разбра, че този брат не е чукал отдавна и вероятно скоро ще получи първата порция сперма върху гърдите си. Докато Васил се наслаждаваше на турската чекия, Тодор нежно разтвори краката на Мария. Тя усети топлия му дъх върху мократа си прасковка и малко след това влажното докосване на езика му върху клитора през прашките. Пръстите на Тодор се вмъкнаха под бельото й и нежно я погалиха, после отместиха внимателно миниатюрната преграда и тя усети горещата целувка на устните му. Езикът на Тодор умело се движеше между срамните й устни, когато Васил се отдръпна изведнъж, само за да напъха главата на кура си в устата й. Та заблиза бързо юздичката, но той започна да го движи по надълбоко в устата й, изпъшка и отново се дръпна, за да го пъхне между двете й цици. Мария усети, че свършва по трескавите му движения:

-Върху циците, там искам да се изпразниш-каза тя и Васил изригна. Дишаше тежко, стиснал хуя си, който хвърли тежки белезникави капки върху настръхналите зърна, между гърдите и по черния корсет. Васил внимателно се отдръпна, докато Мария бавно размазваше спермата около зърната на гърдите си, облиза пръстите си, хвана едната си гърда и сама засмука зърното й.

-Ах, мръсница…-прошепна Васил и се дръпна още назад. Брат му продължаваше упорито да обработва ненаситната паст с език, Мария свърши в мига, когато той вкара рязко езика си във вагината й и пръст в дупето й. Мария пъшкаше високо и въртеше силно таза си срещу умелата уста на близнака. Тодор бавно се надигна и смъкна мокрите прашки, наведе се и със силен тласък вкара дебелия си член до корен в хлъзгавата й путка. Мария се надигна срещу него и свърши отново само миг преди той да измъкне члена си и с бързи умели движения го изпразни на дълги струи върху корема и корсета й. Васил гледаше това отстрани и скоро отново беше готов. Когато братлето му се отдръпна за малко, а Мария унесено размазваше сперма по корема си, той се приближи, готов отново и й прошепна да се обърне по корем. Тя послушно се завъртя и надигна нетърпеливо пищния си задник. Знаеше какво ще последва! Васил разтвори задните й бузи и нежно заблиза ануса й. Мария изпъшка и затърка с ръка клитора си.

-Ох, пак ще свърша…-простена тя, но Васил имаше други планове. Прихвана дупето й от двете страни и я дръпна да застане на задна прашка. Усети се възбуден до пръсване отново, но този път щеше да й го сложи в дупето. Докато тя се търкаше между краката, той се пресегна за лубриканта и сложи обилно от него в ануса й, влезе първо с показалец, после напъха и средния си пръст.

-Ммммммммм…-простена Мария, докато той внимателно подготвяше тесния анус с пръсти. После насочи леко главата на кура си и бавно я вкара, тя направи движение назад и половината кур хлътна в гъза й. Първо колебливо, а после все по-настойчиво той започна да я ебе с къси дълбоки движения. Мария обожаваше аналния секс. Дори понякога, напоследък все по-често, използваше вибратора си само за това, докато търкаше клитора с пръсти. Сега повтаряше упражнението, но този път с истински топъл кур в ануса.

-Мария…-промърмори Тодор и тя отвори очи ,срещу лицето си видя неговия надървен хуй. Помилва го с ръка и го налапа отново, дълбоко и още по-дълбоко, докато Васил пъшкаше и се празнеше в ректума й. „Май вече е време за тройното изпълнение…“-си мислеше Мария, докато Тодор движеше члена си в устата й напред назад. Тя го извади и застанала на колене към стената, леко надупена му показа, че иска чукане. Тодор застана зад нея и наби кура си в мократа й паст, докато двете му ръце опипваха и въртяха зърната на гърдите й. Мария пак пусна ръка между краката си и с два пръста замасажира клитора си. Тодор се движеше бавно, този път нямаше да свърши толкова бързо. Извади го и я придърпа на леглото с лице към него, така, обърнати настрани, вдигна крака й и отново го вкара със сръчни движения. Скоро Мария усети , че Васил ляга зад нея, опипа мокрия й анус и пак вкара първо един и после два пръста. Тръпнеща от очакване да усети двата кура в себе си, Мария простена тихо миг, преди Васил да вкара члена си отзад. „Сега вече ще умра от кеф!“-си мислеше с миниатюрната част от мозъка си, която не беше размекната от удоволствие. Братята се движеха в нея всеки със собствен ритъм, безжалостно набивайки всеки сантиметър от куровете си, след известно време я завъртяха и така всеки получаваше другата дупка на свой ред. Така повтаряха тур след тур и сякаш никога нямаше да свършат. „Ето това вече е ебане…“-Мария за първи път в живота си щеше да бъде напълно задоволена. Двамата продължиха дълго този път, клатеха я уверено, докато тя получаваше оргазъм след оргазъм. После решиха, че е време и те да получат своето, забързаха движенията си и много малко един след друг достигнаха върха, всеки получи едното от зърната на гърдите й, а тя задъхано ги въртеше с ръце, докато братята я къпеха за последно с топла сперма.

-Момчета, вие ме разбихте-промърмори Мария след това, докато двамата лежаха от двете й страни и идваха на себе си. Цялата лепнеше, корсетът беше влажен на места и всяко мускулче я болеше, но беше абсолютно доволна.

-Най-добрият секс в живота ми!-им каза, докато я изпращаха.

Вече по тъмно Мария мина покрай болницата. Прозорците светеха и вътре се движеха сенки в бяло. Дежурството не беше приключило. „Адриана е дежурна днес..“-лениво си мислеше, докато отминаваше болницата по тъмната улица. Нямаше да й се обажда днес. Бяха решили да се видят на спокойствие на другия ден следобед след работа и то в същия хотел, откъдето идваше Мария тази вечер. „Мръсна курва такава…!“-Мария се почувства отново възбудена при мисълта за утрешния следобеден секс с Адриана. Докато стоеше под душа мастурбира лениво, мислейки за малката метална обичка върху клитора на Адриана. Утре…

                                                               Следва

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...