Случи се докато бяхме в командировка с един колега

преди много време ….

 • Трябва да отидеш до завод “Сила ” и да видиш как се работи на
  тази машина. Нямаме повече време за губене. Вземи и Мишо с теб, тъкмо да има кой да те замества, когато си отпуска – каза моя шеф.
  Ставаше дума за пускане в експлоатация на една нова машина в нашия цех, а в гореспоменатия завод работеха с нея и можехме бързо да я разучим. На другия ден двамата с моя колега Мишо бяхме в окръжния град. След като свърши работното време се настанихме в едно общежитие и решихме да се поразходим малко преди да вечеряме. Времето беше хубаво и улиците бяха пълни с хора. Видяхме една книжарница и аз реших да потърся нещо за четене . На входа обаче се сблъсках с една жена, тъй като се бях загледал към една книга на рафта. Извиних и се любезно , но без да и обърна особено внимание.
  След като се разходихме се спряхме да си вземем по един сладолед и изведнъж жената пред мен се обърна със сладолед в ръка и за малко да го размаже на ризата ми. Тя почна да се извинява и тогава видях че това е същата непозната с която се сблъсках в книжарницата. Усмихнах се и казах че няма нищо, а и ризата ми не е пострадала и чак тогава я огледах. Тя беше на възраст между четиридесет и петдесет години, висока до рамото ми, слаба и със къса леко прошарена кестенява коса.
  Мишо ме сръчка и ми намигна след като жената отмина, а аз му казах да не се занася, все пак е по възрастна от нас. Той се засмя и каза че е много хубава и той лично не би и отказал.
 • Аз също не бих и отказал, много е симпатична , но няма да хукна след нея, още повече че едва ли ще я видим повече в този голям град – казах аз и почнах да си ям сладоледа.
  Към седем часа предложих да седнем в близкото бистро да изпием по един коняк. Настанихме се на единствената свободна маса и си поръчахме . И тогава същата непозната влезе и почна да се оглежда за свободно място, но такова имаше само при нас. Жената се колебаеше , може би защото бяхме непознати, но аз и направих знак да седне при нас. Жената благодари, седна и си поръча също коняк. Последва неловко мълчание, но като донесоха питиетата аз казах :
 • Предлагам да пием за случайните срещи, макар в нашия случай три пъти да се срещнем за час едва ли е случайно – наздраве!
  Чашите звъннаха, и ние отпихме от коняка. След това ние се представихме и обяснихме кои сме и от къде сме. И тогава жената се усмихна и каза:
 • На мен също ми е приятно. Казвайте ми Ирина, и ме извинете, днес имах ревизия която доста ме изнерви и просто исках да пийна едно за отпускане.
  Аз я уверих че няма да и досаждаме, а Мишо пусна няколко вица за счетоводители и доста се посмяхме. Тогава тя вече развеселена каза :
 • Счетоводна работа не е чак толкова скучна както във тези вицове, може би и тази ревизия нямаше да бъде толкова досадна ако не беше толкова противен самият ревизор. Предния път ме сваляше, но не му мина номера и сега се заяжда. Не знам защо всички мъже си мислят че една жена като е разведена едва ли не само чака първия срещнат за да се съгласи .
  Аз я уверих че ние сме изключение и просто искаме да прекараме
  приятно тази вечер. Освен това мисля че тя е хубава жена и е чудно как така е сама. Но ако не и е приятно може и да не говори по този въпрос.
 • Отдавна вече не ме притеснява това. Просто мъжа ми ме смени с едно по-младо мое копие и замина с нея за столицата. Дъщеря ми е студентка и също е там, а аз се ширя в големия апартамент. И точно за това не ми се прибира там веднага след работа.
  -Ако нямате нищо против, препоръчайте ни някой ресторант където да вечеряме, а ние ви каним да ни правите компания и се надявам да прекараме добре – казах аз. Чашата коняк и един час във весела обстановка явно я бяха разведрили и тя прие, заведе ни в един приятен ресторант където вечеряхме. След това отидохме в един нощен бар. Това беше един от новопоявилите се барове -сравнително малки заведения , но със видеоекран и се въртяха нашумяли хитове . Използвах случая и на на едно бавно парче я поканих да танцуваме и тя се съгласи .Беше една прочувствена рокбалада , и не знам какво си е мислила , но последните минути тя сложи глава на гърдите ми . Предположих че някъкви тъжни мисли са я налегнали и предложих да танцуваме и следващото бързо парче . И така до два след полунощ повечето време танцувахме. Допихме си питиетата и с чудесно настроение си тръгнахме . И тогава се сетихме че не можем да се приберем , защото са затворили общежитието – то работи до полунощ .
  И тогава най-неочаквано тя предложи да отидем в нейния апартамент . За нас беше идеално и ние и благодарихме , а тя каза :
 • Напротив , аз трябва да ви благодаря че ме върнахте поне десет години назад – от толкова време не съм се забавлявала така ! Идвате и без повече коментари – каза тя , хвана ни под ръка и ни поведе към тях .
  Апартаментът беше в една стара кооперация и съвсем близо . Предложи ни стаята на дъщеря и за мен и просторен диван в хола за Мишо , а тя отиде да си вземе един душ .След това аз влязох в банята , а след мен беше Мишо .
  И докато аз се подсушавах вратата се отвори и тя надникна и ме извика да отида после в спалнята при нея . Не знаех какво е намислила , можех само да се надявам да ми излезе късмета за това нахлузих панталона и тениската . Почуках на вратата на спалнята и попитах дали е облечена , а тя каза да влизам и аз влязох. Вътре беше полутъмно , стаята бе осветена само от една слаба настолна лампа .
 • Ела на сам , сваляй дрехите и лягай тук !
  Гласът и в първия момент ме стресна, но след няколко секунди различих голата и фигура изтегната на просторната спалня . Тя имаше стегната фигура и също така бяха стегнати и гърдите и , по-скоро бяха като на ученичка , но завършваха хубави щтръкнали зърна . Беше се изтегнала на хълбок при което се виждаше че няма окосмяване между краката . Тя с интерес гледаше към мен и аз припряно почнах да се събличам .След секунди стоях гол и надървен само на метър от нея и не знаех какво да направя . Тя обаче без всякакво колебание и свян седна на ръба на леглото , протегна ръка и ме хвана за хуя . Придърпа ме , забели му главата и без никакво колебание го налапа ! Такова нещо не бях очаквал и буквално се изправих на нокти ! Да си призная до сега не ми бяха правили такова нещо , в нашият малък град тези неща бяха направо табу ! А тя ме хвана с едната ръка за задника , с другата обхвана топките ми като ги мачкаше нежно .Главата и се движеше ритмично и с все по-голяма амплитуда и накрая сякаш го погълна целия . Направо не можех да повярвам че тези почти двайсет сантиметра се събраха в устата и. Гледах като омагьосан и вече наближаваше да се изпразня , затворих очи в очакване и тогава тя се дръпна и каза :
 • Я сега извикай и Мишо , и той заслужава да го наградя .
  И понеже аз стоях , не вярвайки на ушите си , тя разпери в недоумение ръце ,засмя се и каза :
 • А ма ти наистина ли не разбираш ? Не си ли чувал за тройка ? Притеснява ли те това , ще се справиш ли ?
  Аз първо кимнах отрицателно ,след това утвърдително и отидох при Мишо . Заварих го да се подсушава а той направо зяпна .
 • Какво става бе ? И защо си гол ?
 • Айде братче излезе ни късмета с хазяйката ! Тръгвай че ни чака , иска ни и двамата -казах аз и му махнах с ръка да побърза .
  И така ние надървени и вече потръпващи от възбуда влязохме при нея , а тя бързо разпредели кой какво да прави .
  Първо аз я чуках на задна прашка , а тя правеше минет на Мишо .Гледката беше страхотна , защото когато аз и го набивах , тя залиташе на пред и гълташе целия хуй на Мишо , а той бе по-голям от моя – повече от двайсет санта . След това Мишо ме смени, само че на мисионерската , а аз докато си почивах седнал на леглото до нея , тя ми го държеше с ръка и не му даваше възможност да спадне .
  Не знам колко време мина , ние си сменихме местата с Мишо няколко пъти , а на нея и ставаше все по-хубаво , пъшкаше и ни подканваше да я чукаме още по-бързо . И като видя че се уморихме , накара Мишо да легне по гръб и го яхна . След няколко минути се прехвърли върху мен ,и като ме язди бясно няколко минути , изстена силно и се отпусна без сили на гърдите ми . След като си успокои дишането , легна между нас и каза :
 • Еее…момчета , вие ми докарахте поне десетина оргазма , време е вече да ви изпразня че както виждам ще ви се пръснат топките , дайте си на сам тези хубави и големи играчки !
  Накара ни да застанем един до друг , хвана ни за хуйовете и започва да ги смучи и да им прави чекии . Дори им допря главите и ги засмука заедно . След минута интензивна работа ние дружно се изпразнихме на лицето и гърдите и .
  Беше около обяд когато се събудих . На леглото до мен се прозяваше Мишо и сънено примигваше . Бяхме голи и лежахме в едно легло един до друг за това се почуствахме малко неудобно , но в този момент влезе Ирина .Тя съблече домашният халат под който бе гола и легна между нас , целуна ни и каза :
 • Е наспахте ли се ? Да не съм ви изстощила много ? Ха, ха ,ха , ако се бяхте видели снощи от страни направо ви бяха увиснали ченетата ! Много извратено ли ви се видя моето изпълнение ?
 • Еее чак извратено – не , но честно казано не сме правили такива неща . А ти от къде ги научи ? – казах аз .
 • Ох , това е дълга история – каза тя и продължи :
 • Всичко започна на морето в Созопол преди двайсет години .Бившият ми мъж се запозна с едно семейство немци , които се оказаха суингъри . Не знаете какво означава това ? Ами това са семейства които си разменят партньорите и правят секс . Какво се мръщите ? Казват че било популярно в Германия . Не можете да си го представите ? Аз до тогава също , но една вечер на гости у немците доста пийнах и докато се усетя вече ме чукаше Гюнтер , а моя чукаше Ренате . И да си призная , това много ми хареса . На другата вечер те бяха у нас и всичко се повтори , че и в повече . Да , по едно време Ренате се разположи между краката ми , разтвори срамните устни с пръсти и ми удари един език , това толкова ме възбуди , че и аз и отвърнах със същото . Нееее. ..не съм лезбийка , но когато в едно легло са двама мъже и две жени е нормално жените да се галят една друга . След това моя се свърза и с други двойки , докато един път тук се бяхме събрали пет двойки . Ако стените можеха да говорят … Не, не се оплаквам , хората бяха свестни и културни. Обменяхме “опит ” , така да се каже , споделяхме си неща за секса и това ми харесваше . Но …винаги има едно “но”, като капката катран в кацата с мед – каза тя , поклати малко тъжно глава и замълча .
 • Ясно ! Голяма мръсница ли беше тя ? И не можа ли да я оскубеш и да я изхвърлиш на улицата ? – казах аз и почнах да си играя с зърното на гърдата и ,а Мишо подхвана другото .
 • Ами аз се направих на толерантна , въпреки че Силвия – така се казваше , имаше видимо по-специално отношение към мъжа ми . Само че един ден той си събра багажа и с нея замина за София . Смешното в случая е че сега тя не не му дава да се среща със суингъри ! …Ооох. .продължавайте в същия дух – каза тя , протегна ръка и почна да си разтрива клитора .
 • А сега иска ли някой от вас да ми удари един език ето тук ? – каза тя и плясна леко с ръка гладко избръснатото пространство между краката си .
  Ние с Мишо се спогледахме , тъй като и такова нещо също не бяхме правили но може би аз бях по-смел и казах :
 • Може аз да се опитам , но нямам никакъв опит .
 • Не бой се , аз ще те направлявам и ще станеш спец по тези неща .
  Аз се настаних между краката и разгледах внимателно мястото което трябваше да обработвам . Ирина ми обясни как да намеря клитора и с какви движения да предизвикам максимален ефект . Бързо свикнах и реших да опитам и друго . Пъхнах пръст между двете устни и като усетих къде е отвора на нейната гореща “пещера ” , вкарах пръста си до край . Тя каза че е добре , но да насоча пръста на горе за да намеря “же” точката . Погледнах към Мишо , но той само дигна в недоумение рамене . Ирина която в момента си играеше с топките му ни изгледа , изсмя се и каза :
 • Боже , какви сте невежи , спокойно кака ще ви научи !
  И почна подробно да обяснява къде се намира тази точка и какво да правим с нея . След това аз заработих с пръста и езика и само след минута тя почна да се възбужда и да стене . Увеличих скороста и изведнъж тя извика силно , напрегна мускулите на цялото си тяло , изпъна бедрата и се разтърси от конвулсии , като ме притискаше към себе си.
  След няколко секунди притихна като дишаше тежко и продължаваше да стиска главата ми с ръце и крака , като почти ме задуши . Мина минута ,която ми се стори като цяла вечност докато тя се отпусна без сили , закрила с длани зачервеното като божур лице . Аз също си поех въздух и шумно въздъхнах , а тя отвори очи погледна ме и каза :
 • Миличък извинявай , много ли те стиснах ? Ела тук и дай да го видя този пръст дето така ме побърка .
  Аз се излегнах до нея прегърнах я и подадох ръката си . Тя я хвана и целуна пръста ми , вдигна ръката ми високо и каза театрално :
 • Велики рицарю на оргазма , обявявам ви за носител на преходното звание “Златният пръст”, за първият множествен оргазъм който съм изпитала .
  След това пъргаво стана , облече халата и каза :
 • Хайде ставайте , да обядваме -и като видя разочарованите ни физиономии допълни :
 • Не може цял ден да се излежавате , дайте сега да хапнем пък и вие нали ще ходите в завода ?
  В завода отидохме за два часа и като свърши работното време се срещнахме с Ирина в същото бистро като предния ден . Разбира се отидохме и в бара и към два след полунощ отново бяхме в апартамента на Ирина . След чудесно прекараната вечер отново се впуснахме във сексигри .Аз запазих титлата “Златният пръст “, а Мишо получи титлата “Златният език ” защото дори само с език докарваше Ирина до страхотен оргазъм .
  Събудихме се към обяд и използвахме следобеда изцяло за секс . Затвърдихме наученото по няколко пъти и накрая привечер уморени , но безкрайно доволни , се сбогувахме с Ирина и си тръгнахме . По пътя във влака дълго си припомняхме тези две нощи , смяхме се на това колко сме били наивни и какъв добър учител за нас бе Ирина по тази “тънка ” част . А преди да пристигне влака на нашата гара , казах на Мишо :
 • Виж какво , предлагам за това какво се случи да си мълчим , то и без това никой няма да ни повярва , толкова са задръстени колегите !
 • Прав си , и аз смятам че трябва да си мълчим , но предлагам да си намерим причина за нова командировка след седмица – две , какво ще кажеш ?
Rating: 4.40/5. From 5 votes.
Please wait...