Случи се на вилата 2

Колата кривна от главния път и пое по черна пътека с надвиснали над нея вековни дървета. Все едно влязохме в друг свят и вместо звука на бързо преминаващи коли, се чуваше виртуозно чуруликане на невидими птички. Изведнъж дърветата се разредиха и излязахме на малка полянка пред двуетажна вила.
– Това ли е плажа? – недоумяващо попитах аз.
– Да – усмихнат ми отговори Емил – от другата страна на вилата е.
Изпълнена с любопитство, слязох от колата. Къщата изглеждаше огромна, а в градината й изглежда, че цъфтяха всички познати на света видове рози. Ухаеше прекрасно. Гледката толкова ме заплени, че се сетих за загорелите красавци едва, когато чух гласовете им зад мен.
– Отпред е още по-красиво – каза един от мъжете, визирайки къщата и навеждайки се към мен, тихо продължи – също като теб.Усмихнах му се пленително.
– Благодаря! – и в същия момент си помислих, че имам вече две рибки на въдичката си. Оставаше ми да уловя още четири.Само след няколко минути, се изтягахме на шезлонги, разположени на окъпана от слънцето луксозна веранда, а белокосия шестдесетгодишен домакинин ни раздаде по една запотена бутилка студена бира. От морето ни деляха петнадеситина метра, покрити с фин златис пясък. Чайки изпълваха въздуха с пискливите си крясъци, а морския бриз, който галеше нежно кожата ми, правеше жегата поносима. Затворих очи и поех дълбоко въздух, наслаждавайки се на звуците и специфичния дъх, който се носеше от морето.
Трябваше да вляза във водата. Бързата свирка, която направих на Емил в колата, ме беше възбудила и знаех, че на дъното на банския ми има мокро петънце от соковете ми. Събух късите си шортички и припнах към морето. Зад себе си чух подсвиркванията и възклицанията на мъжете. Бях забравила, че за първи път виждаха банския ми или по-скоро не виждаха тънката лентичка на прашките ми, потънала между двете бузки на малкто ми дупе. Засмях се без да се обръщам, но затова пък завъртях изкусително дупенцето си, предизвиквайки нови подвиквания.
Потопих се във водата и тя като че ли изстуди кипналите в мен страсти, но въпреки това не се сдържах и плъзнах пръстче под банския си. Беше влажно, топло и малко лигаво, все още водата не бе успяла да отмие соковете на сексуалното ми желание. Разтворих широко крака и усетих как студенината й облиза най-нежното ми място. Отпуснах се по гръб върху вълните и оставих тялото си в люлката на морето.
Спокойствието не продължи дълго, защото някой ме хвана за крака, беше Емил.
– Не знаех, че имаш толкова секси бански.
Изправих се във водата и го погледнах. Не можах да прочета в погледа му, дали беше приятно изненадан или пак го обземаше поредната порция ревност. Реших, че е време да разкрия картите си и да разбера дали той е точно такъв, за какъвто го мислех.
– Да, банския ми е секси, но не съм си го купила, за да те дразня или за да те карам да ревнуваш. Такъв е, защото искам всички мъже около мен да ме желаят. – Емил беше шокиран от това, което чуваше, но аз продължих с равен глас, макар че сърцето ми притеснено туптеше.-Давам ти възможнсост да избереш между това, да се забавляваме заедно или да бъдеш поредния мъж, на когото приятелката му е изчукала всичките му познати, а той е разбрал за това едва когато тя го е напуснала.- Емил отвори уста за да каже нещо, но аз поставих пръст върху устните му, с което го накарах да млъкне – Търся мъж, който има достатъчно самочувствие в собствената си мъжественост и не се страхува да сподели тялото на приятелката си с други мъже. Аз на свой ред бих изпълнила и най-шантавите му фантазии с помощта на няколко палави приятелки, които с удоволствие биха смукали и изцедили големият ти … – погалих го по слабините и добавих – Все още вярвам, че ти си от моя тип мъже. Не ме разочаровай.Обърнах му бързо гръб, за да не може да ми отговори с някоя глупост, преди добре да е помислил и разбрал колко много ще спечели от предложението ми. Потопих се и заплувах навътре в морето, а той напълно объркан тръгна към брега.Останах възможно най-дълго във водата, но знаех, че сблъсъка между мен и Емил предстоеше. Докато прекосявах бавно плажната ивица към верандата, шестте чифта очи бяха приковани в мен. Банският ми беше залепнал за мен, сякаш беше нарисуван и очертаваше всяка моя извивка. Мократа ми кожата сякаш блестеше от отразената в капчиците слънчева светлина и те като малки перли се търкулваха по нежните извивки на сексапилните ми форми. Вниманието, с което бях удостоена и погледите изпълнени с желание и похот, които усещах, бяха достатъчни за да предизвикат отново възбудата в мен и тя пламна като летен пожар между бедрата ми.
За моя голяма изненада Емил ме посрешна усмихнат и ме придърпа да седна в скута му. Той ме погали нежно по гръба, с което хиляди малки наелектризирващи и увеличаващи възбудата ми имулси преминаха по кожата ми. Плъзна длани и обгърна гърдите ми, стисна ги, а след това ги раздруса енергично. Огледах публиката си, всички ме зяпаха невярващо.
– Май е време за монокини.
Чух гласа на Емил, далечен и неясен, сякаш мозъка ми отказваше да приема друга информация, различна от допира на ръцете му и втренчените погледите на приятелите му. Кръвта бучеше в главата ми и почваше да кипи от погледите на мъжете, от докосването на Емил и от усещането на набъбналия му член под дупето ми.Бързо останах без горнище. Набъбналите ми розовите зърна щръкнаха, молейки за устни, които да ги засмучат. Но Емил ги пренебрегна. Погали ме по стегното коремче, развърза връзките на бикините ми и бавно ги изхлузи. Раздалечи краката ми и мокрото ми путенцето се разтвори безсрамно пред изумените му приятели. Чувствах се като пияна, не можех да помръдна, а само мърках и облизвах устни в очакване нещо да се вмъкне между тях. Петимата мъже се размърдаха неуверено и бавно приближиха, предусещайки възможността за групов секс. Пенисите им бях опънали боксерките и те ги потриваха нетърпеливо с ръце.Емил ме хавана от вътрешната страна на бедрата и ме вдигна така, както бях с разтворени крака. Внесе ме вътре във вилата и ме положи върху една кожена пейка. Изхлузи боксерките си и веднага пъхна топлия си възбуден член в устата ми. Това като че беше старт и за другите да започнат. Почти веднага усетих няколко ръце да се плъзгат по мен, галейки различни части от тялото ми. Още един пенис се отърка в лицето ми. Изкарах този на гаджето си и засмуках другия. Наредиха се и останалите и започнаха да ги сменят в устата ми, всеки беше нетърпелив да ми го вкара между устничките. Емил ме държеше за косата и без значение дали лапах неговия или на друг, натискаше главата ми да го поемам все повече и повече, докато не видеше, че се задавям. Всяка част от тялото ми като че ли живееше собствен живот, а едновременното им докосване и стимулиране ме довеждаше до екстаз. Зърната ми бяха смукани, стискани, нежно докосвани и брутално хапани. Усещах езиците им по цялото ми тяло и най-вече между изтръпналите ми от възбуда бедра. Устните на лицето ми и тези между краката се подуха от лизане и смукане. Тялото ми тръпнеше в очакване и сладострасно се изви усещайки твърд пенис да се потърква в путенцето ми. Мъжът проникна в мен с вик на задоволство. Започна да ме клати бавно, наслаждавайки се на мократа ми вагина и на гледката от сменящите се в устата ми надървени курове. След малко спря и със съжаление усетих, че го изкарва. Някой ме вдигна като перце и се намести под мен. Стисна задника ми, който беше по-малък от шепите му и разтвори бузките ми. Опря члена си на ануса ми и рязко проникна. Изкрещяхме едновременно, той от кеф, а аз от болка. Устата ми веднага беше запушена с поредния надървен член, а първият мъж отново се върна между краката ми. Двамата започнаха да се движат в мен и постепенно увеличаваха темпото, натискът им ставаше по-рязък и пенисите им проникваха все по навътре. Свикнах бързо и двете ми дупки да са изпълнени, а леката болка, която изпитвах, само увеличаваше още повече удоволствието от чукането.
Стаята беше изпълнена с възбудени мъжки стонове и звуци от пляскаща се човешка плът. Наричаха ме курва, мръсница и аз се държах като такава, разтваряйки все по-широко краката и устата си. Мъжете се редуваха да сменят дупките ми, променяха пози и ме наместваха като гумена секскукла, създадена единственно да ги задоволява. Оргазмите ми бяха многобройни, преливаха един в друг, карайки ме да вия от удоволствие.Мъжете почнаха да свършват, един по един. Кунвулсивно се тресяха и сумтяха като животни, изхвърляки семето си. Ароматът и вкуса на топла сперма се пропи дори и през кожата ми, преглъщах я, размазваха я по лицето и гърдите ми. Усещах талазите й в ануса и путенцето си, преливаща навън и омазваща цялото ми тяло. Изсмуках и изцедих и последната капчица от уморените им пениси, а след това ги целунах нежно с обещание за още.
– Беше точно така като си го представях – казахме едновремено с Емил, когато срещнахме погледите си. Засмяхме се.Мъжете излязоха навън, за да се потопят в морето, а аз блаженно затворих очи, наслаждавайки се на тишината. Нямах сили да помръдна, умората и изтощението надделяха, сънят дойде и аз заспах като невинно ангелче, безсрамно разкрачено ……

Rating: 3.40/5. From 5 votes.
Please wait...