Случи се на вилата

Автор: Hoot1

Босите стройни крака стъпваха по топлата трева, а вятърът развяваше и без това късата лятна рокля. Игривите изрязани прашки прозираха през тънката материя, а щръкналите зърна доказваха липсата на сутиен. Прекрасната картина се завършваше от миловидното лице с големи, сини очи и дълги, светли коси. Момичето се казваше Юлия и беше на 25 години, а действието се разиграваше на семейната вила. Докато мъжът й беше в града по някакви задачи, момичето беше наело две съседски момчета, Димо и Юлиян, да окопаят градината, което всъщност трябваше да направи самата тя, но не й се занимаваше. За цената все още не се бяха разбрали, но Юлия предполагаше, че ще й излезе евтино.
Тя седна на пейката и загледа, как работят двамата младежи, като вече ясно си представяше, къде, какво ще засее и как градината ще оживее. Денят беше доста горещ, заради това двамата работници се бяха съблекли голи до кръста и потните им, добре оформени тела, проблясваха под слънцето. Юлия остави книгата, която четеше настрани и се загледа с интерес. Изправи се, влезе в къщата и се върна с две чаши студена бира, която предложи на двамата. Те, обаче, като че ли повече се заинтересуваха от това, че сега тя вече беше само по бански…

 • Благодарим! – казаха и двамата й бързо изпиха прохладната течност.
 • Може би ще искате да ви донеса и хладка вода да се измиете? – попита Юлия, забелязвайки, как отпред на панталоните на двамата мъже се образуват издутини.
 • Не, няма нужда. Благодарим все пак… – отвърна Юлия и когато момичето се обърна и отиде на няколко метра от тях, където си постла хавлийката и легна да се препича, добави тихо. – Оф, надървих яко! Като кол ми е!
 • И аз… – отвърна му Димо.
  Момчетата постяха малко, но после отново си продължиха работата. Но след малко, отново бяха прекъснати от гласа на Юлия, идващ иззад тях:
 • Мога ли да ви помогна с нещо…?
  Двамата се обърнаха и видяха пред себе си чисто голата си работодателка! Тя се приближи бавно, като в това време пръстите на едната й ръка шареха между краката й. Юлиян и Димо известно време я гледаха шокирано, но после бързо съблякоха от себе си остатъка от дрехите си, без да ги интересува, че съседите могат да ги видят. Желанието им за секс беше толкова силно, че не можеха да мислят за нищо друго. Юлия коленичи между двамата, с широко разтворени крака. Летният ветрец приятно галеше срамните й устни, докато двете й ръце се движеха по стволовете на двамата юнаци. Членът на Димо беше около 16-ина сантиметра и около него всичко беше гладко избръснато, докато на инструментът на Димо беше с 4-5 сантиметра по-голям и около него бяха покарали доста косми, които си личеше,ч е той все пак бръснеше понякога. Момичето започна да ги облизва един след друг, като докато единият беше в устата й, ръката й лъскаше другия. Накрая Юлиян не издържа, хвана главата й и започна просто да я чука в устата, а Димо само стоеше встрани и ги наблюдаваше, онанирайки сам.
 • Да влезем вътре! – каза Юлия, когато най-накрая успя да се отдръпне леко от ръцете на Юлиян – Само че си вземете дрехите…
  Когато и тримата бяха вътре, момичето легна на ниската масичка, отпускайки главата си надолу от ръба й. Косите й се спуснаха като водопад, а устенцата й сякаш жадуваха да усетят мъжка плът в себе си.
 • Димо, сега е твой ред… – Юлиян побутна приятелят си към нея.
  Той веднага разбра, за какво става дума, за това уверено вкара члена си в устата на момичето и започна да я чука. Юлия в това положение го поемаше целия, защото той влизаше чак в гърлото й, улеснен от обилното количество слюнка. Димо мачкаше гърдите й, в такт с равномерните движения, с които се движеше в устата й. Юлиян в това време заобиколи масата, наведе се между краката на момичето и започна да я лиже. Силните му ръце галеха бедрата й, докато езикът му умело се движеше между срамните й устни.
 • М-м-м! – раздаваха се звуци от устата на Юлия, в която все още се движеше здравият член на другия мъж.
  Без да спира да лиже, Юлиян вкара единият си пръст във вече леко отпуснати анус и започна да го движи бавно. Скоро ануса на Юлия беше вече готов за нещо съществено, Юлиян се изправи и направи знак на приятелчето си да се приближи:
 • Хайде. ти си…
  Без да се бави, Димо за настани на освободилото се място. Краката на Юлия бързо заеха нужното положение – свити в коленете и разтворени. Димо без никакви излишни приказки вкара члена си във влагалището й и започна да я чука. Момичето обгърна талията му с краката си, а гърдите й силно се поклащаха в такт с тласъците на партньора й, които бяха резки и бързи.
  Юлиян седеше встрани и ги наблюдаваше, като ръката му бавно се движеше по ствола на члена му.
 • Остави малко и за мен… – с усмивка каза той.
 • Сега цялата е твоя. – Димо извади хуя си от Юлия и седна на дивана.
 • Чукай ме здраво, моля те! Бъди груб! – помоли го момичето, гледайки го с възбуден поглед.
 • Така ще те наеба, че няма да можеш да си седнеш на дупето! – каза Юлиян, обърна я на лявата й страна и като широко разтвори краката й, намести члена си срещу анусчето й. С едно движение проникна вътре, остана така за малко, а после започна да се движи, като постепенно целият член проникна в дупенцето на момичето.
 • Да-а! Още! – извика то, без да има сили да се сдържи. – А-а-ах! Да, по-дълбоко! А-а-ах! – ръцете й стискаха силно ръба на масичката.
  Юлия се извъртя по корем, а партньорът й продължи да я чука още по-бясно. Членът му проникваше целият в дупето й, карайки удоволствието да нараства неимоверно. Накрая Юлиян не издържа на собственото си темпо и се изпразни мощно в кафявото отверстие. Но не успя Юлиян да извади члена си, когато се чу как пред къщата спира колата на мъжа на домакинята.
 • Мъжът ми си идва! – извика тя и погледна навън.
 • Но аз не можах да свърша! – каза Димо и с тези думи вкара хуя си в дупето й.
 • Имаш минута-а-а-а… докато вкара колата в гаража-а-а… – отривисто го насърчи момичето и Димо започна да я чука бясно, държейки я седната си ръка за рамото, а с другата за талията. Юлия захапа ръката си, опитвайки се да скрие стоновете на наслада и последвалият оргазъм, когато Димо на свой ред се изпразни в дупето й.
  Момичето бързо навлече рокличката си и изтича да посрещне любимият си мъж, докато двамата работници се измъкнаха през задната врата и изчезнаха през оградата…
Rating: 4.33/5. From 3 votes.
Please wait...