Споделих жена ми с най-добрите ми приятели

Съпругата ми е най-възхитителната в сексуално отношение жена на света. Бяхме си обещали, че след като се оженим няма да позволим интимния ни живот да стане скучен и отегчителен като на повечето двойки след брака. Редовно разнообразявахме със секс на места където може да бъдем спипани, играчки, ролеви игри.
Ася много обичаше да ме възбужда на публични места. Веднъж на едно парти дори започна да се натиска с някакъв, знаейки че я наблюдавам, а после като отидох при тях тя продължи играта с мен. Едвам стигнахме до паркинга и я изчуках на предния капак на колата.

Друг случай беше, когато седнахме в кино салона, тя разтвори леко сакото си и се оказа, че отдолу е напълно гола. Сложих ръка на котенцето й и я задоволявах по време на филма. Аз толкова се бях възбудил до края му, че правихме секс в тоалетните на киното после.
А когато и си пийне жена ми става направо неудържима. Много пъти след разни фирмени събирания съм отбивал колата от пътя и сме се чукали направо на улицата.
Също така Ася обичаше да флиртува с приятелите ми. После винаги ми казваше до къде е стигала. Един път позволила на Стефан да й пипне циците и да вкара два пръста в путката й. Друг път почти била налапала кура на Боби, но само го подразнила и се отказала.
От близо половин година аз и няколко приятелчета имаме традиция да се събираме у някой от нас всеки петък да играем покер. Когато играта е у нас Ася като единствена жена винаги е атракцията на вечерта. И последния път когато беше излязла някъде усетих разочарованието на момчетата.
Боби каза, че имал да ни показва нещо и извади някакво DVD, озаглавено ‘Момичета които просто обичат да лапат’. Ставаше въпрос за двучасово порно с момичета които въртят свирки на различни мъже докато не свършат. На една от сцените Тони възкликна:
-Бих дал 100 кинта ако намеря жена която да ми го лапа наполовина толкова добре.
-А би ли дал две по 100 ако го прави два пъти по-добре?
Всички се обърнахме и с изненада установихме че въпроса дойде от Ася, която явно се беше прибрала и никой не я беше чул.
Тони стана, взе портфейла си извади 2х100 и ги сложи на масичката за кафе, после смъкна панталоните и боксерките си. Възбуденият му член сочеше направо към нея:
-Твой ред е, скъпа.
Той седна и зачака реакцията й. Тя коленичи пред него, погледна ме, и след като й се усмихнах в знак на съгласие тя пое пениса на Тони в устата си.
След това всички се втренчихме в нея как го задоволява и след няма и 5мин видяхме как Тони притисна главата и докато свършваше. Тя гълташе колкото може от спермата му, а останалото се плъзна надолу по брадичката й.
Още една стотачка се плесна върху масичката за кафе и Явор застана съблечен с надървен член пред нея. Ася тъкмо беше приключила с Тони и се обърна към пишката на Явор и я пое в устата си. Придърпа го по-близо до себе си и започна да го тика дълбоко в гърлото си. След още няколко минути вече и той беше свършил и Ася облизваше последните остатъци от сперма по устните си.
Жоро беше следващия наред. А докато му лапаха кура Вальо и Гого застанаха около Ася и тя хвана пишките и на двама им и започна да ги задоволява с ръце докато задоволяваше Жоро с устата си. Гого беше толкова възбуден, че свърши почти веднага върху блузата на жена ми. Тя изкара члена на Вальо от устата си и пое този на Гого за да глътне колкото беше останало като резултат от свършването му и пак се върна към Вальо. Хари направи крачка напред и бързо зае мястото на Гого.
През това време Тони и Явор се бяха надървили отново и Ася им каза да седнат на дивана да ги поеме, след като приключи с Жоро, Хари и Вальо. Жоро свърши първи, след него Вальо се изпразни върху блузката на Ася. След това тя се зае с кура на Хари и след няколко минути той също се празнеше в устата й. Пренесе се към дивана и се настани между Явор и Тони, където ги обслужи още по веднъж. Следващите след тях на дивана бяха Гого и Жоро. След това Хари и Боби се наредиха отново, но Ася ги спря.
-Съжалявам момчета, но е ред на мъжа ми. Може би ще повторим това някои друг път.
През следващата седмица всички от момчетата ми се изредиха да звънят да ме питат може ли пак да се съберем у нас за покера. Питах Ася и тя каза, че предната вечер я възбудила много и нямаше нищо против да повторим. В петък тя посрещна приятелите ми само по жартиери и комплект черен сутиен и дантелена прашка.
Всички бяха толкова нетърпеливи, че явно никой освен мен не обръщаше внимание на играта. По някое време Ася се обади:
-Свалете картите да видим кой ще е първи.
Хари имаше най-високата ръка и тя го замъкна на дивана и коленичи между краката му.
След като му духа набързо и той свърши, задоволи Гого и Тони, а после се зае с Жоро, който по някакви причини се забави.
-Знаеш ли, защо не се изчукаш с Радо(това бях аз,нейния мъж), може би това ще ускори свършването ми? – каза той и останалите единодушно се съгласиха, че искат да видят същото.
Ася легна върху голямата маса във всекидневната. Аз застанах до ръба на масата и вкарах кура си направо във влажната путка на жена си. Тя уви крака около кръста ми. Започнах да я чукам ритмично с къси бързи движения и само след няколко минути тя вече беше достигнала първия си оргазъм. Мислех, че ще отнеме малко повече време, предвид факта, че правихме секс точно преди да дойдат момчетата на гости. Малко след нея свърших вътре в нея.
Изкарах пениса си от нея и тя продължи да лапа пишката на Жоро. Докато се обърна някой вече беше заел мястото ми. Погледнах и видях кура на Явор на сантиметри от путката на Ася. Секунда по-късно тя отново стенеше от удоволствие. Явор започна да я чука здраво и дълбоко. Цялата маса се клатеше напред-назад, а тя се хвана здраво с ръце за ръба й и се притискаше все по-силно към чукащия я кур. Жоро пак приближи члена си към устата на Ася и тя само отвори уста да го поеме. Боби застана от другата страна на масата и започна да смуче едно от зърната й. Тя протегна ръка за да хване пишката му, докато продължаваше да пъшка при всеки тласък на кура на Явор в тясната й путчица.
-О,да,скъпи,да..ДА!!!
Явор също изстена и започна да се празни вътре в нея.
Явор изкара члена си преди да е изхвърлил последната си сперма и тя се пръсна на корема на Ася. Гого не изчака покана и набута надървеното си достойнство в котето й. Смяната беше толкова бърза, че не знам дали тя можа да усети промяната. Патката на Гого шляпваше и издаваше звуци при всяко вкарване и изкарване. Ася се присегна с ръка за пишката на Тони точно преди Жоро да вкара неговата отново в устата й. Тя започна да се гърчи от нов оргазъм. Минута по-късно и Гошо достигна своя, празнейки се и той в путката на жена ми. Жоро изкара неговия кур от устата на Ася и зае позиция между краката й. Боби застана на негово място в устата й, а Тони се заигра с циците й. Жоро я чукаше грубо и колкото се може по-бързо. След няколко минути вече се беше изпразнил в нея.
Хари се нареди след Жоро, но Ася се оплака, че я заболял гърба от масата. Той и Боби я пренесоха на ръце в спалнята и Боби легна на леглото по гръб. А тя се опря на ръце и колене и приближи главата си към члена му докато Хари се намести зад нея и започна да й го вкарва в путката. Ася изстена, когато тялото и се разстърси от следващия й оргазъм, а малко след това Хари свърши в нея. Докато изкарваше пениса си пръсна сперма по задника й. На Тони му хрумна идея и застана зад нея. Той бавно започна да вкарва патката си в ануса й. Ася отвори очи като установи какво се кани да прави и се опита да протестира, изваждайки пишката на Боби от устата си, но той придърпа главата й обратно и започна да се празни в устата й. Тя започна да гълта спермата му, а през това време Тони вече я ебеше в задника.
-Да, чукай ме отзад, чукай ме – можеше само да каже тя.
През следващия час и нещо Ася не оставаше без кур в две от трите си дупки. Изведнъж Жоро, който чакаше реда си, възкликна:
-Мамка му, защо стоя.. Тя има три дупки! – и след този коментар Ася можеше да се наслади на 3 пишки по едно и също време. Първоначално тя духаше на Хари докато тя яздеше пениса на Явор, а Жоро я чукаше в задника. След смяната Гого беше отзад, Боби оправяше котенцето й, а Явор беше в устата й.
Към 3 през нощта вече всички бяха изцедени и изтощени. Ася лежеше изморено на леглото, но когато ме видя да се приближавам с надървен кур към нея, тя разтвори крака и ми се усмихна:
-Време беше. Започнах да си мисля, че си изгубил желание.
Целунах я по устата и бавно плъзнах пениса си в котенцето й. Усетих колко е гореща и тясна, а също така и беше добре напоена със спермата на всички които бяха свършили в нея тази вечер. Не можах да се сдържа и след няколко минути и аз се изпразних вътре в нея.
На следващата сутрин, обсъждайки страхотната вечер пак се разгорещихме, изчукахме се още веднъж и излязохме за работа.

Rating: 3.36/5. From 11 votes.
Please wait...