Суинг оргия с братовчеда на мъжа ми, жена му и кучето ни Рики

Автор: Ан

Бяхме вече семейни на 12 години. Съпругът ми е сладур, разкрепостен, никакви задръжки и скрупули. Аз съм по деликатна. В началото не можех да си помисля да ме ебе друг мъж. Ако някой ми посегнеше го правех на луд. Един ден в нас дойде братовчедът на съпругът ми със съпругата си. Те както се казва двамата са си плюли в устата. Разговорът ни се завъртя около секса. В един момент снахата- Мери издруса:
– Вие както сте я подкарали, утре и нас ще завъртите.
– Как така ще Ви завъртим? – попита госта.
– Ами как, както сте си разменяли гаджетата някога.
Настана кратка тишина и аз се обадих:
– Сигурно им е било хубаво. Все пак е разнообразие.
Много не се замислях какво говоря. Просто тази тематика ме възбужда. Макар че не си давах сметка, какво би станало, ако … В него момент Мери каза:
– Да, щом са го правили, явно е хубаво. Трябва и ние някой път да опитаме…
Нейсе, братовчедът Венко скочи, дръпна Мери и почна да и съблича блузката. Ставаше доста интересно. Не схващах какво ще прави, но тя остана гола до кръста, не носеше сутиен. Стоеше объркана, а той продължаваше да я съблича говорейки:
– Права си! Време е да ви видим на какво сте способни и вие.
Тя или не схващаше ставащото или го желаеше. Той и пусна полата на пода и тя си вдигна единия, после другия крак, наведе се, взе си полата прилежно я сгъна и постави на облегалката на фотьойла. Не носеше бельо. Беше прекрасна, толкова сочна и привлекателна. Тогава съпругът ми се обади с въпрос:
– Вени, искаш да наеба жена ти ли? Става. Хващай моята.
Дойде при мен и почна да ме съблича на свой ред. Бях и аз само по една рокля на голо. Докато се усетя и се оказах гола пред тях. Бях силно възбудена, но никога не ме е ебал никой пред съпругът ми. Това ме смути много и казах:
– Не мога да се еба в присъствието на мъж ми с друг!
Тогава Венко прегърна Мери и я подкара към дивана. В него момент Дuмu се съблече гол, хвана ме и постави на пода, на килима. Вдигна ми краката и ги вкара под мишниците ми. В тази поза всеки можеше да ме ебе. Това ме притесни доста, но той просто си го заби в мен. Вече не усещах друго. По едно време се надигна и каза:
– Стой така и не мърдай, отивам до тоалетната.
Излезе и след няма и минута угасна тока. Стана тъмно, нищо не се виждаше. Чух, че говори с някого, после дойде при мен, каза ми:
– Много те обичам!
Усетих как ми влиза кур. Но нещо не бе на ред. Все пак ми беше ужасно хубаво и не реагирах. Едва след няколко минути чух силният рев на Мери, експлозивният и оргазъм и я последвах. Когато светна осветлението, съпругът ми седеше на пода до мен, а Венко се бе изправил и хуят му стърчеше като телевизионна антена. Нямах думи, само посочих с ръка на Дими да го види. Тогава той ми каза:
– Върви и го строши, ще ти хареса.
Искаше ми се, но никога не съм го правила пред него. Седнах на табуретката. Позата ми беше съвсем провокативна. Ебеше ми се, но… Мери се обърна към Дими и каза:
– Благодаря ти! Беше чудесно. Искам още. Сега е ред на Вени.
Думите и малко ме объркаха, бях толкова възбудена, че почти бях готова да ме ебът всички. В него момент се приближи Рики- ротвайлерът ни. Заби глава между краката ми, почнах да го галя. И едва тогава се усетих. Животното си завря муцуната в путката ми и почна да я лиже. Мери понечи да покаже на Венко и Дими, но Дими я спря с думите:
– Не размахвай ръце, че ще ти скочи.
– Да ми скочи, чувала съм, че лижат чудесно, че и друго правят.
Дuмu нямаше предвид това, но аз за да се избегне злополука му натиснах главата в мен. Езикът му съвсем ме накара да откача, почнах да редя оргазми. Лижеше прекрасно. За първи път ме набара на голо. Почти крещях от удоволствие. Дuмu ме попита за стотен път:
– Ще го пробваш ли. Виж какъв кур ти е приготвил? Ще изведа кучето.
Рикu изръмжа леко, недоволно, но го последва. Венко дойде до мен и попита:
– Преди малко, не ти ли хареса? В тъмното бях аз. Мери ми каза да се възползвам от тъмното. Не се сърди.
– Не се сърдя! Но все едно не си бил ти. Не те виждах, нито теб, нито Дими.
– Сега го няма, искаш ли?
Седна на килима до мен и ме придърпа. Бях наистина на ръбът да припадна от възбудата, механично се качих на него. Ебеше ме с чувство, беше внимателен. Седях на курът му с гръб към него. В един момент се появи Дими, като ни видя курът му скочи. Даде ми знак, както съм да легна на Венко. Схванах идеята му, искаше сандвич. Повдигнах се и вкарах хуят на Венко анално, излегнах се. Дими се канеше да ми го начука, когато Рики изскочи като стрела и докато се усетя ми зализа путката. Беше уникално удоволствие. В този момент Дими ми даде знак да продължа, а той хвана Мери и почна да я ебе. Не можех да се въздържам и скимтях, виках при всеки оргазъм. Отпуснах глава на Венко, кучето ме лижеше акуратно. По едно време спря, усетих, че се качва на мен. Опитах се да се надигна, но ръцете на Венко си играеха със зърната ми. Кучето почна да прави някакви движения, усетих как силно ме стиска с предните си крака и изведнъж нещо ми влезна в путката. В началото усещах само топлина, но бързо това нещо набъбна. Усетих как путката ми стана тясна за него. И тогава чух съпругът ми да казва:
– Успя. Вкара и го. Не знаех къде съм, на кое небе. Усещах двата кура в мен. Нямам представа колко време съм крещяла, но в един момент усетих, че Рики се опитва да си извади кура от мен. Нещо не му се отдаваше. Тогава съпругът ми каза:
– Не му помагайте! Успял е да си вкара топката в нея и се е заклещил. Когато се успокои, ще му спадне.
Доста време се дърпа, което също ме довеждаше до оргазми. Нещо много течеше от путката ми. Явно се беше изпразнил в мен. След около половин час успя да си извади хуя от мен. Когато го видях, не повярвах на очите си. Не бях виждала такъв кур. Макар и поспаднал все още бе с внушителни размери. Доста се чудих как се е събрал в мен. Усещането до като беше в мен няма нищо общо с човешки хуй. Струваше ми се, че ще ме пръсне.
Бях много бясна, все още ми се ебеше като на не видяла кур. Повиках Дими, последва втори сандвич. Тогава чух Мери да казва:
– После и на мен. Искам да опитам и с кучето.
Към сутринта се успокоихме и заспахме в нашето легло. Към обед нещо ме събуди. До мен Дими и Мери се ебяха като за олимпиада. Хванах Венко за хуя и почнах да го стимулирам, налапах го пред моя, вече не ми пукаше. После го наседнах, като ездачка.
Ето така се отприщих след 12 години брак. Същият ден Венко и Мери си отидоха. Стана някак си тихо, дори досадно. Тогава Дими се сети за кучето и ме попита, как е било. Не му спестих нищо, казах му какво съм чувствала. Тогава ме попита:
– Искаш ли пак да те ебе?
– Да! Защо не? Курът му е много особен. Така го гледаш малък, а вътре го усещам, аха, аха да ме пръсне. Хубаво е !
Повиках Рики. Оставих го да ме лиже. Бях легнала напреки на спалнята с висящи крака. Доста бързо се качи на мен и почна да търси с хуят си путката ми. Този път му помогнах. Виждах как съпругът ми се дърви. Курът му наистина стана като кегла за боулинг. Решихме да научим кучето да ме ебе, когато съм на курът на Дими. Кучето все още бе в мен, но успях да се изтръгна и се качих да яздя Дими. Рики ме налиташе през цялото време и тогава без да мисля, полегнах на мъж ми, без да го вади. Изведнъж Рики се качи на леглото, завъртя се зад мен и почна да ми търси путката. Вместо нея попадна на анусът ми. Дори не усетих как ми влезна, но само след минута, усетих как наедрява в мен.
Чрез няколко опита през същата седмица се научи да ми го вкарва в различна позиция. Докато се ебяхме мъж ми каза:
– Сладък, той е само на година, ще те ебе поне още 6-7 години. Трябва да го пуснем и на Мери.
– Съгласна съм! А как би реагирала сестра ти на него?
– Тя е отворена, може и вече да е пробвала с кучето на нашите.
Нещо ме тресеше хормонът яко, хванах телефона и се обадих на сестра ми:
– Здрасти, къде си по това време?
– В нас, защо?
– Сама ли си? Имам питане.
– Да, питай.
– Какво мислиш за секс с куче?
– Ха-ха-ха…ха! Вашият да не ти е скочил? И ха!
– А ми… опита се.
– Дай му първо да те лиже, ще припалиш яко и после го остави да скача по теб. Просто застани на колене до леглото и полегни. Не му се плаши, ще се качи на теб и ще почне да търси. Можеш да му помогнеш. Като му се наместваш. Внимавай да не си вкара топката, че ще се заклещи и после ще чакаш докато му спадне. Той (има предвид мъж ми) знае ли?
От чутото ми стана ясно, че има добър опит, но все пак попитах:
– Теб ебало ли те е? Доста неща знаеш.
– Да. Но внимавай, хуят веднъж в путката ти става огромен. Поне с нашият е така.
– Да, те нали са една порода.
Ще пробвам и ще ти кажа.
Така се забърках и с кучето

Rating: 3.88/5. From 17 votes.
Please wait...