Съня и ужасното разкритие

Здравейте момчета, аз съм вашата Мая и ще ви разкажа случка със странен сън и ужасното разкритие, което той ми донесе.

Събудих се цялата плувнала в пот. Това бе една от редките нощи, които прекарах без мъж до мен. Бяха мастробирала цяла нощ, но самозадоволяването беше причината за внезапното ми събуждане вир вода.

Сънувах странен сън, от които помня само последните мигове.  Мъже се празнеха на лицето ми, като подвикваха „Я, шприцен, шприцен”.  Опипах си лицето и за съжаление установих, че цялото това пръскане на семе е било само сън. Само сън, които – реших аз – трябва още днес да превърна в реалност. Само се чудех, какво е това „Я, шприцен, шприцен”. Странно, знаех, че съм го чувала някога, но нямах спомен кога и как. Звучеше като немски, но не бях сигурна. Освен това не се сещах каква е връзката между мъжете, които се празнеха, немските викове и мен. 

Постепенно в съзнанието ми започна да се подрежда странен, а после и ужасяващ пъзел. Спомних се в детството, че когато вкъщи идваха приятели на нашите в късните часове ме събуждаха точно такива викове.  Спомних си, че мама и тате бяха завършили висшето си образование в ГДР и от време на време се събираха с приятели от онова време. Спомних си и нещо, което досега бях изтласкала от съзнанието си.

Бях шест годишна, когато такива викове ме събудиха за първи път. Тогава се уплаших и потърсих мама и тате. Те бяха в хола, откъдето се чуваше шума.  Отидох до вратата. Тя беше стъклена и без да питам я отвори и влязох. Мама беше на колене, а мъжете и татко я бяха наобиколили. Тя ги целуваше, а те я пръскаха и мажеха с течност по лицето. Викаха. Викаха точно това „Я, шприцен, шприцен”.  

Тогава не знаех какво се случва. Днес вече знам, че съм перверзница като майка си. Нямаше откъде да намеря германци да се празнят на лицето ми, но можех да издиря приятелите на нашите.  Щях да разбера, дали мама е била курва и дали съм по-добра от нея.

Rating: 4.25/5. From 4 votes.
Please wait...