Съпругът воайор 1

Стоян и Красимира бяха женени от 6 години. Тя беше неговия трофей. Той беше с 30 години по-стар от нея, но като богат корпоративен собственик чувстваше, че това беше негово право- да има красива млада жена до себе си. А Красимира определено беше красива- тя беше слаба висока жена, с дълга черна коса. Гърдите й бяха по-малки от средните, но зърната й когато настръхнеха бяха огромни……….

Това беше единия от начините той да разбере, какво я възбужда. Кръстът й и бедрата й бяха тесни за жена с нейния ръст -180 и това подчертаваше краката й- дълги и слаби. Това правеше всяка пола или рокля която тя носеше да изглежда по-къса отколкото е. Колкото и да я обичаше Стоян знаеше, че с неговите 63 години той не можеше да я задоволи сексуално така както тя имаше нужда, поне не както преди. Бяха минали 6 месеца откакто видя зърната и настръхнали от неговите ласки.
Той знаеше, че другите мъже възбуждаха жена му. Беше видял зърната и да настръхват преди седмица на едно парти. Тя беше център на вниманието на група мъже. Тя се смееше и флиртуваше като тийнейджърка. Когато тя се беше обърнала към него той видя зърната й да стърчат през сутиена й. Не знаеше дали мъжете го забелязват, но той го беше забелязал. Също така беше забелязал за свое най-голямо учудване, че члена му беше се втвърдил като гледа как жена му общува с мъжете около нея. Той знаеше, че му харесва тя да е до него, тя да е център на вниманието, а от състоянието на зърната й знаеше, че и на нея й харесва.
Докато шофьорът ги караше към вкъщи Красимира се притискаше към ръката му. Той я притискаше към себе си и в това замаяно състояние между съня и опиянението от алкохола си представи как неговата дългокрака жена се чука с няколко мъже. Представи си дългите й крака разтворени широко докато мъж след мъж натикваше хуя си в нейната влажна и изпълнена с желание путка. Един след друг, в замайването си той не ги броеше, но знаеше че са много. Членът му отново започна да се втвърдява и той постави една от ръцете на Красимира върху чатала на панталона си. Тя измърка докато разтриваше възбудения му пенис.
Когато се прибраха, бързо отидоха в спалнята и без да губят време да се събличат преминаха към правенето на секс. Красимира легна на леглото като надигна полата си над кръста си и отмести бикините си на една страна като разкри влагалището си. Стоян се разкопча, бръкна в панталона си и си изкара члена. Насочи го към красивата си съпруга, коленичи на леглото между разтворените й крака. С един тласък той проникна целия в подмокреното й влагалище. Красимира беше повече от готова за неговото проникване и започна да посреща тласъците му като повдигаше таза си към него и го въртеше леко.
Стоян още си фантазираше как различни мъже чукат жена му, дори и докато самия той я любеше. Той беше затворил очи и си представяше как един мъж беше легнал между краката й и я чукаше, точно както той го правеше. След това видя как мъжът спря, Стоян направи същото, докато си представяше как мъжът става и друг заема мястото му. След като новият мъж в фантазията му започна да чука Красимира и той самия започна да се движи отново. Той спираше и почваше 8 пъти представяйки си как различни мъже чукат жена му в путката. На 8мия той се изпразни като изстреля спермата си дълбоко в нея и се претърколи настрани, само за да види как тя започва да се гали за да постигне своя оргазъм. Тогава Стоян настина осъзна, че само той не й беше достатъчен.
В дните след партито, фантазиите на Стоян продължаваха да се въртят около това как разни мъже чукат жена му. Изплуваше и нейният образ как мастурбира за да свърши. Виждаше жена си в кръг от мъже на партито. Работата му страдаше докато съзнанието му блуждаеше. Най-накрая той стигна до някакво решение и така се оказа в едно порно кино по средата на деня.
Стоян плати билета и бавно влезе. Огледа се и видя, че не е толкова зле колкото беше очаквал. Фоайето беше добре осветено и чисто. Влезе в кино залата, като остана на вратата докато очите му привикнат към тъмнината. Като посвикна с мрака видя около 20 реда от по 10 седалки от двете страни на пътеката и доста голям екран на който се прожектираше филма с две жени които се ближеха и се чукаха с изкуствени пениси. Той беше единствения човек вътре, затова излезе навън. Той търсеше мъж, който и да е мъж. След това видя може би най-големия късметлия на света с изключение може би на някои който беше спечелил от тото.
Димо Евтимов се беше измъкнал от работата си като счетоводител този следобед. Не беше време за плащане на данъци и нямаше много работа. Беше все още облечен с костюма и вратовръзката с които беше на работа. Понеже нямаше кой знае какво за правене беше дошъл в киното за да мине малко време. Той беше правилния човек, на правилното място, в правилното време. Тъкмо беше влязъл в киното и отиваше към тоалетната когато го пресрещна възрастен, сивокос, почтено изглеждащ мъж.
-Извинете ме господине- му каза Стоян- мога ли да поговоря с вас?
Димо го погледна и като се надяваше да не е педал каза :
-Да, само се надявам да не се опиташ да ме сваляш защото не съм от този тип „мъже”.
-О ! Не! Разбира се, че не! Точно обратното добри човече! Точно обратното- засмя се Стоян- Искам да доведа жена си тук и да я дам на мъжете да я използват както те пожелаят. Искам да я дам на един мъж, а той да я даде на тълпата.
Ченето на Димо щеше да падне. Той не беше сигурен дали е чул добре. Гледаше Стоян, като устата му се отваряше и затваряше, но не можеше да каже нито дума.
-Изглеждате ми почтен и ако преценката ми за характери е добра мисля, че ще се справите с тази задача. Бъдете тук утре вечер в 8 и 30. Аз ще доведа жена си, ще ви я представя с думите „Това е жена ми, тя е ваша и можете да правите с нея каквото пожелаете за следващите 3 часа”. Вие трябва да е въведете в кино залата и да правите каквото искате с нея, а също така да позволите на мъжете в киното да правят каквото искат с нея. Само без връзване и насилие- само секс. Мислите ли че можете да се справите?
Стоян гледаше Димо в очите като очакваше отговора му. Димо можа само да кимне, докато все още се опитваше да възприеме това което му беше казано.
-Добре- каза Стоян като кимна- тогава ще се видим утре вечер. Довиждане господине.
Стоян се прибра вкъщи при своята красива жена, сигурен че схемата му за задоволяване на Красимира, докато той гледа, ще успее. Преди да слезе от колата, той си сложи капки за очи за да изглежда така, че е плакал.
Той влезе вътре и я намери четяща в кабинета. Дори седяща така в стаята та изглеждаше зашеметяващо, с коси падащи по раменете й, зърната й прозираха през тънката материя, голите й крака бяха разкрити до средата на бедрата под полата й. Той отиде до нея и приклекна пред краката й. Притисна ръцете си към нея и пусна изкуствените си сълзи да текат по бузите му. Гласът му стана плачлив и тъжен и успя само да изстене:
– Прости ми! Прости ми, Красимира, много съжалявам… наистина…- тогава хвана главата си в ръце и я завъртя, поклати раменете си сякаш плачеше тихо и извика със силен пронизителен глас- Съжалявам!
Красимира погледна мъжа си с учудване, никога досега не го бе виждала така, той винаги беше силен и сдържан. Тя скочи от кушетката и коленичи до него на пода, хвана главата му в ръце и я постави на гърдите си, с една ръка милваше бузата му.
– Всичко е наред, наред е!- успокояваше го тя, докато той натискаше бузите си в гърдите й и се търкаше в тях като малко дете. – а сега искам да ми кажеш какво става, Стоян? Знаеш, че те обичам и бих направила всичко за да ти помогна.
– О, Красимира, наистина не знаеш какво приказваш. О, Боже… не знаеш….- изстена Стоян до колкото можа, поглеждайки жена си с жабясали от фалшиви сълзи очи.
– О, Стоян, плачеш сякаш светът се е свършил.- Красимира го погледна, замисляйки се за последното казано от нея.
– Да, да, поне нашата част от света се свърши…- Стоян я погледна за да разбере дали е готова за новината. – Не знам как да ти го кажа, Красимира… не знам какво да ти кажа…
– Просто го кажи, по дяволите! Поне тогава ще мога да ти помогна да разрешиш проблема.- Красимира го разтърси, хващайки го за реверите на жилетката му и го погледна.
– Не съм аз този, който ще трябва да го реши… там е проблема. – каза Стоян и се вдигна на крака. Той хвана ръцете на Красимира и й помогна да се изправи на крака.- А сега моля те седни и слушай внимателно. И моля те, не казвай нищичко, защото ми е наистина много трудно да ти го обясня.
Той видя как жена му седна отново на кушетката, радваше се, че успя да види малка част от красивите й бели гащички под късата й пола.
Стоян наведе глава и започна да крачи из стаята:
– Преди две години злоупотребих с 120 000$ от една голяма компания. – Красимира въздъхна и започна да казва нещо, но Стоян застанаа ред нея и й сложи ръката си пред устните й. – Знам, знам, чудиш се защо? Е, наистина не знам защо, нямахме нужда от тези пари, но възможността беше пред очите ми и просто не можах да не се възползвам. Мислех и, че ще се измъкна безнаказано от това, но ето, че предната седмица ме спипаха. – Красимира скочи от местото си и се хвърли в обятията на мъжа си.
– О, не, Стоян! Не!- тя го прегърна, страхувайки се от публичността, която ще види ареста му и колко беди ще причини всичко това. – но ти обещавам, че винаги ще съм с теб, независимо през какво преминеш.
Стоян я погледна с мрачната си усмивка и каза:
– Все още не разбираш, моля те седни и слушай!- още веднъж гащичките й се разкриха пред погледа му и това беше започнало да му харесва. – Човекът, който ме откри не е ходил в полицията, шантажира ме- каза Стоян, поглеждайки я.
– Ами дай му каквото иска и да си върви! Всичко ще е наред и с мен, и с къщата, лодката… ще сме заедно, а и ти си имаш пенсия! – отговори тя, възрадвана от това ново развитие на ситуацията.
Стоян погледна дълбоките очи на жена си и хвана и двете й ръце в своите длани.
– Той иска теб, Красимира, иска те за себе си, да те използва както пожелае.

Красимира зяпна от почуда при последните думи на мъжа си, устните й заговориха и тя зачудено запита мъжа си:
– Как…как… какво имаш предвид да ме използва?
– Той иска да се срещнете в едно порно кино и ти ще бъдеш неговата секс- робиня за три часа, и той заедно с други мъже, колкото и каквито си пожелае той, ще те използват за секс- играчка. – Стоян погледна блузката на жена си, зърната й бяха започнали да набъбват, хванах я, помисли си той-…….

………. казах му, че говоря с теб и не мога да те притискам за нищо( знаейки, че това няма да е необходимо). Тогава той ми каза, че няма да има никакъв друг изход освен да отиде в полицията при наш евентуален отказ. Не знам, Красимира, не знам какво да ти кажа… не мога да си представя как ще направиш всичко това с него и всички други непознати мъже, които ще те пипат и чукат така както те искат… не знам, съжалявам, че те попитах…
През това време Стоян не преставаше да гледа зърната й, които станаха дори по- големи от преди, това определено я възбуждаше и идеята за всички тези мъже определено възбуждаше и двамата.
– Всичко е наред, Стояне… наред е…. аз просто… не знам какво да кажа! Аз трудно бих могла да направя това( о, но как го искам…), но да те видя в затвора… не знам какво да правя!
– Имам идея, Kрис.- каза Стоян, усмихвайки й се широко- защо не отидем тази вечер в това порно кино и можеш да видиш как е и да решиш сама. Казах му, че ще му отговоря утре. Ако смяташ, че не можеш да го направя- добре, мога да си понеса последствията. Ако решиш, че това не е чак толкова голям проблем за теб, все пак ще трябва да свикна да живея и с това( което въобще не ми представлява проблем!).
– Смяташ ли така, Стояне? Смяташ ли, че това ще помогне?- извика Красимира, с глас пълен с вълнение от идеята- Смяташ ли, че в залата ще има много мъже?- дишането й се учести при мисълта за цяла зала пълна с мъже, а тя- единствената жена, и това определено щеше да е по- добро от купон, тук мъжете щяха да са открито възбудени и щяха да я желаят.
– Не знам, но поне можем да видим какво е там и да решиш, но не от страх, а от желание. – Стоян й отговори с доста строг глас.
Красимира разбра намека му и се усмихна:
– Да, вероятно си прав, радвам се, че се омъжих за толкова умен мъж.
– Ами хайде да отидем и да видим- каза Стоян, мислейки си колко умен беше всъщност- ще се обадя на Ицо да докара колата и да ни закара до киното.
– Чакай!- извика Красимира- какво трябва да облека?
– Ха-ха!- изсмя се Стоян- ние ще ходим в мръсни порно кино, където ти предстои да Стоянеш секс- играчка на няколко мъже, а ти се притесняваш какво трябва да облечеш! О, наистина те обичам!
Красимира прехапа долната си устна в доста сладко изражение и се замисли за секунда, тогава се усмихна съвсем невинно и каза:
– Е, едно момиче винаги иска да изглежда добре, дори и в най- лошите и унизителни ситуации, не е ли това една от многото ти поучителни приказки?- и тя се усмихна широко на мъжа си, представяйки си как ще е изправена пред толкова много възбудени мъже.
Стоян й отвърна на усмивката и спусна погледа си по тялото й. Под тънката й блузка зърната й не само стърчаха, а бяха набъбнали до такава степен, че щяха да пробият материята. Полата й беше къса- малко над бедрото, и черна от изкуствена коприна. Косите й бяха като голям ореол над главата й и за пореден път Стоян забеляза, че тя изглеждаше просто невероятно. Той просто насилваше късмета си.
– Вдигни си полата и ми покажи с какви бикини си.- каза той. Тя се съгласи доста бързо изненадана и очарована от желанието му.
Красимира започна да си вдига полата още щом чу първите три думи, не я интересуваше причината, поради която мъжа й искаше това от нея. Тя щеше да бъде напълно отдадена секс- робиня и това вече беше започнало от момента, я който идеята я възбуди. Тя гордо вдигна полата над кръста си и направи три пълни кръга за да покаже белите си копринени прашки, как се впиваха в путето й и как цялото й дупе беше навън. Тя му се усмихна и той й отвърна на усмивката.
– Мисля, че облеклото ти сега е напълно подходящо и ще свърши работа. Сигурен съм, че който и мъж да те види със сигурност ще пожелае да те чука.
– О, Боже, наистина ли смяташ така? Мислиш ли, че това ще се случи тази вечер?
– Нямам никаква представа, но си облечена чудесно- Стоян облиза устните си, нещата се развиваха дори по- добре отколкото очакваше. Курът му сега беше се втвърдил до невиждани размери и възбудата му беше започнала още откакто я видя. Беше нетърпелив да заведе жена си в киното и да види какво щеше да се случи тази вечер. Усещаше, че утрешната им среща в киното беше просто предрешен въпрос.
Ицо- шофьорът, не пита много за адреса, само го погледна и в пълно мълчание се отправи на там. Докато караше, очите му бяха само в пътя. Отзад Стоян и Красимира обсъждаха какво щяха да правят в киното. Решиха, че ако Красимира се възбуди по време на филма, ще започне да си вдига поличката и Стоян ще започне да я дразни. Ако в това време някой от присъстващите мъже пожелае да се включи, тя сама трябва да реши дали да го допусне до себе си и колко далеч да стигне.
Ицо отвори вратата на киното и им пожела приятно прекарване, качи се на колата и тръгна надолу по улицата. Стоян влезе в киното под ръка с жена си и я придружи до техните две места. Както беше направил и малко по- рано, те постояха малко отзад за да им привикнат очите към тъмното и да започнат да виждат малко по- ясно. Когато това стана, те се насочиха към средата на киното, където се намираха средните редици, Стоян успя да преброи 5 човека докато вървяха към местата си, нито един от тях обаче не беше жена, поне според това, което виждаше.
И двамата отправиха погледи към екрана, където мъж чукаше жена в кучешки стил, а под тях беше застанала друга жена и облизваше едновременно и путката на жената и хуя на мъжа. Жената, която чукаха също духаше на друг мъж пред себе си, а също и мастурбираше кура на трети застанал до нея.
Стоян остана в очакване на момента, когато жена му щеше да си вдигне поличката за да започне да я мастурбира, през това време Красимира огледа мъжете около себе си, които малко по малко започнаха да се приближават към нея. Един застана на редицата пред нея, друг малко зад нея, а трети съвсем нахално се нареди на едно место до нея. Тя ги огледа внимателно, всичките бяха облечени доста обикновено, чисто и спретнато, а и самите мъже също не изглеждаха никак зле.
Красимира разтвори краката си малко повече и сложи ръцете си в скута си. Започна леко да вдига полата си като през това време едната й ръка ловко се вмъкна отдолу и започна да се гали, движеше пръстите си по устничките и наблюдаваше случващото се около нея. Стоян наблюдаваше внимателно как жена му си вдига полата, но не направи нищо, реши да изчака да види гащичките й. Той обърна тялото си към нея, така че да може да я гледа и да следи всяко нейно движение. Наблюдаваше как полата на жена му се изгуби на дългите й бедра и краката й се разширяваха още повече за да й е по- лесно да се гали.
Мъжете седящи около нея също спряха да гледат филма и се съсредоточиха над красивата жена, която сега толкова демонстративно им показваше красивите си крака. Когато подгъва на полата й се вдигна до самия й таз, мъжът на едно място през нея внезапно се размърда и постави ръката си на бедрото й, малко под подгъва на полата й. Красимира замръзна и не вдигна полата си, не помръдна и крака си, нито ръката си. Стоян малко се притесни, той смяташе да е първия мъж, който ще сложи ръка на бедрото й и това определено го шокира почти толкова колкото и самата Красимира. Той погледна тялото й за секунда, искаше да види дали зърната й са набъбнали, ако бяха щеше да знае, че тази ръка е много желана и не я притеснява. Той се съсредоточи над гърдите й и се впечатли от огромния размер, който зърната й бяха добили. Той се усмихна с широка усмивка и сложи ръката си на другия й крак, погалвайки вътрешната част на бедрото й. Подкани я да си разтвори краката малко по- широко и Красимира му се подчини.
Дишането на Красимира зачести, а зърната й бяха като бобови зърна, много чувствителни през тънката материя на блузата й. Усещаше как прашките й се подмокриха от изливащите се сокове от путката й. Тя разтвори широко крака и вдигна полата си над кръста си, показвайки тънките си прашки, които не скриваха почти нищо от прекрасните й полови органи. Под тях се виждаха срамните й косми, както и едната й устничка, която си беше изцяло навън. Той придвижи ръката си нагоре така, че да може да погали устните й по цялата им дължина. Не се учуди много, когато усети колко гладки и чувствителни бяха при неговото докосване, знаеше колко влажна ставаше Красимира, когато се възбуди и сега знаеше, че е много възбудена.
Красимира се разтърси, когато усети пръстите на Стоян по устничките си, тялото й се разтресе от внезапния оргазъм, беше минало много време откакто за последно Стоян я беше карал да свърши и сега се учуди колко бързо успя да го направи- само с едно докосване. Мъжът се премести и седна точно до нея, усети как крака й се раздруса под ръката му и разбра, че и тя беше свършила. Мъжът погледна ръката на Стоян и реши да сложи и своята там, той вкара пръстите си под леките й тънки прашки и погали и другата й срамна устна. За втори път Красимира се разтърси от оргазма си, той беше първият мъж, който я докосваше толкова интимно след сватбата й със Стоян. Красимира беше изпаднала в транс и всяко ново докосване беше ново усещане за тялото й, а тези усещания правеха путката й все по- влажна и по- влажна.
Мъжът, седящ пред нея, се обърна и хвана ръката му, и издърпа мокрите й прашки които покриваха отвора на путето й и вкара два от пръстите си до последното кокалче. Започна да я чука с пръсти, като натикваше и вадеше пръстите си в мократа и сливка, докато Стоян и другия мъж мачкаха устничките. Мъжът отпред се пресегна още малко за да може да търка клитора на Красимира с палеца си. Тя се натискаше към пръстите му и по този начин палецът му се търкаше по-силно в нея. Красимира седеше с разтворени крака, полата и навита на кръста й, ръцете й стискащи облегалките за ръце на стола, главата й отметната назад лежеше на облегалката и очите й затворени. Тя се наслаждаваше на усещането 3 ръце да галят путето й. Тялото й гореше от желание и тя знаеше че може да свърши от всяко едно докосване до кожата й. И тя наистина свърши, когато двама мъже седящи на реда зад нея се протегнаха и започнаха да опипват гърдите й, разкопчаха ризата й и пъхнаха ръце в пазвата й за да могат да усетят по-добре гърдите й. И двамата бяха изненадани, когато откриха зърната й- те бяха като малки коркови тапи. Мъжете никога преди не бяха пипали нещо подобно, за това започнаха да ги стискат с пръсти. Каквото и да правеха, на Красимира не и пукаше- тя беше залята от огромната вълна на оргазма.

Беше минало доста време откакто хуя на Стоян беше толкова твърд колкото беше сега. Той искаше да чука младата си хубава съпруга тук и сега.
-Красимира!-каза той, като разкопча панталона си и го смъкна заедно с боксерките до глезените си- стани и седни на хуя ми, обърната към екрана!

Искам да те чукам сега!
Красимира се обърна към съпруга си и отвори очи. Тя погледна към надървения му хуй и видя колко е възбуден- повече отколкото е бил някога през последните години или изобщо. Тя бързо скочи и намести дупето си в скута му. Мръдна материята на прашките си на една страна и насочи хуя му към пламналото си путе. Красимира се отпусна напълно върху мъжа си за да може да си го вкара целия с едно движение. След това започна да се движи напред-назад по бедрата му като се наведе леко напред. Така по скоро тя го чукаше отколкото той нея. Тя започна да се надига и спуска като се нанизваше на хуя му. Изведнъж усети, че някой я хвана за главата и устата й беше насочена към хуй по-голям от всеки един който някога беше виждала. Устата й се отвори от изненада и веднага беше запълнена с главичката на хуя. Въпреки притеснението й, Красимира се опитваше да го засмуче колкото може повече. Изплези език и го пое до гърлото си. Устните й бяха разтегнати около огромния хуй. Тя се опита да го ближе с език, но устата й беше толкова пълна че едва можеше да мръдне езика си. Ръцете на мъжа се преместиха на тила й и започнаха да движат главата й нагоре-надолу по хуя, като мъжа дърпаше косата й за да я насочва докато я чукаше в устата. Тя стенеше около хуя и се наслаждаваше да е пронизана и от двата края. Тялото й се извиваше и трепереше от оргазмите които я удряха като вълни и това доставяше допълнително удоволствие на членовете в устата и путето й. Мъжът пред нея я притисна силно към себе си и тя усети как хуя му започна да подскача в устата й прилепен до гърлото й. Гърлото й беше залято от горещата му сперма- тласък след тласък. Тя преглътна веднъж за да не се задави, но след това не успя достатъчно бързо и малко потече около хуя, по брадичката й, като покапа по гърдите й. Мъжът отстъпи треперещ назад след като се изпразни в устата на красивата жена. Той беше изненадан от това, че такава хубава жена беше дошла за да се чука и да прави свирки в порно кино. Той беше нежно избутан настрани от следващия който искаше да натика хуя си в устата на жената. Красимира още веднъж усети някой да хваща главата й и да поставя друг хуй в устата й.
Това беше прекалено много за Стоян- беше гледал жена си да прави свирка на друг мъж докато я чука. Беше много по-добро от фантазиите му през изминалата седмица. Беше гледал как чукат устата й и как тя гълташе сперма, като малко потече по брадичката й. Когато видя как друг хуй влиза в устата й той експлодира. Хуят му започна да пулсира диво. Никога не беше се празнил толкова силно, дори повдигна краката на жена си докато трепереше мощно и се притискаше към нея. Като изстреля и последната струя сперма се стовари в креслото. Той се усмихна на себе си – нещо такова можеше да му докара инфаркт, но щеше да е най-хубавия начин да си отиде.
Красимира усети как съпругът й се изпразни в путето й, тялото и подскачаше нагоре-надолу докато той я помпаше, като устата й също подскачаше по хуя на втория мъж. Дори в един момент хуят му беше притиснат силно към гърлото й и тя успя да поеме малка част от него. Тя не се задави и разбра че може да поеме хуй навътре в гърлото си. Мъжът в устата й не издържа по-дълго от съпруга й. Красимира отново усети как устата й се пълни със спермата на непознат мъж. Тя преглъщаше ентусиазирано, но в един момент мъжът се отдръпна и насочи хуя си към лицето й като изстреля последните няколко струи към устните й, бузите й, дори няколко капки попаднаха и в косата й.
Стоян гледаше как мъжът се празни върху лицето на жена му. Щом мъжът свърши да я обстрелва с спермата си, Стоян събра малко сперма с пръст от лицето й и до натика в устата й. Красимира облиза пръстите му жадно като обвиваше езика си около пръста му почиствайки го добре. Стоян се наведе към ухото й и прошепна:
-Мисля, че няма да се наложи да ходя в затвора нали моя малка тигрице?
-Мисля че наистина няма!- засмя се сладко Красимира- Това беше невероятно! Не знаех, че секса може да е толкова разтърсва!
-И на теб ти хареса! Никога не си ме чукал така. И теб те възбуди всичко това нали?-обърна глава към него Красимира търсейки очите му.
-Признавам, че ми хареса!- и си помисли, че това е всичко което ще и признае- Ще тръгваме ли или ти се иска да оправиш и останалите мъже?
Красимира се огледа и видя, че има още трима мъже които я гледаха и мастурбираха. Тя им се усмихна в мрака и каза :
-Съжалявам момчета, но съм прекалено замаяна понеже за първи път правя нещо такова. Но ако искате елате утре вечер! По кое време беше скъпи?
-8 и 30.- каза Стоян.
-Бъдете тук утре вечер в 8 и 30 и ви обещавам да опитате „парченце” от мен- засмя се закачливо Красимира.
-Как да знаем, че ще дойдеш? Защо ще идваш отново толкова скоро?- попита озадачено единия. Красимира го погледна в очите и каза:
-Защото утре вечер съпругът ми ще ме даде на един мъж , който ще може да прави каквото си иска с мен. Предполагам че по някое време ще ме предложи на останалите мъже които ще са тук.
Докато говореше Красимира се изненада като чу как описва сама предстоящата нощ, а вече разтеклото й се путето отдели още мъзга от при тази мисъл.
Стоян и Красимира станаха и пооправиха дрехите си, след което излязоха от киното. Стоян извика лимузината и Ицо им държа вратата докато се качат. Той забеляза раздърпания им вид и разбърканата коса на госпожата. Погледна към табелата на киното, но не каза нищо въпреки че въображението му рисуваше най-различни сцени. Докато й помагаше да се качи, нямаше как да не погледне под полата й и да види мокрите и прашки и да усети ясния аромат на секс който лъхаше от Красимира. Поклати глава в изумление към стареца и младата му жена докато отиваше към шофьорското място, но си помисли че парите на стареца бяха купили и него, така че сигурно Стоян можеше да си позволи доста неща.
Докато Ицо ги караше към вкъщи, Стоян и Красимира се бяха прегърнали на задната седалка и задрямаха от сладко изтощение.
Димо Евтимов прекара следващия ден на телефона.
-Не! Не се шегувам! Не е майтап! Дали майтапчия ще носи костюм за 1000 лева?- слуша няколко секунди след това каза – Виж, ако жената не ти хареса, просто ще си тръгнеш. Човече! Понякога се държиш като идиот! Да, добре ще почерпя ако не става.-отново се вслуша в слушалката- Ама си идиот понякога! Мислиш повече за пиене отколкото за жени! Понякога се притеснявам за теб! Просто бъди там в 8 и 30, става ли?
Затвори слушалката на телефона, поклати глава и си помисли че май трябва да си потърси по свестни и сериозни приятели. Ако бяха видели блясъка в очите на стария човек нямаше да е проблем. Единственото му притеснение бе относно външния вид на жената. Ако само знаеше, че след като петимата му приятели ,които беше поканил, видеха Красимира никога повече нямаше да му се налага да ги черпи…
Красимира прекара дена по разни салони за разкрасяване. Направи си сауна, педикюр, маникюр, масаж, гримира се и се фризира. Нито една част от тялото й не остана недокосната. Тя сама си обръсна путето и се гали до оргазъм в сауната. Беше затворила очи и се представяше как мъжки ръце я галят навсякъде, а Стоян да я гледа и свърши мигновено. Още не можеше да реши дали го прави за него или за себе си.
Стоян прекара дена обикаляйки по магазините и избирайки дрехите които искаше Красимира да облече за вечерта. Тя беше жена от класа, затова и той обиколи марковите магазини. Когато парите не са проблем, почти всичко може да се намери. Стоян намери прозрачна бяла блуза от коприна с яка като каишка и зашита вратовръзка която щеше да пада между гърдите на Красимира. Разбира се те щяха ясно да се виждат през тънката материя, така както той виждаше ръцете си докато я държеше. Също така намери и прозрачна, или поне след някои промени, пола дълга до коляното. Състоеше се от фина прозрачна материя със подобаващо подплата, която Стоян знаеше че ще може да отреже лесно. Това щеше да показва точно краката й толкова колкото и блузата гърдите й.
Следващата му спирка беше магазина за бельо. Мястото къде щеше да срещне следващото си приключение, въпреки че още не го знаеше. Избра силно изрязани черни прашки- знаеше че ще се виждат съвсем ясно под полата. Следващото нещо което искаше да купи бяха копринени чорапи. Но това щеше да е проблем – да намери подходящите за Красимира -заради дългите й крака. Искаше те да са дълги, не харесваше къси чорапи на дълги крака. Точно тогава висока блондинка се появи и го попита дали може да му помогне. Стоян я огледа от глава до пети и каза:
-Жена ми е висока 180 см и искам да и купя чифт чорапи. Искам да стигат до горе- да обхващат целите и бедра, а не до средата или по надолу.
Красивата блондинка каза:
-Аз нося такива чорапи, господине. Ще се радвам да ви покажа модела който нося.
Стоян е погледна и реши да говори директно:
-Чудесно! Повдигнете полата си за да видя до къде стигат.
Бети го изгледа учудено, той видя че тя обмисля предложението му и се изчервява.
-Не ме разбрахте правилно господине. Имах предвид да ви покажа къде са чорапите които нося.-Стоян я гледа няколко секунди.
-Не госпожице, разбрах ви много добре. И за да го докажа ще ви дам 250 лева за да си вдигнете полата за да мога да видя колко високо стигат чорапите които носите.
Тя зяпна от учудване, видя как Стоян извади портфейла си и изкара от него 5 банкноти по 50 лева и ги постави пред нея.
-Вдигнете я достатъчно за да мога да видя колко високо стигат госпожице. Мисля че не искам много за 250 лева, нали? – сви рамене Стоян .
Блондинката го гледа няколко секунди, като сега го виждаше в нова светлина. Почтено изглеждащ възрастен мъж, с хубав костюм и голям диамантен пръстен- определено имаше вид на богат човек. Пък и изглеждаше достатъчно безобиден.
-Добре- отговори тя. Спусна ръце, като хвана ръба на полата си и я повдигна достатъчно високо за да може Стоян да види целите и чорапи, при което се видя и дъното на гащичките й.

Стоян не беше виждал крака като нейните от детските си години когато гледаше снимките на Мерилин Монро. Беше очарован от гледката. Отново бръкна в портфейла си и изкара визитката си. Подаде я на блондинката заедно с банкнотите.

-Тези чорапи са перфектни! Точно толкова колкото и краката ви. Искам да дойдете и да работите за мен. Ще утроя това което ви плащат тук. Също така искам да купя всички чифтове чорапи от този вид. Ще ви дам половината, а другата половина ще взема аз.
Бети отново стоеше и гледаше Стоян с учудване. Обмисли офертата и попита:
-И каква работа ще трябва да върша за вас?
-Ами… ще измислим нещо, не се съмнявам. Но със сигурност ще включва това да си повдигате полата за да показвате краката си. Мислите ли че ще се справите?
Бети се поколеба още малко- той й предлагаше 25 лева на час за да му показва краката си, а тя го правеше за много си приятели мъже и то безплатно.
-Добре г-н Бачев- каза тя като погледна името на визитката- уговорихме се!
-Чудесно!-усмихна се Стоян.-Но моля ви, наричайте ме Стоян. Всичките ми служители ми казват така. Госпожице, госпожица сте нали? Как се казвате?
-О, да! Бети Поунс, Стоян- отговори Бети на въпроса в гласа му.
-Още по добре!- намигна и Стоян- просто се обадете на номера на визитката когато сте готова да дойдете на работа и запомнете- не ви е разрешено да носите панталони!
-Да господине! Без панталони, господине! Още утре ще се обадя, господине!- отговори Бети с тих покорен глас.
-Чудесно!- усмихна се Стоян като забеляза това в гласа й- Сигурен съм че ще сте перфектна служителка.
-Ще се постарая господине!-отговори Бети и му подаде чантата пълна с чорапи.
-Прекрасно! Очаквам да видя още много от вас. Довиждане госпожице Поунс.
Стоян взе чантата от ръцете й, кимна и излезе от магазина.

Следва продължение…

Rating: 4.00/5. From 5 votes.
Please wait...