Съпругът воайор 2

Щом се прибра, намери Красимира в банята пред огледалото да се гримира.
-Приготвяш се толкова рано?- попита я той, като се наведе и я целуна.
-Не, просто експериментирам за да видя кое ще ми стои най-добре и да знам какво да си сложа.
-Не прекалявай. Не искам да изгледаш като евтина курва. Донесох ти някои неща които искам да носиш- ще изглеждаш в тях като скъпа проститутка. Може те да ти помогнат да решиш за грима.
Стоян и подаде чантите с блузата и чорапите. Задържа полата за да може да махне подплатата. След като я махна, полата стана също толкова прозрачна колкото блузата.
Два часа по късно бяха готови за тръгване. Красимира изглеждаше прекрасно в прозрачните пола и блуза. Гърдите й се виждаха с лекота под блузата, а черните прашки и тъмните чорапи се виждаха съвсем ясно под почти несъществуващата пола.
Ицо ги закара до киното и докато държеше вратата на Стоян се наведе към него и му каза:
– Ела в киното след около половин час, Ицо, виж дали нямаме нужда от твоята помощ, ще ти оставя билет на вратата. – Стоян не виждаше никаква причина защо и слугите му да не се включат в изчукването на жена му.
Те взеха билетите си и влязоха. Стоян видя мъжа, на когото щеше да даде жена си във фоайето.
Димо Евтимов и неговите приятели вече чакаха във фоайето и бяха искрено учудени да видят мъжа и жена му да пристигат. Те гледаха зяпнали, докато високата, красива почти гола Красимира вървеше към тях и тогава чуха и тези вълшебни думи:
– Това е моята жена, тя е твоя и можеш да правиш с нея каквото си пожелаеш в следващите 3 часа, точно както се бяхме разбрали.- каза Стоян, представяйки Красимира.
Димо хвана Красимира под ръка и се обърна към приятелите си с широка усмивка на уста:
– Ще се срещнем вътре, господа, тържеството ще започне след малко.
Димо почти не очакваше, че мъжа ще се появи с жена си, но за всеки случай беше поканил 5- тима свои приятели, той също и си беше фантазирал доста за това, което щеше да направи с жена, дадена му в мръсно порно кино. И сега това не само се случваше, но и жената беше красива като модел от модно списание и беше предоставена на неговите услуги за следващите няколко часа да си играе с нея както си пожелае. Той просто не успя да се сдържи и влизайки в залата, смъкна ръката си по гърдите й и стисна едната й гърда. Той усети зърното й и както всеки мъж, който за първи усеща гърдите й, беше впечатлен от размера на зърното й.
Красимира ставаше все по- възбудена и по- възбудена, особено от второто. Тя се беше възбудила още много преди това и беше абсолютно мокра. Още щом Стоян й даде дрехите, те бяха навлажнени от соковете й. Така, че когато непознатия хвана гърдата й, просто освободи дълго задържано сексуално напрежение.
Димо стана по-смел и огледа залата, вървейки надолу до редовете. Той искаше всички мъже да видят с каква красива жена е дошъл тук, жена изпълнена със страст и желание за секс. Той спря по средата на залата и каза високо пред всички:
– Извинете, мога ли да отнема вниманието ви за момент, господа. Това прекрасно парче, с което съм днес, ми е предоставено за няколко часа за да я чукам и да правя каквото си искам с нея. Затова смятам да я чукам тук пред вас, после ще я дам на петимата си приятели, а после, вие, господа, можете да се насладите на хубавото й тяло. Можете да я оставите и да ви духа ако желаете или дори да чукате дупето й, ако искате.
С това Димо спря и се наведе до ухото на Красимира, казвайки й да се наведе на най- близкото кресло. Красимира спокойно направи каквото и беше заповядано и се наведе на близкия стол, после усети как полата й бързо беше вдигната над кръста й, разкривайки перфектното й дупе и краката й, обути с красивите чорапи. Димо дори не се сети да й смъкне прашките, той само разкопча панталона си и с малко усилия успя да изкара от доста време надървения си хуй, наклони се зад Красимира и разтваряйки краката й и дръпвайки прашките й настрани, вкара органа си в нея. Без подготовка, без думи, просто й го вкара, не се интересуваше дали путката й е овлажнена или не, той просто искаше да вкара кура си в путката, която му беше предоставена именно за това.
Той нямаше и нужда да се притеснява, защото вагината на Красимира беше плувнала в течност и обладаването й беше доста улеснено от това. Красимира чакаше този момент цял ден. Путката й беше повече от задоволена при навлизането на твърд кур в нея.
– О,дааа, Боже, даааа, чукай ме! Чукай ме! Това е толкова хубаво. – изписка Красимира и притисна бузите на дупето си към таза на Димо. Тя тръскаше главата си, оставяйки буйните си коси да се разпилеят във всички посоки. Тялото й се разтресе от внезапен спазъм и първия оргазъм мина през тялото й.
Димо вдигна главата си и се огледа, докато чукаше Красимира. Видя приятелите си близо до себе си, всички зяпнали , забеляза и мъжа й зад тях, търкащ панталона си отпред. Огледа се наоколо и видя още десетина мъже, гледащи го втренчено как чука красивата жена. Той вкара хуя си още по- силно и бързо в нея, предизвиквайки още по- силни викове в Красимира. Той се наведе пак над нея и й прошепна на ухото:
– Имаш наистина прекрасна стегната путка, кучко, и ще оставиш всеки мъж в тази зала да те чука. Досега преброих около 15 човека и всеки един от тях ще те чука в тази тясна путка.
– Оо, да! Ще ги чукам, да искам го! Ще ги изчукам всичките. Ох, толкова съм възбудена, ще свърша. – изпъшка Красимира и притисна дупето и гърба си към таза на Димо и сви мускулите си, обвивайки хуя, заровен в нея.
– Вдигни си главата!- заповяда Димо- виж мъжете около себе си, те те гледат как се чукаш, куровете им се надървят, виждайки толкова красива палава жена, готова да ги изчука всичките един след друг.
Красимира направи както й беше наредено, тя си вдигна главата и видя мъжете около себе си, както беше направил и Димо. Видя неговите петима приятели, както и мъжа си, очите им се срещнаха. Видя, че той й кима и й се усмихва, видя и как търка предната част на панталона си и се възбужда. Тогава огледа и цялото кино, погледна всички мъже в залата, осъществявайки зрителен контакт с тях. Някои от мъжете бяха млади, други бяха възрастни, когато погледна един от по- възрастните, той й се усмихна и й показа че няма никакви зъби, тя би била отблъсната от това преди тази случка, но сега беше с такъв прилив на енергия и сексуално желание, че за нея нямаше значение кой щеше да я чука или как изглеждаха тези мъже. Тя свърши отново при разглеждането на бъдещите й сексуални партньори, харесваше й да бъде обект на всеобщо желание. Оргазмът й сякаш се предаде и на Димо, но имаше една последна мисъл преди той да свърши:
– Искам да застанеш на ръце и крака в средата на редицата. – нареди й той- искам да те чукам като кучка, така че всеки да види. – той се обърна към мъжете в публиката- Тази кучка ще ме чука докато е надупена и стои на четири крака, вие трябва просто да се приближите и да гледате отблизо какво ще й направя.
С това, той извади хуя си от путката й и я остави да застане на колене и ръце, надупена пред него. Още веднъж й вдигна поличката на гърба и й дръпна прашките настрани, а след това върна хуя си в жадуващата й путка.
Красимира свърши за пореден път при навлизането му, хуят му беше много по- голям и по- твърд от този на мъжа й и тя определено беше завладяна от това. Беше минало наистина много време откакто за последен път беше чукана така силно и приятно. Тя обичаше мъжа си, но това тук беше Раят.
Димо също беше в Раят. Той никога досега не беше чукал толкова красива и игрива жена. Тогава осъзна…
– Хей, та аз дори не знам кого чукам, как е името ти, ти шибана кучко?
– Моето име е Кррррасссиии… – каза я, докато Димо връщаше кура си в нея.
– Приятно ми е да се запознаем Красимира, но мисля, че всеки момент ще свърша и трябва да го направя на лицето ти. Смятам, че всеки мъж, който те чука тази вечер, трябва да се изпразни на лицето ти…
Димо извади кура си от путката й и й го подаде на устата. Докато го търкаше, той я обиколи веднъж, докато стигна пак до устните й. Взе брадичката й в ръката си и вдигна главата й, така, че да вижда очите й докато му духа.
– А сега искам да го смучеш!

Красимира бързо го взе в уста и обви устните си около кура му. Постави върха на езика си на дупката на главата на хуя му и започна да го плъзга напред- назад около члена му. Димо вкара по- голяма част от кура си в устата й, докато не удари гърлото й. Теснотата и топлината му почти го докараха до пълното му изпразване, той бързо изкара кура си от устата й и започна да хвърля големи бели пръски по цялото й лице.

Той се нацели в устата на Красимира, първата бърза и силна струя удари устните й, тя отвори широко уста и следващите няколко пръски попаднаха почти в гърлото й. Следващите няколко струи се плъзнаха по езика й както и по долната й устна, а някои даже и по брадичката й. Димо събра от спермата по брадичката й и я вкара в устата й. Красимира облиза пръста му с език, после го налапа и го до облиза с устните и езика си. Гледайки го в очите, тя продължи да се наслаждава на неговата сперма, и Димо каза:
– О, курвата ми тя, каква страхотна жена си наистина. Сега е време да те почукат и моите приятели. – той се отдръпна, пооправи се малко и се закопча. Погледна приятелите си и с ръка им махна да дойдат по- наблизо. На едно те тръгнаха към него, още невярващи на това, което се случваше пред тях, не вярваха и на това, че жената, която щяха да оправят беше толкова зашеметяващо красива.
Том беше първият, който се намести между краката й. Той се беше дървил досега и беше абсолютно твърд за да чука Красимира. Той вкара хуя си във все още седящата на четири крака Красимира изръмжа при рязкото му движение в нея, курът му беше абсолютно твърд и бързо се заби във влагалището й, тазът му се прилепи до бедрата й. Том бързо започна да обладава Красимира и не му отне повече от 15 минути да стигне до края. Димо внимателно гледаше как приятелят му чука красивата жена и, виждайки забързаното му дишане, му напомни:
– Запомни, че трябва да й се изпразниш в устата. – Том знаеше това, но вече беше прекалено късно и, усещайки топлината на путето на Красимира, първите няколко пръски изхвърчаха в нея, а после Том се отдръпна и движещият се кур започна да изхвърля сперма на големи струи във всички посоки. Красимира бързо се обърна за да види какво става и видя всичката тази разлята сперма абсолютно загубена. Тя хвана бълващия хуй и го налапа, обви езика си около главичката на кура му и усети вкуса на спермата му, наслаждавайки се на последните няколко капки. Хуят на Том издаде лепкав звук при излизането си от устата на Красимира.
Красимира стоеше сега възбудена на колене. Жоро беше следващият в списъка, който щеше да се наслаждава на красивото й тяло. Той й беше точно на височината за да му направи свирка, той нямаше търпение да се вмъкне в устата й, но трябваше да се пребори преди това с панталона си. Най- накрая успя да го свали и го смъкна до глезените си. Той вкара кура си в устата на Красимира, зажаднял за топлината на устата й. Хвана косите й в ръце и започна да направлява движенията й, насочвайки главата й.
– Ти си най- красивата жена, която някога ми е правила свирка. Искам да изчукам устата ти, така сякаш е путката ти. – казвайки това, той притисна главата й още по- близо, вкарвайки целия си член в устата й, главичката на кура му удари края на гърлото й. Така започна да го вади и вкарва, сякаш я чука в пусито. За миг спря и след това хвана главата й и бузите й в ръце и започна да я чука по- ожесточено в устата. Изведнъж се спря и изкарвайки хуя си от устата й, започна да бълва бялата си течност по цялото й лице. Покри бузите й брадичката й, а след това с главата на кура си размаза всичката сперма по цялото й лице.
Бисер и Марко бързо изместиха Жоро така, че да могат да използват и те част от палавата съпруга. Бисер седна на едното кресло и каза:
– Наведи се над кура ми и го духай, докато Марко те чука изотзад, аз ще ти пълня устата отпред.
Красимира избърса лицето си с пръсти и след това ги облиза за да са чисти за следващата свирка. След това се изправи и пак се наклони към новия мъж, точно както й беше наредено. Навеждайки се, тя отвори уста за чакащия я кур и разтвори крака, така че мъжа изотзад да може да я чука. Точно, когато сложи кура на Бисер в устата си, усети и как хуя на Марко навлезе в нея. Тя поемаше кура на Бисер в същия ритъм, в който Марко я обладаваше. Езикът й се наслаждаваше на големия орган, правеше кръгове около дупчицата на главата на кура му и го обвиваше с устни. Усети и малкото изтекла сперма и я облиза с наслада.
Красимира беше възбудена както никога досега. Тя не само обичаше да бъде гледана как я чукат, но и да бъде чукана от всички тези мъже. Влагалището й беше влажно както никога досега, зърната й- твърди като камъни, а клиторът й беше добил нечовешки размери. Цялото й тяло беше подвластно на усещанията идващи от влагалището й. Стенанията й донасяха нови усещания за кура на Бисер, вибрациите от гласа й му носеха нови удоволствия и усещания, причинявайки и по- бързото му изпразване. Красимира изгълта колкото можа от спермата му, но малко потече и по устните и брадичката й.
Марко продължи да я чука изотзад. Той се огледа наоколо и видя всички мъже зяпащи красивото парче, което чукаше в момента. Забеляза и мъжа й, седящ малко по- назад и мастурбиращ.
– Хей, господине- каза той на Стоян- харесва ти да гледаш как чукат жена ти така, нали?
Стоян тихо наблюдаваше жена си, търкайки кура си през панталона си.
– Предполагам, че да- каза той- но това е повече за нея, отколкото за мен. Аз не мога да я задоволя така както тя би желала. Затова я излъгах за да се отпусне и да се държи по този начин. – Стоян осъзна прекалено късно какво беше казал, но за щастие Красимира не го беше чула. Тя беше прекалено заета да пие спермата на Бисер и да поема кура на Марко.
Приятелят на Димо- Гари, бързо зае мястото на Бисер, заравяйки кура си в устата на Красимира. Той също хвана косата й така, че да може да управлява движенията й и започна да я начуква на кура си. Красимира спря да движи дупето си около кура на Марко, тя се концентрира бързо върху задачата си да изпразни и този нов хуй в устата си. Когато го пое в уста, тя издиша въздуха и го налапа целия. Усилията й доведоха до резултати и скоро Гари започна да се празни в устата й, също както Бисер преди малко. Спермата му се разля в гърлото й, а накрая той успя да го изкара от устата й и последните няколко бели струи се изляха на устните й. Красимира прекара езика си по устните си и изблиза спермата по тях.
Красимира отново започна да върти дупето си около хуя на Марко, насилвайки го още по- навътре в себе си. Тя се изправи малко, потърквайки главата на кура му по навлажнените си устнички и пак рязко вкара кура му в путката си. Тя прави това няколко минути и Марко вече беше готов да експлодира.
– Ще свърша, ще свърша!- извика той и Димо хвана Красимира за ръката и я дръпна, обръщайки я така, че да успее да улови и неговата сперма. Марко го разтърка два пъти и успя да уцели устата на Красимира. Спермата му сякаш засвири във въздуха и се разля навсякъде, нацелвайки и лицето и устните на Красимира. Лицето й светна от светлината на екрана и спермата лъсна по лицето й.
Докато Красимира чукаше и духаше на двамата мъже, Ицо влезе в залата и застана до шефа си. Той беше малко шокиран от това, което виждаше, тъй като мислеше красивата жена на шефа си за консервативна съпруга и не си я представяше като курва, задоволяваща мъже в порно кино, но и беше щастлив да го види. Той често си беше фантазирал за красивата жена, която караше по пазарите на града за да си купува дрехи и грим.
Когато Марко свърши, Димо се огледа наоколо за следващият щастливец, който щеше да чука Красимира. Той забеляза мъжа, облечен в шофьорска униформа, до съпруга на Красимира и бързо разбра каква е работата.
– Ти работиш за тази двойка, нали?- попита той, поглеждайки Ицо.
– Да, точно така. – усмивка светна на устните на Димо и нова идея мина през ума му.
– Бас държа, че би искал да чукаш жената на шефа си, нали? Всъщност аз съм сигурен, че тя би се зарадвала много, ако я оправиш в дупето. – Димо се усмихна на Ицо- да, мисля, че точно това желаеш да направиш, нали? Така, че какво чакаш? Отиди и я чукай в задника!
Ицо погледна Стоян. Стоян просто гледаше случващото се.
– Господине?- каза Ицо, гледайки Стоян.
– Давай, Ицо- каза Стоян с пресъхнало гърло- тя принадлежи на него тази вечер и той може да прави каквото си иска с нея.
Красимира облиза спермата по устните и лицето си, а после и пръстите си. Тя никога не бе мислила Ицо шофьора за нещо повече от… Ицо шофьора, но сега с повдигнатото си сексуално желание тя видя просто поредния хуй, който щеше да задоволи страстта й. Дори и не мислеше, че скоро дупето й щеше да е обладано. Всичко, което правеше тук беше ново за нея и тя с нетърпение и удоволствие се наслаждаваше на всяка своя нова среща.
Ицо отиде при Красимира, която все още беше на колене пред пътеката, главата й беше на ръцете и си почиваше от много действия, които трябваше да извършва изведнъж. Дупето й сочеше точно към него и Ицо мина зад нея. След това разкопча панталона си и вкара кура си в путката й, вкарвайки и изкарвайки го няколко пъти само за да го навлажни добре. Тогава го извади и постави главичката на входа на дупето й и започна бавно да я вкарва. Успя да вкара главичката.
– Ооооооо, Божееее,- извика Красимира. Ицо моментално спря.
– Не! Не спирай!- изсъска Красимира през зъби. – Усещането е толкова хубаво! Изпълва ме цялата, не искам да спираш! Искам още, още, ощеее!

Ицо продължи да й го вкарва, почти толкова бавно колкото и отначало, определено усещането беше страхотно и за него самия. Пътят му в нея се улесни и членът му започна да се плъзга малко по- лесно, това улесни движенията му и той продължи малко по- спокойно.

Спря се чак, когато топките му опряха в нейните срамни устни. Тогава започна да го вади бавно, докато не остана само главичката вътре. Направи пак движение навътре и така започна бавно да я чука с бавни и отмерени движения. Внезапно, когато се опита да го измъкне, мускулите й го стиснаха и не го пуснаха. Тя беше свила дупето си максимално и искаше да го задържи вътре в себе си. Той заби члена си по- рязко в нея и започна да я чука по- грубо и по- бързо. Красимира изпъшка при тази промяна. Тазът му се удряше в нейните бузи, започна да излиза и влиза в нея все по- бързо и рязко. Внезапно Красимира се разтресе и най- силния оргазъм през живота мина през нея като гръмотевица. Цялото й тяло започна да се тресе. Това дойде в повече и на Ицо и той свърши в дупето й, изпращайки струя след струя бяла чиста сперма в ректума й. След като се поуспокоиха и двамата, той си изкара члена. По него все още имаше сперма и няколко капки се стекоха по дупето на Красимира. Тя все още се тресеше от невероятния оргазъм.
– Госпожата добре ли е?- попита Ицо седейки над нея. Красимира го погледна с премрежен поглед от наклонената си позиция.
– Госпожата е доста добре, Ицо, наистина много добре. – тогава започна да си върти дупето като разгонена котка, чакаща поредния котарак да навлезе в нея.
Димо погледна мъжете в киното.
– О, добре господа, дойде и вашия ред да задоволите това хубаво създание. – погледна към Красимира и я попита- Готова ли си за малко групов секс?
Красимира го погледна със същите полу- затворени очи и каза:
– О, да, определено съм готова!
В същия момент тримата мъже от предната вечер застанаха до нея.
– Сега бихме искали и ние да й се насладим.- каза единия от тях. Димо ги погледна.
– Хм, трима едновременно? Това ще е интересно. Искаш ли три хуя едновременно, моя хубава кучко?
– Всичко каквото пожелаеш!- каза Красимира
– Ето това е отговор на истинска курва!- поклати глава Димо и каза на мъжете- Тя е изцяло ваша.
Единия от мъжете отиде до Красимира и й каза:
– Искам да чукам дупето ти, той ще те чука в путката, а на него пък ще духаш. – каза той, показвайки приятелите си. Красимира застана така, че да могат да заемат позициите си в съответните й дупки. Тя седна така, че дупето й да е максимално отворено за този, който искаше да я чука отзад, под нея легна другия, който щеше да я чука в путката и тя легна на гърдите му. А накрая надигна торса си така, че да може да духа на третия пред себе си. Сега Красимира беше преизпълнена с курове и това й харесваше. Всеки един се плъзгаше в предоставената му дупка и се наслаждаваше на тялото й. Не отне много на момчетата да стигнат своят пик и скоро оставиха Красимира лежаща на земята и започнаха да й се празнят отгоре. Димо я погледна, очите й бяха все още притворени и не фокусирани. Красимира видя размазана фигура да се спуска над нея и всичко, което усещаше е липсата на членове в себе си, които щяха да й донесат величествените усещания от преди малко.
– Още…- беше всичко, което успя да каже тя.
– Невероятно!- каза си Димо. Той се обърна и останалите от залата заеха позициите си, чукайки я навсякъде където можеха. Красимира така и не стана от пътечката. Изредиха й се всички мъже, а тя само лежеше и се наслаждаваше. По един, двама или трима те използваха дупките й за да задоволят животинските си желания.
В края на третия час Красимира вече беше като гъба, цялото й тяло беше мокро и изглеждаше като употребен и захвърлен парцал. Беше изцяло покрита със спермата от мъжете и с прах от пода. Беше уморена, но задоволена, никога досега не беше свършвала толкова много и толкова силно. Красимира беше една добре изчукана жена и сега се радваше, че е така.
Стоян и Красимира я събраха от пода и й помогнаха да Стояне, тя изглеждаше като мокър парцал. Излязоха от киното и я заведоха до колата. Докато я водеха, Красимира каза:
– Искам да направим това отново.- Стоян беше впечатлен, но и щастлив, защото също искаше да го направят отново. Тя се обърна на другата страна и каза:- Можеш да ме чукаш отзад, когато си пожелаеш!
Ицо беше повече от щастлив. Изглежда нещата щяха да се наредят добре и за него…

Rating: 4.50/5. From 2 votes.
Please wait...