Съседката леля Галя ІІ част

Пепи вече щеше да се изпразни и си свали късите панталони извади си надървения кур и го насочи към лелината путка. Забели му главичката, допря го до дебелите и устни и в този момент започна да бълва сперма върху нея. Лелята потрепна. Пепи се изплаши и избяга навън. Галя се обърна, напипа путката си, която беше цялата в сперма. „Ах какъв палавник…..” си помисли тя. Стана, отиде в банята изми си пичката и излезе на двора.

През това време, Пепи беше вече у тях и трепереше от удоволствие и страх. „Какво ли ще ми направи, ако ме е видяла” си мислеше.

Галя пък реши да си поиграе с малкият палавник и си свали прашките. Отиде до оградата и започна да вика „Пепиии, Пепиии…”. Малкият изтръпна, но нямаше какво да направи и излезе, видимо смутен:

–        Да лельо, какво има.

–        Искаш ли да ми помогнеш да свалим от плевнята една кофа, че искам да набера ягоди за компот.

–        Д..обре, каза Пепи и отиде при нея.

–        Виж сега, му каза тя. Аз ще се кача и ще ти я подам отгоре, за да не падна по стълбите с нея, а ти придържай стълбата.

Тя започна да се изкачва бавно, като леко се разкрачваше, за да може малкия да и види путето. Той от своя страна крадешком погледна нагоре и видя, че лелята е без гащи. На секундата се надърви. Тя се изкачи намери кофата и я подаде на момчето. След това заслиза по стълбата, откривайки отново путката си пред момчето. Той вече втренчено я гледаше между краката. Тя слезе, погледна му панталоните и както очакваше, бяха издути. От това, че малкият я гледаше и тя се възбуди. Не знаеше как да направи така, че да се наебе с него. Все пак беше момче, а тя можеше да му е майка. Путката и обаче пулсираше от желание. „Искаш ли да ми помогнеш да съберем ягоди?” – попита тя. „Искам” отговори той.

Тръгнаха към градинката с ягодите. Тя клекна срещу него и леко си разтвори краката. Той клечеше срещу нея и не откъсваше поглед от путката и. Започнаха да берат ягоди, но не се получаваше и двамата искаха секс. Въпросът беше, кой да започне и естествено, това трябваше да е Галя.

–         Пепи, харесва ли ти да береш ягоди?

–         Д..Да лельо, м..ного.

Както беше клекнала се разкрачи още повече и му каза: „Вииждам, че гледаш тази ягода, а” и си посочи с пръст пичката. Той замръзна. „Я виж колко е сочна”, казвайки това с два пръста разтвори дебелите устни и се показа розовата цепнатина между краката си. Малкия не можеше да каже нито дума а само гледаше жадно голямата путка на лелята и преглъщаше. Хуят му щеше да се пръсне в панталоните.

–         Я ела по близо – каза тя. – Дай си ръката. Той протегна ръка към нея, тя му я хвана и я насочи към пламтящата путка. Допря я на разтворените дебели устни и я задвижи търкайки нежно мократа паст. Търкаше я вече по силно. „Вкарай си пръста в нея” каза му. Той не чакаше втора покана, а заби средния си пръст в нея. Беше много гореща и мазна. Стори му се, че и е малко и вкара още един пръст в нея, като ги движеше настървено. Лелята затвори очи и се натискаше на ръката на момчето.

–         Ставай, каза му и тръгна към плевнята.

–         Стигна под навеса. Обърна се към момчето и с един замах му свали панталоните. Хуят му щръкна. Тя го хвана с дясната ръка, забели му главичката и го налапа. Смучеше го от главичката до основата, напъхваше го целия в устата си. Облиза му топките и пак го засмука яростно, като го търкаше бързо. Малкия не издържа и силно се изпразни. Спермата потече от устата и на земята, но не спираше да го смуче. Курът му не спадаше изобщо, а той не можеше да каже нито дума от удоволствие. Тогава тя се наведе, вдигна роклята си, разкрачи се, хвана с двете ръце дебелите устни на путката и му каза „Набий ми го по бързо, че не издържам вече”. Пепи, го натисна в разтворените устни и той потъна целият. Путката и беше доста дълбока, мазна и сочна. „Чукай ме, хайде нали това искаше”. „Дааа…”, извика той и бясно забиваше хуя си в лелята. Топките се клатеха и удряха в клитора, който беше станал много голям. Тя стенеше и се натискаше в момчето, сякаш искаше още и още да и влезе навътре. След мощното клатене малкия усети как пичката и се сви около кура му и гореща течност го заля. В този момент той започна да бълва сперма в пещерата на лелята, а тя с обратни движения се празнеше на кура му. И двамата викаха от удоволствие и продължаваха да се чукат, докато хуят на Пепи спадна и бавно излезе от пичката на леля Галя.

–         Браво момчето ми, страхотно удоволствие ми достави. Можеше да не избягаш от стаята, а да ме наебеш още там. Я чакай.

Наведе се и му облиза хуят, от който още течеше сперма. Изсмука всичко и му каза:

–         Ела сега при леля. Клекни пред мен. Той я послуша, а тя се разкрачи над него и му сложи путката си на устата.

–         Хайде сега и ти изпий соковете на леля, за да видиш, колко съм сладка.

Надвесена над него се търкаше в устата му и усети, че отново се възбужда…..

следва

Rating: 4.27/5. From 11 votes.
Please wait...