Съсед

Аз съм Рени и съм на 35,  брюнетка с дълга коса , средно големи гърди, висока 1.56 и 46 килограма, омъжена съм от 5 години но нямаме деца, съпруга ми е на 36 години и основното му достойнство е че много много работи, но уви не изкарва кой знае какво.. Когато е нощем на работа, ме е страх доста сама.
Под нас има един грубиян, който постоянно събира компании от себеподобни надуват чалгата и ми пречат да спя , на другите съседи не им пречи, явно са глухи.. Колкото пъти ме види , все ме гледа похотливо и подхвърля хайде бе съседке ела да пийнеш с нас. Разбира се че винаги му отказвам, но Цанко е упорит и ме кани всеки път като ме види, той е на около 50 55 , леко пълен и космат,тоест изобщо не е моя тип.
В поредната лятна съботна вечер , компанията отново беше долу а мъжът ми на работа, вече беше 1 часа и шума ме разсъни напълно, което ме вбеси.Набързо облякох на голо дрехите с които бях през деня, черен потник и шарена пола до малко над коляното и слязох. Позвъних, нищо, звъннах още веднъж но явно музиката беше прекалено силна и реших да викна полиция, което и трябваше да направя още в началото.
Съседа отвори, беше по къси гащета и и разкопчана риза и целия беше зачервен,

– Ооо съседке хайде бе най после дойде да пийнем от кога те каня, айде влизай – и докато успея да си отворя устата ме дръпна вътре и затръшна вратата.

Успях да му кажа да намали музиката а той изобщо започна да ми се извинява и да обещава да се съобразява с мене.

– Хайде Рени ела да пийнеш по едно с нас , след това ще намалим музиката, няма да се караме я.

Приех да влезя за малко , въведе ме в стаята където беше купона.Компанията , се състоеше от няколко подобни на него мъже и 2  жени. Развика се високо че съседката е дошла на гости и да направят място и ме сложи да седна на един диван, говорейки ми че ей сега ще ми сложи чаша и да си взема фъстъци и салам от мезето. Реших че ще пия едно и ще мога да си тръгна тихо,а и ми беше неудобно да се държа истерично пред непознати.

Наляха ми някаква ракия, беше доста люта но побързах да я изпия за да си ходя. Но докато се огледам беше напълнена отново , хапнах от фъстъците, отпих още и попитах за сок или нещо такова

– Петя дай от хладилника от онова шише с ябълка че е по студено. – Едната жена която беше с разкопчана до пъпа риза отиде към кухнята и ми донесе голяма чаша с ябълка.Вкуса и беше малко странен но поне беше студена.

. Аз не пия и първата чаша ми подейства веднага. .Чувствах се зле и не бях убедена че ако стана няма да падна за това реших да не бързам. Ядосвах се на себе си как се вкарах в тая ситуация.

Мъжът до мене си беше сложил ръката на бедрото ми и ми шепнеше нещо, не беше неприятно но ме досрамя и му махнах ръката.Той пак я сложи и ми шепнеше че съм много яко парче.

Пуснаха бавна музика, и Цанко съседа ме покани на танц, реших че така ще се отърва от досадника и приех.

Притисна ме много здраво и ме завъртя, другите жени също тънцуваха с 2 ма от мъжете и те доста безсрамно ги опипваха но те само се кикотеха. Изервих се и леко се възбудих,явно и ракията ми действаше.

Внезапно осъзнах че ръката на Цанко е слязла много надолу и вече е под полата ми а аз дори нямах бельо, понеже просто исках да кажа да намалят музиката и да си лягам отново.

Понечих да се извъртя , но той ме стискаше здраво с другата, усетих как ръката е там и силно притисна клитора ми , сякаш ме удари ток, потреперах и ми притъмня.

Просто не правех нищо, беше ме много срам и също много много хубаво. Чувах отстрани подвиквания, айде бе Цанко наеби я тая съседка, смъкни и гащите бе и подобни, Цанко дълбокомислено каза

– Тя без гащи бе Гошо

Умрях от срам и не знаех къде да се дяна а ръката му продължаваше да е долу и дори пъхна пръст в мен, бях напълно мокра и нямаш как да скрия това.

Оставих се да става каквото ще, не бях чувствала такава възбуда от години.Цанко усети че се отпуснах и разбра че няма да има проблем да ме има.

Подвикванята продължаваха

– Цанко кво я бавиш бе тя готова- което беше истина

–  Цаче дай ги да го лапа тук бе, и покажи да и видим циците

Пошепнах му на ухото :
–  моля те да се махнем от тук

–  добре ела с мен – и ме дръпна за ръката, под бурни ръкопляскания

В спаляната ме тръшна по гръб и без никакво забавяне ми дигна полата и ми го вкара рязко, влезе лесно бях напълно готова,

Ръгаше ме силно и ми мачкаше циците през потника след което започна да го дърпа насам натам за да ги извади, опитах да го съблека но презрамката се скъса и той го смъкна надолу ми заголи гърдите, стискаше ги силно и ме ръгаше, Упсях да кажа

– недей вътре- той изръмжа извади го и ме опръска със сперман по гърдите потника и лицето.

Стана шляпна ме по дупето и каза айде ела оттатък..

Лежах несвършила и изцапана със сперма.Потника ми беше със скъсана презрамка а полата ми намачкана .

Нямаше какво да правя , ключа ми беше в стаята трябваше да ида, отидох в банята и се оправих , колкото можах.

Потника ми беше с една презрамка и не биваше да извършвам резки движения. Влязох и ме посрещнаха бурни аплодисменти от които потънах в земята от срам. Нямаше как седнах пак на дивана и тоя път съзнателно поисках ракия.

Трябваше ми нещо което да ме оправи, но не се получи така, стана ми едно лигаво задрямало исках много Цанко да ме ебе отново и вече да свърша.Той изобщо не ми обръщаше внимание и аз от яд изпих цялата чаша и станах да танцувам.

Вече не ми пукаше от нищо, дори не съм видяла че призрамката ми е паднала и се вижда зърното на лявата ми гърда. Пуснаха пак бавна мелодия и един брадат мъж ме покани на танц а аз приех.

Притисна  ме и започна да ме опипва и целува, аз не му отговарях но не му и пречех , хвана ми ръката и я пъхна в гащите си члена му беше твърд и дебел и аз се изкуших да го хвана с ръка.

-хайде да ми духаш маце

– не – казах аз

– айде не се прави ма лапай го – и ме натисна да застана на колене и ми го допря в устата, а с с ръка доскъса потника ме и ме остави с голи гърди, след което ми удари шамар и аз отворих уста . Вкара го вътре и буквално започна да ме ебе в устата и това пред всички. Аз станах грабнах ключа от масата и избягах навън, качих се у дома и влязох в банята, където дълго вземах душ.

Rating: 3.50/5. From 6 votes.
Please wait...