С жена ми искахме бебе 2

Бяха изминали не седем, а цели десет дни от зачеването с Мартин. Искахме да проверим на десетия ден, за да е по-сигурно. И така, в същия десети ден, с Деси щяхме да разберем какво щеше да ни покаже теста за бременност. Още сутринта, докато аз спях тя бе станала, рано… Беше отишла до аптеката и бе вече взела теста. И след като и го бе направила в тоалетната.. Дойде при мен още докато спях.. и ме събуди:

– Дени… Ехо.. Събуди се да ти кажа нещо.. (чух още в съня си развълнувания и тон)
В този момент отворих сънливо очи, и погледнах направо в теста, който държеше в ръцете си и все още го гледаше.
– Какво мишле.. Какво стана? Направи ли го?
– Еми… Ето сам да видиш колко съм го направила… (подавайки ми теста)

Даде ми го да го видя.. Опитах да фокусирам още сънливите си очи върху онези чертички там.. И в първия момент ми се видя една единствена.. Разтърках очи, помислих, че аз нещо не мога да фокусирам правилно.. Опулих се.. Отново погледнах съсредоточено.. И.. Да, наистина имаше само една черта. Погледнах стреснато в Деси и казах почти паникьосан:

– Ама какво става?! Направи ли го.. нов ли е тоя тест дето ми даваш???
– Не, направен е! (каза с нервен тон и излезе от хола нервно, оставяйки ми теста в ръцете)

На мен в този момент не ми се вярваше какво ми се случва.. Не можех да повярвам, че след всичко… След цялата тази работа, не е могла да зачене. Веднага станах от леглото, отидох подир нея.. Тя беше отишла в кухнята и треперейки от нерви се опитваше да си извади една цигара… А само щом ме видя, че идвам към нея… Хвърли ядосано на земята цигарите и запалката… Изпсува силно, грубо.. И сълзи тръгнаха от очите и… Усетих я, че почти е превъртяла горката.. Отидох при нея и я гушнах силно.. Тя обаче в момента сякаш ми беше сърдита и на мен… Бутна ме от себе си.. И каза:

– Ако на теб ти беше всичко наред изобщо нямаше да минаваме през всичките тия шибани циркове.. и накрая даже пак нищо да не става! Защо правихме всичко, кажи ми защо?!
– Хей хей хей… Мишле, чакай… Сега мен ли ме изкарваш виновния? (опитвайки да я хвана за ръцете за да се успокои)
– Ами кой да е виновен аз ли??…ако можеше да направиш дете…. (отблъсквайки ръцете ми)
– Ама чакай малко сега… Защо сега ми ги говориш тези неща.. ОК, в смисъл.. Реално да, в мен е причината да ни се случва всичко това, но… Виж… В смисъл… Сега какво следва в такъв случай, да ми кажеш, че искаш да се разделим ли? (подхванах и аз по-нервно)

А тя, след като чу тези думи от мен.. Ме погледна през сълзи право в очите с тъжния си поглед… Асимилира какво бях и казал току що.. И след малко се осъзна.. и каза:

– Офф… Извинявай… извинявай….. Просто…..
– Знам…. (казах единствено, прегръщайки я силно)
– Не искам да се разделяме с теб… И никога няма да го искам…. (каза хриптейки през плача си, прегърната силно в гърдите ми)
…..
По-късно през деня се бяхме поуспокоили.. Поне за малко. Бяхме излезли малко на въздух в парка, да се поразходим, да ни се поразвее малко съзнанието навън.. И си говорехме с нея, обсъждахме защо не се е получило, обсъждахме какво да правим от тук натам. Не можехме обаче да си отговорим с точност на тези въпроси. Единственото, в което бяхме сигурни, бе това, че няма да се откажем каквото и да става и колкото и неуспехи да имаме.

Разговаряхме, опитвахме се да намерим начин, решение, отговор… В крайна сметка решихме, че ще е добре да се консултираме отново със специалист, просто.. Да попитаме и някой друг, защото ние двамата сами по себе си бяхме в задънена улица. Трябваше ни информация, съвет, препоръка.. каквото и да е, от някой дето разбира от нещата. Затова решихме да потърсим отново по скайп онзи специалист, с който бяхме говорили още преди да направим зачеването с Мартин. И щом го решихме направо тръгнахме към вкъщи. Седнахме, включихме компютъра, отворихме скайп.. И стискахме палци още сега да е на линия… Но в този момент точно, не беше. Но пък му оставихме съобщение, писахме му щом е на линия да ни пише, и че спешно се нуждаем от помощ. Оставихме така скайпа отворен на компютъра, увеличихме и звука.. Чакахме всеки момент щом човека ни пише, да иззвънти уведомлението.

Малко по-късно, чухме и радостния сигнал от компютъра. Затичахме се веднага пред него… Човека беше дошъл на линия и ни беше писал:

– Здравейте, с какво мога да ви помогна, всичко наред ли е?
– Здравейте, както ви написахме – имаме нужда от малко помощ, защото сме се депресирали доста стабилно… :Х
– Какво става, какво се случи със зачеването дето бяхте предприели?
– Точно това е проблема, че нищо не се случи. Нищо не стана.
– Разбирам. А изследванията на момчето как бяха?
– Положителни. Вътре пишеше, че всичко е наред … И пак не стана 

– Ами вижте, как да ви кажа… То от една страна не е на 100% гарантирано, че при първото семеизпразване ще можете да заченете. Ако както ми казахте вашите изследвания са положителни, както и неговите, не виждам проблем в случая. Изследванията казват, че ти както и донора сте наред, защо се притеснявате?
– Защото не се получи. Направихме го преди 10 дни, днес направих тест и нищо 

– Значи пак ви казвам – едно семеизпразване не е гаранция, че ще оплоди веднага яйцеклетката, това би трябвало да го знаете още от часовете по биология в 8-ми клас.. Просто не бива да се притеснявате, че не се е получило от първия път, това не е повод за притеснения.
– Искате да кажете, че трябва да се опита отново с донора, защото не е гаранция, че ще се получи от първия път, така ли?
– Точно това ви казах, правилно ме разбрахте. Това е биология, не е математика, математиката е точна наука, там нещата са всеки път едни и същи. Тук нещата са на принципа “както и когато стане”. Все пак можете ли да ми опишете горе долу начина, по който го направихте зачеването?
– Ами най-общо казано, направихме го без да има секс. Просто аз и мъжа ми искахме да е възможно най-дискретно и… В смисъл така се получи, че донора единствено еякулира в мен, и това беше.
– Искате да кажете, че просто е проникнал веднъж, еякулирал е вътре и единствено това е било всичко. Така ли?
– Ами да, така го направихме. Защо в това ли е проблема?
– Ами… Чудя се как да ви го обясня, но.. Накратко казано – да, в това най-вероятно е проблема.
– Защо, кое сме объркали по-точно? Мисля, че направихме точно това което трябва и е достатъчно за да забременея?
– В повечето случаи не е съвсем достатъчно. От гледна точка на процесите, които една жена по принцип претърпява по време на сексуален акт, с това, което сте направили единствено, шанса да забременеете не е много голям.
– В смисъл?
– Ами ако опитам да го обясня по-подробно, ще ви го кажа така – сексуалния акт сам по себе си активира няколко процеса във женската полова система. По време на секс настъпва разширяване на цервикалния канал, което от своя страна подготвя възможността за проникването на сперма до яичниците, както и се разширяват и маточните тръби, през които преминават сперматозоидите след матката към яйчника. Без да е постигнато това разширяване на маточните тръби и на цервикалния канал, зачеването няма как да е гарантирано. Иначе сперматозоидите колкото и да са зрели и активни, те няма да имат възможност да достигнат пълноценно до яйцеклетката, просто нямат път. Искам да кажа, че общо взето за успешното зачеване самият процес на сексуален акт е също толкова важен, както и самото семеизпразване във влагалището. Това са двете неща. Едното без другото не гарантира зачеване, мисля, че ме разбирате правилно..

– Ясно. В смисъл преди семеизпразването на донора, трябва да се направи и сексуален акт.
– Точно така.
– А колко време трябва да трае той, или не е толкова важно?
– Принципно времето не е от някакво значение, понеже това може да варира. Това зависи от самата теб в случая. Важното е наистина да се извърши реален сексуален акт траещ известно време, който да подготви влагалището ти за зачеване. И след това вече да настъпи и еякулацията на донора в теб.
– А в такъв случай, аз как мога да разбера, че вече половите ми органи са.. В смисъл са готови за еякулацията вече?
– Ами ти по време на акта ще го усетиш сама, все пак си жена. Най-ясно се разбира, че половият ти орган е готов за зачеване по самата теб. В смисъл когато усетиш вече, че чувстваш възбуда при влагалището си, това е ясен знак, и че и цервикалния ти канал е вече разтворен, тоест е готов да пропусне спермата към матката.
– Значи при всички положения, сексуалния акт дето се налага да направя трябва да трае докато усетя възбуда.
– Абсолютно, това е задължително при зачеване. Обясних ти го по-нагоре, иначе нещата ще се случат много трудно по начина, по който вие сте опитали. Просто правете малко секс преди донора да еякулира, пък и ти си младо момиче, не би трябвало да ти е проблем секса.
– Не, не ми е проблем, но просто не искахме с мъжа ми да се налага да правя истински секс с друг човек.
– Ами виж, принципно то това не е до избор. Природата ни създава така, че нещата да се случват не както на нас ни се иска, а както сме програмирани от нея. Има си някакъв ред на нещата просто, всяко нещо е специфично и си иска своя начин. Разбирам ви, че искате да стане по възможно най-дискретния начин, но по този начин е крайно трудно, казах ви. Просто зачеването си иска своето, трябва да има и секс, няма как.
– Разбирам 

 Добре в такъв случай, след като се налага да се прави секс преди еякулирането, то реално погледнато няма значение с кой ще бъде секса. В смисъл мога да правя самия секс с мъжа си да речем, а накрая донора единствено да еякулира в мен, нали така? Извинявам се, че разсъждавам за тези неща на глас пред вас ама…. 

– Принципно това е както вие си го решите, не е проблем. Щом така сте го решили може така да го направите, това са неща дето зависят само от вас как ще си ги организирате. Аз ви казах, две неща са важните – първото е реален сексуален акт до достигане на влагалищна възбуда и след това второто – семеизпразването вътре.
– Ами… благодаря ви, наистина. Все пак супер ценно е за нас да ни ги кажете тези неща. Ние ще опитаме в такъв случай по начина, по който ви казах и… се надяваме този път да стане. Ще направим един сексуален акт с мъжа ми докато се възбудя и донора единствено ще еякулира в мен накрая. Ще преценим вече ние сами как точно ще организираме да се случат нещата, че се получава малко сложно…
– Виж, нека все пак да не еякулира донора в теб веднага щом усетиш възбудата при влагалището си. В смисъл жена си, би трябвало да знаеш, не дей действа като децата или пък като някой робот. Още повече, че за могат да се разширят и маточните ти тръби пълноценно, недей да прекратяваш секса още при първото усещане на възбуда. След като я усетиш продължете още да го правите. Все пак щом ще го правиш с мъжа си не би трябвало да ти е проблем. Възбуди се хубаво, това ще е знак, че са разтворени пълноценно и двата вида канали. Даже ако мога бих те посъветвал и следното – за да се активизират по-бързо и по-активно кръвоносните съдове на цервикалния ти канал може да помогне клиторалния масаж по време на сексуалния акт. Масажирането на клитора спомага за разширяването на поне 90% от кръвоносните съдове във половия ти орган, така, че ще ти е полезно и това също. Нали знаеш как да го извършиш, не си малка все пак? Практикувала ли си го до сега?
– Да, имам периоди, в които го правя по-често.
– Чудесно. Ами това е като съвети от мен, просто няма какво друго да ви посъветвам повече.. Мога да ви пожелая единствено успех на двама ви, както и на донора.
– Много ви благодаря, наистина. Надяваме се този път да успеем, благодаря ви.
– Няма защо.

….

Това, което ни оставаше сега бе единствено да помислим как ще наредим нещата, които вече се бяха усложнили така или иначе доста. Трябваше да преценим какъв ще е възможно най-дискретния начин да направим първо сексуалния акт, след който да дойде донора и да изпразни семенната си течност в нея. Трудна задача имахме, тепърва щяхме да организираме това неловко и нестандартно събитие…

С Деси цели два дни мислехме и разисквахме как да подредим нещата за втория опит. Имаше много неща за определяне, като се започне от това дали отново да бъде с Мартин или с друг, до това как да се получи самата организация по време на процеса. Именно първото от нещата, което ни притесняваше, бе това дали отново да попитаме Мартин за втори опит, или да потърсим направо някой друг. Като цяло обаче поради ред причини клоняхме по-скоро към това да опитаме с друг. Една от причините бе, че ще ни е срам и ще ни е неудобно да викаме отново момчето за втори път. Друга немаловажна причина бе факта, че щеше да бъде по-сигурно да опитаме направо с някой друг донор, след като с Мартин не се бе получило веднъж вече. Просто някак чувствахме по-голяма сигурност в това, да е с друг. И решихме, че първото нещо, което трябва да изясним от целия план, е това с кой да бъде. Така зачеркнахме името на Мартин от списъка с четирите имена на донори, който бяхме направили. Останаха трима. Което пък означаваше, че избора на Деси този път трябва да е по-лесен. Близо половин час тя държа списъка с трите имена в ръка и почти постоянно гледаше в него мислейки. Най-накрая реши, че е съгласна да го направи с Камен. Камен беше момче по-голямо от нея с една година. Бяха учили заедно от 10-ти до 12-ти клас. Знаеше доста неща за него, а най-важното бе, че момчето бе сигурно и разумно. Тя обаче му нямаше телефона. Трябваше да седнем и да се поровим във Фейсбук за да го открием. И за наше щастие не беше трудно, след като му знаехме името и фамилията. Тя му писа. Но той отговори едва на другия ден. При което заформиха разговор, писаха си близо два часа вечерта на същия ден. Той обаче остана много очуден, след като тя му спомена, че иска от него много важна услуга. Дори помисли, че тя нещо се бъзика с него. В крайна сметка двамата си насрочиха среща в едно кафе в центъра за вечерта на другия ден. Аз реших да не присъствам този път на срещата, знаех, че Деси си знае как да подходи и какво да каже. Двамата се видяха на другия ден, момчето дойде. Говориха, обсъдиха всичко. А тя се прибра някъде чак към 22:40 вкъщи. И беше ред да я попитам още от вратата как е минал разговора:

– Хайде бе мишле, какво стана, много се забавихте.. (попитах я още докато се събуваше при вратата)
– Еми забавихме се… Заговорихме се повечко и.. затова.
– Еми то хубаво.. ама дано е било за успех..?
– Е.. Ти пък, съмняваш ли се в мене? (поглеждайки ме със сигурен и пренебрежителен поглед) ..Аз съм бизнес дама бе, алоу.. Знам как да преговарям.. и да лъжа.. и да мажа… Хахах…
– О за тебе знам, че можеш тия неща. Кажи сега какво говорихте.. Съгласи ли се той?
– Ами.. (влизайки вече в хола и сядайки да говорим) ..Значи.. Момчето е съгласно, казах ти, че го навих. Обясних му нещата, всичко.. Разбра ме, той не е тъпак, не случайно съм го избрала него.. много свестен е. И… Какво да ти кажа, на първа инстанция е съгласен, но иначе каза, че иска да се види и с теб все пак.
– Аха.. Е нормално, нормално… Да… Еми супер, значи.. Празнуваме.. А приятелка има ли той, приятелката му не иска ли да правиме пак всичките очна ставка?
– Не не, няма приятелка. Скъсали са преди три месеца близо, няма си..
– Малей, той и секс сигурно не е правил от тогава…
– Ами и това си призна да ти кажа… Хахах…
– Верно ли, познах ли?
– Позна позна.. Ама нищо де, не мисля, че това нас ни засяга. Живо и здраво да си е момчето, по-важното е, че е свестен и сериозен и, че… ме разбра какво ни е.
– Мда… И какво се разбрахте в крайна сметка?
– Ами разбрахме се още утре вечерта да ни дойде на гости тука, че през деня е на работа до седем.. и ще се видите двамата… И след това вече с тебе ще решиме какво и кога..
– Да, точно така. Ами нека дойде момчето.. Нека мине утрешната среща и после почваме да мислиме за организацията с тебе…

……

Момчето дойде на следващата вечер вкъщи. Наистина много свестен пич се оказа. Седнахме на масата, сипахме по един сок, а пък и по една малка водка този път… Поговорихме си с него, отново му разказахме някои от нещата..

Показахме му и директно разговора със специалиста от скайпа, за да сдобие най-добре представа за това какво трябва да стане.. Както и му споменахме, че държим да се получи някакъв вид организация, при която сексуалния акт да го направим аз и Деси, а той след това да дойде в точния момент и единствено да еякулира във влагалището и. На моменти дори леко го притеснихме с подробните си указания, но нямаше как.. Тези неща трябваше да се кажат. И след като му беше изяснено всичко на момчето, единствено оставаше да си направи изследванията и стига те да бяха положителни, можехме да пристъпим направо в действие в идните дни.

На петия ден след срещата ни, Камен се обади на Деси за да и каже, че изследванията му са излезли. Както и очаквахме, оказаха се положителни. Момчето си беше здраво и право. Оставаше единствено да изчакаме още два дни, за да му станат общо четири дните на въздържание, понеже ни призна, че наскоро се бе изпразвал.. и след това можехме да започваме. През тези два дни, с Деси имахме цялото време да обсъдим организацията на нещата. И както винаги, ние обичаме да си пишем плановете точка по точка, на лист хартия. Хванахме една химикалка, седнахме на масата и почнахме.

Решихме нещата да се състоят по следния начин – да му направим в спалнята едно кътче, както бяхме направили и на Мартин, където да се усамоти и да си действа самичък. През което време ние пък с нея в хола да правим самия секс. И трябваше да се получи така, че с него да станем готови по едно и също време за семеизпразването. Единствено това бе тънкият момент, който трябваше да нацелим както ние, така и той. След което при положение, че сме готови всички, да му клипнем на телефона, като така му дадем знак да идва към хола. Като преди да е влязъл Деси да си сложи нощницата и остане гола единствено там където ще е нужно, а аз да си нахлузя набързо поне панталоните. Имахме желанието също така Камен да си е с боксерки, както Мартин и единствено да си изкара пениса отпред, и да не се разсъблича. Единствените проблеми в плана, с които щяхме да се сблъскаме бяха това, че докато Камен дойде от спалнята до хола, това вероятно щеше да му коства загуба на възбуденост.. Което означаваше, че идвайки в хола при нея, ще трябва да си достигне по някакъв начин възбудата до еякулация. Варианта да преодолеем това, бе ние с Деси да правим секс в спалнята, докато той действа сам пред лаптопа и да дойде набързо за да свърши в точния момент. Само че нямаше как да правим секса в една стая с него, просто не искахме, щеше да стане доста грозно вече. Затова оставихме нещата така и решихме, да разчитаме на това, че идвайки от спалнята Камен ще успее да се изпразни на момента, или поне максимално бързо. В крайна сметка, това бе нашия план за действие. Искаше ни се да успеем да си го изпълним стриктно, така както сме го написали и на листа. Не искахме нещо от нещата да се обърка или да се промени.. Искахме си го по този начин. И сега оставаше единствено да го направим.

< Сряда ; 21:10ч. >
Очаквахме Камен да звънне всеки момент на вратата. Дори закъсняваше, понеже се бяхме разбрали да е в нас в 21:00. С Деси естествено бяхме отново нервни. В един момент дори се зачудихме дали изобщо ще дойде, или се е отказал. Затова Деси в притеснението си реши да му прозвъни, за да го пита до къде е стигнал. И тъкмо взе телефона си и тръгна да го набира, когато той самия и звънна, за да и каже, че е долу. Това ни успокои естествено. Тя слезе за да му отвори входната врата.

< 21:38ч. >

Бяхме в хола на масата все още и си говорехме тримата. Но в атмосферата се усещаше силно притеснение преди да сме започнали, струящо особено от мен и нея… И по-точно особено от нея. И след уводните размисли между трима ни, решихме да се ориентираме вече към започване. Насочихме Камен към спалнята, където му бяхме приготвили лаптопа и кътчето за усамотение. Горкото момче се чувстваше като в някоя пародиино еротична комедия. Но все пак се опитваше да спести коментарите си, просто се забелязваше една прикрита усмивка на лицето му, израз на скрития шок от цялата ни подготовка. И така, момчето остана в спалнята, напомнихме му че, по някое време ще го викнем и също така отново споменахме, че ще е най-добре да е напълно готов в момента, в който го викнем. Общо взето се разбрахме, това да се случи след около 20-на минути, които ще са вероятно достатъчни хем за него, хем за достигането на възбуда и при Деси. Оставихме го него на спокойствие, а двамата с нея се насочихме към хола. Предварително бяхме разпънали канапето, за да не губим време. И преди да започнем… както бяхме напрегнати и изнервени.. просто я прегърнах.. Там.. стоящи пред разпънатото канапе. Прегрнах я и силно въздъхнахме и двамата. Гушнах я, целунах по челото.. Погледнах я след това в очите и успокоително и казах:
– Мишле, всичко ще е наред. Ще успеем, успокой се..
– Знам.. Знам, че ще стане.. (прегръщайки ме тя силно, забивайки глава в гърдите ми)
– Хайде, давай да започваме с теб, че двайсетте минути сега ще минат..

И… Започнахме. Преди всичко, тя си извади една къса нощничка от гардероба, която да наметне преди да го викнем. След което легнахме естествено на канапето, разсъблякохме се.. Естествено останахме чисто голи, поне до момента до който Камен щеше да дойде. Започнахме със стандартните целувки.. Целувах я по вратлето, дори я хапех там.. Опитвах да я възбудя по всички възможни начини, по които знаех, че и харесва. След около близо пет минути любовна игра, я усетих, че претръпва от докосванията ми.. Тялото и претръпваше, което беше ясен знак, че въпреки притеснението си, ерогенните и зони работят. Тогава тя ме подкани:
– Мишле.. Давай долу, с език. Хайде, че няма да имаме време.. Давай с език, за да стане по-бързо..
При което аз се спуснах между краката и и започнах да я лижа там, наблягайки на клитора и. А това лично на мен ми беше едно от любимите ми неща – да и папкам путката. Всъщност, толкова ми харесваше, че можех да го правя с часове, наистина. И в този момент не се сдържах и и казах:
– Ах мишле.. Ако имахме повечко време, щях да ти папкам сладката путка поне един час…
– Хах.. Не само на теб ти харесва мишле.. Както ми докоснеш клитора с език просто… Побъркваш ме всеки път.. даже и сега.. (смеейки се)
– Ах бебето ми.. Отпусна ли се вече? (попитах с надежда, че напрежението и вече се е разсеяло)
– Амии…. знаеш, че долу съм много чувствителна… А пък като почнеш да ме лижеш с език вече..
– Милото ми, знам да.. Ти тук си толкова чувствителна, че… Понякога те докосвам неволно отдоло и ти пак претръпваш..
– Хах.. Ами такава съм.. Не знам защо ми е така.. Даже от малка съм така. Там ми е супер чувствително, леко да ме докоснеш и… Камо ли пък отвътре, като тръгнеш секс да правиш с мен.. Мале.. то още от първото вкарване какво усещам отвътре.. Хах… не знам, просто не мога да се сдържам.. много ми е чувствителна, казвала съм ти и преди..
– Знам бебе, ти затова много пъти свършваш още в първите минути…
– Ами познаваш ме… Просто вкараш ли ми го в нея не издържам… това ме побърква направо.. Самото чувство винаги е.. не знам.. не мога да ти го опиша… нали ме усещаш, че дори се разтрепервам когато ми го вкарваш първите пъти..?
– Да, всеки път си така.. То.. да ти кажа честно, малко жени са чак толкова чувствителни отдолу като теб..
– Знам.. въпреки, че съм имала приятелки дето са точно като мен.. Ох бебе как ме лижеш… (изтрепвайки и изведнъж силно тялото)
– Ах милата.. Ти верно не можеш да се сдържаш изобщо… Стана ли ти хубаво вече?
– И питаш.. Почнеш ли да ме обработваш отдолу край с мен човек… познаваш ме.. (смеейки се) ..Сега ако не трябваше да викаме Камен.. щях да те накарам да ме скъсаш… поне един час…
– Хах, знам, че така щеше да направиш…
– Ами не мога.. Просто не се сдържам.. Нали знаеш, че като сме си ние всеки път го правим като диваци.. Ахахах…
– Ами ти си си диваче, ти възбудиш ли се… край. И като почнеш да ме караш да те блъскам силно.. пък като почнеш да крещиш.. То секса с теб не е за пред хора.. (смеейки се и аз)
– Ами.. к’во да правя, такава съм си… Аз бързо се възбуждам и.. не мога да се сдържам изобщо.. Познаваш ме..

Така докато си говорехме същевременно и я лижех отдолу. Вече се беше възбудила достатъчно.. но тя беше наистина такава, че и трябваше съвсем малко, че да пламне..

В един момент, докато все още я лижех за да я подготвя за секса, тя ме хвана за косата, дръпна ми изведнъж главата от нея и ми каза:
– Ох бебе стига… еби ме вече, че…
– Готова ли си?
– Ами готова съм, аз не издържам вече, ти… (смеейки се)
– Ах милата.. Ама нали знаеш, че имаме кажи речи около малко повече от десетина минути и трябва да викаме Камен? Ти да не забравиш какво сме тръгнали да правим по принцип… (казах леко с насмешка)
– Не съм разбира се… Ама ти като ме възбудиш направооо… Хайде давай де, хайде, че и без това нямаме време.. (подкани ме по-настоятелно)

При което се приближих към нея, сложих отдавна надървения си пенис на обилоно навлажнения и отвор и натиснах навътре…

…При което се приближих към нея, сложих отдавна надървения си пенис на обилоно навлажнения и отвор и натиснах навътре… Стоях между широко разтворените и бедра и малко по малко засилвах темпото и дълбочината на проникване.. А както и очаквах от нея, още при първите прониквния тялото и претрепери, а тя изпъшка тихо свистейки през зъби. Тогава ми каза:
– Ох мило… наистина ли ще трябва да спреш след десет минути… (извивайки ритмично тялото си в такта на секса и то още в началото)
– Ами май ще се наложи този път бебе…
– Ох.. Ще те убия…
– Хайде де бебе, опитай поне този път малко да се контролираш…
– Не мога бе човек… ти все едно не ме познаваш…
– Знам, познавам те.. Ти тръгнеш ли.. си ти трябва поне час лудо чукане… Иначе не мирваш, но.. Сега случая е малко по-различен, нали разбираш..?
– Ох знам.. Разбирам… Ох давай поне докато… давай де, давай по-бързо поне… Нали знаеш как харесвам.. хайде поне докато имаме време…
– Искаш бързо ли.. в смисъл да те блъскам силно както ме караш по принцип?
– Даа… Давай докато имаме време поне да използваме де..
– Ах бебето ми.. Ама.. нали се сещаш, че като започна така, Камен ще ни чуе чак оттатък.. А и ти няма да можеш да си сдържиш гласчето..
– Знам, да… Ама той и без това знае, че го правим в момента, така че… Каква е разликата?
– Права си, той знае и без това… Ох, как ще вземеш и мене да ме възбудиш силно.. ненаситно зверче такова…

При което започнах да я чукам така, както ме подкани. Тя си беше такава, не можеше да се сдържа, щом влезеше веднъж в сексуална фаза. Винаги падаха задръжките и в такива моменти, освобождаваше се напълно. Сексуалната възбуда и влияеше винаги изключително силно на разсъдъка. Но си я познавах, че е такава и и бях свикнал. Започнах да я чукам силно, бързо.. тя така обичаше винаги и ме караше да го правя без да спирам. В много от случаите опитите за зачеване се случваха именно в това положение по този начин. Силно и бързо… и шумно естествено. Плясъците се чуваха.. И най-вероятно Камен, който беше през това време в спалнята и действаше гледайки филмчета в интернет, ни чуваше. А Деси, не успя да се сдържи и започна и да стене. Тя никога не можеше да удържа гласа си по време на секс и винаги беше така.. гръмогласна. Просто нея секса я освобождаваше напълно.. В крайна сметка от краткия, но бурен секс на мен също ми стана доста възбудено…

Но.. Когато вече края на двайсетте минути, за които се бяхме разбрали с Камен бяха към своя край… и съобщих на Деси, че е време да му клипваме, тя отвърна:
– Ох не.. моля те не спирай… моля те… (пъшкайки силно и стенейки)
– Бебе.. Знам, че си в еуфория ама.. Моля те, осъзнай се за малко.. Успокой темпото.. (опитвайки се да намаля и аз темпото вече)
– Охх… Опитвам се…
– Хайде, дай да спрем леко по леко… Ти се възбуди отлично, точно колкото трябва.. Сега като дойде Камен и… готово..
– Ами… (въздишайки дълбоко) ..Оле човек… Оф викай го да… Готова съм, даже повече от готова…
– Хайде бебе.. (подавайки и нощничката, която бяхме приготвили да си наметне при идването на момчето)
Тя я облече.. Но ръцете и трепереха.. Тялото и все още цялото потрепваше от възбудата, която я държеше.. И още докато я обличаше коментираше сама за себе си:
– Оле човек.. не.. Не мога да се сдържам изобщо.. признавам си… В момента.. съм като побъркана, все едно не знам къде се намирам, честно..
– Знам бебе, познавам си те.. Просто.. опитай тоя път да си малко по-съсредоточена.. Нека свършим това, после ще се изчукаме като хората с теб.. Както ти искаш, ОК?
– Едвам ще го дочакам това после…. (смеейки се)

И след като вече си бе наметнала нощничката, а аз си бях обул боксерките, колкото да не съм чисто гол, клипнахме на Камен по телефона. И нямаше и минута.. и той чукна тактично на вратата на хола. “Влез” – викнахме с един глас отвътре. Камен влезе, също по боксерки, а отдолу личеше ясно вдървения му пенис. При което го попитах, макар да ми беше леко неудобно:
– Мм… успя ли да.. се подготвиш..?
– Еми.. До колкото можах, да… (отвърна той, но леко несигурен)
– Ами.. Добре, то… Тя Деската също е готова вече.. И… Ами давайте, в смисъл.. Давай.. Аз.. Ще изляза отвънка да не.. Действай спокойно и.. И така.. (вече излизайки от хола)

В момента на излизане оставих Деси седяща на ръба на канапето. Но от момента, в който излезнах от хола, вече нямах представа натам как се развиват нещата. Но.. Въпреки всичко, в мен имаше едно чувство на любопитство, което ме накара да остана пред вратата на хола и дори.. да прилепя ухото си близо до нея. Разбира се, че имах доверие на Деси, но.. В случая по-скоро ме глождеше едно любопитство. А и.. До някъде ме притесняваше това, че я бях оставил в момент, в който тя бе доста възбудена. И.. затова, нещо в мен ми подсказваше, че точните планове, които бяхме предначертали могат и да излязат леко извън сценария. Затова се прилепих леко от външната страна на вратата и заслушах.

Прилепяйки се към вратата, се опитвах да доловя всеки звук и изобщо всичко, което можеше да ми подскаже какво се случва вътре. И това, което общо взето успях да доловя още от влизането на Камен, бе следното:

– (Камен) ..ти си готова.. в смисъл… Да започваме веднага.. или..? (притеснено)
– Ами.. принципно съм готова.. Ти.. ще можеш ли веднага или.. ? (притеснена и тя)
– Мисля, че да.. В смисъл, ще опитам, но то… (несигурен)

Усещаше се, че има несигурност и притеснение между двамата. След което продължих да подслушвам:

– Ми хайде давай.. Аз.. аз ще легна ето така назад, в смисъл… за да можеш.. (чувайки как канапето изскърца леко докато тя ляга) .. ти ела над мен и.. Ето така ще можеш нали?
– Еми.. Да ще трябва да мога.. Аз… в смисъл да.. идвам над теб?
– Ми.. да давай, да.. Да видим как… То.. на теб ти е отминала възбудата вече, сигурна съм…
– Ми.. По-скоро малко от притеснението… В смисъл…
– Да бе, разбирам те..
– Мале иначе.. много си красива.. Много си секси ако трябва да съм честен.. (каза и по-тихо)
– Мерси.. Е то.. като съм застанала с отворени крака срещу тебе, как да не съм секси.. (засмя се тя)
– Доста права си и ти.. (отвърна и той тихичко, засмян)
– Виж ако искаш… понеже знам, че веднага няма да можеш да свършиш сега.. Искаш ли да си.. в смисъл с ръка да си помогнеш малко и.. накрая да го направиш просто?
– Да, аз.. Аз точно това си мислех, просто.. Чудех се как да ти го предложа, че… (смеейки се от срам)
– Споко бе човек, виждала съм ви как го правите и сами… Не ми е проблем, прото.. е по-добре в случая така и за мен самата.. Ако можеш, просто.. опитай така моля те… И тъкмо като стигнеш до изпразване… просто вкарай вътре и.. готово.. Ще можеш ли така?
– Да да.. Така ще го направим… Така е най-честно май…
– Значи, ела.. ела над мен просто.. В смисъл ела за да си готов като… Сети ли се?
– Искаш да застана над тебе ли, в смисъл.. между краката ти?
– Да бе човек, застани точно срещу… отвора ми долу разбираш ли.. за да може както си готов директно вкарваш и.. да стане бързо..
– Да права си.. Ами… (чувайки как отново канапето изскърца)
– Точно така, даже.. Ела по-към мен още.. Да, така е добре… Хайде действай с ръката сега и… Като е готово.. нали знаеш.
– Така ще стане, да.. Само.. Ей сега съм готов, минутка само…
– Да бе, ще чакам да станеш готов..
– То.. да ти кажа.. Така като стоя между бедрата ти докато си ги разтворила.. И това май ще помогне… (смеейки се)
– Е знам и това де.. Мислиш ли, че не ми е ясно…. (засмивайки се леко) ..Но въпроса беше да си максимално близко за да го направиш веднага накрая…
– Да де, разбрах аз… действаме си по план…

След което имаше една пауза, в която не чувах да говорят нищо. Явно това бе времето, в което Камен действаше с ръка застанал между разтворените и бедрата, за да достигне до момента на изпразване. В крайна сметка беше ясно, че идвайки при нея ще му е нужно някакво време, за да достигне до изпразване. Просто беше невъзможно с влизането, да и го вкара директно и да свърши на секундата. Деси постъпи правилно в случая, понеже му даде време и възможност да се стимулира за да достигне до оргазъм. А след няма и две минутки, чух отново разговор отвътре:

– Почти съм готов…
– Готово ли е? Ако усещаш, че ще свършиш.. Давай хайде…
– Да аз… почти на прага съм вече.. Вкарвам го навътре вече, да знаеш..? (попита сякаш искайки позволението и)
– Да да.. хайде давай ако е готово…

При което замлъкнаха и двамата за около 3-4 секунди.. А веднага след това, дочух:

– Хайде де, вкарай го по-навътре и давай.. Какво стана?
– Да.. просто… гледам по-лекичко да натисна… за да не те.. просто ми е малко…
– Спокойно, натисни хубаво навътре и свърши.. не се притеснявай от мен…
– В смисъл… до края ли да натисна… как… (притеснен)
– Ами.. Да, давай някак… Както ти е удобно бе човек, просто свърши там… Гледай да не е много навън все пак.. трябва да е навътре..
– Добре, ще опитам навътре.. Но.. просто… трябва да ти кажа, че отвътре влагалището ти е изключително.. секси.. Доста сладко е чувството в теб.. Мъжа ти е цял щастливец да го усеща всяка вечер това…
– Нали.. и то като си представиш, че правим по един час секс всеки път.. Знам аз, че му е хубаво вътре… Ама ти какво направи сега, хайде де.. Вкара го и до там.. защо не свърши, а стоиш така?
– Оф де да знам.. нещо се разконцентрирах… Просто нещо ми става и бързо ми отминава момента.. Извинявай..
– Ох човек извади го и давай пак с ръка.. Хайде най-накрая…. Толкова ли е трудно да свършиш вътре…
– Еми извинявай просто… От притеснение… Изчакай, сега ще успея вече..

При което отново последва кратка пауза между двамата. Явно в този момент си го беше извадил и си помагаше отново с ръка. Но този път паузата продължи малко по-дълго.. След което се чу следното от Деси:

– Оле човек няма да можеш май.. Ти си се притеснил като.. не знам просто какво… Искаш ли да ти помогна аз с ръка.. за да стане по-бързо? Все пак съм жена, трябва да усетиш разлика..?
– В смисъл..?
– В смисъл да те стимулирам аз, разбираш ли.. Виж, че сам явно няма да можеш, просто те виждам, че ти е супер притеснено.. Да ти помогна ли аз..?
– Ами.. принципно ще стане по-бързо да… но просто ако… те притеснява недей…
– Спокойно.. то като те гледам няма да стане по друг начин, така че.. Почнали сме вече, какво да направя друго, то и аз не знам…
– Ами извинявай, просто.. знам, че не беше в плана това, но.. Признавам, че е в мен причината..
– Нищо хайде.. Приближи се просто към мене и.. бъди готов да го вкараш навътре щом тръгнеш да свършваш…

Последва пак кратка пауза. След която Деси го попита:

– Така ще можеш ли сега?
– Ами.. със сигурност да.. Все пак жена ме пипа..
– Оки, това исках да чуя.. Но ела още към мен, застани точно там бе човек..
– Е.. колко близко да застана още?
– Еми още по-близко, колкото се може.. Искам да съм сигурна, че както ти го пусна от ръката ми веднага ще успееш.. Да няма време за губене и да ти размине пак.. Ела колкото се може към мен още..
– Е така.. така като дойда до теб той ми се опира вече в тебе… няма на къде да дойда.. виж..
– Добре остани така, нищо че се опира в мен.. По-добре да си максимално близко…

Пак кратка пауза от няколко секунди последва, при което диалога продължи:

– Деси готов съм.. ама…
– Какво става сега, пак ли нещо има?
– Не не, просто.. Виж, понеже знам какво ще стане пак… Исках да ти кажа, ако искаш де.. Сега като го вкарам вътре в теб пак, просто.. Ако може не си махай ръката от там, в смисъл….
– В смисъл да не спирам да те стимулирам и като го вкараш в мен, така ли искаш?
– Да, просто… за да не мърдам вътре в теб, по-добре… Разбираш ли? За да мога да свърша, иначе… ще прецакам пак нещата ако просто застана вътре и чакам, казвам ти…
– Добре, разбирам те, спокойно човек.. Не си ми първия мъж, който виждам, ясно ми е какво имаш предвид.. Хайде давай, готов ли си?
– Да, да….
– Хайде пъхай като си…

Пак няколко секунди се омълчаха, след което чух:

– (Деси) Става ли??
– Да.. Секунда само… просто продължавай с ръката така…
– Е хайде де, пъхнал си го пък….
– Сега ще стане..
– Оле човек.. Давай, хайде… Хайде, че.. и аз не съм от желязо все пак.. не съм безчувствена ебаси…
– Еми опитвам Деси… Само секунда още.. Просто не спирай да действаш с ръката долу и май ще стане…
– Как така май?! То и така ако не успееш какво правим..?
– Ох не знам.. просто ми е едно притеснено… отвътре ми е свито всичко на кълбо, разбираш ли… Мъжа ти е на няколко метра от нас…
– Е стига бе човек, как ще го направим изобщо като се притесняваш така.. Нали и двамата с него за това те викнахме, стига се притеснявал, няма от какво.. Просто го направи..
– Ох не знам.. Просто.. Сякаш тръгваам да свършвам и накрая…
– И накрая спираш.. Охх, от притеснение е… Не знам как да ти помогна, че да спреш да се притесняваш.. Просто.. просто така явно няма да стане.. То.. кажи нещо бе човек, дай някакъв жокер как да стане, в смисъл.. предложи го.. де да знам аз… То.. ако няма да можеш, няма смисъл да продължаваме…все пак…
– Еми Деси.. Съжалявам, просто.. Не знам… Просто в повечко ми е притеснението, а и… Начина, по който се опитваме да го направиме все пак е.. как да ти кажа, малко е странен.. Просто не съм свикнал да свършвам по някакви нестандартни начини.. като на сила сякаш, разбираш ли ме..
– Ами май те разбирам.. Но.. Да, виж, малко глупав ни е от една страна начина, по който искаме с Денис да стане, но.. Оф човек.. Не знам.. просто не знам… Супер тъпо се чувствам и аз в момента…
– Еми.. както и аз. Просто… мислех, че ще успея да свърша по.. такъв начин, но.. Може би няма да мога. На мен ми е трудно свършването, а и.. Аз обикновено за да свърша, ми е нужен известно време.. секс, разбираш ли ме.. В смисъл, вагинален.. А в случая и заради самото притеснение… не знам, просто… не знам дали ще успея, честно… Ако искаш.. де да знам, ако искаш.. да спрем за да не те притеснявам повече…
– Оф и като спрем… Какво.. нищо. Ех и ние сме едни, ама пък и ти си един… (и замълча за малко) ..Не знам.. Може би.. Ако искаш да викнем Денис.. Може би той ще даде някакъв съвет.. Не знам.. просто.. Не знам какво да кажа в момента и какво да предложа…
– Ами нека го викнем, ОК. Аз просто, не знам също какво да ти кажа.. просто ми стана супер глупаво и на мен..

– Ами нека го викнем, ОК. Аз просто, не знам също какво да ти кажа.. просто ми стана супер глупаво и на мен..

След което веднага Деси ме повика. Естествено влязох в хола при тях тогава. Но реших да се правя на луд, сякаш нито съм подслушвал, нито знам за какво става въпрос. При влизането ми, Камен си бе прибрал вдървения пенис в боксерките, а Деси бе седнала на канапето по нощничката. И още както влязох, тя започна да ми разяснява:

– Денис.. не успяхме. И… въпроса е, че май няма да успеем..
– Ами.. в смисъл защо, какво става?
– Ами.. Каменчо просто.. не може, мм… (и тук запецна)
– Просто се притеснявам и.. (продължи той) ..отвътре ми е всичко на топка, не мога да се отпусна достатъчно някак и..
– Опитахме някакви начини.. нали.. (продължи тя) ..но просто не стана..
– Може би щях да успея но.. просто притеснението, а и… как да кажа… (и тук замлъкна)
– Е кажи му де, кажи си.. (подкани го Деси)
– Ами самия начин.. Как да кажа… просто.. явно ми е труден.
– Ахам… В смисъл, не ти е удобен.. начина.. (продължих думите му аз)
– Ами общо казано да.. в смисъл… То на мен ми е малко по-трудно свършването и по принцип, а и като опитваме с Деси така по… как да го кажа…
– (Тя) ..Просто е свикнал да свършва по нормалния начин.. по време на секс.. и така му е трудно, както с теб искаме.. Ии просто.. явно няма да успеем. В смисъл.. викнахме те да ти кажем нали.. че няма да стане, в смисъл…
– (Той) ..в смисъл по-добре… да не я притеснявам повече и..
– (прекъснах ги) Е вижте сега.. Ако искате да се откажете и да спрем.. тоест да спрете, то.. Де да знам Деси.. (обръщайки се към нея) ..ние до тук стигнахме и.. ако се откажем, то лесно ще се откажем, но по-натам.. какво правим? В смисъл от теб зависи, ако искаш да спрем със всичко това няма проблеми, ако си го решила ще спрем и толкова.. Но… просто.. не знам дали имаме друг начин.. друга възможност мишле… Ако се откажем, просто… какво правим после?
– Дени не… Виж.. и аз не искам да се отказвам, и аз знам, че ако не го направя така.. няма как да стане по друг начин бебето… Но просто.. какво да направя, момчето не може да свърши както виждаш, на сила ли да го накараме..?
– Не не на сила, просто.. . Не знам, може би.. В смисъл ако спрем сега и той си отиде и.. лично аз не бих искал да приключим без да сме опитали.. Момчето е тук и сега, все пак.. Не знам, поговорете, нещо.. де да знам, предполагам, че от вас зависи как да стане…
– Какво имаш предвид? (отвърна тя) ..Той момчето си каза, просто.. му е странен начина, по който опитваме и.. просто няма да успее така..
– Да, това имам предвид.. Нека да.. де да знам, опитайте по начин, по който да успее.. В смисъл… казах ти, просто стигнали сме до тук и за мен.. е по-добре да продължим напред докато направим опита по-добре… Не мисля, че е по-добрата оферта сега да се откажем и край.
– Ама то.. Дени не разбираш май.. Камен ти каза – момчето не може да свърши от притеснение и защото.. е свикнал да свършва по време на секс.. В смисъл… кое не разбираш… няма как да ти го обясня по-точно..
– Добре… Мишле… (сядайки до нея на канапето и хващайки ръката и) ..Разбираш ли, че от мен в случая нищо не зависи.. В смисъл ти си тази, която трябва да го направи с Камен.. Аз разбрах отлично, че той може да свърши единствено, ако прави секс.. Просто ти не разбираш, че… Виж, аз съм стигнал до тук, да те.. как да ти кажа.. Да те подложа на друг мъж, който да свърши вътре в теб.. В смисъл.. аз съм преглътнал вътре в себе си цената вече и съм се примирил с начина, по който го правим.. За мен, честно казано.. щом като вече сме стигнали до тук, е важното ти самата да успееш до края… Аз единствено мога да те подкрепям.. Просто.. примирил съм се с това, което правим, разбираш ли ме.. и… честно казано след като сме стигнали вече толкова далеч, може би… може би самия начин не е толкова важен, колкото е важно да… просто да направим успешен опита и.. И след това да чакаме бебче мило.. просто.. за мен честно казано е по-добре да минем през всичко това за да стигнем.. до целта на всичко…
– Мишле ти… В мисъл какво искаш да кажеш.. че… В смисъл искаш да продължим да опитваме с Камен, така ли?
– Честно казано след като сме стигнали вече до тук.. да.
– Но… нали осъзнаваш, че… (поглеждайки в камен леко стреснато)
– Да бебе, да… осъзнавам и точно това ти казах… просто по-добре е да продължим докато стане, отколкото да спрем и край с всичко…
– Оф милооо…. (сбръчквайки тъжно вежди и гушкайки се в мен) ..ох не знам.. сигурен ли си?
– Аз съм сигурен бебе.. но въпроса е дали ти си сигурна, в смисъл… ти самата го правиш, така че..
– Ох.. не знам вече… (омълчавайки се за няколко секунди) ..Камене ти.. принципно… мм.. (опитвайки се да го попита нещо с притеснение) .. в смисъл ако можеш да ми кажеш горе долу.. за колко време би свършил ако.. в смисъл ако правиш.. секс.. ?
– Ами.. Имаш предвид сега.. В смисъл ако сега опитаме да.. свърша.. с теб ли?
– Да да.. Това ми кажи.
– Ами… Не знам може би.. (леко изчервявайки се, момчето доста се притесни вече) ..Аз… може за.. де да знам.. пет.. десет минути.. мога да.. може да успея за толкова.. поне така мисля…
– (Деси) Мило… (поглеждайки в мен с питащ поглед)
– Бебе ти решаваш от тук натам. Ако си съгласна… аз моето мнение ти казах вече.
– Ами… (замълчавайки)

След което последва кратка пауза, през която тя се замисли.. Но след малко я запитах отново:

– Реши ли го бебе?
– Еми.. по-скоро съм склонна да продължим и.. поне да направим опита…
– Да мило.. (целувайки я) ..Казах ти бебе, щом сме стигнали до тук е по-добре да продължим напред.
– Еми.. май да. (отвърна тя) ..Стига и Камен да е съгласен де? (поглеждайки към него)
– Ами хора.. ако вие сте го решили.. . в смисъл.. Ще остана и ще.. продължиме..
– (Аз) Ами така.. аз принципно няма с какво да помогна повече, така че.. Ако трябва да съм честен.. как ще направите свършването, то.. е ваша работа от тук натам.. Просто за мен е най-важното да успеем просто, след всичко дето направихме така или иначе.. И.. така…
– Ами мишле.. (отвърна и тя) ..тогава.. ще те викна когато е готово и.. така. Но предполагам, че сега ще успее Камен де.. В смисъл.. ще опитаме сега да легне пак над мен и.. да вкарва и да изкарва докато… докато не свърши в мен и… така.
– Еми да мило, опитвайте така и.. докато не стане.. ще издържиш някак.
– Оле не знам как ще издържа до после с теб.. че вече съм луднала за секс.. (каза смеейки се) .. Но ще опитам мишле…
– Хах, мръсницата ми.. (казах смеейки се и аз) ..Ами.. добре.. хора, аз… оставям ви пак, и… Просто.. опитайте да го направите.. и.. това е.. Десйтвайте си.. (кимнах одобрително с глава и се насочих към вратата за да ги оставя)

– Хах, мръсницата ми.. (казах смеейки се и аз) ..Ами.. добре.. хора, аз… оставям ви пак, и… Просто.. опитайте да го направите.. и.. това е.. Десйтвайте си.. (кимнах одобрително с глава и се насочих към вратата за да ги оставя)
– Мило….. (зад гърба ми с отчаян тон ме назова Деси, сякаш като за последно преди да изляза)
– Какво мишле? (попитах я точно преди да изляза от стаята държейки дръжката на вратата)
– Да знаеш, че… не знам как ще издържа… (гледайки ме с тъжни очи)
– В смисъл.. защо?
– Много ми се прави секс вече… Виж колко време опитваме и с Камен.. и… нали се сещаш….
– Ами… бебе… не знам какво да ти кажа… (отговорих сякаш по-притеснен от нея)
– Еми.. да знаеш, че… Ако евентуално тръгна да свършвам сега, докато го правим, ‘щото много ми се насъбра наистина… Ще те викна теб, в смисъл… Ако усетя, ще.. искам с теб да е по-добре… Става ли да те викна за малко ако усетя, а? И в смисъл… ако трябва после пак ще продължим с Камен.. М?
– Хах.. мале… Оф не знам какво да кажа.. (смеейки се и изчервявайки се самия аз от неудобство вече) ..Просто цялата ситуаиция и на мен ми идва в повече, честно, ама… Както искаш мишле, както ти прецениш…
– Добре мило, аз… Ще видя, в смисъл… оф ‘айде бягай…
– Ахахах.. бягам бягам… (отвърнах затваряйки вратата)

С последните си полупризнания Деси сякаш ме предупреди, че… Че е на прага да се отпусне. Каза го и то без думи, просто се прочете от контекста на това, което ми казва. И все пак въпреки всичко, не и се искаше да се отпусне до толкова, че да свърши по време на секса с Камен. В цялата нелепа ситуация имаше желание поне свършването и да е с мен. Аз така или иначе бях вече претръпнал, бях готов след всичко да я подложа да прави секс с друг.. Само това оставаше, за да успеем най-накрая да имаме бебче. Видях, че всичките ни интимни и стриктни подготовки се бяха сринали, нямаше как да стане работата посредством тях. Просто природата си искаше своето, нямаше как да стане бебе без секс. И в крайна сметка преглътнах цената, бях и позволил да направи и това. Представях си го като няколко минути притеснение, ревност, нерви и нетърпение, но след това като цял живот щастие с нашето детенце. Един миг, срещу цяла вечност – бях надскочил себе си просто. Бях станал по-великодушен от всякога, а ревността я бях натикал в на куче гъза… или поне докато свърши опита им. И понеже така или иначе знаех, че вече Камен ще прави истински секс с Деси, реших, че това вече няма да го изтърпя да го слушам. Вечез знаех какво точно ще правят. Но този път не ми трябваше да си пълня главата с неща, които след като чуя да останат в съзнанието ми и за напред да изникват. Сега вече бе по-добрия вариант да не слушам какво става в хола. По-добре да не знаех. Затова се оттеглих директно в кухнята, седнах на масата и запалих цигара, изнамерих си и остатъка от сутрешното кафе.. И започнах нетърпеливо да ги чакам, потропвайки нервно с пръсти по масата.

В първите няколко минути не чувах нито звук от хола. Така и ми се искаше да е. Не исках да долавям нищо, което да запомня. Но към десетата минута някъде, започнах да долавям вече бегло скърцане от спалнята. Вече знаех, че Камен действа по план с Десислава. Но просто не можех да слушам как някой го прави с жена ми.. Стана ми криво в този момент и пуснах телевизора в кухнята, поне леко да заглуши каквото и да се чува там. Но въпреки, че го бях пуснал, ушите ми сякаш на пук продължаваха да се съсредоточават върху всякакви звуци идещи от хола. Така след още малко забелязах, че шума от скърцащата спалня се учестява прогресивно. Което ми говореше, че секса става по-интензивен… А след още малко, чух и… това, което съвсем не исках да чуя, но пък го очаквах – Деси сама.. започна да пъшка. Отначало съвсем тихо се чуваше, но аз си я познавах, усещах я, че се стиска да не е силно, но се чуваше, макар и тихо. Всъщност тихо, при мен – понеже бях чак в кухнята.. И станах нервен. Нещо в мен взе да напира. Трудно ми беше да слушам това. Четвъртата цигара, която вече пушех загасих почти цяла с нерви в пепелника… Станах. Започнах да тъпча нервно насам натам.. слушайки вече отчетливите стонове на Деси. Вече леко на глас стенеше дори, ужасно беше… Знаех, че горката не можеше да издържа на секс. Дори и признавах, че до този момент наистина се бе сдържала. Тя обикновено избухваше още на петата минута. А Камен все пак бе мъж, правещ секс с нея, вкарваше си пениса във влагалището и… Ясно бе, че ще и стане хубаво, просто няма как. На ясно бях с това, но се дразнех! Та тя стенеше докато друг прави секс с нея! Сърцето ми биеше учестено от нерви, смесени с ревност, нерви и нетърпение. Микс, който ме накара да се приближа към холната врата… Въпреки, че не исках да ги слушам, просто от ревност нещо ме накара да ходя и пак да слушам какво става, искайки някак да се уверя, че не се случва нещо чак кой знае какво. Ах как ми се искаше сам себе си да се уверя в това подслушвайки ги.. Но още приближавайки се към вратата чух пак стоновете на Деси, някои от които си бяха дори на глас.. Сърцето ми се разтупка още повече… Застанах пак точно пред вратата и стискайки нервно устни пак заслушах… А сред пъшканията на Деси, долових дори и диалог между двамата:

– (Тя) …защото не мога бе човек, как да се сдържам…
– (Той) Ама опитай де, моля те! Много нелепо става вече пред него…
– Не мога! (каза му почти на глас нервно) ..Охх… Как да не пъшкам… просто не мога ти казвам… Ако можех нямаше да пъшкам.. Ох ужас….
– Добре поне недей на глас…
– Оф остави ме, не мога и не мога и не мога… стига… стига, че просто вече… Ох давай и… Моля те свършвай по-бързо, не мога… Охххх…. (изстена малко по-силно)
– Ее не… Не мога така Деси, става ми още по-притеснено като знам, че те чува как пъшкаш и викаш дори…
– Ох моля те бе човек престани… Остави го това, никакъв проблем не е. Много добре ме познава, знае, че съм шумна… Познава ме, правя секс и с него все пак… стига. Просто свърши по-бързо и спри да се притесняваш, игнорирай пъшкането ми и това е… Давай….
– Ох опитвам…
– Кажи ми, че ще можеш тоя път… (запъхтяна)
– Ще мога… (запъхтян и той, а спалнята скърцаше без да спира учестено)
– Ох давай тогава.. само не се бави…. Давай, че вече… край съм аз… Охх…. О не…. (пъшкайки)
– Не можеш ли вече… мале горката, хич не търпиш на секс ти…
– Ох не мога… не мога вече, едвам се сдържам човек….
– Още някоя минута и съм готов… Сори, просто… не мога веднага..
– Ох нищо давай… Давай и свършвай…. мале ама иначе… до сега ако беше Денис щях да съм му се качила отгоре и да съм го убила от секс аз самата… (смеейки се)
– Мале.. толкова ли си дива?
– О ти нищо не знаеш.. аз на петата минута полудявам… Както ме пипне и.. камо ли като го вкара вече… (смеейки се пак)
– Много си чувствителна значи… (запъхтян)
– О да и то прекалено… казах ти, и че в момента едвам издържам… (пъшкайки учестено) ..и имай в предвид, че сто процента ще свърша, да знаеш… Аз свършвам на десетата минута най-много… а в момента го правим повече даже, но търпя някак.. Така, че просто… предупреден си..
– Ами… Ти спомена на Денис ли… в мисъл, че….
– Да, ако усетя, че ще свърша ще го викна, затова ти казвам.. Просто… Оххх…. Оххх не….
– Какво?? (попита я сякаш притеснен, но аз знаех какво и е вече)
– Охх нищо… какво… просто не издържам вече…. Просто всяко твое вкарване вече… имаш ли си на идея как го усещам навътре.. Охх не… …. . …. Оооооохххххх ужас….
– Искаш ли.. искаш ли да спра да починеш? (попита я загрижено)
– Не не… Давай… давай си…. то се е видяло, че аз ще свърша…. просто не мога…
-Нали ще кажеш, преди да..
– Да бе… ще викна Денис, нали му казах… Просто ще свърша с него и… ще продължим след това пак ако не си свършил до тогава.. Искам по-добре с него ‘щото… Просто много викам.. крещя… докато свършвам.. няма да ти е приятно да я видиш тая картинка… (смеейки се)
– Мале ужас… Хубаво, само… кажи преди да тръгнеш да свършваш за да спра навреме..
– Знам.. ще ти кажа.. Ох давай ти… Давай по-бързо де, хайде свърши най-накрая… Усили т’ва темпо ако трябва….
– По-бързо става ли?
– Охх защо ме питаш.. давай, хайде защото не мога казах ти… Давай по-бързо, по-силно, както ти харесва… Само свърши…

При което започнах да чувам доста по-бърз секс.. Спалнята скърцаше силно, а дори и чувах.. как тялото му се удря в нейното вече.. При което той я попита:

– Така бързо може ли..? (сякаш притеснен, попита я как е за нея)
– Ох да… (със стон отговори)
– Мале как ми го каза.. все едно.. и ти харесва… (леко засмивайки се)
– Охх просто давай… Охх… Просто свърши… давай…
– Ако… ако не те притеснява може ли да засиля още малко… Просто още малко и ще свърша… само…. Става ли още малко по-бързо? (доста задъхан)
– Ох давай…. давай хайде…. (доста задъхана и тя)

Силно се чуваше удрянето на тялото му в нейното. Темпото беше доста бързо.. секса бе във фаза бурен.. След което той пак я попита:

– Деси… Почти.. почти съм готов обаче… (задъхан много) ..обаче накрая… накрая ще почна още.. В смисъл по-силно… още малко..
– Да… ООоооххх… (извика с глас) ..ох давай….
– Става ли, малко… не те разбрах…
– Давай… Давай да…. Охх…
– Сори, че.. но просто… (започвайки още по-силно да я блъска)
– Оле и така ако не свършиш….Оххх… Оооо… О не край…. Ох край с мен….
– Така ще мога.. само…. почти съм готов…
– Оле давай… Давай…. .
– Мале… аз вече даже се чудя какво точно имаш предвид като ми казваш давай… (леко смеейки се)
– Ох давай… по-бързо….. Оххх не… О не….
– Още по-бързо.. ама… ще издържиш ли…?
– Да… давай…. Оххх…. Охх леле… Оооо… О да….. Ох не мога вече… Ох давай силно… Ох моля те…. ОООооууу да… (извика силно)
– Ооо Деси… май прекалихме вече… То ти… виж… (притеснен и го каза)
– Не.. давай… давай давай … давай още…. Оооххх… Ох давай аз вече ще свърша… Аз ще свърша така или иначе вече.. Ох давай… Давай силно поне да свърша….
– ‘Ма нали ще викнеш Денис за да свършиш?
– Да… да ще го викна…. Ооохххх… О да…Ооооххх да….. да… да….. Просто …. просто давай за да мога да стигна до оргазъм… за да го викна…. Давай силно… Силно бе човек… силно моля те….. силно и навътре….
– Ох ти си… така добре ли ти е? … (започна зверски да я блъска вече)
– ОООооОоооо….!!!!! (извика силно изведнъж) ООО Дааа.. Даа… ДАвай още още още още още още….!!! (започна да крещи дори) ..Давай сега ще свърша… Давай така да, да да.. Давай Камене….. ДЕНИИ!!! Денис! Деении!! (провикна се силно)
– Да мишле! (извиках изпред вратата стъписан, както подслушвах)
– Дени идвай моля те… Идвай!

Веднага влезнах… Тя така ме викна на пожар, че… дори нямах време да помисля.. Директно както изкрещя се стъписах и нахълтах едва ли не вътре.. А влизайки, я видях нея, чисто гола, без рокличката и вече… лежейки под него.. докато той я блъска разкрачил я хептен.. Хванах този момент… видях го с очите си.

А Камен на момента се спря щом влезнах и дори се стъписа… Но тя беше толкова омагьосана вече и опианена… Че дори след като влезнах, тялото и още продължи да се мърда учестено, вкарвайки пениса му навътре в себе си… Тя ме погледна, видя, че съм влезнал… Беше цялата от горе до долу изпотена, чисто гола… Погледна ме с влажен, сякаш измъчен поглед.. и ми каза:

– Мило сега ще свърша… Мишле моля те… Искам с теб…. (каза ми супер задъхана, но в това време все още ритмично се натискаше в пениса му, въпреки, че той се бе вкаменил като статуя пред мен. Просто бе откачила, не осъзнаваше и не можеше да се спре)
– Добре бебе, нали ти казах, че ще го направим…
– Ох да… Ох мило… сега… Само… Ох ужас….. оххх само….. само да…. (леко дори забързвайки движенията на тялото си стоейки още под него, въпреки, че аз стоя и я чакам)
– Мале.. не можеш да се спреш ли бебе… (познавах си я, просто си я познавах)
– Ох да…. Охххх….. Ох леле просто….. ох т’ва е….. Мило идвай… хайде идвай…. (прикани ме, но в същото време обаче с единия си крак обхвана кръста на Камен, а другото си краче вдигна и опря в брадичката му… и това го направи за секунди.. и изведнъж в това време бързо се задвижи под него с ритмични движения, вкарвайки му го навътре в себе си, а правейки това продължи да ми говори) …Мишле свали си боксерките и идвай… хайде свали ги и идвай….

В това време така и направих… Дори някак не се притесних от Камен да си ги събуя, на фона на цялата тая картинка. А всъщност дори не ми се вярваше, че тя прави тези неща пред мен… с друг.. И то докато ме приканва да идвам аз. Вероятно използваше секундите докато дойда при нея ли?!?! Просто не вярвах на очите си какво виждат, но си нямах на идея нито как да постъпя, нито какво да направя… Това бе шок за мен, бях стъписан! И тъкмо когато си бях свалил боксерките и бях готов вече да пристъпя към нея, а Камен да се оттегли, тя ме помоли:

– Мило моля те… можеш ли само преди това да донесеш чаша вода… моля те…

Беше ожадняло от целия тоя секс мишлето ми. Аз набързо оттичах до кухнята за да и напълня чаша вода, както бях по пишка вече. Но усетих, че в това време тя си продължи… продължи си секса с него просто, докато отивах да и напълня вода… И дори… дори изстена отново, зад гърба ми, точно както излязох от хола… А пълнейки чашата, долових и разговора им даже:

– (Тя) ..Хайде де ти защо спря… хайде давай де….
– (Той) ..Абе той е тук! ..чакай….
– Не бе, давай докато…. Спокойно бе, баси човека си… нека дойде…. ти разбираш ли, че не издържам…. Хайде давай…. давай… (пъшкайки)
– Охх мале каква си… (и тук чух, че леглото им отново се разскърца) ..Аз не знам как си спокойна да го правиш хей така пред него и дори мен да караш… Оххх… (изпъшка и той)
– Ох давай…. Той ме познава… няма страшно… А и все пак знае, че от половин час правим секс с тебe… каква е разликата? Просто давай докато дойде… че…. просто не издържам…. Оххх…. О да…. Ах дай пак бързо де…..

В този момент тъкмо се явих пак при тях с чашата в ръка.. Бях я напълнил за отрицателно време.. Но влизайки в хола те си действаха… просто си действаха.

Деси виждайки ме, пак ме подкани:

– Мило хайде… дай да пийна и да свърша с теб…. (а в този момент хем ми го казваше, хем все още го държеше с единия крак около кръста, а другото и краче стоеше под брадичката му. А веднага след това продължи да ми говори) ..Само…. Оххх как ще свърша… Оххх ужас…. Ох мило готов ли си… (енергично провирайки му го все още в себе си)
– Мишле аз… готов съм… ти… …. (дори не знаех как да и го кажа)

В този момент тя направи няколко последни движения обвила се около кръста му… Бързи, резки, дълбоки….. чувствени… При това той горкия не можа да се стърпи вече… И както стоеше притеснен от мен като статуя, вкара и го няколко пъти навътре и… Не успя да се стърпи просто… а както бе крачето и пред брадичката му, хвана и го и… го целуна с език… вкарвайки в това време и рязко пениса си в путката и….

Беше се опиянил и той… виждах, че тя самата го бе опиянила съвсем… И тогава Деси изкрещя… Извика силно, тъкмо като преди оргазъм.. Видях я, че тъкмо ще свърши… Обърна се рязко към мен.. аз разбрах, че веднага трябва да скачам отгоре и… Камен усети, отдръпна се на момента от нея, заставайки от едната и страна на леглото.. Аз веднага легнах отгоре и на неговото място.. тя енергично за секунда се намести под мен… Разкрачи широко настрани бедрата си.. аз застанах между тях.. Вкарах си го веднага директно в путката и… Тя изписка… Исписка силно.. И каза:

– Мило давай… давай, давай, давай… давай силно….. Ооооо давай силно…. Оооххх давай….. Да…. Ооох свършвам даа… ОооооОооо Да!! Оооо Да! ОоооОоохх хх… Оооо да да да да да не спирай….. не спирай….. не спирай….. (крещеше като луда)

В този момент Десислава свършваше. Много и бе дошло на милата.. Чак сега бе успяла да отпуши напрежението.. Толкова се бе стискала, разбирах я… А Камен горкия стоеше шокиран отдръпнал се до нас на леглото и… гледаше и не вярваше, че Деси е толкова дива….

Толкова се бе стискала, разбирах я… А Камен горкия стоеше шокиран отдръпнал се до нас на леглото и… гледаше и не вярваше, че Деси е толкова дива…. Горкия, пениса му стоеше още силно втвърден, то и нямаше как да му спадне, пред тази гледка… Точно в този момент осъзнах, че и тримата сме без каквито и да е дрехи там, на леглото, един до друг.. Егати и ситуацията… как ли стигнахме до тук – помислих си. Доизчуквах Деси силно, докато свършваше… Трябваше да свърши за да и отмине напрежението.. за да могат да продължат със Камен. А тя още викаше и стенеше силно.. докато я блъсках под мен. Но беше луднала, просто беше луднала… До толкова, че още докато беше в оргазма си, излезна изпод мен… бутна ме да легна… набързо ми го засмука с устата си 5-6 пъти… Дори това направи в оргазма си пред Камен с мен… Натисна ме да легна по гръб на леглото и се разкрачи върху мен.. Яхна ме и започна диво и бързо… да ме язди отгоре ми. При което ми каза:

– Ох искам да се довърша като хората… Ох стой… стой така моля те…. (задъхано докато язди бурно отгоре ми)
– А защо… Защо ми го лапна, с уста… току що? Това какво общо имаше…? (леко смеейки се)
– Оххх… Млъкни…. Защото така ми дойде… Оххх да…. Ооооо да да… Да….
– Мале Деси откачила си Мишле….
– Ох усещам ама… Трябва да свърша едно хубаво да ми мине… просто не мога докато не свърша хубаво….
– Е… не свърши ли до сега?
– Ох не още.. още… Още ме държи….. Ох да…. Оооо даа….
– Ем… Давай бебе, свърши хубаво…. и… да продължите после..

– (Тя) Ох ама искам… ох искам и на задна мишле… Искам силно на задна моля те…
– Ама бебе, хайде после секс да правим, просто свърши сега….
– Оф хайде бе човек, хайде докато ме държи оргазма… искам хубаво да свърша, давай…

Така ме подкани да довършим на задна.. Скочи от мен.. застана бързо приведена към леглото и даде дупето си към мен.. Нямах избор.. застанах там зад нея и и го проврях.. Започнах да я чукам така.. Тя си беше ненаситна.. Знаех си я. Особено когато свършваше… свършването и беше доста… доста “обемисто” и диво. Исках да и начешам крастата както и се искаше и да се укроти, за да продължи с момчето. Но тя не се спря да ме подканва:

– Давай де, давай нали знаеш как обичам.. Давай.. моля те!
– Ама бебе… Не свърши ли така вече?
– Ох не… Давай още, давай… Аз ще ти кажа.. Оххх… ох давай навътре… давай и ми дръпни косата… Просто натискай както харесвам навътре… Натискай де, натискай и бързо… Ох да.. Да, ето да…. Да… Ооооох да….

А това със задната продължи около цели десетина минути.. А тя не можеше още да се укроти… Дори отново ме подкани:

– Ох бебе… Дай… Ох не… ох легни по гръб… легни…
– Е Деси… Хайде де нали с Камен имате още работа, какво правим сега…
– Абе човек разбери, че докато ме държи оргазма не мога да почна с него… Виждаш ме каква съм в момента, така ли да правя секс с него??
– Офф…. Теб те държи оргазма 15 минути ли? За първи път ти е толкова…
– Ами.. И ти да го правиш с две жени една след друга… И теб ще те държи толкова…
– Оф откачената ми… Кажи сега, какво искаш… Хайде оправи се и да почваш с него вече…. Правиме пред момчето секс като някакви….
– Оф много си зле и ти.. като него.. Обяснявам ти, че в това състояние както съм, по-добре с теб да е…. докато ми отмине малко поне.. Легни де, хайде..

Легнах пак по гръб, а тя отново ми се яхна отгоре, но този път не с лице към мен, а на обратно – с гръб към мен и с лице… към него. Той горкия се оказа в доста неприятната ситуация, да е точно пред нея в тази и поза. Тя застана отгоре ми, разтвори краката си широко настрани, хвана ми го под себе си… и бавно си го провря във вагиналния отвор.. Облегна се назад над мен на ръцете си.. и започна да прави онези диви движения с таза си… Започна и да пъшка пак.. И да стене… А на мен самия ми стана неудобно от Камен както седеше пред нея на леглото, че точно пред него е путката на Деси, правеща секс с пениса ми… И реших да му кажа все пак нещо:

– Камене.. сори, че… ти се налага да го гледаш това точно пред тебе, ама…. (смеейки се притеснено) ..Само да… само да и мине братле и… Почвате…
– (Той) А не аз… Споко давайте си… Тая гледка точно съм я виждал хиляди пъти и в порното, така че.. (смеейки се и той)
– Ахахах… (засмя се и тя) …Стига бе Дени, да не е малък, че да не е виждал, ти пък го направи….
– Ами де да знам, може да се притеснява момчето, пред него да го правим.. Може да не му е приятно..
– (Тя) ..Ееее колко да се притеснява, до преди малко и той го прави с мене, от кое ще се притесни…
– (Аз) ..Даже след малко пак ще го прави с теб…
– (Тя) ..Оле да… Ужас…. мале като се замисля… какво се получава… (смеейки се)
– (Той) То и аз не си го представях като дойда да е така… то такъв секс… някак си… (срамежливо и тихо сподели)
– (Аз) ..Май никой не си го представяше така… секс с единия, пък секс с другия… малко… (замислих се дори докато го казвах)
– (Тя) Ох момчета и като говорите така за секс, секс, секс… Още повече ме палите и… (задъхана)
– (Аз) Деси ти така си се разпалила и без това, че… Не знам можеш ли повече още…
– (Тя) Ами вие ми говорете още за секс и ще видиш…. Оххх….. Ох давай де… Ох давай по-навътре сто пъти ти казах…. Ох защо ми говорите за секс бе хора…. Оххх…. Ох да…..

При което си пусна едната ръка даже между краката… сложи си я на путката… И забелязах, че започна да се търка, и то точно срещу Камен, без да и е неудобно от това… При което Камен тихо се подхили, но не посмя да каже нищо, но пък тя каза:

– Камене и да гледаш и да не гледаш… така правя винаги като правя секс.. Хич не се смей… Ох давай мишле….
– (Аз) Да, тя си е такава, на нея едната и ръка е постоянно там докато го прави.. Даже сега се очудих, че много късно даже си я сложи там.. (смеейки се леко и аз)
– (Тя) Ами защото ми беше малко неудобно да ме гледа момчето да се пипам сама.. Само, че не издържах вече, така че ще ме гледа… (задъхано)
– (Той) А ти пък, не се притеснявай от мен.. То всички жени почти го правят това докато правят секс.. не си първата, която виждам..
– (Тя) Мани аз.. Охх… Ох да мило… Ох аз… Аз едвам издържах да не се пипна и докато ти правеше секс с мене… Ама с Дени ми е позволено.. Нали мило…?
– (Аз) Да бе мишле.. Бе аз си те познавам, ти почваш да търкаш клиторчето още преди да сме започнали даже друг път..
– (Тя) Ахаха… верно е, прав си… Ама на мен т’ва ми е навик някак си от малка още.. Аз не си ли пипна клитора долу не издържам… Охх… Ох ужас…. (пъшкаше върху мен)
– (Аз) Мишле, колко още ще го правим, не ти ли отмина малко? Хайде, че момчето те чака де…
– (Тя) Ох още малко дее… Чакай, че още ме държи… Ама… исках и… Оххх.. мило исках да… Ох да.. (не можеше да се изкаже дори) ..исках да… за малко и в дупето… нали може.. ? Охх… Ооооо… О да….
– (Аз) Еее бебе… хайде де, хайде стига ти толкова…
– (Тя) Е хайде де, така или иначе го правим… (изваждайки си го от путката и надигайки се леко над мен. След което го хвана с едната си ръка отдолу и и го постави точно под дупето си)

Сложи пениса ми под дупето си и натисна… Бавно… Проникна главичката ми, след което се спускаше още надолу, докато не проникна целия ми пенис в дупето и… А тя изохка… След което каза:

– Оххх… Оле как обичам в дупето… (смеейки се леко)
– (Камен) ..Аз не очаквах и в дупето да го правиш… (с очуден тон)
– (Тя) Оо аз винаги го карам в дупето да го правим.. Особено на задна как обичам.. и да е силно и бързо.. Мале разтапям се.. Охх.. Мале Камене, а на теб не ти е спаднал дори, още ти стой щръкнал.. (смеейки се)
– (Той) То как да ми спадне от тия картини пред очите ми… (смеейки се и той)
– (Аз) Ние му изнесохме цяло секс представление на момчето….
– (Тя) Нищо ще изтърпи още някоя минута само.. Охх.. Ооооххх… Трудно ли издържаш вече? (попита го без да мисли какво казва)
– (Той) А…. то… не че.. Е как да ти кажа, ти пък какво ме питаш… (смеейки се от притеснение накрая)
– (Тя) Аа виждам виждам и без да ми казваш.. Като гледам как ти стои вдървен, то ти личи, че не издържаш… Споко сега след малко ще почнеш… Само да ми.. Охх.. ОООооо да… Ооо да мило.. само да ми.. Оо да… да… да ми отмине… Охх да…. А докато го вкарваше силно и бързо в дупето си, през това време с ръката си енергично разтриваше и путката си отпред..

Но понеже си я познавах и знаех какво би направила… Я попитах:

– Деси мило, да позная ли…
– (Тя) Какво..?
– (Аз) В момента бъркаш и с пръстчета в путката нали..
– (Тя) Хахах… мило познаваш ме…
– (Аз) Ее недей такива работи пред момчето де…
– (Тя) Ох ама не мога бе човек… Знаеш, че не мога да се сдържам….. Охх…. Ооо да…
– (Камен) Нищо де виждал съм и преди, няма проблеми… То много и е възбудено и просто…
– (Тя) Оххх… ох ужас… Ооо даа.. Оххх.. Ох мило искам пак в путката… Чакай… (повдигна се, извади си го от дупето и си го провря пак в путката)

Започна бързо и енергично да се чука отново.. Дори удряше таза си в тялото ми от бързина.. Стенеше, викаше, дори крещеше на моменти… Тя просто не издържаше на секс, нямаше как да се укроти в такъв момент, докато не и мине… Така продължи да се чука отгоре ми още близо десетина минути без да спре и за момент… На два пъти пак го пъхаше в дупето си.. после пак го изваждаше за да го сложи в путката си… Но не спираше…

На два пъти пак го пъхаше в дупето си.. после пак го изваждаше за да го сложи в путката си… Но не спираше… Но на самия мен вече започна да ми идва в повече и най-накрая и казах:

– Мило… Хайде мило стига.. Хайде после ще си правим секс колкото си искаме.. Знам какво ти е в момента, но хайде, че момчето се изчака.. Да не говоря, че точно пред лицето му си разтворила крака и… не се спря толкова време..
– Ох знам… Ох спирам се ей сега… Оххх…
– Не мишле стига… Стига, че ще.. то аз ще свърша вече, ти откачи върху мен, какво очакваш…
– Ооо милия ми… ох извинявай… К’во да направя, просто… Оххх… Ох исках още малко….
– Не мишле.. Стига, хайде да почва момчето вече…
– Оле аз… В момента какво ми е.. не знам как ще се удържа като почне той…
– Ами.. ще изтърпиш бебе, хайде стига… Стига, че ще взема да свърша от тебе.. Чакай, спри.. то и аз не съм от желязо.. (повдигайки я леко нагоре за да извадя пениса си от нея)
– Ах как си го извади гадняр такъв… (отвърна ми жално тя, лягайки по гръб на леглото) ..Камене ти успя ли да изтърпиш толко време..? (попита го задъхана)
– Е… издържа се.. ти пък.. (отвърна той)
– (Тя) Ох добре.. хайде.. идвай, стига търпял, че като гледам пениса ти, едвам е дочакал.. Само гледай да си го изпразниш тоя път вече…

А аз станах от леглото.. със силно надървения си пенис, оттеглих се за да започне той. А той се приближи над нея, застана между разтворените и крака.. И я попита културно:

– Да.. Да започвам ли?
– Ох давай… Пъхай навътре… Аз ще опитам някак си да се сдържам… Ох мило ако искаш ме изчакай тук.. Чакай, да не взема пак да.. тръгна да свършвам.. моля те… Искам да е с теб ако тръгна.. Просто… не е много хубаво да е с Камен… в смисъл…
– (Аз) Да де то.. Ще остана, не ми е проблем щом искаш..
– (Тя) Ох да.. стой мило.. стой, че… май пак ще свърша по някое време…

А той погледна срамежливо набързо и към мен… Но тя отново го подкани. Приближи се към нея още, бавно и внимателно си го провря в мократа дупка на влагалището и.. Натисна навътре… влезе му толкова лесно… А тя изпъшка в този момент. Той започна леко по леко.. И докато беше още в началото, тя каза:

– Охх.. Оле не знам как ще се сдържа… О не…. (скимтейки дори лекичко)
– (Камен) Деси.. става ли да забързам, че.. така няма да мога..?
– (Тя) Ами… то ти забързаш ли аз сто процента ще откача.. то сега като го вкарваш навътре какво ми е камо ли.. ужас.. Ма хайде давай, забързай… то се е видяло, че май няма да издържа… Охх…
– Така.. става ли.. (забързвайки той)
– Ох да… Оле… Ох става… става и така…
– Ам.. а още малко… още малко по-бързо ще издържиш ли.. ? (питаше я плахо и предвидливо)
– Охх… ооох леле леле човек…… (стенеше, без да му отговори)
– Кажи де.. ако забързам още малко? Просто… като е по-бързо ще мога по-лесно да свърша и…
– Охх… Оооо ужас.. Аааууу Камене… (стенеше силно без да му каже)
– Деси, кажи де.. да забързам ли малко още? Питам щото…
– Ооохх… Оох леле леле… Ох давай хайде… Ох мале как ти се е врковавил… Ужас…

При което той забърза още след позволението и.. Отново тялото му започна да се удря в нейното… Аз просто стоях, гледах и чаках Деси да ме използва евентуално ако и дойде момента за свършване.. Така продължиха около пет минути, след което тя изстена силно казвайки:

– ООооооуу.. О ужас мале… оОооох не мога…. ох ако.. ако искаш давай.. давай по-силно… ох… (подкани го тя, но не разбрах дали го прави заради него за да успее той да свърши по-бързо или заради себе си)
– Сигурна ли си? (попита я свенливо)
– Ох да.. Ако искаш.. Ох да…
– Така.. (засилвайки блъскането) ..Така издържаш ли? (бурно чукайки я)
– Ох да… Оооох да…. Оо да… Ох издържам ти.. давай така… издържам ти…

Така продължиха още.. още близо пет-шест минути.. А Деси просто откачи горката.. Виждах я, че не издържа от удоволствието вече… След което отново я чух във стоновете си да му казва:

– Охх да.. Оооо давай… Ох давай и по-силно ако ти се иска….. (вече започнах да се замислям дали не го кара заради самата нея и не толкова за да му помогне на него)

Деси много се бе възбудила вече.. Виждах я, че едвам успява да удържа себе си.. Виждах, и че скоро ще изпусне всякакъв контрол над себе си, стоейки под Камен да я чука… А след още малко.. се оказах прав, когато в стенанията си накрая издаде вече себе си:

– (Тя) Ооооххх.. Ооох леле!!… Ох давай!… Ох силно колкото можеш… Ох Камене ужас.. Оо давай… (и в този момент пусна бързо едната си ръка на путката и започна лудо да си я търка, докато той я чукаше. Вече не издържа.. и го направи дори и с него)
– (Той, поглеждайки изведнъж почти изплашено в мен) ..Тя.. Тя много се възбуди майче.. аз просто….
– (Аз) Тя си е такава, тя… не издържа… просто…. (не знаех какво да отвърна на момчето)
– (Тя, поглеждайки жално към мен) Ох мило… Мило не мога повече… аз… Ох… ох давай… (поглеждайки в Камен) ..давай… давай силно бе…. силно Камене… силно…. Оххх… ООоооо да… Да… Блъскай ме бе човек… блъскай ме така.. Охх… (крещеше дори на моменти) ..Ох не спирай.. не спирай… Още, още… още навътре…. Ох да… Ох мило не издържам.. (поглеждайки пак в мен)
– (Аз) Мишле… изпусна края ти май.. Не можа да издържиш с него..
– Ох ама не мога мило… Ох не мога да издържа.. Оле.. Толкова му е твърд и като ме блъска така просто.. Ох нека.. остави го нека да… Ох да… Ооо да… Ох нека ме чука така докато свърши… Ооооххх… (обхващайки го с две крачета около кръста. И още не спираше да се търка и с ръката)

А аз докато я гледах и докато я слушах… Нещо в мен трепна, прещрака.. Нещо ми стана ама толкова перверзно… Че дори и аз не разбрах какво ми става… И я попитах:

– Мишле, ама май… Много хубаво ти стана.. (а знаех отговора)
– Охх… Ох мило… ми… аз не издържам… не виждаш ли…
– И все пак.. Хубаво ти е, нали? Кажи си…
– Ох ам… ООооо.. Ох да… Ох да мило.. Оле много ми е хубаво мило.. Ох да…
– Ах милата ми… Хареса си ти с него… Виждам аз..
– Охх.. Оле.. Ох да… Ох да…. той.. той така като ме ебе… ох ужас….
– Ах перверзнице.. И като те блъска така още по-хубаво ти става май… (подсмивайки се под мустак)
– Охх… Ох да… ох страхотно е мило.. Ох мило хубаво е…. страхотно е… Ох.. ще откача.. Ооо… Ооо Камене давай още…. още…
– (Камен) Тя… Тя много се запали горката.. Аз просто… Не очаквах така да… (неудобно му стана)
– (Тя, сякаш не го чуваше) ..Ох не спирай.. не спирай моля те… Ох давай за малко и в дупето.. ох давай в дупето за малко… Ох давай там….

При което той почти спря и погледна в мен стреснат… Сякаш искаше да ме попита дали може… понеже тя го искаше.. А пък аз от своя страна изобщо не знаех какво да кажа в момента.. И някак си… просто направих някакъв вид жест.. да продължава… А той погледна в нея, несигурен… А в този момент тя му отвърна:

– Ох хайде бе човек.. ох какъв си… (хващайки пениса му долу, го постави при дупето си и сама се натисна към него, след което започна също сама енергично да се движи)

А Камен също нямаше как да се сдържи.. Тя като почна, започна и той… Тогава тя погледна към мен и ми каза:

– Мило само за малко… че не издържам…
– (Аз) ..Мило то… както решиш… то се е видяло, че… То при теб секса си е винаги такъв… познавам си те, така че…
– (Тя) Ох аз… аз просто докато… Ох докато тръгна да свършвам… Май след малко.. ще свърша мило.. да знаеш… Ох Камене давай.. ох не, стой… (обръщайки се бързо за задна пред него) …Ох давай така.. ето така….

Обърна се пред него и му застана за задна… Деси се беше опианила тотално вече.. Не можеше да издържи на целия този екстаз и тялото и бе почнало да действа единствено и само от подбудите си… Тя винаги бе такава.. просто не можеше да издържа на секс… Той продължи да я чука така още няколко минути.. бързо и силно.. блъскаше я отзад силно… а тя викаше от екстаз… Може би комшиите бяха откачили вече… Но тя не можеше да търпи просто… Но явно и аз.. аз самия вече бях на прага да не издържа..

Цялата тази перверзия вече ми дойде в повече и на мен самия.. и започнах да се бъзикам малко по малко с нея:

– Мило така или иначе… сега какво е чувството като е с друг.. с него?.. на задна в дупето? (леко подхилвайки се)
– Ох много.. много е хубаво мило.. ох просто не мога да ти опиша… Ох страхотно е… Оххх да… (бурно стимулирайки си отдолу путката с ръката докато той я чука)
– А иначе… къде ти е по-хубаво с него.. в путката или в дупето? (попитах от любопитство)
– Ох не знам.. Ох и на двете места… така като ме блъска силно просто.. ох страхотно е мило.. оххх леле… ох мило много ми е хубаво… оооххх да….
– Мишле, ще те питам нещо.. ама.. честно ми кажи… Иска ли ти се да те оставя.. да… да те оставя да те изчука хубаво… Камен.. Честно, иска ли ти се, кажи си.. ? (попитах я искрено милата ми)
– Ох.. Ох не знам.. ох мило…. не знам… Оххх…
– Кажи де, кажи ми честно..?
– Ох… Ооо ужас… мило… просто… (не можеше да ми отговори от екстаз)

– Кажи бебе.. кажи ми ама честно…
– О леле… Ооооуу… Оххх ох не знам… Ох… Ооох май… Ох май… май да мило… Ооххх… Оооо мале…
– Да? Да ли мишле?
– Ох… Оооох… ох да… Оххххх да…. да мило… Оооххххх… искам… ох да…. Ох искам го…. да…
– Да те оставя.. . да те оставя ли да те изчука хубаво.. на спокойствие поне? (исках да ми потвърди)
– Охххх… Ох да… Ох нека… ох нека ме изчука… Искам.. искам да ме чука… ооо да… оххх… ох нека да ме чука така… Ох искам го… нека да ме чука….
– Да те чука ли…? (ставаше ми толкова перверзно от отговора и.. не знам защо, но исках да го чуя пак просто)
– Да… Да…. Оо да… Оооох искам.. искам да ме ебе…. искам да ме чука отзад… искам и в путката… Искам да ме чука… Ох искам.. Оххх искам го…. Оооо да…. Ох нека да ме чука мило… Оооо да… Ооооххх да….
– Ах бебе… Милата ми… Нека те изчука тогава…. ако ти го искаш наистина… Давай мишле… нека те чука колкото ти се иска на теб…
– (Тя) Ох… Ооо давай.. давай Камене… Оооо да… ооо чукай ме… Оооо давй.. Ох давай, давай, давай, давай… Още.. Още, още… Давай навътре.. Ох Камене чукай ме… Ох чукай ме.. Охх еби ме.. Ох еби ме, еби ме, еби ме.. Ох еби ме силно… силно… оооох силно! (викаше му, след като тотално и позволих да го прави с него)

На момента, щом и позволих започна да стене към него, приканвайки го още и още… А аз, за около минута-две погледах и.. Реших да я оставя.. Да я изчука поне на спокойствие.. Но тъкмо както се насочих да изляза от хола, тя ми каза:

– Мило.. Мило стой… стой тук… Стой, че.. ще свърша…
– Искаш да си свършиш с мен, така ли…?
– Да.. да мило… Искам…. Ох да…. стой… стой тука при мен….
– А то.. кога ще е това?
– Ох… Ох още… Ох нека ме ебе още…. Ще ти кажа… Остави го да ме чука още… Оххх… Ох още… Ооо да…..

Камен я чука повече от петнайсетина минути така.. Тя просто се скъса от удоволствие… И докато стенеше, Деси отново се обърна към мен:

– Ох мило… Ох искаш ли… ще ме чукаш ли ти… Искаш ли вече.. ?
– Мале мишле.. и питаш…
– Оу милия ми… Е сега мило.. ето сега.. още малко само.. Оххх Камене давай още малко… (посягайки към мен с ръка за да се приближа към нея)

Аз хванах ръката и, приближих се, тя ме дръпна, седнах на леглото пред нея.. Държах ръката и и чаках да и дойде времето за оргазма. Беше толкова възбудена… След малко хвана ръката ми и с двете си ръце и.. и ме стискаше силно.. Стискаше ме силно и стенеше… А след още малко… Пусна едната си ръка от моята… и хващайки ме с нея между бедрата.. опипа тестисите ми.. докато седях пред нея.. и ми каза:

– Ето сега.. ето сега мило.. Ох още малко… ох почти съм готова и… И почваш ти… Охххх… Ох още малко…. Ох как ме чука той ако знаеш… Оле мило страхотно е….

Но с ръката си.. малко по малко започна и да ми разтрива тестисите, докато Камен я блъскаше на задна… Седях точно пред нея на леглото и я чаках… А след още малко, явно не успя да се стърпи и тръгна с ръка нагоре и към пениса ми.. Стигна и до главичката му… Опипа ми го целия докато той я ебеше… след което малко по малко започна да ми го масажира… нагоре и надолу.. А след още малко, направо си ми биеше чисти чикии… И тогава ме погледна и ми каза:

– Ох мило колко ти е твърд… оле колко ти е сладък…
– Ах мишлето ми… Като е сладък дали няма да го пробваш на вкус докато чакам… (казах на майтап просто)
– Ох…. мислиш ли, че не искам…
– Ахахах… би ли го направила.. ?
– Оох… ох май… май да.. (смеейки се) ..а на теб не ти ли се иска?
– Мале… Ако ти кажа не, ще излъжа…. И аз не мога да търпя вече… Не само ти.. (смеейки се леко)

При което тя се наведе към мен.. над скута ми.. И както ми го бе обхванала с ръка… приближи и устните си към него… Погледна ме с мокър поглед в очите… И започна с устни и език да го лиже.. и целува лигавейки ми го.. Усетих огромно удовлетворение.. беше си страхотно..

Но всъщност.. всъщност факта, че някой през това време я чукаше от другата страна, някак ме възбуди още повече… Но реших да я попитам и нея:

– Мило, и като цяло сега.. Какво е чувството всъщност.. да те чука един, докато правиш свирка на друг?
– Ох честно ли….
– Да, честно…
– Охх… Ох честно… хубаво е… Ох даже… много хубаво е….
– Хах.. с двама е по-добре от колкото с един.. май…?
– Ох да.. толкова.. ох толкова ми е перверзно мило… охх ужас… Ох аз… Ох Камене чакай.. чакай спри… искам.. Искам да ме чука и той малко.. ох стой… (изведнъж го реши и се изхлузи от пениса му, бутайки ме на леглото да легна)

Аз легнах по гръб, а тя ме възседна отгоре… Вкара си го в путката този път.. и започна дивачката да се чука отгоре ми.. Като откачено зверче.. Диво, бързо, енергично и викайки от екстаз… Така продължи 7-8 минути, след което бързо стана от мен, легна тя по гръб на леглото и ме подкани:

– Ох давай… Давай ти мило.. Давай в дупето.. давай, но силно… силно колкото можеш мило… Ох давай….

Наместих се над нея между краката и… Проврях си го във вече разтвореното и дупе и започнах бързо да я блъскам там.. Много силно и бързо колкото можех… Блъсъците от телата ни се чуваха из целия апартамент. Беше страхотно.. Още повече, че на самата нея доставях такова удоволствие! А на това момиче трудно можеше да и се смогне със секс.. В това време Камен седеше до нас на леглото и гледаше… Но не след дълго го забелязах, че… си беше хванал пениса и.. лекичко си биеше… гледайки ни… Явно и на него му беше дошло в повече вече и не можеше да се сдържи… А Деси го видя.. Видя го , че се пипа и му каза докато я блъсках силно:

– Ох милия… не издържаш и ти нали…
– (Той) Е.. аз… ох то просто… (въздишайки, не знаеше как да и го каже)
– (Тя) Ох ела… ела докато ме чакаш да свърша… така ти се е вдървил, че… (при което с ръка му хвана пениса и започна тя да му бие бързо, докато аз я чуках)
– (Аз) Ах тиии.. Не се стърпя да не му посегнеш и на него… (смеейки се леко)
– (Тя) Ох ама като го гледам как му е надървен.. Охх.. Ооххх да… Ох давай мило… (биейки му бързо чикии на вдървения пенис докато я чукам в дупето)

– (Аз) А между другото докато бях в кухнята… На Камен.. ама честно ще ми кажеш – пробва ли му го на вкус.. с уста? (попитах с любопитство)
– (Тя) Охх… Ох не… не съм…
– (Аз) Хах… а иска ли ти се… ама честно.. ? (смеейки се)
– (Тя) Охххх… Ох какъв си гадееенн.. Много си гаден… Ох давай…
– (Аз) Е кажи де?
– (Тя) Ммм… оле не знам… не знам мило..
– (Аз) Хайде де… кажи си?
– (Тя) Ммм… мхм… (кимайки почти незабележимо)
– (Аз) Да? Да ли е това? (смеейки се)
– (Тя) Оххх… Ох да… Ти си много гаден… да… (поглеждайки към пениса му)
– (Аз) Искаш ли… Искаш ли да му опиташ вкуса.. докато аз те чукам.. не ме лъжи.. искаш ли? (много перверзно ми стана вече и на мен и.. дори сам започнах да я карам)
– (Тя) Охх… Ох да…. Ох искам мило… Ооооххх…. добре….
– (Аз) Ще му… искаш ли.. искаш ли да му духаш на него, докато те чукам..? (исках пак да го чуя от собствените и устните)
– (Тя) Ооо да… Ооох искам.. Ох искам го… Оо искам да… Искам да му духам мило… Ох както му е вкоравен… ох искам… искам му го целия… Ооо да… ООххх да….

При което тя се повдигна изведнъж… Приближи се към Камен.. и както седеше срещу нас на леглото той, тя му го налапа… И започна веднага да му го смуче навътре в устата си.. А аз не спирах да я чукам отзад… Тя стенеше.. стенеше толкова много… След малко се обърна към мен, и ми каза стенейки:

– Мило давай.. давай и в путката… ох давай в нея… давай, но силно… (бъркайки бързо няколко пъти във вагиналния си отвор с пръсти, преди още да и го бях извадил от дупето)

Аз и го вкарах от дупето в путката.. започнах отново да я чукам там силно и бързо… При което изкара от устата си пениса на Камен и му каза със задъхан и пресипнал стон:

– Камене… чукай ме… чукай ме в устата… Ох чукай ме в устата като… еби ме както ме еба в путката преди малко… чукай ме така в устата.. Охх… ох давай ти…

При което Камен се изправи, намести се.. Тя му го пое в устата си а той почна така да я ебе в устата… все едно.. все едно я чукаше наистина не в устата а в путката… Бързо, дълбоко… Рязко навътре и навън… Тя на моменти дори не можеше да си поеме въздух…

Така.. още нямаше и пет-шест минути откакто правехме това… И тя изведнъж.. Изведнъж като ужилена скочи изпод мен… Изкара си го… Задъхана бутна Камен да легне на леглото… И за не повече от секунда скочи отгоре му… Сложи си го с ръката бързо отдолу в путката, казвайки със стонове:

– Ох не мога… Ох не… не мога.. (и веднага започна като дивачка да го чука, търкайки и силно путката си с ръка.. плесна си силно с длан клитора 5-6 пъти един след друг… и веднага ми каза: ) ..Ох мило.. Мило ще свърша.. Ще свърша с Камен… оххх… ООооооооххх нека ме ебе… Нека ме чука докато свършас него… Оххх мило моля те….
– Давай мило… хайде свърши с друг мъж щом ти е мерак… Свърши така бебе… хайде давай с него… Тъкмо да видиш какво е… (отвърнах и, докато с ръка си биех чикии, просто не можех да търпя вече)

А още щом и позволих.. На момента.. Тя изкрещя… Изкрещя толкова силно… че чак ни изплаши! Изкрещя със пълно гърло… със затворени очи… В същия момент рязко се надигна от твърдия му мокър пенис.. изкара си го от путката… И силна струя течност изпръска от влагалището и… Плисна така силно, че се чуваше как пръска дори… Намокри и Камен, почти целия както бе под нея.. При това силни конвулсии обзеха тялото и.. Тя започна да трепери, да се гърчи… Стенеше и викаше силно.. Колената и не я задържаха на леглото.. Той я държеше отдолу защото иначе щеше да падне.. Тя пръскаше силно… И викаше силно… Дори пляскаше с длан по клитора си.. докато свършваше така.. Тялото и не издържа… наведе се напред над Камен… сякаш падна отгоре му.. не можеше да се задържи… и продължаваше да трепери и да се гърчи.. В този момент аз не можах да издържа повече.. Просто нещо в мен откачи и… Както се бе навела напред, над него… треперейки и викайки… Станах на леглото и.. набързо минах зад нея… Не успях да издържа повече.. Минах зад нея и си вкарах предървения пенис в още пръскащата и путка… А тя изкрещя пак… в този момент.. Започнах заднешком така да я блъскам… Че тя не спираше да вика.. Там всичко стана мокро около нас… плискаше навсякъде.. А Камен просто стоеше под нея в този момент… Но аз просто не можах да се стърпя.. затова го направих…

В съшия момент Деси леко се обърна към мен и заедно със стенанията ми каза:

– ООоооххх… Оооох мило в дупето… в дупето и силно… силноо мило, моля те силно…… (стенейки силно)

При което си го извадих от путката и за секунда и го пъхнах в дупето.. Вече почти не усещах каква е разликата между двете и дупки… Бяха станали еднакви… Тогава тя протегна под себе си и двете си ръце и си ги сложи на путката.. С едната видях, че започна като дивачка да я търка, а с другата вероятно бръкна няколко пъти вътре.. Но не успя да се задържи така, понеже ръцете и бяха заети и падна пак върху Камен, но той я задържа… След което махна ръцете си от там… но изправяйки се леко към мен… Седейки отгоре върху него… Явно усети пениса му отдолу под себе си, както се бе разкрачила отгоре му.. докосващ путката и… И неволно докато аз я чуках в дупето, тя започна едни движения и в кръста… Търкайки си путката в пениса му.. и тогава ми каза:

– Ох мило… ооох… Ох много му е твърд.. Ох много му е твърд и на него и откачам като ме докосва и той отдолу… (поглеждайки към мен без да спира да му се търка)
– Ах колко си перверзна ти… Търкаш си го отдолу докато аз те чукам… нали перверзнице?
– Ох да.. Ох мило и… страхотно е…. (забързвайки темпото в кръста, продължаваше да си отърква путката в пениса му, разкрачена отгоре му)
– Хубаво ти е.. Хубаво ли ти е.. хубаво ли ти е да усещаш.. да усещаш два пениса.. на двама мъже…. (попитах я нарочно)
– Ох да… Оохххх да… Ох да страхотно е… оооо да… да мило…. о да….
– И в дупето ти е хубаво…
– Ох да.. Ооо да…. чукай ме…. още… още… още…
– А и на путката… ти е хубаво…
– Ох да… Ох как му е надървен… Оххх…. (натискайки се към пениса му затрепери дори)
– В момента.. в момента на клитора ли си го търкаш отдолу….?
– Мда… да точно там мило… Оххх…. и на цялата путка си го търкам… ох… (и в този момент забърза силно движенията в кръста си.. При което едновременно се търкаше в пениса му и едновременно се чукаше и с мен)

Това нейно енергично търкане продължи поне десетина минути… Търкаше си путката в него, а моя пенис със същите движения вкарваше в дупето си.. Откачаше от удоволствие… Стенеше и викаше, докато.. Докато в един момент.. В един момент изведнъж извика по-силно, за миг се спря и… и пак си продължи.. Продължи… Още дълго време продължи… Аз не успях да схвана веднага.. Но после, в един момент усетих, че вече ще свърша и се отдръпнах от нея… Отдръпнах се назад, но… Дърпайки се, погледа ми попадна там, отдолу под нея.. Където ясно видях, че… докато се е търкала отгоре му, пениса на Камен директно си е бил влязъл по някое време.. във дупката на путката и.. и дори не знаех колко време е бил там.. и това, докато през това време аз съм я чукал в дупето… Тя просто бе правила секс и с двама ни.. едновременно.. Без дори да усетя, че е станало така… И когато се отдръпнах, тя се обърна към мен и каза:

– Ох мило.. Мило не спирай и ти моля те…
– (Аз) Мале… аз съвсем не усетих, че и двамата сме едновременно в теб…
– (Тя) Оххх… То… Той му влезе… и на него.. аз просто… влезе му докато… Просто му е страшно надървен и… (не спирайки да се чука върху него)
– (Аз) Ужас.. мило чиста тройка си правим двамата… с тебе.. май вече… (осъзнавайки тотално до къде сме стигнали)
– (Тя) Ох.. усетих… аз.. Охх знаеш ли какво е… Оле… Ооххх…
– (Аз) Хареса ти и това.. нали?
– (Тя) Ох да… Оооохх мило да… това беше.. ох на идея си нямаш… (стенейки не спираше до го чука още)
– (Аз) Толкова ли е… Хубаво.. двама да проникват в теб.. едновременно? (вече любопитствах дори)
– (Тя) Ох да… просто мило.. на идея си нямаш какво е… Оххх да… оле…. Ох ела… Ела мило… Ох давай пак моля те… Хайде давай в дупето ми пак….
– (Аз) Пак.. и двамата едновременно? Мале ти превъртя от възбуда перверзнице…
– (Тя) Да… ох да…. ох давай и ти моля те… И двамата… Ти не искаш ли да ме чукаш….
– (Аз) … Мале.. перверзнице мръсна.. ненаситна…. (приближавайки се към дупето и… и го вкарах отново)

Така.. Започнахме и двамата да я чукаме.. И то едновременно. Аз в дупето зад нея, той в путката под нея.. Така близо над 30-40 минути.. Тройка. Просто скъсвахме Десислава от секс… Бурно, силно, диво… Тя свърши поне 5-6 пъти и то пръскайки.. Крещеше докато свършва.. А с него през това време я държахме да не се свлече докато тялото и конвулсира.. и не спирахме да я чукаме дори и през това време…

В един момент обаче, понеже не успявахме и тримата постоянно да си синхронизираме с точност движенията… Пениса ми излезе от дупето и.. и както бях се надвесил над нея, хванах си го с ръка и опитах да го вкарам обратно.. Без да гледам.. Тя в този момент се спря, за да изчака да го вкарам.. Аз натиснах, влезе ми навътре.. но усетих като, че ли.. Някак по-стегнат отвора на дупето и.. Помислих си, че се стяга тя самата в момента… А тя в същия момент се обърна към мен рязко и каза:

– Оле мило.. Ох да! Ох давай така да! Оле давайте така!! (с опулени очи настоятелно ми каза)

В първия момент се очудих какво точно и е.. И чак след това зацепих.. Без да искам го бях пъхнал в бързината.. без да гледам.. в путката и при пениса на Камен… Опипах с ръка отдолу там.. и наистина се оказа така.. Но в този момент нямах време да реагирам, понеже тя на момента започна веднага да се чука сама.. така. А до този момент, никога през живота си не си бях представял подобно нещо, камо ли да го правя с Десислава.. Един единствен път бях виждал такава картинка в порното, но дори и тогава ми бе станало много странно как е възможно… Аз бях шокиран! Това го правех с Десислава, тогава, там.. Наистина! Дори никога не си бях представял, че ширината на влагалището и може да побере два пениса себе си…! А тя дори откачаше от кеф?! Страшно много и харесваше да има два пениса на веднъж във влагалището си… Стенеше… Стенеше и като дивачка се чукаше и с двама ни… И дори си търкаше и клитора диво с ръка.. изобщо не спираше да се търка и самата тя.. А в един момент в стенанията си дори започна да ни говори:

– ООооо да… Да… да… ооххх давайте.. Ооххх да… Ох чукайте ме… Ох чукайте ме така.. Ооох страхотно… Оооох да… Ооох страхотно… давайте.. Давайте… Оххх давайте навътре.. чукайте ме…. оле ако знаете какво ми е на путката в момента… ох чукайте ме… чукайте ме…. чукайте ме…. Оххх да…. ох още.. да…

Но не след дълго, аз вече не можех да издържам и вече и казах:

– Ох мило.. Ох мило край.. Чакай.. спри, че.. Аз не мога да издържа повече…
– (Тя) Ще… ще свършиш ли?
– (Аз) Ох да… не мога повече…
– (Тя) Ами свърши.. свърши… давай си в мен… давай мило… вътре в путката ми… както си го правим с теб…
– (Камен ни прекъсна) ..Ох аз.. Ох и аз не мога повече.. То.. ще свърша вече и аз…
– (Тя) Оле… Вие… и двамата… Ох… Оле давайте… давайте в мене…. празнете се и двамата… Ох хайде… Оооххх да…. ох само това ми трябва… Ооо да….
– (Камен) Мале Деси.. То.. и двамата наведнъж ще ти направиме бебето май…
– (Тя) Оххх… нека… изпразнете се… изпразнете се.. нека…. нека стане бебе… Хайде давайте.. ох хайде.. ох давайте в мене…. ох свършвайте… свършвайте вътре… Оххх да… ох направете ми бебе.. оооххх давайте, да….. охх празнете се…. оо да… да… да… да…..

При което не се мина много и… Аз първи се отпуснах… Изпуснах спермата си в нея… в путката и… както винаги го правех.. Докато Камен продължаваше да я чука още… Изпразних се силно.. дори и излезе отвън, заради движенията на Камен… А след мен веднага и той изстена… Изхвърли течността си и той.. там, където вече бе и моята.. Вътре в Десислава… спермите се смесиха една с друга…. Изпразнихме се като коне наведнъж в една путка… И двамата.. В нея.. наведнъж…. И беше страхотно! Наистина…

Чувството беше както при никой друг секс! Никога не я бях чукал така.. Никога не се бях чувствал така с нея… Никога не бях предполагал, че ще изпитам толкова силен оргазъм.. Никога.

< 9 месеца по-късно >

В нашия мил дом, вече не бяхме само двама. Бройката ни се бе увеличила с още един член на семейството – малкият Митко. Кръстен на дядо си, който горкия така или иначе не успя да дочака внука си, за съжаление. Но светът е така устроен – едни се раждат, а други изпращаме. Но пък малкото човече, което посрещнахме на бял свят ни даде цялото щастие на света. Най-накрая! Онова щастие, което толкова дълго време чакахме с Деси. Щастие, заради което минахме през най-различни перипети, но устояхме. До тук – да държим в ръцете си нашето собствено бебче. Най-накрая, успяхме. Най-накрая бе отговорено на всичките ни въпроси и бяхме спокойни. На всичките, може би с изключение на един… На който никога, нямаше и да посмеем

да търсим отговора.

КРАЙ.

Rating: 4.17/5. From 12 votes.
Please wait...